2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm herkese, zaman azaldıkça endişeler de çoğalıyor
biz de dün doktora gittik, dopler ultrasona girdik, 2 hafta geri gözüküyor bebeğim ayrıca geçen cuma gittiğimde ultrasonda 2135 gr gözüken bebek dopler ultrasonda 2112 gr çıktı sonuçları kadın doğumcuma gösterdim neden böyle diye, ultrason ayarlarındandır 300 gr a kadar oynama olabilir dedi, doplerdeki radyoloji uzmanı 2 hafta geri minyon bir bebek herhalde dedi, ayrıca suyunda da normalin alt sınırında diyor 84 mm diye bir ifade var, suyu biraz azaldı herhalde, canım sıkkın bu yüzden, o kadar da bol su içerim, suyu azalınca risk oluyor haliyle bebeğin gelişimi de yavaşlıyormuş, doğuma kadar 2500 gr olsa öpsem başıma koycam inanki, ayrıca ishalim ne zamandır, yani öyle çok fazla değil ama, karnım ağrıdıkça tuvalete çıkıyorum hep, bugun sabahtan beri 3 kere gittim wcye, magnezyum mu yapıyor acaba, kanım da düşük zaten, çevremdeki gebelere soruyorum milletin kanı 11lerde o kadar da mızmızlar birşey yedikleri yok, ayrıca 1 haftada 2 kilo almış gibi gözüküyorum ne yediysem off çok canım sıkkın çok depresyona girdim iyice

Cnm hiç canını sıkma inşallah sağlıklı olsunda bi de eğer yiyebiliyorsan yani sabah aç karnına pekmez ye hem demir ihtiyacı için hem bebeği besliyor aynı şekilde yatmadan öncede ye ve tabi yakın olmayan öğünlerde sütte ben denedim işe yaradığını düşünüyorum tabi ben ondan olduğunu düşünüyorum.Bal içinde benzer şeyler söyleyebilirm ikisde iyi besliyor ama şeker sorunun yoksa tabi...İnşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımza alırız

canım çok çok geçmiş olsun umarım düzelir ve bir sorun çıkmaz ......
ALLAHIM yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin inş.

doktorun ne dedi suyun azlığına ve bebeğin kilosuna canım bence 2500 olur doğana kadar merak etme . her sabah haşlanmış 1 yumurta ve mutlaka pekmez ye bunlar bebeği çok besliyormuş.

nasıl çarpıntı cnm nst ye mi girdin kalbi hızlımı atıyor demek bu her an da doktora gidemiyoruzki blmiyoruz evlatalrımız içimizde son durumları nasıl Allahım sen koru onları , nasıl yani yarın sabahta aynı olursa hemen mi alacaklar

canım ya evet zaman azaldıkça sorunlar çıkabiliyor , umarım bir sorun yoktur ......
bende de uzun zamandır o problem var canım hatta gece bile wc ye kalkıyorum , normalde haftada 1 çıkardım hamile kaldım kalalı önce düzenliydi şimdi çok çok sık ama hiç doktoruma sormak aklıma gelmedi........

canım demir için yapmadığım yok inanki, pekmez her sabah içiyorum, bal da yiyorum her gün, sütte içerim, günlük olarak yumurta, süt, pekmez, bal, ceviz,fındık, badem, çekirdekli kara üzüm hep yiyorum bunlardan ama olmuyor işte

doktorun ne dedi suyun azlığına ve bebeğin kilosuna canım bence 2500 olur doğana kadar merak etme . her sabah haşlanmış 1 yumurta ve mutlaka pekmez ye bunlar bebeği çok besliyormuş.

