• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cnm benım ackarnına 2 corba kasıgı kecıboynuzu pekmzı ye derım aras 1 haftada 3300 den 3780 gr a cıktı ben ona baglıyorum cnm

Canım benim kilo problemim yok çok şükür doktorumuz 3200 felan doğar dedi fazla kilolu zaten doğuramazsın dedi.. Zorlar senide bizide dedi.. Onun için içim rahat bebeği zayıf olduğunu düşünenlerde üzülmesinler bence hakkımızda hayırlısı inşallah :16::16:

ttalım beım ya bende aynı şekılde oldum bın şukur rabbım nazar deydırmesın sende mı genel oldun cnm

canım benim genel oldum bende.. yanlız sütüm az bebek memede çok kalıyor 4 saati bile bulduğu oluyor ozaman karnım acıyo ya :)) diyorum sıpa kesi yerim dikişim acımıyoda senin yüzünden bu karnım çok acıyor:) ısırıcam onun poposunu valla :))

rabbim herkeze kolay doğum nasip etsin canım .. sonuçta doğumla bitmiyor bak bide bakımı var.. çok şükür her şeyiyle ilgileniyorum .. göbeği düştü 4. gün 5 . gün misler gibi banyosunu yaptırdım yağıyla masajlar yaptım misler gibi oldu oğluşum :))
aras bey nasıl canım hali keyfi yerindemi?

Canım benim kilo problemim yok çok şükür doktorumuz 3200 felan doğar dedi fazla kilolu zaten doğuramazsın dedi.. Zorlar senide bizide dedi.. Onun için içim rahat bebeği zayıf olduğunu düşünenlerde üzülmesinler bence hakkımızda hayırlısı inşallah :16::16:

kilo olayına takılmamak en güzeli .. benim sıpa daha 6 günlük valla yanaklar tombiş tombiş oldu şimdiden .. inanın doğunca daha çabuk toplanıyorlar ..

kilo olayına takılmamak en güzeli .. benim sıpa daha 6 günlük valla yanaklar tombiş tombiş oldu şimdiden .. inanın doğunca daha çabuk toplanıyorlar ..

Doğrudur canım herkez öyle diyor.. Çabuk toparlanıyorlar diyor :49::49::49:
Benimki yediğini boya veriyor 53 cm'di 1 hafta önce cuma günü doktor günümüz bakalım doktorumuz ne diyecek bu sefer :16::16:

rabbim sana en az benimki kadar kolay bir sezeryan doğum ve sonrası nasip etsin inşallah...beni gören herkez normal doğum yaptım sanıyor.. sadece 3 gün ağrı kesici kullandım oda doğru dürüst bile kullanmadım..rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarımız sen ve bütün doğum yapan yapacak arkadaşlarımızla... allah yar ve yardımcınız olsun .. (amin)

maşallah ne güzel bizde senin gibi kolay atlatırız inşallah =)
benimde annem cumartesi gelecek inşallah o güne kadar doğurmamda, korkuyorum kasım annesi kalmadı doğum yapacak, benim oğlumda süpriz yaparsa bayramda doktorumda şehir dışındaydı bayramı nasıl korkuyla geçirdim

çok geçmiş olsun , bende hastayım on gün oldu bugün başlayalı hala daha geçmedi , öksürmekten karnımda öyle acıyor ki , seslerim yok boğazlarım sanki bıçakla çizilmiş gibi yanıyor

Sen anlatıkça ben fena oluyorum aynen ya ne oluyo böyle anlamadım geçmek bilmez mi bir hastalık ya benim burun tıkalı ağızdan nefes ala ala iyice yırtılmış gibi oluyo boğazım Doğuma kadar geçer inşallah yarabbim yardım et sen bizlere Amin

Doğrudur canım herkez öyle diyor.. Çabuk toparlanıyorlar diyor :49::49::49:
Benimki yediğini boya veriyor 53 cm'di 1 hafta önce cuma günü doktor günümüz bakalım doktorumuz ne diyecek bu sefer :16::16:

o boy olayı belli olmuyor pek :)) benimde 52 idi göya ama 50 cm doğdu .. gerçi olabilir uzunda olabilir ama tam kesin değil.. benim ilk oğlumda ama doğru çıkmıştı 53 demişti doktor 10 gün sonrasında doğum yaptım 54 cm doğdu .. memsela bunda kilosu doğdu çıktı ..3 kiloydu 8 gün önce doğumdan doğdu 3.350 .. önemli olan doğduktan sonrası bence zaten ozaman dediğim gibi daha güzel büyüyorlar hem .. hem boyu uzun olsun daha güzel kilodan daha iyi yani .. kilolu olması zaten sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor .. ama boylu olması uzun olacağının bi işareti bence..

canım benim genel oldum bende.. yanlız sütüm az bebek memede çok kalıyor 4 saati bile bulduğu oluyor ozaman karnım acıyo ya :)) diyorum sıpa kesi yerim dikişim acımıyoda senin yüzünden bu karnım çok acıyor:) ısırıcam onun poposunu valla :))

rabbim herkeze kolay doğum nasip etsin canım .. sonuçta doğumla bitmiyor bak bide bakımı var.. çok şükür her şeyiyle ilgileniyorum .. göbeği düştü 4. gün 5 . gün misler gibi banyosunu yaptırdım yağıyla masajlar yaptım misler gibi oldu oğluşum :))
aras bey nasıl canım hali keyfi yerindemi?

