• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba kızlar,

hepinize sağlıklı bir doğum diliyorum, sonra da sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah:))

Ben 39 yaşındayım, 14 yaşında bir oğlum var, bir çocuk daha yapsam mı diye düşünüyorum bu ara sıklıkla nedense:)

Allah verir mi bilmiyorum ama bir kızım olsun çok istiyorum.

Aranızda çin takvimi vs gibi yöntemlerle cinsiyet tutturan ya da deneyen var mı?

Belki bu yaştan sonra cesaret edemem belki de olmaz bilmiyorum ama merak ettim:)

Merhaba arkadaslar,
Bende kasimda bebegimizi kucagima alicam insallah. Araniza yeni katildim. Bir suru mesaj yazilmis. Hepsini okuyamadim malesef. 30ekimde dr kontrolumuz var. Dogum tarihimizi verebilir. Heyecanlaniyoruz :-)

Bizimkisi tutmadi. Erkek gorunuyordu. Hatta hesabi yanlis mi yaptik acaba diye arti eksi bir yil oncesi ve sonrasi da erkekti. Sonuc ise kizimiz olacak :-)
Etrafimda cok arkadasimdan cin takvimi tuttu diye duydum. Ama bizimki tutmadi.

Zaten ihtimalde yuzde elli kiz, yuzde elli erkek degil mi :-)

Saglikli olsunlarda diyoruz :-)

Merhaba güzel anneler

Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.

Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyor :( bunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.

Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.

Bizimkisi tutmadi. Erkek gorunuyordu. Hatta hesabi yanlis mi yaptik acaba diye arti eksi bir yil oncesi ve sonrasi da erkekti. Sonuc ise kizimiz olacak :-)
Etrafimda cok arkadasimdan cin takvimi tuttu diye duydum. Ama bizimki tutmadi.

Zaten ihtimalde yuzde elli kiz, yuzde elli erkek degil mi :-)

Saglikli olsunlarda diyoruz :-)

Haklısın canım, kızını sağlıkla alırsın kucağına inşallah. :38: çok istersen rabbim verir diyorum ama merak ettim işte, bu yaştan sonra bir kız evlat hazzını yaşama isteğini bastıramıyorum, ilginç ama böyle. Belki de hiç olmayacak bilmiyorum hayırlısı bakalım:))

Merhaba güzel anneler

Bugun saat 12.35 de meleğimiz dünyaya merhaba dedi. Sezeryan ile doğumumuz olduğu için aksam 20.30 a kadar kalkamadim. Bebeğim cok şükür sağlıklı usg de 3480 çıkmasına rağmen 3080 gr doğdu. Kar gibi beyaz bir melek teyzeleri.

Benim bayagi sancım oldu ama su an şükür iyiyim malesef sutumuz cok az ve bebeğim emmiyor :( bunun dışında hersey cok güzel Rabbim hepinizin yanında olsun ve bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile.

Bize de dua edin kızlar. Yarın taburcu olacağız aksi durum olmazsa. Eve geçince detaylı yazarım.

geçöiş olsun, gözün aydın canım:))

Süt için acele etme, deneyin sürekli ama göğüslerini yara etmesinler dikkat et, sezaryen de biraz geç geliyor süt.

Allah sağlıkla hastaneden çıkmayı ve sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin sana ve hepinize.

Bu kadın da nerden çıktı diyorsunuz belki, ben de bilmiyorum ama kimin kime ne zaman dua edeceği belli olmazmış. :)

hepinize iyi geceler kızlar.

Merhaba güzel anneler

hayırlı ömürlü olsun,bahtı güzel olsun inş. sütün de gelir hiç dert etme.olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun:) ben de 30 ekimde alıcam inş. kucağıma:))

arkadaşlar ya kasım ayında doğum yapacak çok kişi kalmadık galiba sizin bebişler baya sabırsız çıktı ekim anneleri çoğunlukta oldu:) beni de stres sardı kasım sonu görünüyo bebeğimin doğumu ama bakalım ne olacak tabi bütün bebişleri öpyrm uzun hayırlı ömürler versin rabbim.

