Hilalin bebek haberine çok sevindim,kurtardı,darısı başımıza inşallah
Kızlar bu arada kasıklarımda ara ara gelen adet sancısına benzer bi ağrı var dün geceden beri...
zor yürüyorum bütün gün yattım..
ayrıca karnım şekil değiştirdi daha bi aşağıda sanki,zaman zamanda çok sertleşiyor eşimde bunları söylüyor
bular normal mi sizce:26:
canım bende bugün yoruldum biraz bebek çok sertleşti ve kasıkalrım adet olcakmış gibi ağrıdı, şimdi biraz daha iyiyim , sanki ağrı geçti gibi. insan endişeleniyor işte sende biraz dinlen geçer belki.
canım ultrasonda açıklık olup olmadığına baktı, bu hafta alttan kontrol için erken zaten. nst yi 36 hafta bitiminde, çatı kontrolünü de 38 hafta bittiğinde yapacağını söyledi. benim bazen tepecikler oluşturuyor bebek yemekten sonra sıkışıyor sanırım ya da su içtikten sonra
peki normalde ilk nst ye hangi haftalarda soktular sizi?
çatı kontrolünü hangi hafta yapacaklarını söylediler?
anladım cnm ben doktruma sormadımda herkes nts faln yazınca daha erkn yapılıyr sandım ben cumartesı gıdıcem bıdaha bayramdan sonra gıdıcem sanırım ozamn yapılır sonra bırkez daha gderım herhalde cunku doktrm 3 kontrlumuz kaldı demıstı en son
dogum yapan arkadasımız hılale allah evladına saglıklı hayrlı omurler versın ınsallah gozun aydın cnm dogum yapıcak arkadaslarımızıda rabbbım bır nefeste kurtarsın
kızlar bugun dr agıttım ve bebgımın carpıntısı tespıt edıldı sabahta aynı sorun cıkarsa sanırım alınıcak
arama motorum acılmıyo benım ıcın bılgı bukup yazabılırmsınız buraya carpıntı ıle ılgılı tam zamanında sorun oldu pc de
dualrınzıı beklıyorum yarın sağlıcakla kavuşayım
gel vatandaş gel habere gel :)
hilalden haberler burda şekerler bugun 15:30 da hilaoşumuzun kızı dünyaya merhaba demiş durumumları iyiymiş gayet neşeliydi hiloşumuz
sizlere bol bol selamı var darısı sizlerin başına dedi
ha bu arada sezeryanla doğum yapmış annesininbirtanesi namı değer hiloşumuz
çok sevindim yaaaaaa :)))))))
ne güzel kavuşmuş yavrusuna, çok şükür. bahtı açık olsun yavrunun. hilal çok şaşırttın bizi :))
canım benim dr da öyle dedi 200 + ya da - koy bebeğin kilosunun üstüne dedi.usg her zaman tam net sonuç vermez dedi.
benim kanım da düşük sürekli kan ilacı kullanıyorum.hatta doğumdan sonra bile kullan dedi bana da..
sakın ama depresyon falan diye düşünme rahat ol biraz strese girersen hiç gelişmez allah korusun..
canım hiç üzülme. pozitif düşünmeye çalış. stres bebeği daha çok etkiler.
bazen usg. de görünenin çok üzerinde doğabiliyor bebekler. odaklanma boşuna oraya.
geceleri yatarken muz ye. madem ishlsin kabızlık yapabilicek şeyler tüket.
pekmezle yoğurtu karıştırarak ye. süte göre daha fazla kalsiyum varmış yoğurtta. ve sürekli sol tarafına ya. bebeğe kan akışı daha güzel gidermiş. ve beslenirmiş.
canım aynı sorun bende de var bende kesinlikle gyno ferro sanol ishal yapıyor sende de ya magnezyum ya da iğneler ishal yapıyordur.pekmeze gelince bende her sabah 1 tas yiyorum yanında cevizim yumurtam da olur sütümü bunlardan iki saat sonra içerim demir emilimini azaltmasaın diye ama bir yere kadar demek ki saglıkla dogsunlar bende de demir yerlerde yani en azından daha da düşmüyor diye seviniyorum
arkadaslar bu ishal olayini ben biraz arastirdim, gebeligin son zamanlarinda yasanirmis yani dogumun yaklastigina bi isaretmis.bende ayni sorunu yasiyorum,ilacla falan alakasi yok tahminimce.cunku bnde gyno ferro kullaniyorum uzun zamandir ama bi kac gundur maalesef ishal olayi mevcut.
Canım aynı sıkıntılar bende de var hatta buraya yazmıştım bende 2haftada 4kilo almışım nasıl alınır bende anlamadım ama bebek zayıf die yemediğim kalmadı ama bebek haftada100 gr almıl sadece.benimkide yeni 2500 gr oldu.sıkma sende canını sağlıklı olsunlar yeter doğuma kadar da 2500 gr rahat olur zaten.benimkininin boyuda kısaydı minyon olcak dedi doktor 43 cm di 46 cm anca olur dedi çok ağlamıştım ama kilo alamasa da 2 haftada 5 cm uzamış 48 cm olmuş bile.o yüzden daha zamanımızda var toparlıycaklar inşallah.hem dediğin gibi gerçekten canları içinde olsunda doğduktan sonra büyürler
canım hıc endıselenme bende senın gıbı aynı durumdaydım sureklı ıshal 2gunde bır oluyordum bebek kılo alamıyordu erken dogum rıskım oldugu ıcın magnezyum alıyordum ıshalim devam edınce mag nezyumu kestım 10 gundur rahtladım bebegım sımdı 3kılo oldu sende kes bence hıc korkma hıc bır sey olmıycak sagsalım kucagına alıcaksın bak ben cumartesı gunu ınsallah kavusucam bebısıme:)
burcummmmm nerdessiinnn sennnnmerakta kaldık yaaaa doktıora gittin mi nasıl olucak dogum ve ne zaman
selam canım. bu hafta izinliydim ondan pek giremedim. geçen c.tesi gittim doktora. herşey normal bekliyeceğiz dedi. yarın sabahta gidiyorum doktora. doğumla ilgili net bir bilgi yok. normal görünüyor şimdilik. doktor sancın gelirse muayene eder karar veririz doğum şekline dedi.
sende durumlar nasıl?
kızlar bir şey sorucam sizlere ;
ağda yaptınızmı veya yaptırdınızmı , ben bayramdan sonra diyordum ama böyle aniden doğuranları gördükçe acaba yarın hemen gitsemmi diyorum malum hazırlıksız yakalanmamak lazım.:44:
takvimde öyle yazıyor ama canım benim sezeryan bayramdan hemen sonra 1 kasım gibi olacak yani 13-14 gün var , şimdi yaptırsam yine çıkar en iyisi ben önümüzdeki hafta yani 1 hafta kala yaptırayım dimicanım bence git daha 20 kusur gun var tekrar cıkar o zamana ben gittim bugün komple aldırdım Allah nasip ederse 1 ay sonra tekrar gidicem
takvimde öyle yazıyor ama canım benim sezeryan bayramdan hemen sonra 1 kasım gibi olacak yani 13-14 gün var , şimdi yaptırsam yine çıkar en iyisi ben önümüzdeki hafta yani 1 hafta kala yaptırayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?