• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın güzel anneler
Artık uyku tutmuyor
Şu oğlan hayırlısı ile bi gelseydi
Artık kafamda kurmaktan yoruldum.boyu ne kadar uzar ne kadar kilo alır diye
Doktor kilo almıyo diye hemen almak istiyo bieaz da işine gelio sanırım ama ben 39. Haftanın da bitmesini beklemeye karar verdim
Haksızmıyım kızlar 100 gr bile alsa 1 cm bile uzasa kar gözüyle bakıyorum:49:
Ya da artık kafayı sıyırmaya mı başladım:27:

Günaydın güzel anneler
Artık uyku tutmuyor
Doktor kilo almıyo diye hemen almak istiyo bieaz da işine gelio sanırım ama ben 39. Haftanın da bitmesini beklemeye karar verdim

kac kg da şuan bebegın cnm ? bnm kızımda cok yavaş kg alıo ne bu cocuklar bole bızı uzuolar anlamıorum...

Selam kizlar,
Benim bebeeem bu son günlerde cok fazla hareketli maşallah, salından salı ya kontrole gidiyorum artık sabirsizlaniyorum ya o da mi sabirsizlaniyor acaba?
Hepinize iyi bayramlar

selcen maşallah subhanallah kızına yesin onu teyzelerii :nazar::nazar::nazar:

Bugün gördük oğluşumu yine babasıyla, herşey yolundaydı çok şükür, Pazartesi sabah 9 aylık serüven bitiyor Allah nasip kısmet ederse :nazar:
Uyku denen o muhteşem olay uğramaz oldu artık bana, vücut kendini alıştırıyor herhalde. :1:

canım benim bizde salı günü kavuşacaz Allah nasip ederse rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşllah...

slm arkadaşlar. oğlum küvezden çıktı. artık evimizde. inşallah kızımda yakında gelir. ancak anne sütüm yok. biliyorsunuz çok erken doğum yaptım. ve anne sütü ikizlerim için hayati önem taşıyor. ben izmirde yaşıyorum. oğluma süt anne olabilecek, izmirde oturan anneler veya varmı bildiğiniz yakınlarınız. süt pompası ve poşetlerini ben temin ederim. her türlü ulaştırma vs işlemleri bana ait. bana yardımcı olacağınızı ümit ediyor şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. cvp bekliorum. telefonumuda yazıyorum. tel : 0532 583 88 43.
ay çok isterdim cnaım ama izmir bize çok uzak umarım kızında sağlıkla gelir evine süt anne de bulursunuz inşallah en kısa sürede inşallah
Merhaba güzel anneler

Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.

Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyor :( bunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.

Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.
seni merak ediyordum bende çok sevindim canım benim sağlıklı olmanıza sütünde en kısa zamanda gelir inşallah canım

selam ciiciii anneler nasılsınızzz hankar arkadaşımız dogum yapmışş ne guzel maşallah Allah anneli babalı büyütsünnnn:16: sütünde bol bol gelsin ve yarasın yavruna canını sıkma :49:

sercun canımmm gözün aydın meleklerinden biri çıkmışş darısı diğer yavruna Allah size bağışlasın umarım sütünde gelir canımmm:34:
aysuuuunn nerelerdesin kuzum sen bak benim erdemim salı günü geliyo dua et bizeeeee..............
Selam kızlar, herkes iyidir inşallah. biz kızımla hala beklemedeyiz. doğum ile ilgili bir belirti yok. p.tesi doktora gideceğiz.

canım bahtı açık olsun yavrunun, sağlıklı güzel bir ömrü olur inşallah. sütün hemen bollaşır umarım, bebişinde iştahla emmeye başlar.

canım burcum senin tombiş kızın keyfi yerinde ne güzel aman sağlıklı olsunlarda zamanlarını onlar kendi belirlesinler...