Merhaba güzel anneler

saglıkla mutlulukla büyüsün inşallah. darısı bizlerin basına. sütün içinde üzülme. sezeryanda geç geliyor diye duymuştum.

arkadaşlar ya kasım ayında doğum yapacak çok kişi kalmadık galiba sizin bebişler baya sabırsız çıktı ekim anneleri çoğunlukta oldu:) beni de stres sardı kasım sonu görünüyo bebeğimin doğumu ama bakalım ne olacak tabi bütün bebişleri öpyrm uzun hayırlı ömürler versin rabbim.

bizim kızımız içinde kasım sonu ya da aralık bası deniyordu dogum icin.
bebegimizden ziyade ben off oldum. saglık sorunlarım sebebiyle doktorumuz erkenden sezeryanla alacak sanırım.
bayram sonrası kontrole gittigimizde ögrenecegiz. yay olacak derken akrep dogurucam :)

selam ciiciii anneler nasılsınızzz hankar arkadaşımız dogum yapmışş ne guzel maşallah Allah anneli babalı büyütsünnnn:16: sütünde bol bol gelsin ve yarasın yavruna canını sıkma :49:

sercun canımmm gözün aydın meleklerinden biri çıkmışş darısı diğer yavruna Allah size bağışlasın umarım sütünde gelir canımmm:34:

kızlar , artık karnım iyice gerildi bugün baktımda biraz çatlamış karnım :50: ,iyice büyüdü ondan olsa gerek , ama artık yürümek ,oturmak , kalkmak , yatmak işkence gibi oldu bir an önce doğurmak istiyorum, son günler çok zormuş

Merhaba arkadaslar,
Bende kasimda bebegimizi kucagima alicam insallah. Araniza yeni katildim. Bir suru mesaj yazilmis. Hepsini okuyamadim malesef. 30ekimde dr kontrolumuz var. Dogum tarihimizi verebilir. Heyecanlaniyoruz :-)
hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar diliyorum

Merhaba kızlar,

hepinize sağlıklı bir doğum diliyorum, sonra da sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah:))

Ben 39 yaşındayım, 14 yaşında bir oğlum var, bir çocuk daha yapsam mı diye düşünüyorum bu ara sıklıkla nedense:)

Allah verir mi bilmiyorum ama bir kızım olsun çok istiyorum.

Aranızda çin takvimi vs gibi yöntemlerle cinsiyet tutturan ya da deneyen var mı?

Belki bu yaştan sonra cesaret edemem belki de olmaz bilmiyorum ama merak ettim:)
biz denemedik çin takvimini ama benimki çine göre tutuyor , tabiki oğluna bir kardeş yap derim ,bence yalnız bırakma , bu isteğinde Allah tarafından olabailir öyle düşün yürekten istersen evrecektir inanıyorum ama kız yada erkek hiç farketmez hayırlı evlat olsun. erkek olursada ileride yaş farkı kapanır oğluna yoldaş olur.

Merhaba güzel anneler

gözünaydın canım, ne güzel kavuştun darısı başımıza . inşallah en ksıa zamanda sütünde gelir sakın pes etme sezeryanda geç geliyormuş.ya nedense bu usg de çıkan rakamlar arasında çok fark oluyor :44:

kızlar , artık karnım iyice gerildi bugün baktımda biraz çatlamış karnım :50: ,iyice büyüdü ondan olsa gerek , ama artık yürümek ,oturmak , kalkmak , yatmak işkence gibi oldu bir an önce doğurmak istiyorum, son günler çok zormuş

hoşgeldin aramıza hayırlı doğumlar diliyorum

biz denemedik çin takvimini ama benimki çine göre tutuyor , tabiki oğluna bir kardeş yap derim ,bence yalnız bırakma , bu isteğinde Allah tarafından olabailir öyle düşün yürekten istersen evrecektir inanıyorum ama kız yada erkek hiç farketmez hayırlı evlat olsun. erkek olursada ileride yaş farkı kapanır oğluna yoldaş olur.

gözünaydın canım, ne güzel kavuştun darısı başımıza . inşallah en ksıa zamanda sütünde gelir sakın pes etme sezeryanda geç geliyormuş.ya nedense bu usg de çıkan rakamlar arasında çok fark oluyor :44:

oy oy cnmmm ben 5. ayda çatladım alıştım amaa ilk zamanalr psikolojım çok bozuldu ama ona feda olsun cnm kızım benimmm:16::52:

Selam kızlar, herkes iyidir inşallah. biz kızımla hala beklemedeyiz. doğum ile ilgili bir belirti yok. p.tesi doktora gideceğiz.

Merhaba güzel anneler

canım bahtı açık olsun yavrunun, sağlıklı güzel bir ömrü olur inşallah. sütün hemen bollaşır umarım, bebişinde iştahla emmeye başlar.

