• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen bnm gıbısın cnm normal tansıyonum 10-6 falandı ama 2 haftadr bnmde 13.5 12.5 11.5 oluo ben dr uma gttım hemen proteın testı yaptırdı ıdrarda cok şukur cıkmadı bu gıbı durumlarda 14 e kadar normal ama 14 u gecerse hemen gelıosun dedı ıstrsen ptesı gıt dr una gorus bışı oldugunu sanmıorum bnm gıbı olmşsun snde gun ıcınde olç kndın bnm hala yuksek ama 14 u gecmıor hıc lımonata yap kndıne bol şekerlı ıc dengelıyor bırde baş agrısı yapıo bana tuzlu yeme dkkat et cnm

Tansiyonum bugünde oynadı durdu.. Bende 14 falan olmadığı için gitmedim dr. a ama sürekli ölçüp kontrol ediyorum..
Benim idrarımda proteinde çıkıyordu 2-3 ay önce ama son aylarda hiç çıkmamıştı.. Dediğin gibi dün limona dayandım.. Sürekli limonatayla dengeledim.. Ne bileyim ya, insan korkuyor son haftalarında.. Aklıma hep kötü şeyler geliyor, acayip endişeleniyorum, bebişime birşey olacak diye.. Hayırlısıyla bizde alsaydık kucağımıza..

Evt canım sezeryan olunca beklemiyolar zaten bende 39+0 da olayım diyorum.
Bilsem ki gelmiycek 40 . Haftayıda bekliycem ama güvenemiyorum
Aslında bizim ufaklık çok rahat maşallah hiç bi doğum belirtisi yok
Bazen de diyorum allahın bi bildiği vardır diyorum ne zaman hazır hissederse o zmn gelir
bi cesaret normal mi doğursam dedim ama bebek ufak tefek olduğu için dr travma yaratmaya gerek yok dedi.
Ben doktoru 39+0 a ikna edeyim de yeter
Yoksa o yarın almak istiyo:26:
bebek zayıf olduğu için normal doğumla riske atmak istemiyordur canım. bebek küçük olduğu zaman normal doğumda kendisini itmesi zor olurmuş, benim doktorda 39. hafta diyor. sen önce Allaha sonra doktoruna güven canım merak etme.herşeyde vardır bir hayır.

canım benim bizde salı günü kavuşacaz Allah nasip ederse rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşllah...

ay çok isterdim cnaım ama izmir bize çok uzak umarım kızında sağlıkla gelir evine süt anne de bulursunuz inşallah en kısa sürede inşallah

seni merak ediyordum bende çok sevindim canım benim sağlıklı olmanıza sütünde en kısa zamanda gelir inşallah canım

aysuuuunn nerelerdesin kuzum sen bak benim erdemim salı günü geliyo dua et bizeeeee..............

canım burcum senin tombiş kızın keyfi yerinde ne güzel aman sağlıklı olsunlarda zamanlarını onlar kendi belirlesinler...

selam kızlar nasılsınız ben artık gece uyku nedir bilmiyorum birde bu gece boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ile karşı karşıyayım salı günü oğluma kavuşacakken böyle hasta olmak korkutuyor beni umarım atlatırım en kısa zamanda da oğluma sağlıkla kavuşurum....son 2 gün.....:18::18::18::18::31::31::31:

canımmm bEYSALIMMMM ne guzell Allahhh yardımcın olsunnnn melekler sizi koruusunnn sag salim kolayca bebişini kucagına al bitanem dualarım seninleeee:16::16::16::16:

bebişin poziyonundan mı sezeryan oluyorsun yoksa kilosundan mı :49::38:

Gecen hafta 2630 gr ve 46 cm civarı boyu var dedi dr.cok minnak benim oğlum ya :((( :14:
Çok üzülüyorum ama napim sağlıkla gelsin yeter ki:emir_bebek:
olsun canım benımde kucuk saglklı olsunlarda bışı ıstemıorum bakalım çarşamba gunu gıdıcem kac kg olmuş kızcem bnmde snde uzulme

diyorum ya canım; topik kasım anneleri bebeler -ekim sonu- :52:
salı günü dr.gel de sana gün verelim demişti umarım biraz daha bekler mink kuş ama sancılar çok,tahminimce kasımın ilk haftaları alırlar bebişi....sen sıkma canını biz böyleyiz diye bu kasım bebeleri sabırsız :46:

anladım cnm bende çarşamba gdıcem bakalım nyle karşılaşıcam hadı hyrlısı artık...

Sevgili kasım anneleri,

Ben de ekim annesi oldum ve doğum hikayemizi buradan da paylaşayım dedim.

