• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay cnm aynı sayılırız senı okudum da şmdı ırkıldım walla gelmek ıstedıgını nasıl bellı ettı ogluşun hastaneye gttın bnm henuz bır belrtım yok ama karnımdan cıkacak gıbı vuruo ve acıtıo bayrmdan snra gel dedı dr umda bana gecen hafta ama bnde sabrszlkla beklıorum buarada bebegn kac kg de cnm bnmkı gecen hafta 2 200 du az gıbı geldı bana bu haftalarda dogarsa dıe nyse allah hepımızı bır avazda kurtarsn inş...

annemden yazıyorum canım ben erca...
amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza tüm bekleyen anneler:)
32. haftada çeklien nst de kasılmalarım olduğu ortaya çıktı. nidilat diye bir hapa başladım. 8 tane kullandık. bir gün aşırı sancım oldu ve ertesi gün nişanım geldi.

dr. nst çektirdi tekrar. şimdi sancı artınca koyu kahve akıntı başlıyor. her 2 saatte bir pre par diye bir ilaç kullanıyorum. 15 dk. ayakta duramıyorum çünkü belim ağrıyor. ayaklarım titriyor sancım oluyor sıkça yatıyorum. bu aralar annemdeyim işte.
34+1 de 2700dü... haftaya çarşamba 36+3 de gidicem kaç kilo olmuş olur bilmem.
mühim olan sağlıklarının iyi olması kiloyu takma. çünkü usg cihazı da net ölçüm vermiyor.

Eki Görüntüle 539953

kızım mısra 24 ekim de doğdu.38 haftalık kızımı arife günü nst de çıkan sancı sonucu acil sezeryanla dünyaya getirdim.darısı bütün bekliyen annelere

oyy oyy yerim ben senin o küçük ağzını ,kopartırım ya seni tatlı minnoş seni :16: MAŞALLAH MAŞALLAH allahım bağışlasın uzun ömürler versin canım :16::16::16: ayy bi hoş oldum çok tanışmıyoruz hiç birimiz için ama bebişleri gördükçe kendi yeğnim olmuş gibi sizin için kalpten seviniyorum gerçekten:16::16:

bende kızımın fotoğrafını koyarım inş.:16:

selam canım, bende sezeryan olucam ama 39. haftada alıcaz dedi doktor. sezeryanda riske atmamak için 40 haftaya kadar beklemiyor doktorlar sen nasıl 40 hafatya kadar bekliyceksin normal yollada gelebilir bebek , yani nasıl izin verdi doktorun gün belilemedimi ?

Merhaba canim seninle satimiz ayniymis;)evet ilk kizimda 38.haftada almisti dr.dogum kanalina girmesin diye.riskli bir durum olursa hemen gidecegim zaten.bitaz action olsun bunda;)yani sancim falan baslarsa hemen gitcez ama zannetmiyorum benim gec dollenme olmustu ilk 5ay dogum tarihi olarak 18kasimi gosteriyordu usg.bakalim hayirlisi evimizi tasiyip oyle gelir ins.kizimiz

3350 gr 51 cm oldu kızım teyzesi

maaşallah subhanallah kızımıza cokta tatlı annesi kıme benzıyor kız sanamı babayamı kız ya bnm gorumcem habıre dıokı kız halaya benzer bana benzıcek :)) bende bana benzesın ıstıorum ben sarışın renklı gozluyumde ondann :))) aman saglklı olsunda hıc farketmez :nazar:

annemden yazıyorum canım ben erca...
amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza tüm bekleyen anneler:)
32. haftada çeklien nst de kasılmalarım olduğu ortaya çıktı. nidilat diye bir hapa başladım. 8 tane kullandık. bir gün aşırı sancım oldu ve ertesi gün nişanım geldi.
dr. nst çektirdi tekrar. şimdi sancı artınca koyu kahve akıntı başlıyor. her 2 saatte bir pre par diye bir ilaç kullanıyorum. 15 dk. ayakta duramıyorum çünkü belim ağrıyor. ayaklarım titriyor sancım oluyor sıkça yatıyorum. bu aralar annemdeyim işte.
34+1 de 2700dü... haftaya çarşamba 36+3 de gidicem kaç kilo olmuş olur bilmem.
mühim olan sağlıklarının iyi olması kiloyu takma. çünkü usg cihazı da net ölçüm vermiyor.