Selam kızlar, herkes iyidir inşallah. biz kızımla hala beklemedeyiz. doğum ile ilgili bir belirti yok. p.tesi doktora gideceğiz.

canım bahtı açık olsun yavrunun, sağlıklı güzel bir ömrü olur inşallah. sütün hemen bollaşır umarım, bebişinde iştahla emmeye başlar.

oy cnm senin kızın geleceği yok :1:

tatlım 40. haftada da gelmezse suni sancı mı verecekler yoksa gelene kadar beklicekler miii:49:

oy cnm senin kızın geleceği yok :1:

tatlım 40. haftada da gelmezse suni sancı mı verecekler yoksa gelene kadar beklicekler miii:49:

selam canım. doktor 41. haftada gelebilir dedi. çok tombiş olursa sezeryan olur heralde.

sende durumlar nasıl? ağrın sızın var mı? bebişin kilosu nasıl?

selam canım. doktor 41. haftada gelebilir dedi. çok tombiş olursa sezeryan olur heralde.

sende durumlar nasıl? ağrın sızın var mı? bebişin kilosu nasıl?

selam bitanemmm :16::16::16:

bu ara 3 gundur gunde 1 kez çok kötü sancım oluyor 5 dk sonra geçıyor o dereceee kii bagırtıyor beni :5:

seninki kaç kilo annesi tonton mu geliyor yoksam :8:

benimkine daha doktor bişi demedi 36 + 2 de gidicez doktora çatı muayanesi olur mu bilmem sen oldun mu hiç?

kilosu maşAllah önde gidiyor ne kadar bilinirse tabi geçen hafta cumartesi 2900 gramdı maşAllahh:nazar::nazar::nazar::1: doktor bu hızla gşderse 4 kgu geçebilir sezeryan olabilit dedi ama usg cıhazlarına guveilmiyor bizimkızlarınki de usgden hep duusk cıktı

Merhaba güzel anneler

Allah hayırlı uzun ömür versin bebeğine , detayları merakla bekliyoruz =)

iyigeceler kızlar..ayy ben artık hiiç tasıyamıorum bebişimi yaa bı an önce hayırlısyla dogsun ıstıorum karnım cok gerilio hemen yoruluorum bı arkadasn dedıgı gıbı oturup kalkmak uyuymak saga sola dönmek uyanmak bıle büyük mesele artk...bide nedense akıntım bı ıkı gundur fazlalastı wc ye gıdıp bakıorum arada bi kanamam mı var dıye:26:..salı yada carsamba dr.a gıtcem bakalım ne dıcek mide yanmam had safhada kaburgalarm batıyo öle acıolar ki oturunca..off şikayet ettım bissürü ama hiç halim kalmadı artk ya :50:

[QUOTE=kullanilmayannick;27052982]iyigeceler kızlar..ayy ben artık hiiç tasıyamıorum bebişimi yaa bı an önce hayırlısyla dogsun ıstıorum karnım cok gerilio hemen yoruluorum bı arkadasn dedıgı gıbı oturup kalkmak uyuymak saga sola dönmek uyanmak bıle büyük mesele artk...bide nedense akıntım bı ıkı gundur fazlalastı wc ye gıdıp bakıorum arada bi kanamam mı var dıye:26:..salı yada carsamba dr.a gıtcem bakalım ne dıcek mide yanmam had safhada kaburgalarm batıyo öle acıolar ki oturunca..off şikayet ettım bissürü ama hiç halim kalmadı artk ya :50:[/QUOTE]

selam cnm aynen Allah affetsin ama zorlanıyorum bendeee zaman hızlansada hayırla saglıkla meleklerimizi kucaklarımıza alsakkkkk:16:

[QUOTE=kullanilmayannick;27052982]iyigeceler kızlar..ayy ben artık hiiç tasıyamıorum bebişimi yaa bı an önce hayırlısyla dogsun ıstıorum karnım cok gerilio hemen yoruluorum bı arkadasn dedıgı gıbı oturup kalkmak uyuymak saga sola dönmek uyanmak bıle büyük mesele artk...bide nedense akıntım bı ıkı gundur fazlalastı wc ye gıdıp bakıorum arada bi kanamam mı var dıye:26:..salı yada carsamba dr.a gıtcem bakalım ne dıcek mide yanmam had safhada kaburgalarm batıyo öle acıolar ki oturunca..off şikayet ettım bissürü ama hiç halim kalmadı artk ya :50:

selam cnm aynen Allah affetsin ama zorlanıyorum bendeee zaman hızlansada hayırla saglıkla meleklerimizi kucaklarımıza alsakkkkk:16:
[/QUOTE]

amin cnm yaa bi kasım ayına bi gırsem dıodum bıkac gun sonra kasım oluoruz artık ama dha çoook varmıs gıbı..ben normalde kolay yorulmayan bırıydm öle zoruma gıdıo kı bu durumum bıde duygusallık felanda eklenince bi tuhaf oluorum ıste..Allah yardmcımz olsun:31:

Back