slm herkese, zaman azaldıkça endişeler de çoğalıyor
biz de dün doktora gittik, dopler ultrasona girdik, 2 hafta geri gözüküyor bebeğim ayrıca geçen cuma gittiğimde ultrasonda 2135 gr gözüken bebek dopler ultrasonda 2112 gr çıktısonuçları kadın doğumcuma gösterdim neden böyle diye, ultrason ayarlarındandır 300 gr a kadar oynama olabilir dedi, doplerdeki radyoloji uzmanı 2 hafta geri minyon bir bebek herhalde dedi, ayrıca suyunda da normalin alt sınırında diyor 84 mm diye bir ifade var, suyu biraz azaldı herhalde, canım sıkkın bu yüzden, o kadar da bol su içerim, suyu azalınca risk oluyor haliyle bebeğin gelişimi de yavaşlıyormuş, doğuma kadar 2500 gr olsa öpsem başıma koycam inanki, ayrıca ishalim ne zamandır, yani öyle çok fazla değil ama, karnım ağrıdıkça tuvalete çıkıyorum hep, bugun sabahtan beri 3 kere gittim wcye, magnezyum mu yapıyor acaba, kanım da düşük zaten, çevremdeki gebelere soruyorum milletin kanı 11lerde o kadar da mızmızlar birşey yedikleri yok, ayrıca 1 haftada 2 kilo almış gibi gözüküyorum ne yediysem off çok canım sıkkın çok depresyona girdim iyice
kızlar bugun dr agıttım ve bebgımın carpıntısı tespıt edıldı sabahta aynı sorun cıkarsa sanırım alınıcak
arama motorum acılmıyo benım ıcın bılgı bukup yazabılırmsınız buraya carpıntı ıle ılgılı tam zamanında sorun oldu pc de
dualrınzıı beklıyorum yarın sağlıcakla kavuşayım
doktorun ne dedi suyun azlığına ve bebeğin kilosuna canım bence 2500 olur doğana kadar merak etme . her sabah haşlanmış 1 yumurta ve mutlaka pekmez ye bunlar bebeği çok besliyormuş.slm herkese, zaman azaldıkça endişeler de çoğalıyor
biz de dün doktora gittik, dopler ultrasona girdik, 2 hafta geri gözüküyor bebeğim ayrıca geçen cuma gittiğimde ultrasonda 2135 gr gözüken bebek dopler ultrasonda 2112 gr çıktısonuçları kadın doğumcuma gösterdim neden böyle diye, ultrason ayarlarındandır 300 gr a kadar oynama olabilir dedi, doplerdeki radyoloji uzmanı 2 hafta geri minyon bir bebek herhalde dedi, ayrıca suyunda da normalin alt sınırında diyor 84 mm diye bir ifade var, suyu biraz azaldı herhalde, canım sıkkın bu yüzden, o kadar da bol su içerim, suyu azalınca risk oluyor haliyle bebeğin gelişimi de yavaşlıyormuş, doğuma kadar 2500 gr olsa öpsem başıma koycam inanki, ayrıca ishalim ne zamandır, yani öyle çok fazla değil ama, karnım ağrıdıkça tuvalete çıkıyorum hep, bugun sabahtan beri 3 kere gittim wcye, magnezyum mu yapıyor acaba, kanım da düşük zaten, çevremdeki gebelere soruyorum milletin kanı 11lerde o kadar da mızmızlar birşey yedikleri yok, ayrıca 1 haftada 2 kilo almış gibi gözüküyorum ne yediysem off çok canım sıkkın çok depresyona girdim iyice
nasıl çarpıntı cnm nst ye mi girdin kalbi hızlımı atıyor demek bu her an da doktora gidemiyoruzki blmiyoruz evlatalrımız içimizde son durumları nasıl Allahım sen koru onları , nasıl yani yarın sabahta aynı olursa hemen mi alacaklarkızlar bugun dr agıttım ve bebgımın carpıntısı tespıt edıldı sabahta aynı sorun cıkarsa sanırım alınıcak
arama motorum acılmıyo benım ıcın bılgı bukup yazabılırmsınız buraya carpıntı ıle ılgılı tam zamanında sorun oldu pc de
Cnm hiç canını sıkma inşallah sağlıklı olsunda bi de eğer yiyebiliyorsan yani sabah aç karnına pekmez ye hem demir ihtiyacı için hem bebeği besliyor aynı şekilde yatmadan öncede ye ve tabi yakın olmayan öğünlerde sütte ben denedim işe yaradığını düşünüyorum tabi ben ondan olduğunu düşünüyorum.Bal içinde benzer şeyler söyleyebilirm ikisde iyi besliyor ama şeker sorunun yoksa tabi...İnşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımza alırız
doktorun ne dedi suyun azlığına ve bebeğin kilosuna canım bence 2500 olur doğana kadar merak etme . her sabah haşlanmış 1 yumurta ve mutlaka pekmez ye bunlar bebeği çok besliyormuş.
