Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız..
Suan dogumda olanlarin allah yardimcisi olsun insallah.
Canim benim de yalanci sancim yok. Geceleri donerken cok zorlaniyorum ve ellerimde agri derecesinde inanilmaz uyusma oluyor o kadar. Biz de oglusla yarin muayeneye gidicez, eger hala donmemisse persembe yada cuma sezeryana giricez. Bizim icin de dua edin kizlar:)
Akıntıdan nefrer ediyorum yaaa.ben varım cnm ama kızım fıkır fıkır karnımı delıcek gıbı oluo bazen kız dur az kaldı sık dışını dıorum bende kızıma :))hyrlısı bakalım kzlar aynen akıntı cok buarada kzlar bende kontrole yarın gdıorum çarşmbaydı salı oldu yarın gıdenler hepımz yarın guzel haberlerle gelelım inş..
amiin canım bebeğimin baş kemiği normal doğuma uygun değil o yüzden doktorumuz önermedi normal doğumu o yüzden yarın kavuşacam Allahın izniyle Erdemimeee...
canımmm bEYSALIMMMM ne guzell Allahhh yardımcın olsunnnn melekler sizi koruusunnn sag salim kolayca bebişini kucagına al bitanem dualarım seninleeee
bebişin poziyonundan mı sezeryan oluyorsun yoksa kilosundan mı
ah canım kavuştun oğluna inşallah sağ saliimm koklaşın bol bol bende umudum yarın kavuşmuş olmaakk.....iyi geceler kızlarr
Rabbim bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu .
Heyecan hat safhada evimizde
Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
ama öğlene kadar biter diye ümit ediyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar, dualarımız sizinlede olucak inşallah.
Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışacağım.
Sizleri çoook seviyorum hepiniz Allaha emanetsiniz canlarım
aayyy inşallah almıştır bebeğini kucağına inşallah esramız güya benim niyetim yok diyordu Allah yardımcısı olsun...kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız..
aayy burcum maşallah sizeee kokla oğluşunu bizede dua edinHadi ya hayırlı doğumlar biz de bugün oğlumla başbaşayız 8. Günümüz herkes işe gitti yatağımda uyuyo :))
yarın kavuşacam Allahın izniylee...Aa salı günü kontrole gidecek ne çok kişi varmış.
Bende yarın yani salı gideceğim kontrole..
Herkesten artık kesin haberler gelecek ne güzel..
Benimde yarın belli olacak tarihim falan..
Bakalım, herkes için hayırlısı olsun...
canım umarım güzel haberlerle dönersin bizde yarın sabah 9 da yatışımız yapılacak... ne zaman kavuşuruz bilmiyorum...benimde yarın kontrolüm :)
çok özleştik oğluşumla epeydir görüşemedik de ...
canım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalımmgünaydın kızlar esranın suyu gelmiş Allah yardımcısı olsun bizimde bugün kızımla son günümüz yarın sezaryana gireceğiz...hevininde bugün sanırım ameliyata beysalda yarın girecek tüm doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun tez zamanda şifalar diliyorum
hayırlısıylaaa inşallahhh..ayyy ya :)
kasım annelerinin ekim bebekleri hızla geliyor. maşallah herkese ...
Rabbim tüm bekleyenlerin doğuma gidenlerin kucağına alanların yardımcıssı olsun.
inşallah esra da en kısa zamanda güzel haberleri ayrıntılarıyla yazar.
size de Allah kolaylık versin. yarın büyük gün.
hevin için de bugün :)
beysal a da yarın bayram ohh ne güzel...
çok ama çoook sevindim inşallah herkes güzel haberlerini yazıcak.
benim bebiş de akşama sabaha bakalım neler olacak .:)
Doğumda olan herkesin allah yardımcısı olsun.
Bizde kontrolden geldik
Ben doğurmamaya karar verdim
Geçen hafta 1 kasım die konuşmuştuk dr herşeyi ayarlamış dedim bugün yok ben doğurmıycam 39 u bitircem
Tamam dedi bu durumda 5 kasıma ertelendi, tabi oğlum kendiliğinden gelmeye karar vermezse
Her ne kadar doktorun ölçümlerine pek güvenmesemde 2800 gr ve 47 cm olmuş çok şükür
Sağlıkla gelsinde artık bişey düşünmiycem
heyecan dorukta tatlım korku heyecan panik hepsi karışıkkbeysal durumun nasıl ? Heyecan varmı ? Yarın sende kavuşacaksın oğluşuna
amiin canım bebeğimin baş kemiği normal doğuma uygun değil o yüzden doktorumuz önermedi normal doğumu o yüzden yarın kavuşacam Allahın izniyle Erdemimeee...
ah canım kavuştun oğluna inşallah sağ saliimm koklaşın bol bol bende umudum yarın kavuşmuş olmaakk.....
aayyy inşallah almıştır bebeğini kucağına inşallah esramız güya benim niyetim yok diyordu Allah yardımcısı olsun...
aayy burcum maşallah sizeee kokla oğluşunu bizede dua edin
yarın kavuşacam Allahın izniylee...