Bebeğim 3,5 kilonun üstünde gözüktüğünden ve belimde disk kayması olmasından dolayı doktorumla epidural sezeryana karar verdik. Pazartesi sabah erkenden, saat 7.30da hastaneye gittik. Önce odaya aldılar giyindim, sonra fotoğrafçımız geldi. Biraz foto çekildik =) Sonra ölçümler için kan alındı ve serum takıldı. Bir süre sonra epidural takılması için içeri aldılar. Anestezi uzmanımız muhteşm bir adammış, hep adını duyardım, büyük bir ustalıkla epidurali taktı. Sonra benden bir önceki bebeğin sesini duydum =) Heyecanlandım =))) 5 dakika felan bekledik. Beni içeri aldılar, bu arada bacaklarım yavaş yavaş sıcaklaşıp uyuşmaya ve hissizleşmeye başladı. Ameliyathaneye girdiğimizde çok üşüdüğümü hatırlıyorum ve o yüzden omuzlarımı kastım, hatta o kadar kasmışım ki sonrasında ağrı çektim. Sonra eşim geldi içeri, 5 dakika sonra felan da bebeğimiz dünyaya geldi. Tam çıkarmadan önce ciğerlerime doğru bir baskı hissettim o kadar. doktor hemen gösterdi. Sonra ağladım prensesim, inanılmaz bir duyguydu, tutuldum kaldım, kızım diyebildim sadece...Sonra yanağıma değdirdiler o sıra sustu bakıştık ve o anı yaşadığım için şükürler ediyorum =))) Sonra bebişi götürdüler. Hemşire bir iğne yapıcam rahatla hatta uyu dedi... Ben de uyumuşum. Uyandığımda odaya götürüyorlardı. Odaya ilk gittiğimde sadece çok üşüyordum. Epiduralim takılıydı, ağrı ve baskı vardı karnımda, sonda takılıydı, hemşire gelip giyindirdi, kanama kontrolü yaptı. Sonraaaaa bebişim geldi odayaaa... O anlarda sadece ona bakmak istiyordummm. Sürekli bakmak, gözlerimi alamıyordum. Sonrasında emzirdim, kızım ilk sütünü güzel emdi, sonra ara ara problem yaşadık tabi.. 2 gün sonra hastaneden çıktık, şimdilerde ona bakıp ağlayasım geliyor, ne biliyim lohusalık bu herhalde. Biraz sarılığımız var, yarın tekrar kontrole gideceğiz. Ben de daha rahat yürüyorum, sadece eğilip doğrulmuyorum. Bebeği beşiğe alıp koyarken dikkat etmeye çalışıyorum ya da eşimden yardım alıyorum.

Ameliyat anını ayrıntılı yazdım ki korkanlar ve hiç bilmeyenler için bir şey olsun, çünkü ne kadar doktor anlatsa da ben de bilmeden gittim ve adım adım bilmek daha iyi olabilirdi dedim.

Tüm herkese tekrardan mutlu doğumlar diliyorum, tüm heyecan, ağrı, sızıya rağmen, onun minik elini göğsünüzde hissettiğinizde herşey yok olmuş gibi geliyor... Herkese yerinde ve zamanında bu güzel duyguları hissetmeyi diliyorum.

Allah analı babalı buyutsun okuyrken resmen bende o anı yaşadım darısı sag salım başımıza inş...

Tansiyonum bugünde oynadı durdu.. Bende 14 falan olmadığı için gitmedim dr. a ama sürekli ölçüp kontrol ediyorum..
Benim idrarımda proteinde çıkıyordu 2-3 ay önce ama son aylarda hiç çıkmamıştı.. Dediğin gibi dün limona dayandım.. Sürekli limonatayla dengeledim.. Ne bileyim ya, insan korkuyor son haftalarında.. Aklıma hep kötü şeyler geliyor, acayip endişeleniyorum, bebişime birşey olacak diye.. Hayırlısıyla bizde alsaydık kucağımıza..

cnını sıkarsan tansıyonun ınmez dun gece 12 gıbı eşimle bıraz tartıştık ınan o anda 14.5 oldu ve benden daha cok korktu anlıcan tansıyon psıkolojık ınıp cıkıo lımonataya devam :)) ekşisi fazla olsun cnm korkma kndınıde germe akışına bırak ok :29:

selam kızlar

maşallah doğuran doğurana :):) biz hala beklemedeyiz... gece ağrıları hariç pek bir şikayetim yok benim. gerçi gece ağrıları da çok fena, uyutmuyor resmen... günlerdir ilk defa bu gece uyudum :31:

eşim, eskisi kadar çok yürümeyelim, dinlen artık diyor... ben de tam tersi daha çok yürümek istiyorum doğumu kolaylaştıracağından. evde olsam bile boş duruyorum, sürekli bişeylerle uğraşıyorum...

olsun canım benımde kucuk saglklı olsunlarda bışı ıstemıorum bakalım çarşamba gunu gıdıcem kac kg olmuş kızcem bnmde snde uzulme

anladım cnm bende çarşamba gdıcem bakalım nyle karşılaşıcam hadı hyrlısı artık...

