Merhaba güzel anneler
Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.
Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyorbunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.
Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.
selam bitanemmm
bu ara 3 gundur gunde 1 kez çok kötü sancım oluyor 5 dk sonra geçıyor o dereceee kii bagırtıyor beni
seninki kaç kilo annesi tonton mu geliyor yoksam
benimkine daha doktor bişi demedi 36 + 2 de gidicez doktora çatı muayanesi olur mu bilmem sen oldun mu hiç?
kilosu maşAllah önde gidiyor ne kadar bilinirse tabi geçen hafta cumartesi 2900 gramdı maşAllahhdoktor bu hızla gşderse 4 kgu geçebilir sezeryan olabilit dedi ama usg cıhazlarına guveilmiyor bizimkızlarınki de usgden hep duusk cıktı
aysunnnn verdım bıle 8100 gr oh göbekcıkte kalmadı hıc ay bı ara koysammıkı göbegımı göbuş topiğne
burcummm Allahtan hayırlısıewet verilebiliyormuşşş canını sakın sıkma bebek saglıklı olsunda ne isteriz ki annesiii Allahım kolay dogum nasip etsinnnn
bizde haftaya gidicez bakalım kaç gram olmuş ufaklık
yirim ben onlarııı melek onlar meleekkk
ohh yarencimmm hoşgeldinnnn arasımız nasıl annesi ısırırım onu bennnnnözledik yahuuu
oy maşAllahhh darısı basımaaakoy kız sefan olsunnnnnnn
ıyıyız teyzesı koklaşıp emışıp duruyoruz oğlumla sen nasılsın bakalım göruşemedık ne zmandır ben hergun bı bakıyorum yazıyorum özluyorum sızlerı hep aklımdasınız hayırlısıyla doğumlarınız ıcın dua edıyorum
amin cnmmm dualarını eksik etme Allah razı olsunnn maşallah kuzucugunaa 10 gunluk oldu heebizde özluyoruzzz herkes dagıldı toparlanıcaz inşAllahhhh
kasım sonu biziz burcu esra miray fatma merve tugba dogursun da sıra bana gelsinnn
amin cnmmm dualarını eksik etme Allah razı olsunnn maşallah kuzucugunaa 10 gunluk oldu heebizde özluyoruzzz herkes dagıldı toparlanıcaz inşAllahhhh
kasım sonu biziz burcu esra miray fatma merve tugba dogursun da sıra bana gelsinnn
evet ya bizde alalım bebekleri kucağımıza sevelim artık. bıktım telefonu her açtığımda doğurdun mu sorusundan
cnm benım maşalla senınde azkalmış cnm ya ben 37 de takıldım kaldım ılerleyemedı
evet canım az kaldı. ama hanfendi yerinden memnun galiba bir belirti yok henüz. ne güzel sen bebişinle ilgileniyorsun. nasıl çok ağlıyor mu?
ay yok tatlım benı ya 10 gunluk oldu yavrum bı topuk kanında ağladı degışmezse eger okadar uslukı emıyo uyuyo eltını pısletoyo arada bakınıyo cok duzenlı gazlarını cok guzel cıkartıyo buradada yazmıştm dr umuz yaramaz bebk beklemeyın demıştı şimdilık öle o yuzden doyasıya sevmeye vaktımız oluyo yavrumu
ohhh maşallah diyiminşallah hep böyle devam eder. böylelikle diğer yavrunuda vakit ayırırsın. darısı bizlerin başına.
kızalr hepınız ıyı geceler ben ytaıyorum bızım ufaklık aranır 2saat sonra öpuldnuz cok dualarım sızınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?