canım umarım güzel haberlerle dönersin bizde yarın sabah 9 da yatışımız yapılacak... ne zaman kavuşuruz bilmiyorum...
canım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalımm
hayırlısıylaaa inşallahhh..
kızlar şafak kalmadı artık yarın sabah 9 gibi hastaneye yatışımız yapılacak tahlillerimiz yapılacak kontroller derken alıcak doktorumuz bizi bakalım saat kaç gibi kavuşacaz Erdemimle çok heyecanlıyım bütün gece rüyamda hastane odasını süsledim balonlarla birazdan çarşıya gidip alıcam gördüğüm balonları :) öyle yani yoldaşlarım bu yolda yanımda olduğunuz için Allah sizden razı olsun rabbim tüm bekleyen annelere en sağlıklı şekilde kavuşmayı kavuşanları da sağ salim büyütmeyi nasip etsn inşallah ...
Arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin oğluma sağ salim kavuşup huzurlu bir şekilde emzirebilmeyi nasip etsin rabbim... sizleri çok seviyoruz teyzoşlar kendinize iyi bakın...
heyecan dorukta tatlım korku heyecan panik hepsi karışıkk
Kızının kilosu şimdi kaç tatlım ? Kız bebekleri düşük kg'de doğuyor zaten ve son 1-2 haftada atak yapıyorlar bebekler kilo konusunda.. benimki 3 kg'yu yeni gördü erkek olmasına rağmen böyle ve doktorum çok memnun bu durumdan kolay doğum olur diyor..
cnm beysalım ay resmen gun geldı cattı ay ben heyecanlıyım cnm yerıne keske yarın yanında olabılseydım cnm benım ya aklım hep sende oucak rahatsızdn nasıl oldun cnm sormak ıstedıgın bışey varmı cnm amelıyatla ılgılı
çok hastayım çok hastayım.... Vitamin harici ilaç yok tam geçicek gibi oluyor yeniden başlıyor ne illet geçmez bişeymiş.Ihlamır elma limon bal ne bulursam yapıyom inşallah iyileşmeden doğurmam .Doğuma giren arkadaşların AlLah yardımcısı olsun tez zamanda kurtulsunlar inşallah
kızlar şafak kalmadı artık yarın sabah 9 gibi hastaneye yatışımız yapılacak tahlillerimiz yapılacak kontroller derken alıcak doktorumuz bizi bakalım saat kaç gibi kavuşacaz Erdemimle çok heyecanlıyım bütün gece rüyamda hastane odasını süsledim balonlarla birazdan çarşıya gidip alıcam gördüğüm balonları :) öyle yani yoldaşlarım bu yolda yanımda olduğunuz için Allah sizden razı olsun rabbim tüm bekleyen annelere en sağlıklı şekilde kavuşmayı kavuşanları da sağ salim büyütmeyi nasip etsn inşallah ...
Arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin oğluma sağ salim kavuşup huzurlu bir şekilde emzirebilmeyi nasip etsin rabbim... sizleri çok seviyoruz teyzoşlar kendinize iyi bakın...
rabbim sana en az benimki kadar kolay bir sezeryan doğum ve sonrası nasip etsin inşallah...beni gören herkez normal doğum yaptım sanıyor.. sadece 3 gün ağrı kesici kullandım oda doğru dürüst bile kullanmadım..rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarımız sen ve bütün doğum yapan yapacak arkadaşlarımızla... allah yar ve yardımcınız olsun .. (amin)amiin canım bebeğimin baş kemiği normal doğuma uygun değil o yüzden doktorumuz önermedi normal doğumu o yüzden yarın kavuşacam Allahın izniyle Erdemimeee...
ah canım kavuştun oğluna inşallah sağ saliimm koklaşın bol bol bende umudum yarın kavuşmuş olmaakk.....
aayyy inşallah almıştır bebeğini kucağına inşallah esramız güya benim niyetim yok diyordu Allah yardımcısı olsun...
aayy burcum maşallah sizeee kokla oğluşunu bizede dua edin
yarın kavuşacam Allahın izniylee...
canım umarım güzel haberlerle dönersin bizde yarın sabah 9 da yatışımız yapılacak... ne zaman kavuşuruz bilmiyorum...
canım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalımm
hayırlısıylaaa inşallahhh..
canım kronik faranjit var bende o da alerjimi tetikledi hapşurup duruyorum boğaz ağrım var işte bakalım nasıl olcak ameliyatla ilgili aklıma bişi gelmio tatlım bakalım yaşayıp görücem doktoruma güveniorum önce Allaha sonra doktora emanet edicem kendimi tabi sizin dualarınızada çok ihtiyacımız olacak
rabbim sana en az benimki kadar kolay bir sezeryan doğum ve sonrası nasip etsin inşallah...beni gören herkez normal doğum yaptım sanıyor.. sadece 3 gün ağrı kesici kullandım oda doğru dürüst bile kullanmadım..rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin dualarımız sen ve bütün doğum yapan yapacak arkadaşlarımızla... allah yar ve yardımcınız olsun .. (amin)