canım ya evet zaman azaldıkça sorunlar çıkabiliyor , umarım bir sorun yoktur ......
bende de uzun zamandır o problem var canım hatta gece bile wc ye kalkıyorum , normalde haftada 1 çıkardım hamile kaldım kalalı önce düzenliydi şimdi çok çok sık ama hiç doktoruma sormak aklıma gelmedi........
9.63 tü tatlım 2 gün önce
rabbim yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah
evet ama işte örnek göre göre öğreniyoruz:)
aaayyy ne güzeeell kızlar ya lavinyadan da ses çıkmıyor doğurdumu yoksa sende telefonu vardı haber alırsan bizede haber ver tatlım.. rabbim sağlıkla oğluşuna kavuşmayı nasip etsin inşallah....
fıstıklar nasılsınız biz oğluşumla iiyiyiz sadece meraktan ölücez herşey arife günü belli olucak sezeryan olacakmı yoksa normal doğummu beklicez kafam o kdar karışıkki ne yapacağımızı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ....
bu arada nette az araştırdım da bebişlerin en çok dönememe nedeni kordon kısalığındanmış yani bi bildikleri varmış kuzularımızın
Gunaydin kizlar gece boyu sancilarim oldu simdide azar azar nisanim geliyo sanirim kanli bi akinti var cunku 2-3 gune dogururum heralde dua edin banaaa:18:
Sudem Rabbim evladının da senin de yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur, evinizde huzurla, mutlulukla yaşarsınız....
Hayatbanagüzel, canım Allah yardımcın olsun Rabbim sizi esirgesin inşallah....
Günaydın kızlar, sudem doğurmuş inşallah bebeği iyi olur bir an önce çıkarlar hastaneden.
doğumu yaklaşan arkadaşlar varmış. herkese kolay doğum diliyorum.
bizde evdeyiz dinleniyoruz iş yapıyoruz. herşey yolunda yarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek.
kızlarrr sabah annesininbirtanesinin suyu gelmiş, apar topar doktora gitmişler... 1cm açılması varmış... suni sancı vericeklermiş... hepinizden dua istiyo...
günaydın beysalım...
bulemsu iyi, biraz ağrıları varmış ama normal diyo...
hayırlısı olsun inşallahh....
her gece rüya görür oldum ben kızlar oğluşumu emziriyordum bugün defıstığım benim heyecan artıyor sanırım bende salı günü kontrolümde dr. haftaya kadar doğmazsa salı görüşürüz dedi beni uğurlarken benimle uğraşıyor biraz bende heyecan tavan yaptı ama şu bayramı bir atlatalım istiyorum her ne kadar sıkıntılar artsada annem bayram sonu gibi gelebilecek çünkü onun yanımda olmasını istiyorum kimse yok yanımda çünkü annemler 12 saat kadar uzaktalar bana k.validemlerse 2 saat ama bana annem lazım inş. gönlümün dilediği gibi bir doğumum olur... sanırım ocak anneleri ziyarete gelmiş en iyi zamanlarınız kızlar hamişlik sizin haftalarda bende çok güzel geçmişti hepimiz inş. bir avazda doğururuz
çok heyecanlı ya, herkes sıraya dizilmiş, allah herkesin yardımcısı olsun. sende sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah.
evet ya çok komikler, bir anda doğuracağız sanki. nerde o günlerrrrrr, abimde dün arıyor yalnızım evdeyim diyorum aman belki doğurursun biri gelsin yanına ben geleyim hemen istersen diyor. çok şükür aklımız başımızda :)))
hilalin ki çok süpriz oldu. inşallah kolayca doğurur. sezeyancılar sıraya girmiş arada normaller doğuruyor çok heyecanlı ya :)))
canım Allah gönlünüze göre verir inşallah.