hadı hyrlıısı bakalım cnm hepımız ıcın

maaşallah subhanallah kızımıza cokta tatlı annesi kıme benzıyor kız sanamı babayamı kız ya bnm gorumcem habıre dıokı kız halaya benzer bana benzıcek :)) bende bana benzesın ıstıorum ben sarışın renklı gozluyumde ondann :))) aman saglklı olsunda hıc farketmez :nazar:

hadı hyrlıısı bakalım cnm hepımız ıcın

halası yok canım ya : )) aslında babasından da almış benden de biz henüz karar veremedik kime benziyor

selcen maşallah subhanallah kızına yesin onu teyzelerii :nazar::nazar::nazar:

Bugün gördük oğluşumu yine babasıyla, herşey yolundaydı çok şükür, Pazartesi sabah 9 aylık serüven bitiyor Allah nasip kısmet ederse :nazar:
Uyku denen o muhteşem olay uğramaz oldu artık bana, vücut kendini alıştırıyor herhalde. :1:

hankar haber gelmemiş senden canım umarım herşey yolundadır ve bebişinle emişip koklaşıyorsunuzdur :16:

slm arkadaşlar. oğlum küvezden çıktı. artık evimizde. inşallah kızımda yakında gelir. ancak anne sütüm yok. biliyorsunuz çok erken doğum yaptım. ve anne sütü ikizlerim için hayati önem taşıyor. ben izmirde yaşıyorum. oğluma süt anne olabilecek, izmirde oturan anneler veya varmı bildiğiniz yakınlarınız. süt pompası ve poşetlerini ben temin ederim. her türlü ulaştırma vs işlemleri bana ait. bana yardımcı olacağınızı ümit ediyor şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. cvp bekliorum. telefonumuda yazıyorum. tel : 0532 583 88 43.

slm arkadaşlar. oğlum küvezden çıktı. artık evimizde. inşallah kızımda yakında gelir. ancak anne sütüm yok. biliyorsunuz çok erken doğum yaptım. ve anne sütü ikizlerim için hayati önem taşıyor. ben izmirde yaşıyorum. oğluma süt anne olabilecek, izmirde oturan anneler veya varmı bildiğiniz yakınlarınız. süt pompası ve poşetlerini ben temin ederim. her türlü ulaştırma vs işlemleri bana ait. bana yardımcı olacağınızı ümit ediyor şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. cvp bekliorum. telefonumuda yazıyorum. tel : 0532 583 88 43.

canım çoook güzel bir haber bu. çoook sevindim. eve gerçekten bayram gelmiş demek ki:) inşallah tez zamanda kızında gelir. sağlıkla mutlulukla ikisinide büyütürsün.

istersen doğum sonrası bölümüne de süt anne için konu aç. İzmirli anneler yardım edecektir.

gerçekten çok sevindim. seni epey zamandır merak ediyordum. herşeyin yolunda olması çok güzel. inşalah daha güzel haberlerinide alıcaz.

çok sevindim canım gözünüz aydın 2 gün önce aklımdaydın çok mutlu oldum.:nazar::nazar::nazar:

canım çoook güzel bir haber bu. çoook sevindim. eve gerçekten bayram gelmiş demek ki:) inşallah tez zamanda kızında gelir. sağlıkla mutlulukla ikisinide büyütürsün.

istersen doğum sonrası bölümüne de süt anne için konu aç. İzmirli anneler yardım edecektir.

gerçekten çok sevindim. seni epey zamandır merak ediyordum. herşeyin yolunda olması çok güzel. inşalah daha güzel haberlerinide alıcaz.

doğum sonrası bölümü nerde canım. oraya nasıl giriş yapıcağımı, konuyu nerde bulacağımı bilmiyorum.

kızlar ben pazartesi günü 38+1 de saat 10:28'de aldım kücük kızımı kucagıma... RABBİME SONSUZ SÜKÜRLER OLSUNKİ KIZIMIZ SAGLIKLA DOGDU AYRINTILARI DAHA SONRA YAZARIM INSALLAH...

