2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hilalin bebek haberine çok sevindim,kurtardı,darısı başımıza inşallah

Kızlar bu arada kasıklarımda ara ara gelen adet sancısına benzer bi ağrı var dün geceden beri...
zor yürüyorum bütün gün yattım..
ayrıca karnım şekil değiştirdi daha bi aşağıda sanki,zaman zamanda çok sertleşiyor eşimde bunları söylüyor

bular normal mi sizce:26:

canım bende bugün yoruldum biraz bebek çok sertleşti ve kasıkalrım adet olcakmış gibi ağrıdı, şimdi biraz daha iyiyim , sanki ağrı geçti gibi. insan endişeleniyor işte sende biraz dinlen geçer belki.

dün geceden beri devam edince endişelendim canım,inşallah söylediğin gibi dinlenince geçer.

dogum yapan arkadasımız hılale allah evladına saglıklı hayrlı omurler versın ınsallah gozun aydın cnm dogum yapıcak arkadaslarımızıda rabbbım bır nefeste kurtarsın

dogum yapan arkadasımız hılale allah evladına saglıklı hayrlı omurler versın ınsallah gozun aydın cnm dogum yapıcak arkadaslarımızıda rabbbım bır nefeste kurtarsın

selam şekerimmmm

nasıl gidiyor hamilelik doğum şekliniz belli mi oğluşun kaç kg olmuş annesi

nst ye mi girdin canım ? inşallh yarın bir aksilik çıkmaz şuan bebeğin gelişimini tamamladı canım .. eğer dr doğumunu yapmak istiyorsa yapsın canım .. en azından gözünün önünde olur paşan ..bizi habersiz bırakma ...

çok sevindim yaaaaaa :)))))))

ne güzel kavuşmuş yavrusuna, çok şükür. bahtı açık olsun yavrunun. hilal çok şaşırttın bizi :))

öyle haklısın canım depresif olmamam lazım ama ara ara canım sıkılıyor işte, en iyisi iyi düşüneyim iyi olsun inşallah

aslında hiç takılmazdım ugslere yani geri olması falan pek dert etmiyordum da, bir de bu suyun normalin alt sınırında yazması canımı sıktı, doktor pek bişi demedi aslında, bi de ishalim ya endişelendim daha 1 ayım var çünkü, kilosu da düşük zaten biraz dursun da büyüsün, sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama gece dönüyorumdur muhtemelen

gyno ferro magnezyum ilacı mı benim kullandığım magvital, kesinlikle yarın içmicem magnezyumu, bi hafta kadar içmeyim bakalım nolcak, kan iğnesini en son 25 eylülde vuruldum daha başlamamıştım yeni kutuya yarın başlıcam, tek kutu vurulcam zaten 5 tane, yaa ben de dikkat ediyorum ama ne yaparsam yapayım düşük işte senin gibi, yapısal sanırım veya midede emilimi iyi olmuyor, ben de korkuyorum kan tahlili yaptırmaya inşallah düşmemiştir

aman daha doğurmayım yaaa, biraz büyüsün çocuk, aslında magnezyumu ne zamandan beri kullanıyorum, daha önceden olmamıştım ishal ama yine de magnezyuma bağlıyorum ben bi keseyim bakalım

inşallah canım, sağlıklı olsun erken olmasın da minyon olsun napalım

ne güzel az kalmış sağ salim alırsın inşallah kucağına, yok canım artık kesin almıcam magnezyumu tuvalete taşınıyorum ağrı çekiyorum bir de

burcummmmm nerdessiinnn sennnn merakta kaldık yaaaa doktıora gittin mi nasıl olucak dogum ve ne zaman

selam canım. bu hafta izinliydim ondan pek giremedim. geçen c.tesi gittim doktora. herşey normal bekliyeceğiz dedi. yarın sabahta gidiyorum doktora. doğumla ilgili net bir bilgi yok. normal görünüyor şimdilik. doktor sancın gelirse muayene eder karar veririz doğum şekline dedi.

sende durumlar nasıl?

kızlar biraz önce hastane çantama koymak için oğluşuma aldığım emzikleri kaynatıp kurutup,küçük bir kutuya koydum .
bir kaç çeşit emzik almıştım bakalım hangisini alacak benim paşam.

anladım cnm ara ara gir haber ver bize :)

bende cumartesi gidicem daha bize var inşAllah teyzesi

kızlar bir şey sorucam sizlere ;
ağda yaptınızmı veya yaptırdınızmı , ben bayramdan sonra diyordum ama böyle aniden doğuranları gördükçe acaba yarın hemen gitsemmi diyorum malum hazırlıksız yakalanmamak lazım.:44:

Son düzenleme:

canım bence git daha 20 kusur gun var tekrar cıkar o zamana ben gittim bugün komple aldırdım Allah nasip ederse 1 ay sonra tekrar gidicem

canım bence git daha 20 kusur gun var tekrar cıkar o zamana ben gittim bugün komple aldırdım Allah nasip ederse 1 ay sonra tekrar gidicem
takvimde öyle yazıyor ama canım benim sezeryan bayramdan hemen sonra 1 kasım gibi olacak yani 13-14 gün var , şimdi yaptırsam yine çıkar en iyisi ben önümüzdeki hafta yani 1 hafta kala yaptırayım dimi

takvimde öyle yazıyor ama canım benim sezeryan bayramdan hemen sonra 1 kasım gibi olacak yani 13-14 gün var , şimdi yaptırsam yine çıkar en iyisi ben önümüzdeki hafta yani 1 hafta kala yaptırayım dimi

o zaman kesin sezeryan olucaksan canım 3-4 gun kala yaptır hemen cıkıyorlar çunku

senin neden sezeryan canımmm

kızlarrrr ben geldımmmmm
baya da gebe varmış bana ve ogluma dua edın kızlarr
ve sakın dr kontrollerınızı seyrek yapmayın bakın ne yın ne olacagı hıc bellı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…