selam canım , hayırlısı olsun çok az kaldı sıkma kendni , güzel şeyler düşün inşallah herşey güzel olacak.
kızlar bugun dr agıttım ve bebgımın carpıntısı tespıt edıldı sabahta aynı sorun cıkarsa sanırım alınıcak
canım demir için yapmadığım yok inanki, pekmez her sabah içiyorum, bal da yiyorum her gün, sütte içerim, günlük olarak yumurta, süt, pekmez, bal, ceviz,fındık, badem, çekirdekli kara üzüm hep yiyorum bunlardan ama olmuyor işte
doktor pek birşey demedi suyu için, zaten haftalık çağırıyor ya takipte olacağız dedi, inşallah olur 2500, artık diyorum hani canı içinde olsun derler yaa öyle olsun da kaç kilo olursa napalım, haşlanmış yumurtayı falan hiç ihmal etmem, demir emilimi için yanında aldığım şeylere de dikkat ederim, zaten bu kansızlık için iğne de oluyorum, son bi kutu daha doğuma kadar vurulayım diyorum, hayır yani çabalıyorum yemesem içmesem aklımda kalır ama elimden geleni yapıyorum, doğum yapan bir akrabaya gittik, kız mızmızın teki, zaten 41 kiloyla hamile kaldı, ne süt ne yumurta yer, folik asit, elevit bile alamamış bulantıdan dolayı, haplarını ihmal etmiş ama kansızlık 11 ona bile düşük diyor
inşallah iyice stres oldum işte, ishal de bebeğin gelişimini etkiliyormuş, ben de doktora sormayı unuttum, ama magnezyumu kesicem o yapıyor herhalde, bir de cumadan bu yana 2 kilo almış gözüküyorum yani bir insanın 1 haftada 2 kilo alması imkansız sanırım, anlamadım bu işi
senin eşin ne iş yapıyor fatoss
canım demir için yapmadığım yok inanki, pekmez her sabah içiyorum, bal da yiyorum her gün, sütte içerim, günlük olarak yumurta, süt, pekmez, bal, ceviz,fındık, badem, çekirdekli kara üzüm hep yiyorum bunlardan ama olmuyor işte
doktor pek birşey demedi suyu için, zaten haftalık çağırıyor ya takipte olacağız dedi, inşallah olur 2500, artık diyorum hani canı içinde olsun derler yaa öyle olsun da kaç kilo olursa napalım, haşlanmış yumurtayı falan hiç ihmal etmem, demir emilimi için yanında aldığım şeylere de dikkat ederim, zaten bu kansızlık için iğne de oluyorum, son bi kutu daha doğuma kadar vurulayım diyorum, hayır yani çabalıyorum yemesem içmesem aklımda kalır ama elimden geleni yapıyorum, doğum yapan bir akrabaya gittik, kız mızmızın teki, zaten 41 kiloyla hamile kaldı, ne süt ne yumurta yer, folik asit, elevit bile alamamış bulantıdan dolayı, haplarını ihmal etmiş ama kansızlık 11 ona bile düşük diyor
inşallah iyice stres oldum işte, ishal de bebeğin gelişimini etkiliyormuş, ben de doktora sormayı unuttum, ama magnezyumu kesicem o yapıyor herhalde, bir de cumadan bu yana 2 kilo almış gözüküyorum yani bir insanın 1 haftada 2 kilo alması imkansız sanırım, anlamadım bu işi
benimde doğum tarihim belli oldu ilan etmek istedim sizinle paylaşayım dedim 23 ekim 2012 saat 11.00 da allahım izin verirse :)
er_ca nasılsın canım geçmişde yazın var mı bilmiyorum ama inşş hersey yolundadır senin bu paşa seni çok üzdü sağlıklıca doğsun seni üzmeden doğsun artıkkk
gerçekten bomba gibi haber bugel vatandaş gel habere gel :)
hilalden haberler burda şekerler bugun 15:30 da hilaoşumuzun kızı dünyaya merhaba demiş durumumları iyiymiş gayet neşeliydi hiloşumuz
sizlere bol bol selamı var darısı sizlerin başına dedi
ha bu arada sezeryanla doğum yapmış annesininbirtanesi namı değer hiloşumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?