selam kızlar nasılsınız ben artık gece uyku nedir bilmiyorum birde bu gece boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ile karşı karşıyayım salı günü oğluma kavuşacakken böyle hasta olmak korkutuyor beni umarım atlatırım en kısa zamanda da oğluma sağlıkla kavuşurum....son 2 gün.....:18::18::18::18::31::31::31:

mrblar herkese nasılsınız ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi son zamanlar artık ama kafamın içi sanki büyük bir toz bulutuyla dolu anlatamıyorumda baş ağrısı geçmiyor hiç napsam bilemedim oğlum hasta öksürüğü hiç geçmiyor ilaçlar fayda etmiyor son haftam böle geçmemeli diyorum kendimi toplamalıyım diyorum ama elimde değil dr.5kasım 8 kasım arası seçelim demişti ama sanırım 5 kasım olacak dayanamıcam çünkü ona bişey olacak diyede korkuyorum dua edin kızlar son hafta nöbet filan geçirmeyim bide okuyan bi dua etsin lütfen

Tünaydın kızlar.....
salı günü randevumuz var minik kuşumuzla artık yeri dar gelmiş bu kuşun sürekli çırpınıyor
:46:dün gece rüyamda bile gördüm miniği o kadar sabrettik bir hafta daha sabredeceğiz demek ki,salı gün vermelerini bekliyoruz sezeryan için Hepimize Kolay doğumlar olsun İNŞALLAH.... :emir_bebek:

mrblar herkese nasılsınız ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi son zamanlar artık ama kafamın içi sanki büyük bir toz bulutuyla dolu anlatamıyorumda baş ağrısı geçmiyor hiç napsam bilemedim oğlum hasta öksürüğü hiç geçmiyor ilaçlar fayda etmiyor son haftam böle geçmemeli diyorum kendimi toplamalıyım diyorum ama elimde değil dr.5kasım 8 kasım arası seçelim demişti ama sanırım 5 kasım olacak dayanamıcam çünkü ona bişey olacak diyede korkuyorum dua edin kızlar son hafta nöbet filan geçirmeyim bide okuyan bi dua etsin lütfen
dualarım seninle canım. Allah korusun nöbet falan aklına getirme. Rabbim yardımcın olsun melekler seni ve yavrunu korusun.
5 kasım güzel bir tarih inşallah güzel haberlerini paylaşıcaksın bizimle :)

zaman daraldıkça yavruma bişiy olursa korkusu bende de var. Allah korusun hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.
Tünaydın kızlar.....
salı günü randevumuz var minik kuşumuzla artık yeri dar gelmiş bu kuşun sürekli çırpınıyor
:46:dün gece rüyamda bile gördüm miniği o kadar sabrettik bir hafta daha sabredeceğiz demek ki,salı gün vermelerini bekliyoruz sezeryan için Hepimize Kolay doğumlar olsun İNŞALLAH.... :emir_bebek:
amin inşllahh sağlıkla bebeğini kucağına alıp bizimle güzel haberlerini de paylaşırsın :)

Tünaydın kızlar.....

nasıl yanı salı gunu dogum mu yapıcan ? bebegın kac kg da cnm ? erken deılmı daha ay korkutmayın benı :18:

kac kg da şuan bebegın cnm ? bnm kızımda cok yavaş kg alıo ne bu cocuklar bole bızı uzuolar anlamıorum...

Gecen hafta 2630 gr ve 46 cm civarı boyu var dedi dr.cok minnak benim oğlum ya :((( :14:
Çok üzülüyorum ama napim sağlıkla gelsin yeter ki:emir_bebek:

azkaldı kızlar sabredelim biraz daha hepimiz aynı şeylerden bahsetmişiz bu son günler zormuş, beklemek ....

oy oy cnmmm ben 5. ayda çatladım alıştım amaa ilk zamanalr psikolojım çok bozuldu ama ona feda olsun cnm kızım benimmm:16::52:
evet canım bebişleirmize feda olsun ama ne yapalım işte insanın sinirleri bozuluyor dün aynaya bir baktım konuşuyorum benim oğlanla " ah be oğlum bak çatlatmışsın beni, neyse ne yapalım sende haklısın "diyorum :1:
Selam kızlar, herkes iyidir inşallah. biz kızımla hala beklemedeyiz. doğum ile ilgili bir belirti yok. p.tesi doktora gideceğiz.

