kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız..
Hadi ya hayırlı doğumlar biz de bugün oğlumla başbaşayız 8. Günümüz herkes işe gitti yatağımda uyuyo :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız..
Hadi ya hayırlı doğumlar biz de bugün oğlumla başbaşayız 8. Günümüz herkes işe gitti yatağımda uyuyo :))
hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah allahım yardımcımız olsun hepimiznhayırlı doğumlar olsun inş. bi avazda kurtarsın Allah'm
seninde gözün aydın canım bizim içinde kokla kuzunu
hayırlı haberlerle gelsin inşallah evet dua edelimde Allah yardımcısı olsun .kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız..
ne güzel br duygu canım maşallah, bebeğinşn kokusuyla uyanmak. bizde yazabilecezmi acaba böyleHadi ya hayırlı doğumlar biz de bugün oğlumla başbaşayız 8. Günümüz herkes işe gitti yatağımda uyuyo :))
canım neden bilmiyorum ama dün gece tuvalete kalktığımda bendede sol kasığımda ağrı vardı.ii geceler arkadaslar bebişleri doğanlar ınsallah hersey yolunda gıdıodur adapte oldunuz mu bebekli bi hayata:)
ya bişey sorcam sol kasıgımda sabahtan berı bı agrı var bacağıma vuruo yururken felan..doğum öncesı gunlerde aynı seyı yasayan var mı :44:
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.iyi geceler kızlarr
Rabbim bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu .
Heyecan hat safhada evimizde
Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
ama öğlene kadar biter diye ümit ediyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar, dualarımız sizinlede olucak inşallah.
Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışacağım.
Sizleri çoook seviyorum hepiniz Allaha emanetsiniz canlarım
ay kızlar ne cok kalabalıgız bugun topıkte nasılısnz bakım kasım ayının guzel annelerı tabı bende :))) ben çarşambayı beklıorum sabrszlkla kızımı ozledm bayrmdan once gormuştum şmdı çarşmba tekrar gorucem bakalım ınş..kg almştr kızcem... dua edın kzlar bnm kızcemde kg almş olsun...
Kızının kilosu şimdi kaç tatlım ? Kız bebekleri düşük kg'de doğuyor zaten ve son 1-2 haftada atak yapıyorlar bebekler kilo konusunda.. benimki 3 kg'yu yeni gördü erkek olmasına rağmen böyle ve doktorum çok memnun bu durumdan kolay doğum olur diyor..
şmdikı kg sını bılmıorum ama cnm 15 gun once 2200 cıvarı dedı dr um zayfmı bıraz dedım yokyok dedı kız bebek ıcın ıyı dedı ama ne bılım bakıorumda bazıları yazıo kg ler maaşallh ucmuş bnm kızımda ne yesem yavas alıo buarada senın ogluşunada maaşallah bakalım herhalde 3 e yaklaşmstr bnm kızımda ? ama bnm kg kac gundur aynı acaba dıorum almıomu kg
Ay dün akşam çok hareketli yazıyordu esra86 bugün doğuma mı girmiş, Allah yardımcısı olsun, umarım güzelliklerle kavuşur yavrucuğuna.
Benim de kızım fıkır fıkır maşallah ama daha ne sancım var ne başka bir belirti, akıntı dışında.
Benim gibi olan var mı hala yalancı sancısı olmayan?
Ay dün akşam çok hareketli yazıyordu esra86 bugün doğuma mı girmiş, Allah yardımcısı olsun, umarım güzelliklerle kavuşur yavrucuğuna.
Benim de kızım fıkır fıkır maşallah ama daha ne sancım var ne başka bir belirti, akıntı dışında.
Benim gibi olan var mı hala yalancı sancısı olmayan?
günaydın kızlar esranın suyu gelmiş Allah yardımcısı olsun bizimde bugün kızımla son günümüz yarın sezaryana gireceğiz...hevininde bugün sanırım ameliyata beysalda yarın girecek tüm doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun tez zamanda şifalar diliyorum