Allah analı babalı buyutsun okuyrken resmen bende o anı yaşadım darısı sag salım başımıza inş...

cnını sıkarsan tansıyonun ınmez dun gece 12 gıbı eşimle bıraz tartıştık ınan o anda 14.5 oldu ve benden daha cok korktu anlıcan tansıyon psıkolojık ınıp cıkıo lımonataya devam :)) ekşisi fazla olsun cnm korkma kndınıde germe akışına bırak ok :29:
Hayırlısı canım inşallah senin bebeğin kilo almıştır. Yok artık canımı sıkmamaya çalışıyorum,yeter ki sağlıklı doğsunlar.allahın gücüne gider diyorum prematüre değil bişi değil sağlık olsun gerisi boş.el kadar bebekler büyüyo.doğunca allahın izniyle boyu da uzar kilo da alır inşallah.herşey allahın taktiri:emir_bebek::nazar:

bebek zayıf olduğu için normal doğumla riske atmak istemiyordur canım. bebek küçük olduğu zaman normal doğumda kendisini itmesi zor olurmuş, benim doktorda 39. hafta diyor. sen önce Allaha sonra doktoruna güven canım merak etme.herşeyde vardır bir hayır.
Evt cnm ufak die sezeryan dio o da. Bende bir hafta daha beklemek istiyorum. Yarın kontrol var bakalım artık herşey allahın takdiri. Rabbşm hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar

maşallah doğuran doğurana :):) biz hala beklemedeyiz... gece ağrıları hariç pek bir şikayetim yok benim. gerçi gece ağrıları da çok fena, uyutmuyor resmen... günlerdir ilk defa bu gece uyudum :31:

eşim, eskisi kadar çok yürümeyelim, dinlen artık diyor... ben de tam tersi daha çok yürümek istiyorum doğumu kolaylaştıracağından. evde olsam bile boş duruyorum, sürekli bişeylerle uğraşıyorum...

evet benimde aynen öyle oluyo ağrılarım bi sağ tarafımda bide solda gece kalkıp duş alıyorum anca kendime geliyorum..
birde haraketlerimizde sanki birazdaha yavaşlama var yavaşlama derken azalma değil ama tekmeler eskisi gibi hızlı değil bi sıkıntı varmı acaba sizdede böyle olan varmı?

bu arada herkese merhaba kızlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.
ben evde olduğumdan beri hiç giremiyorum nerdeyse zaman bulamıyorum herşeyi hazırlamaya çalışıyorum.
bende salı günü doktora gidecem en son 5 kasımda alalım demişti ama salı günü karar verecek..
bu arada tünm bebeğine kavuşmuş arkadaşlarımızada gözleri aydın allahım bebişlerinni güle güle büyütsünler sağlıkla inşallah. darısı başımıza..

evet benimde aynen öyle oluyo ağrılarım bi sağ tarafımda bide solda gece kalkıp duş alıyorum anca kendime geliyorum..
birde haraketlerimizde sanki birazdaha yavaşlama var yavaşlama derken azalma değil ama tekmeler eskisi gibi hızlı değil bi sıkıntı varmı acaba sizdede böyle olan varmı?

bu arada herkese merhaba kızlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.
ben evde olduğumdan beri hiç giremiyorum nerdeyse zaman bulamıyorum herşeyi hazırlamaya çalışıyorum.
bende salı günü doktora gidecem en son 5 kasımda alalım demişti ama salı günü karar verecek..
bu arada tünm bebeğine kavuşmuş arkadaşlarımızada gözleri aydın allahım bebişlerinni güle güle büyütsünler sağlıkla inşallah. darısı başımıza..

bi raa çok yavaşlamıştı hareketleri ama bu son bi kaç gündür yine çok hareketlendi... bi de artık tekme değil, elini ayağını oynatıyor resmen.

bi raa çok yavaşlamıştı hareketleri ama bu son bi kaç gündür yine çok hareketlendi... bi de artık tekme değil, elini ayağını oynatıyor resmen.