canım bahtı açık olsun yavrunun, sağlıklı güzel bir ömrü olur inşallah. sütün hemen bollaşır umarım, bebişinde iştahla emmeye başlar.
selam canım ayne beklemeye devam :49:

iyigeceler kızlar..ayy ben artık hiiç tasıyamıorum bebişimi yaa bı an önce hayırlısyla dogsun ıstıorum karnım cok gerilio hemen yoruluorum bı arkadasn dedıgı gıbı oturup kalkmak uyuymak saga sola dönmek uyanmak bıle büyük mesele artk...bide nedense akıntım bı ıkı gundur fazlalastı wc ye gıdıp bakıorum arada bi kanamam mı var dıye:26:..salı yada carsamba dr.a gıtcem bakalım ne dıcek mide yanmam had safhada kaburgalarm batıyo öle acıolar ki oturunca..off şikayet ettım bissürü ama hiç halim kalmadı artk ya :50:
aynı şikayetler canım bendede Allahın gücüne gitmesin rabbim affetsin aslında şikayetde değil , sadece sıkıntılarımızı paylaşıyoruz , anneerin hakkı ödenmizmiş vallahi daha iyi anladım.

aysunnnn verdım bıle 8100 gr oh göbekcıkte kalmadı hıc ay bı ara koysammıkı göbegımı göbuş topiğne
yarencim kaç kilo verdin sen nasıl göbiş kalmadı vallahi koyda görelim son halini

evet ya bizde alalım bebekleri kucağımıza sevelim artık. bıktım telefonu her açtığımda doğurdun mu sorusundan :52:
bende

Günaydın güzel anneler
Artık uyku tutmuyor
haklısın canım bencede 100 gr. alsa bile faydası var ama doktorun dediğide doğru çıkınca daha güzel gelişir.kağan kocatepeden dinledim sezeryan 38+ yada 39+ da yapılıyormuş.

selam kızlar nasılsınız ben artık gece uyku nedir bilmiyorum birde bu gece boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ile karşı karşıyayım salı günü oğluma kavuşacakken böyle hasta olmak korkutuyor beni umarım atlatırım en kısa zamanda da oğluma sağlıkla kavuşurum....son 2 gün.....:18::18::18::18::31::31::31:
çok az kalmış canım hadi hayırlısı , hlamur, elma , limon kaynatıp balla iç iyi gelecektir.

merhaba canım dualarımız seninle Allah korusun inşallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla kavuşacağız hepimiz çok geçmiş olsun.benim doktorumda ayın 4 yada 5 i diyor ama bakalaım çarşamba günü gidicem.

nasıl yanı salı gunu dogum mu yapıcan ? bebegın kac kg da cnm ? erken deılmı daha ay korkutmayın benı :18:

diyorum ya canım; topik kasım anneleri bebeler -ekim sonu- :52:
salı günü dr.gel de sana gün verelim demişti umarım biraz daha bekler mink kuş ama sancılar çok,tahminimce kasımın ilk haftaları alırlar bebişi....sen sıkma canını biz böyleyiz diye bu kasım bebeleri sabırsız :46:

azkaldı kızlar sabredelim biraz daha hepimiz aynı şeylerden bahsetmişiz bu son günler zormuş, beklemek ....

evet canım bebişleirmize feda olsun ama ne yapalım işte insanın sinirleri bozuluyor dün aynaya bir baktım konuşuyorum benim oğlanla " ah be oğlum bak çatlatmışsın beni, neyse ne yapalım sende haklısın "diyorum :1:
selam canım ayne beklemeye devam :49:

aynı şikayetler canım bendede Allahın gücüne gitmesin rabbim affetsin aslında şikayetde değil , sadece sıkıntılarımızı paylaşıyoruz , anneerin hakkı ödenmizmiş vallahi daha iyi anladım.

yarencim kaç kilo verdin sen nasıl göbiş kalmadı vallahi koyda görelim son halini

bende

haklısın canım bencede 100 gr. alsa bile faydası var ama doktorun dediğide doğru çıkınca daha güzel gelişir.kağan kocatepeden dinledim sezeryan 38+ yada 39+ da yapılıyormuş.

çok az kalmış canım hadi hayırlısı , hlamur, elma , limon kaynatıp balla iç iyi gelecektir.

merhaba canım dualarımız seninle Allah korusun inşallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla kavuşacağız hepimiz çok geçmiş olsun.benim doktorumda ayın 4 yada 5 i diyor ama bakalaım çarşamba günü gidicem.

