slm herkese, zaman azaldıkça endişeler de çoğalıyor
biz de dün doktora gittik, dopler ultrasona girdik, 2 hafta geri gözüküyor bebeğim ayrıca geçen cuma gittiğimde ultrasonda 2135 gr gözüken bebek dopler ultrasonda 2112 gr çıktı
sonuçları kadın doğumcuma gösterdim neden böyle diye, ultrason ayarlarındandır 300 gr a kadar oynama olabilir dedi, doplerdeki radyoloji uzmanı 2 hafta geri minyon bir bebek herhalde dedi, ayrıca suyunda da normalin alt sınırında diyor 84 mm diye bir ifade var, suyu biraz azaldı herhalde, canım sıkkın bu yüzden, o kadar da bol su içerim, suyu azalınca risk oluyor haliyle bebeğin gelişimi de yavaşlıyormuş, doğuma kadar 2500 gr olsa öpsem başıma koycam inanki, ayrıca ishalim ne zamandır, yani öyle çok fazla değil ama, karnım ağrıdıkça tuvalete çıkıyorum hep, bugun sabahtan beri 3 kere gittim wcye, magnezyum mu yapıyor acaba, kanım da düşük zaten, çevremdeki gebelere soruyorum milletin kanı 11lerde o kadar da mızmızlar birşey yedikleri yok, ayrıca 1 haftada 2 kilo almış gibi gözüküyorum ne yediysem off çok canım sıkkın çok
depresyona girdim iyice