aynen canım elini ayağını hissediyoruz ama tekmeler yok birde dedğim gibi ağrılarımız var ama karnımın her tarafında değil bi sağda bi solda..

ii geceler arkadaslar bebişleri doğanlar ınsallah hersey yolunda gıdıodur adapte oldunuz mu bebekli bi hayata:)
ya bişey sorcam sol kasıgımda sabahtan berı bı agrı var bacağıma vuruo yururken felan..doğum öncesı gunlerde aynı seyı yasayan var mı :44:

mrblar herkese nasılsınız ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi son zamanlar artık ama kafamın içi sanki büyük bir toz bulutuyla dolu anlatamıyorumda baş ağrısı geçmiyor hiç napsam bilemedim oğlum hasta öksürüğü hiç geçmiyor ilaçlar fayda etmiyor son haftam böle geçmemeli diyorum kendimi toplamalıyım diyorum ama elimde değil dr.5kasım 8 kasım arası seçelim demişti ama sanırım 5 kasım olacak dayanamıcam çünkü ona bişey olacak diyede korkuyorum dua edin kızlar son hafta nöbet filan geçirmeyim bide okuyan bi dua etsin lütfen

Selam canım
belki zaman yaklaştıkça stres yapmışsındır,deneyimli bi annesin sen bence kolay bi şekilde atlatacaksın rahat ol.dualarım seninle..

canım benim bizde salı günü kavuşacaz Allah nasip ederse rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşllah...

selam kızlar nasılsınız ben artık gece uyku nedir bilmiyorum birde bu gece boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ile karşı karşıyayım salı günü oğluma kavuşacakken böyle hasta olmak korkutuyor beni umarım atlatırım en kısa zamanda da oğluma sağlıkla kavuşurum....son 2 gün.....:18::18::18::18::31::31::31:

Canım sabırsızlıkla bekliyoruz biz de Erdem'ciği,sağlıkla gelsin inşallah..

selam kızlar

Canım valla Allah yardımcınız olsun herşey çok güzel olacak inşallah,sizin de güzel haberlerinizi alalım en yakın zamanda...
nıltt cnm nasılsın beben nasıl

Selam canım iyiyiz çok şükür maaşallahımız var,emzirdim arkamda ana kucağına mışıl mışıl uyuyor yatağımıza geçicez birazdan.
Sen nasılsın senin bebiş nasıl? ablası alıştı mı?

iyi geceler kızlarr :16::16:

Rabbim bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu .
Heyecan hat safhada evimizde :nazar:
Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
ama öğlene kadar biter diye ümit ediyoruz :16:
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar, dualarımız sizinlede olucak inşallah.

Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışacağım.

Sizleri çoook seviyorum hepiniz Allaha emanetsiniz canlarım :16::16::16:

Allah yardımcın olsun cnm kuzucuğun sağlıkla gelsin kucağına inşallah.

Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar, dualarımız sizinlede olucak inşallah.

Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışacağım.

Allah yardımcn olsun canım ne heyecanlısındır şimdi ne güzel..inşallah rahat sorunsuz bı doğum olur güzel haberlerını beklıoruz:3:

Allah yardımcın olsun cnm kuzucuğun sağlıkla gelsin kucağına inşallah.

Allah yardımcn olsun canım ne heyecanlısındır şimdi ne güzel..inşallah rahat sorunsuz bı doğum olur güzel haberlerını beklıoruz:3:

Amin canlarım çok sağolun Allah razı olsun :16:
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu :nazar:
Heyecan var, korku endişe anlatılmayacak türden :31:
uyku zaten tutmadı sabahlıcaz eşimle herhalde :31:

hepinize iyi geceler Allaha emanet olun sizi seviyorum :16::16:

aynen canım elini ayağını hissediyoruz ama tekmeler yok birde dedğim gibi ağrılarımız var ama karnımın her tarafında değil bi sağda bi solda..

artık son zamanları tekme atmak için ayaklarını oynatacak yerleri yok ki ...=)

Canım Allah yardımcın olsun,29 Ekim demiştin aklımdaydın valla..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
dualarım seninle,habersiz bırakma bizi..sende allaha emanet ol..

allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnım. kaçıncı haftada doğum yaptın.
doğumun nasıl geçti?

amin canım sağolasın.
38+3'tük.Sezeryan oldum ama çok şükür rahat oldum rahat kalktım ayağa,evde de pek yatmadım gezindim sürekli,ne kadar yürürseniz kadar çabuk iyileşiyorsunuz gerçekten inandım buna..

Son düzenleme:
kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız.. :16::16:

Back