Kızlar maşşalah s,zlere özendim ne güzel bebişler yanınızda muhabbetler ediyorsunuz bizlerde kurtulsak artık hayırlısı ile inşallah

maşallah ne güzel bizde senin gibi kolay atlatırız inşallah =)
benimde annem cumartesi gelecek inşallah o güne kadar doğurmamda, korkuyorum kasım annesi kalmadı doğum yapacak, benim oğlumda süpriz yaparsa bayramda doktorumda şehir dışındaydı bayramı nasıl korkuyla geçirdim

inşallahh inşallah .. ay kendimi nazar etmek istemiyorum hiçç . annem diyoki gelenlere soranlara şöyle ağrım var böyle ölüyorum bitiyorum de diyo diyorumda inanan kim :)) sizede moral olsun diye yazıyorum yani .. inşallah benim gibi olur doğum sonranız bebeğinizin tadını çıkartırsınız doya doya ... ben gezmeye gitmeye kalktımda dün annem yollamıyo valla gestapo subayı gibi tepemde dikiliyo :(( ne var yani azcık çıksam dimi ama :))

Kızlar maşşalah s,zlere özendim ne güzel bebişler yanınızda muhabbetler ediyorsunuz bizlerde kurtulsak artık hayırlısı ile inşallah

bdt mizde aynıymış seninle .. normal doğummu bekliyorsun ? rabbim inşallah kolayını verir doğumun ..hayırlısıyla az kalmış zaten .. bu arada çok geçmiş olsun doğum üzeri hasta olmak en korktuğum olaydı benimde .. inşallh toparlarsın cabucacık..

bdt mizde aynıymış seninle .. normal doğummu bekliyorsun ? rabbim inşallah kolayını verir doğumun ..hayırlısıyla az kalmış zaten .. bu arada çok geçmiş olsun doğum üzeri hasta olmak en korktuğum olaydı benimde .. inşallh toparlarsın cabucacık..

evet normali bekliyoruz ama salı çarsamba çatı muaynesinde daha kesin olacak inşallah son dk da bir aksilik olmaz hayırlısıyla Allahtan doktor bebeğe bir zararı yok dedi.Bunada şükür en kısa zamanda atlatırız inşallah

evet normali bekliyoruz ama salı çarsamba çatı muaynesinde daha kesin olacak inşallah son dk da bir aksilik olmaz hayırlısıyla Allahtan doktor bebeğe bir zararı yok dedi.Bunada şükür en kısa zamanda atlatırız inşallah

hayırlısı olsun inşallah.. evet bebeğe bir zararı yok sadece genel anestezi olayı sıkıntılı hastayken ben sezeryan olcağım için zaten çok korkuyorudum .. genel istiyordum oda hastalık durumunda sıkıntılı...
rabbim bi avazda kurtarsın inşallah ... zaten eli kulağındadır doğumunun zamanın az kaldı baya .. normali beklemekte ayrı bir heyecan ..

selam kızlar, bugün doktora gittik. bebiş iyi haftaya gelir bu bebek dedi. herhangi bir belirtim yok. biraz tansiyonum çıktı. cuma tekrar gidiyoruz.

canım kronik faranjit var bende o da alerjimi tetikledi hapşurup duruyorum boğaz ağrım var işte bakalım nasıl olcak ameliyatla ilgili aklıma bişi gelmio tatlım bakalım yaşayıp görücem doktoruma güveniorum önce Allaha sonra doktora emanet edicem kendimi tabi sizin dualarınızada çok ihtiyacımız olacak

canım Allah yardımcın olsun. esra da doğumdaymış umarım oda bebişte iyidir

merhaba ben de kasım annesi olacağım inşallah. 13 gün kaldı sezaryene. bu ikinci bebeğim.2 gündür belim daha doğrusu sağ kalçam ve bacağım çok ağrıyor,yürüyemiyorum ayakta duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım. tavsiyeniz var mı?

uzun zamandir sizi takip ediyordum araniza yeni katildim Benimde dogumum simdilik 19 kasim gibi gorunuyo.

kızlar çok fena gribim yaa:( boğazlarım çok kötüü,yanıyorr öksürük bitirdi benii,hamileyken öksürmek ne zormşş yahuu,,zaten kasık ve bel agrısından ölüyorum bıde bu grip çıktı başımaa..

ıhlamur içiyim diyorum bi zararı olmaz dimi ıhlamurunn??

kızlar çok fena gribim yaa:( boğazlarım çok kötüü,yanıyorr öksürük bitirdi benii,hamileyken öksürmek ne zormşş yahuu,,zaten kasık ve bel agrısından ölüyorum bıde bu grip çıktı başımaa..

ıhlamur içiyim diyorum bi zararı olmaz dimi ıhlamurunn??

Geçmiş olsun canım. Ben bugün doktordaydım rezene içiyiyorum ben süt gelmesi için de onu sordum tekrar. O esnada söyledi rezene ıhlamur ısırgan çayını falan günde max 2 bardak içebilşrşn fazlası ilaç etkisi yapar dedi. Burda kızlar bi tarif kullanmıştı net hatırlamıyorum ama ben öksürük için ıhlamurun içine bal koyup limon sıkıyorum bide tane tane karabiber atıp demleyip içiyirum. Hemen yumulatıyo benim boğazımı istersen dene:34:umarım bir an önce toparlarsın

Back