Evt canım sezeryan olunca beklemiyolar zaten bende 39+0 da olayım diyorum.
Bilsem ki gelmiycek 40 . Haftayıda bekliycem ama güvenemiyorum
Aslında bizim ufaklık çok rahat maşallah hiç bi doğum belirtisi yok
Bazen de diyorum allahın bi bildiği vardır diyorum ne zaman hazır hissederse o zmn gelir
bi cesaret normal mi doğursam dedim ama bebek ufak tefek olduğu için dr travma yaratmaya gerek yok dedi.
Ben doktoru 39+0 a ikna edeyim de yeter
Yoksa o yarın almak istiyo:26:

Merhaba güzel anneler

Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.

Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyor :( bunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.

Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sütün birkaç güne kadar gelir inşallah merak etme ve sürekli emzirmeye çalış emmiyor diye bırakma sakın bizede dua et bende sezeryan olacağım kasım 15e gün verdi doktor görüşmek üzere.

Evt canım sezeryan olunca beklemiyolar zaten bende 39+0 da olayım diyorum.
Bilsem ki gelmiycek 40 . Haftayıda bekliycem ama güvenemiyorum
Aslında bizim ufaklık çok rahat maşallah hiç bi doğum belirtisi yok
Bazen de diyorum allahın bi bildiği vardır diyorum ne zaman hazır hissederse o zmn gelir
bi cesaret normal mi doğursam dedim ama bebek ufak tefek olduğu için dr travma yaratmaya gerek yok dedi.
Ben doktoru 39+0 a ikna edeyim de yeter
Yoksa o yarın almak istiyo:26:

emaya bence bir doktora daha git , eğer o da sezeryan derse bekleme hiç
37- 38 de bebek gelişimini tamamlıyor , bir gün daha kalması yararına diyorsun , doğduğunda da aynısı geçerli bol bol emzirip kilo aldırabilirsin ...
boyu , kilosu için kendini boşuna üzüyorsun. sağlığı yerinde mi ? tamamdır ... kilo alır inşallah

emaya bence bir doktora daha git , eğer o da sezeryan derse bekleme hiç
37- 38 de bebek gelişimini tamamlıyor , bir gün daha kalması yararına diyorsun , doğduğunda da aynısı geçerli bol bol emzirip kilo aldırabilirsin ...
boyu , kilosu için kendini boşuna üzüyorsun. sağlığı yerinde mi ? tamamdır ... kilo alır inşallah

Baska bi doktora gitmeyi düşündüm de sonra kafam karışmasın die vazgeçtim:26:
Şurda kaldı maksimum bir hafta
Boyu kilosu için herkes aynı şeyi söylüyo'takma büyür diolar'
Bende ararştırdım biraz evt bebeklerin boyu hemen uzuyo kiloda alıolar
İnşallah erken toparlar
Tek ümidim sütümün erken gelmei

Baska bi doktora gitmeyi düşündüm de sonra kafam karışmasın die vazgeçtim:26:
Şurda kaldı maksimum bir hafta
Boyu kilosu için herkes aynı şeyi söylüyo'takma büyür diolar'
Bende ararştırdım biraz evt bebeklerin boyu hemen uzuyo kiloda alıolar
İnşallah erken toparlar
Tek ümidim sütümün erken gelmei

burda herkes gittikleri kontrollerden sonra boyunu kilosunu yazıyor bebeğinin
daha öncede söylemiştim ben bebeğimin boyunu hiç bilmiyorum , kemik ölçümünden 6 ile çarpıp söylüyorlar bana tatmin edici gelmiyor , doktorum bebeğinin boyu şu diye hiç söylemedi 9 ay boyunca bende hiç sormadım boyu kaç diye
kiloda görüyorsun doğum yapanlardan , az diye bekleyenin bebeğinin kilosu fazla çıkıyor ; kilosu yerinde olanın eksik çıkıyor ölçümlerinden yani kafaya takıpta strese sokmana lüzum yok kendini
doğumu stres yapsan mantıklı gözünü korkutacak kadar var insanın ama bebeğin için birşey denmediyse bence şükrederek (sağlığı yerinde diye ) doğacağı günü bekle , o günlerin hayalini kur yapacaklarına dair kendini rahatlatmaya çalış birşekilde ...

songülüm nasılsın aras bey nasıl biz heyecanlıyız çok birazda hasta gibiyiz işte:2:

Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allahım sağlık versin küçük böcüklerine ve kendilerine..bol bol sütleri olsun inşallah.
Ben beklemedeyim doğumum normal olacağı için kesin günümüz belli değil. ama 9 kasımda gel dedi sabah nst ye gir eğer sancı filan çıkarsa o gün doğurtayım seni dedi.
Bakalım hayırlısı. kızım 41. haftada gelmişti bu kızda çok erken gelmez dedi dr.um. gününü doldurup kendini toparlasın biraz çünkü biraz kilomuz geriydi. Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin bana ve tüm bekleyen arkadaşlara..

