Merhaba arkadaslar,
Bende kasimda bebegimizi kucagima alicam insallah. Araniza yeni katildim. Bir suru mesaj yazilmis. Hepsini okuyamadim malesef. 30ekimde dr kontrolumuz var. Dogum tarihimizi verebilir. Heyecanlaniyoruz
Bizimkisi tutmadi. Erkek gorunuyordu. Hatta hesabi yanlis mi yaptik acaba diye arti eksi bir yil oncesi ve sonrasi da erkekti. Sonuc ise kizimiz olacak
Etrafimda cok arkadasimdan cin takvimi tuttu diye duydum. Ama bizimki tutmadi.
Zaten ihtimalde yuzde elli kiz, yuzde elli erkek degil mi
Saglikli olsunlarda diyoruz
Merhaba güzel anneler
Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.
Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyorbunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.
Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.
Merhaba güzel anneler
Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.
Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyorbunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.
Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.
Merhaba güzel anneler
arkadaşlar ya kasım ayında doğum yapacak çok kişi kalmadık galiba sizin bebişler baya sabırsız çıktı ekim anneleri çoğunlukta oldu:) beni de stres sardı kasım sonu görünüyo bebeğimin doğumu ama bakalım ne olacak tabi bütün bebişleri öpyrm uzun hayırlı ömürler versin rabbim.
hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar diliyorumMerhaba arkadaslar,
Bende kasimda bebegimizi kucagima alicam insallah. Araniza yeni katildim. Bir suru mesaj yazilmis. Hepsini okuyamadim malesef. 30ekimde dr kontrolumuz var. Dogum tarihimizi verebilir. Heyecanlaniyoruz
biz denemedik çin takvimini ama benimki çine göre tutuyor , tabiki oğluna bir kardeş yap derim ,bence yalnız bırakma , bu isteğinde Allah tarafından olabailir öyle düşün yürekten istersen evrecektir inanıyorum ama kız yada erkek hiç farketmez hayırlı evlat olsun. erkek olursada ileride yaş farkı kapanır oğluna yoldaş olur.Merhaba kızlar,
hepinize sağlıklı bir doğum diliyorum, sonra da sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah:))
Ben 39 yaşındayım, 14 yaşında bir oğlum var, bir çocuk daha yapsam mı diye düşünüyorum bu ara sıklıkla nedense:)
Allah verir mi bilmiyorum ama bir kızım olsun çok istiyorum.
Aranızda çin takvimi vs gibi yöntemlerle cinsiyet tutturan ya da deneyen var mı?
Belki bu yaştan sonra cesaret edemem belki de olmaz bilmiyorum ama merak ettim:)
gözünaydın canım, ne güzel kavuştun darısı başımıza . inşallah en ksıa zamanda sütünde gelir sakın pes etme sezeryanda geç geliyormuş.ya nedense bu usg de çıkan rakamlar arasında çok fark oluyor :44:Merhaba güzel anneler
kızlar , artık karnım iyice gerildi bugün baktımda biraz çatlamış karnım,iyice büyüdü ondan olsa gerek , ama artık yürümek ,oturmak , kalkmak , yatmak işkence gibi oldu bir an önce doğurmak istiyorum, son günler çok zormuş
hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar diliyorum
biz denemedik çin takvimini ama benimki çine göre tutuyor , tabiki oğluna bir kardeş yap derim ,bence yalnız bırakma , bu isteğinde Allah tarafından olabailir öyle düşün yürekten istersen evrecektir inanıyorum ama kız yada erkek hiç farketmez hayırlı evlat olsun. erkek olursada ileride yaş farkı kapanır oğluna yoldaş olur.
gözünaydın canım, ne güzel kavuştun darısı başımıza . inşallah en ksıa zamanda sütünde gelir sakın pes etme sezeryanda geç geliyormuş.ya nedense bu usg de çıkan rakamlar arasında çok fark oluyor :44:
Merhaba güzel anneler
Selam kızlar, herkes iyidir inşallah. biz kızımla hala beklemedeyiz. doğum ile ilgili bir belirti yok. p.tesi doktora gideceğiz.
canım bahtı açık olsun yavrunun, sağlıklı güzel bir ömrü olur inşallah. sütün hemen bollaşır umarım, bebişinde iştahla emmeye başlar.
oy cnm senin kızın geleceği yok
tatlım 40. haftada da gelmezse suni sancı mı verecekler yoksa gelene kadar beklicekler miii
selam canım. doktor 41. haftada gelebilir dedi. çok tombiş olursa sezeryan olur heralde.
sende durumlar nasıl? ağrın sızın var mı? bebişin kilosu nasıl?
Merhaba güzel anneler
[QUOTE=kullanilmayannick;27052982]iyigeceler kızlar..ayy ben artık hiiç tasıyamıorum bebişimi yaa bı an önce hayırlısyla dogsun ıstıorum karnım cok gerilio hemen yoruluorum bı arkadasn dedıgı gıbı oturup kalkmak uyuymak saga sola dönmek uyanmak bıle büyük mesele artk...bide nedense akıntım bı ıkı gundur fazlalastı wc ye gıdıp bakıorum arada bi kanamam mı var dıye:26:..salı yada carsamba dr.a gıtcem bakalım ne dıcek mide yanmam had safhada kaburgalarm batıyo öle acıolar ki oturunca..off şikayet ettım bissürü ama hiç halim kalmadı artk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?