Merhaba canim seninle satimiz ayniymis;)evet ilk kizimda 38.haftada almisti dr.dogum kanalina girmesin diye.riskli bir durum olursa hemen gidecegim zaten.bitaz action olsun bunda;)yani sancim falan baslarsa hemen gitcez ama zannetmiyorum benim gec dollenme olmustu ilk 5ay dogum tarihi olarak 18kasimi gosteriyordu usg.bakalim hayirlisi evimizi tasiyip oyle gelir ins.kizimiz
inşallah canım Allah gönlüne göre versin tam doğum arifesi taşınmak zordur, herşey kısmet bende bekliyorum hala bayramdan sonra yine doktordayım bakalım 2 yada 3 kasım gibi düşünüyoruz .

hankar umarım iyisindir canım bugün doğuma girecektin hayırlı haberlerle gel inşallah.

kızlar ben pazartesi günü 38+1 de saat 10:28'de aldım kücük kızımı kucagıma... RABBİME SONSUZ SÜKÜRLER OLSUNKİ KIZIMIZ SAGLIKLA DOGDU AYRINTILARI DAHA SONRA YAZARIM INSALLAH...
maşallah

gözünaydın canım çok sevindim inşallah kızında gelecek yanına, inşallah en kısa zamanda süt annesinide bulursun.Allah şifa versin yavrularına

mrb kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben kendimi çok kötü hissediyorum başım beynim uyuşmuş gibi tansiyonumu ölçüyorum normal çok kötü bi durum halsizim sürekli ağlıyorum bu kafamdaki uyuşukluk yüzünden var mı bu şekilde olan

Bende sabahtan beri kötü hissediyorum.. Tansiyonum hamileliğimin başından beri en fazla 10,5- 6.5 olmuştu.. Bugün 13.5- 7,5 .............. 12,5- 7,00 idi hep.. Ne yapsamki bilemedim.. Limon içip duruyorum ama çokta yüksek değil.. Dr.a gidilecek bir durum yoktur di mi kızlar.. Siz olsanız ne ypardınız? Şaşırdım ben yaa..

Bende sabahtan beri kötü hissediyorum.. Tansiyonum hamileliğimin başından beri en fazla 10,5- 6.5 olmuştu.. Bugün 13.5- 7,5 .............. 12,5- 7,00 idi hep.. Ne yapsamki bilemedim.. Limon içip duruyorum ama çokta yüksek değil.. Dr.a gidilecek bir durum yoktur di mi kızlar.. Siz olsanız ne ypardınız? Şaşırdım ben yaa..

aynen bnm gıbısın cnm normal tansıyonum 10-6 falandı ama 2 haftadr bnmde 13.5 12.5 11.5 oluo ben dr uma gttım hemen proteın testı yaptırdı ıdrarda cok şukur cıkmadı bu gıbı durumlarda 14 e kadar normal ama 14 u gecerse hemen gelıosun dedı ıstrsen ptesı gıt dr una gorus bışı oldugunu sanmıorum bnm gıbı olmşsun snde gun ıcınde olç kndın bnm hala yuksek ama 14 u gecmıor hıc lımonata yap kndıne bol şekerlı ıc dengelıyor bırde baş agrısı yapıo bana tuzlu yeme dkkat et cnm

Merhaba arkadaslar,
Bende kasimda bebegimizi kucagima alicam insallah. Araniza yeni katildim. Bir suru mesaj yazilmis. Hepsini okuyamadim malesef. 30ekimde dr kontrolumuz var. Dogum tarihimizi verebilir. Heyecanlaniyoruz :-)

Back