Sevgili kasım anneleri,

Ben de ekim annesi oldum ve doğum hikayemizi buradan da paylaşayım dedim.

Bebeğim 3,5 kilonun üstünde gözüktüğünden ve belimde disk kayması olmasından dolayı doktorumla epidural sezeryana karar verdik. Pazartesi sabah erkenden, saat 7.30da hastaneye gittik. Önce odaya aldılar giyindim, sonra fotoğrafçımız geldi. Biraz foto çekildik =) Sonra ölçümler için kan alındı ve serum takıldı. Bir süre sonra epidural takılması için içeri aldılar. Anestezi uzmanımız muhteşm bir adammış, hep adını duyardım, büyük bir ustalıkla epidurali taktı. Sonra benden bir önceki bebeğin sesini duydum =) Heyecanlandım =))) 5 dakika felan bekledik. Beni içeri aldılar, bu arada bacaklarım yavaş yavaş sıcaklaşıp uyuşmaya ve hissizleşmeye başladı. Ameliyathaneye girdiğimizde çok üşüdüğümü hatırlıyorum ve o yüzden omuzlarımı kastım, hatta o kadar kasmışım ki sonrasında ağrı çektim. Sonra eşim geldi içeri, 5 dakika sonra felan da bebeğimiz dünyaya geldi. Tam çıkarmadan önce ciğerlerime doğru bir baskı hissettim o kadar. doktor hemen gösterdi. Sonra ağladım prensesim, inanılmaz bir duyguydu, tutuldum kaldım, kızım diyebildim sadece...Sonra yanağıma değdirdiler o sıra sustu bakıştık ve o anı yaşadığım için şükürler ediyorum =))) Sonra bebişi götürdüler. Hemşire bir iğne yapıcam rahatla hatta uyu dedi... Ben de uyumuşum. Uyandığımda odaya götürüyorlardı. Odaya ilk gittiğimde sadece çok üşüyordum. Epiduralim takılıydı, ağrı ve baskı vardı karnımda, sonda takılıydı, hemşire gelip giyindirdi, kanama kontrolü yaptı. Sonraaaaa bebişim geldi odayaaa... O anlarda sadece ona bakmak istiyordummm. Sürekli bakmak, gözlerimi alamıyordum. Sonrasında emzirdim, kızım ilk sütünü güzel emdi, sonra ara ara problem yaşadık tabi.. 2 gün sonra hastaneden çıktık, şimdilerde ona bakıp ağlayasım geliyor, ne biliyim lohusalık bu herhalde. Biraz sarılığımız var, yarın tekrar kontrole gideceğiz. Ben de daha rahat yürüyorum, sadece eğilip doğrulmuyorum. Bebeği beşiğe alıp koyarken dikkat etmeye çalışıyorum ya da eşimden yardım alıyorum.

Ameliyat anını ayrıntılı yazdım ki korkanlar ve hiç bilmeyenler için bir şey olsun, çünkü ne kadar doktor anlatsa da ben de bilmeden gittim ve adım adım bilmek daha iyi olabilirdi dedim.

Tüm herkese tekrardan mutlu doğumlar diliyorum, tüm heyecan, ağrı, sızıya rağmen, onun minik elini göğsünüzde hissettiğinizde herşey yok olmuş gibi geliyor... Herkese yerinde ve zamanında bu güzel duyguları hissetmeyi diliyorum.

Merhaba güzel anneler

:46::46::46:
Allah'ım hayırlı uzun ömürler versin.. Hayırlı evlat olsun..
Kasım topiğinde kasımda doğuracak kalmadı yaa..
Ama ne güzel, anneler bir bir aldılar bebişleini kucaklarına..
Rabb'im hayırlısıyla bizede nasip etsin, en kolay şekilde inşaAllah..

Back