doktor pek birşey demedi suyu için, zaten haftalık çağırıyor ya takipte olacağız dedi, inşallah olur 2500, artık diyorum hani canı içinde olsun derler yaa öyle olsun da kaç kilo olursa napalım, haşlanmış yumurtayı falan hiç ihmal etmem, demir emilimi için yanında aldığım şeylere de dikkat ederim, zaten bu kansızlık için iğne de oluyorum, son bi kutu daha doğuma kadar vurulayım diyorum, hayır yani çabalıyorum yemesem içmesem aklımda kalır ama elimden geleni yapıyorum, doğum yapan bir akrabaya gittik, kız mızmızın teki, zaten 41 kiloyla hamile kaldı, ne süt ne yumurta yer, folik asit, elevit bile alamamış bulantıdan dolayı, haplarını ihmal etmiş ama kansızlık 11 ona bile düşük diyor

inşallah iyice stres oldum işte, ishal de bebeğin gelişimini etkiliyormuş, ben de doktora sormayı unuttum, ama magnezyumu kesicem o yapıyor herhalde, bir de cumadan bu yana 2 kilo almış gözüküyorum yani bir insanın 1 haftada 2 kilo alması imkansız sanırım, anlamadım bu işi

aminnn canım ne güzel demiiiiiiiii çok heycanlı günlerimizzzzzzzz :)
bu arada nette az araştırdım da bebişlerin en çok dönememe nedeni kordon kısalığındanmış yani bi bildikleri varmış kuzularımızın

aaa duymamıştın o kordon neden kısa ki doktorum hiç bahsetmedi :)

Gunaydin kizlar gece boyu sancilarim oldu simdide azar azar nisanim geliyo sanirim kanli bi akinti var cunku 2-3 gune dogururum heralde dua edin banaaa:18:

amaninnnnnnnnnn

sağol canım benimm hepimiz inş. çok sağolun kızlar..

burcum naber yahu görüşemiyoruzzzzzz ama senle olmuyor böyle.. :) bende evdeyim 3. haftam bu hafta :) sen ne zaman doğuruyorsun belirti yok mu :)

inş. kuzum bebeğine kavuşmuştur acısız ağrısız inş.

yaaaaaaa düne kadar neler konuyorduk şimdi doğumlardan bahsediyoruzzzzzzzz

dimi burcu eskiden şu kadar günlük olmuş kese büyümüş içinde mercimek varmış derken bebişlerimzi gelecek inş.

selam canım , hayırlısı olsun çok az kaldı sıkma kendni , güzel şeyler düşün inşallah herşey güzel olacak.

sağol canım
aynen yaa azalttık günleri,pozitif olmaya çalışıyorum inş.doğuma da pozitif girersek doğum sonrası sancıları bile aza indirgeyebilirmişiz..

canım allah yardımcınız olsun,nst'de mi çıktı çarpıntı?
mutlaka haberdar et bi şekilde bizi merak ederiz..

sağlıkla gelsin aras bebeğin..

canım benim dr da öyle dedi 200 + ya da - koy bebeğin kilosunun üstüne dedi.usg her zaman tam net sonuç vermez dedi.
benim kanım da düşük sürekli kan ilacı kullanıyorum.hatta doğumdan sonra bile kullan dedi bana da..
sakın ama depresyon falan diye düşünme rahat ol biraz strese girersen hiç gelişmez allah korusun..

canım hiç üzülme. pozitif düşünmeye çalış. stres bebeği daha çok etkiler.

bazen usg. de görünenin çok üzerinde doğabiliyor bebekler. odaklanma boşuna oraya.

geceleri yatarken muz ye. madem ishlsin kabızlık yapabilicek şeyler tüket.

pekmezle yoğurtu karıştırarak ye. süte göre daha fazla kalsiyum varmış yoğurtta. ve sürekli sol tarafına ya. bebeğe kan akışı daha güzel gidermiş. ve beslenirmiş.

YAREN2007: canım çarpıntı benim bebeğim de de ara ara oluyor 3 dk.den uzun sürüyorsa sıkıntıymış. ben her 3 saatte bir nstye giriyorum.
kasılmalarım sabahtan 100 lere kadar çıktı. bebebeğin kalp atışları 180 leri buldu. 180inin üzerinde uzun süre seyrederse sıkıntımış. bu akşam ki nstmde sancılarım en fazla 14 dü bebeğin kalp atışı da 155 lerde...
bir anı bir anı tutmuyor.

eğer yarın alıcaklarsa da hayırlısı olsun. riskli haftalarda değilsiniz. Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin hakkınızda.

