• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız.. :16::16:

Hadi ya hayırlı doğumlar biz de bugün oğlumla başbaşayız 8. Günümüz herkes işe gitti yatağımda uyuyo :))

Mrb hanimlar. Ben eylul annelerinden, bir bucuk ay once dunyaya geldi oglusum ve gecen ay kirmizi chicco trio living bebek arabasi seti aldim fakat hediye yeni biR araba gelince satma karari verdim. Almak isteyen anneler olabilir diye buraya yaziyorum. Puset bebek arabasi ve ana kucagiyla birlikde, sadece bir kez kullanildi ve elimdenim cabuk cikarayim diye ucuza veriyorum 800 tl. İstanbul zeytinburnunda oturuyorum, ilgilenen anneler ozelden mesaj atabilirler. Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin

kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız.. :16::16:

hayırlı doğumlar olsun inş. bi avazda kurtarsın Allah'm

Hadi ya hayırlı doğumlar biz de bugün oğlumla başbaşayız 8. Günümüz herkes işe gitti yatağımda uyuyo :))

seninde gözün aydın canım bizim içinde kokla kuzunu :nazar:

Aa salı günü kontrole gidecek ne çok kişi varmış.
Bende yarın yani salı gideceğim kontrole..

Herkesten artık kesin haberler gelecek ne güzel..
Benimde yarın belli olacak tarihim falan..
Bakalım, herkes için hayırlısı olsun...

hayırlı haberlerle gelsin inşallah evet dua edelimde Allah yardımcısı olsun .

ne güzel br duygu canım maşallah, bebeğinşn kokusuyla uyanmak. bizde yazabilecezmi acaba böyle

ii geceler arkadaslar bebişleri doğanlar ınsallah hersey yolunda gıdıodur adapte oldunuz mu bebekli bi hayata:)
ya bişey sorcam sol kasıgımda sabahtan berı bı agrı var bacağıma vuruo yururken felan..doğum öncesı gunlerde aynı seyı yasayan var mı :44:
canım neden bilmiyorum ama dün gece tuvalete kalktığımda bendede sol kasığımda ağrı vardı.

iyi geceler kızlarr :16::16:

Rabbim bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu .
Heyecan hat safhada evimizde :nazar:
Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
ama öğlene kadar biter diye ümit ediyoruz :16:
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar, dualarımız sizinlede olucak inşallah.

Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışacağım.

Sizleri çoook seviyorum hepiniz Allaha emanetsiniz canlarım :16::16::16:
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Son düzenleme:
benimde yarın kontrolüm :)
çok özleştik oğluşumla epeydir görüşemedik de ...

günaydın kızlar esranın suyu gelmiş Allah yardımcısı olsun bizimde bugün kızımla son günümüz yarın sezaryana gireceğiz...hevininde bugün sanırım ameliyata beysalda yarın girecek tüm doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun tez zamanda şifalar diliyorum

ay kızlar ne cok kalabalıgız bugun topıkte nasılısnz bakım kasım ayının guzel annelerı tabı bende :))) ben çarşambayı beklıorum sabrszlkla kızımı ozledm bayrmdan once gormuştum şmdı çarşmba tekrar gorucem bakalım ınş..kg almştr kızcem... dua edın kzlar bnm kızcemde kg almş olsun...:31:

ay kızlar ne cok kalabalıgız bugun topıkte nasılısnz bakım kasım ayının guzel annelerı tabı bende :))) ben çarşambayı beklıorum sabrszlkla kızımı ozledm bayrmdan once gormuştum şmdı çarşmba tekrar gorucem bakalım ınş..kg almştr kızcem... dua edın kzlar bnm kızcemde kg almş olsun...:31:

Kızının kilosu şimdi kaç tatlım ? Kız bebekleri düşük kg'de doğuyor zaten ve son 1-2 haftada atak yapıyorlar bebekler kilo konusunda.. benimki 3 kg'yu yeni gördü erkek olmasına rağmen böyle ve doktorum çok memnun bu durumdan kolay doğum olur diyor.. :49::49:

Kızının kilosu şimdi kaç tatlım ? Kız bebekleri düşük kg'de doğuyor zaten ve son 1-2 haftada atak yapıyorlar bebekler kilo konusunda.. benimki 3 kg'yu yeni gördü erkek olmasına rağmen böyle ve doktorum çok memnun bu durumdan kolay doğum olur diyor.. :49::49:

şmdikı kg sını bılmıorum ama cnm 15 gun once 2200 cıvarı dedı dr um zayfmı bıraz dedım yokyok dedı kız bebek ıcın ıyı dedı ama ne bılım bakıorumda bazıları yazıo kg ler maaşallh ucmuş bnm kızımda ne yesem yavas alıo buarada senın ogluşunada maaşallah bakalım herhalde 3 e yaklaşmstr bnm kızımda ? ama bnm kg kac gundur aynı acaba dıorum almıomu kg

şmdikı kg sını bılmıorum ama cnm 15 gun once 2200 cıvarı dedı dr um zayfmı bıraz dedım yokyok dedı kız bebek ıcın ıyı dedı ama ne bılım bakıorumda bazıları yazıo kg ler maaşallh ucmuş bnm kızımda ne yesem yavas alıo buarada senın ogluşunada maaşallah bakalım herhalde 3 e yaklaşmstr bnm kızımda ? ama bnm kg kac gundur aynı acaba dıorum almıomu kg

doktorun haklı canım hiç evham yapma boşuna kilosu çok iyi kızının.. :16::16:

Ay dün akşam çok hareketli yazıyordu esra86 bugün doğuma mı girmiş, Allah yardımcısı olsun, umarım güzelliklerle kavuşur yavrucuğuna.
Benim de kızım fıkır fıkır maşallah ama daha ne sancım var ne başka bir belirti, akıntı dışında.
Benim gibi olan var mı hala yalancı sancısı olmayan?

Ay dün akşam çok hareketli yazıyordu esra86 bugün doğuma mı girmiş, Allah yardımcısı olsun, umarım güzelliklerle kavuşur yavrucuğuna.
Benim de kızım fıkır fıkır maşallah ama daha ne sancım var ne başka bir belirti, akıntı dışında.

Suan dogumda olanlarin allah yardimcisi olsun insallah.

Canim benim de yalanci sancim yok. Geceleri donerken cok zorlaniyorum ve ellerimde agri derecesinde inanilmaz uyusma oluyor o kadar. Biz de oglusla yarin muayeneye gidicez, eger hala donmemisse persembe yada cuma sezeryana giricez. Bizim icin de dua edin kizlar:)

ben varım cnm ama kızım fıkır fıkır karnımı delıcek gıbı oluo bazen kız dur az kaldı sık dışını dıorum bende kızıma :))hyrlısı bakalım kzlar aynen akıntı cok buarada kzlar bende kontrole yarın gdıorum çarşmbaydı salı oldu yarın gıdenler hepımz yarın guzel haberlerle gelelım inş..

çok hastayım çok hastayım....:25: Vitamin harici ilaç yok tam geçicek gibi oluyor yeniden başlıyor ne illet geçmez bişeymiş.Ihlamır elma limon bal ne bulursam yapıyom inşallah iyileşmeden doğurmam .Doğuma giren arkadaşların AlLah yardımcısı olsun tez zamanda kurtulsunlar inşallah

günaydın kızlar esranın suyu gelmiş Allah yardımcısı olsun bizimde bugün kızımla son günümüz yarın sezaryana gireceğiz...hevininde bugün sanırım ameliyata beysalda yarın girecek tüm doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun tez zamanda şifalar diliyorum

ayyy ya :)

kasım annelerinin ekim bebekleri hızla geliyor. maşallah herkese ...

Rabbim tüm bekleyenlerin doğuma gidenlerin kucağına alanların yardımcıssı olsun.

inşallah esra da en kısa zamanda güzel haberleri ayrıntılarıyla yazar.

size de Allah kolaylık versin. yarın büyük gün.

hevin için de bugün :)

beysal a da yarın bayram ohh ne güzel...

çok ama çoook sevindim inşallah herkes güzel haberlerini yazıcak.

benim bebiş de akşama sabaha bakalım neler olacak .:)

Back