Canım aynı sıkıntılar bende de var hatta buraya yazmıştım bende 2haftada 4kilo almışım nasıl alınır bende anlamadım ama bebek zayıf die yemediğim kalmadı ama bebek haftada100 gr almıl sadece.benimkide yeni 2500 gr oldu.sıkma sende canını sağlıklı olsunlar yeter doğuma kadar da 2500 gr rahat olur zaten.benimkininin boyuda kısaydı minyon olcak dedi doktor 43 cm di 46 cm anca olur dedi çok ağlamıştım ama kilo alamasa da 2 haftada 5 cm uzamış 48 cm olmuş bile.o yüzden daha zamanımızda var toparlıycaklar inşallah.hem dediğin gibi gerçekten canları içinde olsunda doğduktan sonra büyürler

canım aynı sorun bende de var bende kesinlikle gyno ferro sanol ishal yapıyor sende de ya magnezyum ya da iğneler ishal yapıyordur.pekmeze gelince bende her sabah 1 tas yiyorum yanında cevizim yumurtam da olur sütümü bunlardan iki saat sonra içerim demir emilimini azaltmasaın diye ama bir yere kadar demek ki saglıkla dogsunlar bende de demir yerlerde yani en azından daha da düşmüyor diye seviniyorum

arkadaslar bu ishal olayini ben biraz arastirdim, gebeligin son zamanlarinda yasanirmis yani dogumun yaklastigina bi isaretmis.bende ayni sorunu yasiyorum,ilacla falan alakasi yok tahminimce.cunku bnde gyno ferro kullaniyorum uzun zamandir ama bi kac gundur maalesef ishal olayi mevcut.

gel vatandaş gel habere gel :)
hilalden haberler burda şekerler bugun 15:30 da hilaoşumuzun kızı dünyaya merhaba demiş durumumları iyiymiş gayet neşeliydi hiloşumuz
sizlere bol bol selamı var darısı sizlerin başına dedi
ha bu arada sezeryanla doğum yapmış annesininbirtanesi namı değer hiloşumuz

benimde doğum tarihim belli oldu ilan etmek istedim sizinle paylaşayım dedim 23 ekim 2012 saat 11.00 da allahım izin verirse :)

canım hıc endıselenme bende senın gıbı aynı durumdaydım sureklı ıshal 2gunde bır oluyordum bebek kılo alamıyordu erken dogum rıskım oldugu ıcın magnezyum alıyordum ıshalim devam edınce mag nezyumu kestım 10 gundur rahtladım bebegım sımdı 3kılo oldu sende kes bence hıc korkma hıc bır sey olmıycak sagsalım kucagına alıcaksın bak ben cumartesı gunu ınsallah kavusucam bebısıme:)

er_ca nasılsın canım geçmişde yazın var mı bilmiyorum ama inşş hersey yolundadır senin bu paşa seni çok üzdü sağlıklıca doğsun seni üzmeden doğsun artıkkk

er_ca nasılsın canım geçmişde yazın var mı bilmiyorum ama inşş hersey yolundadır senin bu paşa seni çok üzdü sağlıklıca doğsun seni üzmeden doğsun artıkkk

amin canım.
sancılarımı durdular ama benimki kasıyor kendini yinede...
serum takılı yatıyorum sık sık tansiyon,nst ölçüm yapılıyor.

bayrama gelip harçlıkları toplayacak bu gidişle

gerçekten bomba gibi haber bu herşey yolundaydı hilalin , ayrıca normal bekliyordu, çok şükür kızına kavuşmuş darısı başımıza

ay hiloşumaaa çok sevindimmmm ikiside iyimiş bunu duydum yatmadan içim rahatladı bu arada sezeryan olmuş şaşırdın nasıl oldu ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…