• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
okudum bugünü, duygulandımda Alalh hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah...
Doğumdaki arkadaşlarımza da dualarımı yolladım Allah kabul etsin inşllh:16:

Canım keşke 2 dr a gidip te kafanı karıştırmasaydın.
tansiyonun çok mu yüksek?

benim de hep 9-6 ya da 10-7 doğum sırasında daha da düşer diye korkularım olyo bazen benim de..

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine kasma kendini rahat ol o geleceği zamanı bilir anneciğini üzmez emin ol :34:

Ah canım sorma binpişman oldum gittiğime, eşimin ısrarı işte...
14-9 du tansiyonum, tansiyon hapı ve diyetle ancak 13-9a düştü
abartılacak kadar yüksek olamasada risk arzediyormuş
çok teşekkürler canım :29:

amin inşallahh. siz riski atlatmışsın 38 ve sonrası ideal zaten.

dün gece yattık bu gecede yatıcaz.
yarın gönderirler mı bilmiyorum.

hala ara ara kasılmalar var:26:

Rabbim yardımcın olsun, en hayırlı zamanda gelsin bebeğin inşallah

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben ıyım dün doktor kontrolumuz vardı doktorum bıze kasım 5 e doktor gün vermıstı sezeryan olacagım bu arada, ama oglum erken gelmek ıstıyormus bayramı ya bulur ya bulmaz dedı ...bizde heycanla beklıyoruz ..gorsenız uyku bıle uyuyamıyorum her an sancım gelecek yada suyum gelcekdıye tuvaletten cıkmıyorum beklemek cok zormus..9ay bekledık son gunler gecmıyo valla allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsın...

slm kızlar nasılsınız ben ıyım dün doktor kontrolumuz vardı doktorum bıze kasım 5 e doktor gün vermıstı sezeryan olacagım bu arada, ama oglum erken gelmek ıstıyormus bayramı ya bulur ya bulmaz dedı ...bizde heycanla beklıyoruz ..gorsenız uyku bıle uyuyamıyorum her an sancım gelecek yada suyum gelcekdıye tuvaletten cıkmıyorum beklemek cok zormus..9ay bekledık son gunler gecmıyo valla allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsın...

erken gelmek istedğini nasıl anladınız acaba:26:
dün geceden beri kasıklarımda ağrı karnımda sertlik hafif hafif bel ağrılarım var
acaba bunlardabirer belirti mi:44:

Son düzenleme:
biri bana kasılma ile bebek oynaması arasındaki farkı söyleyebilir mi? benim bebek hareketi sandığım şeyler yoksa kasılma mı?

biri bana kasılma ile bebek oynaması arasındaki farkı söyleyebilir mi? benim bebek hareketi sandığım şeyler yoksa kasılma mı?

kasılmada karnının her yeri beton gibi oluyor böyle bir yana yamuluyor 1 dk yakın sürüyor sonra yumuşuyor tekrar birde kasılma esnesında tam avucunun içini karnının üstüne koy sanki böyle elinin altına büzüşüyor toplanıyor oluyor

benimde doğum tarihim belli oldu ilan etmek istedim sizinle paylaşayım dedim 23 ekim 2012 saat 11.00 da allahım izin verirse :)

kasılmada karnının her yeri beton gibi oluyor böyle bir yana yamuluyor 1 dk yakın sürüyor sonra yumuşuyor tekrar birde kasılma esnesında tam avucunun içini karnının üstüne koy sanki böyle elinin altına büzüşüyor toplanıyor oluyor

kasılmalar doğumun habercisi midir dayanmak mı lazım yoksa doktora mı gitmek?

Son düzenleme:
senin haftanda normal 37 den sonra dahada artıyor hatta saatte 4 ü geçmeli kasılmaların ve düzenli olmalı doğum için 10 dk bir mesela ve yat uzan yada yatıyorsan kalk gezin 1-2 saat içinde geçmiyorsa ve git gide şiddetleniyorsa adet sancısı gibi olmaya başlıyorsa doğum sancısıdır ama korkma son haftalarda sıklaşıyor mesela karnına çok dokunduğunda oluyor yataktan kalkmaya çalışırken kasılıp kalıyor karnın çok yürürsen idrara çok sıkışmışsan

senin haftanda normal 37 den sonra dahada artıyor hatta saatte 4 ü geçmeli kasılmaların ve düzenli olmalı doğum için 10 dk bir mesela ve yat uzan yada yatıyorsan kalk gezin 1-2 saat içinde geçmiyorsa ve git gide şiddetleniyorsa adet sancısı gibi olmaya başlıyorsa doğum sancısıdır ama korkma son haftalarda sıklaşıyor mesela karnına çok dokunduğunda oluyor yataktan kalkmaya çalışırken kasılıp kalıyor karnın çok yürürsen idrara çok sıkışmışsan

bütün gün iş yerinde oturur pozisyondayım uzansam geçecek gibi geliyor oturma pozisyonundan kaynaklandığını düşünmeye başladım 2 kasım son iş günü araya Allahtan bayram giriyor da 1 haftasını yiyorum
bugün çok kasıldı karnım her zaman olmuyor ama bugün baya yaptı inşallah geçer

kasılmalar için magnezyum hariç calsiyum sandoz içen var mı

bana magnezyumu bacak için verdi hiç bacak krampı yaşamadım içmedim o yüzden karın kasılması içinde sana anlattıklarımı anlattı doğumda nasıl olduğunu bunun dışındakilerin normal olabilecek ve yapılacak bişey olmadığını birde doğum kasılmasında ağrı sırta bele ve bacağa yayılırmış hiç ilaç kullanmadım yani zaten sen kalsiyum destegi alıyorsundur ki bebek için doktorunu dinle kendini çok dinleme :)

bütün gün iş yerinde oturur pozisyondayım uzansam geçecek gibi geliyor oturma pozisyonundan kaynaklandığını düşünmeye başladım 2 kasım son iş günü araya Allahtan bayram giriyor da 1 haftasını yiyorum
bugün çok kasıldı karnım her zaman olmuyor ama bugün baya yaptı inşallah geçer

ben çalışımyorum evdeyim ama ne zaman temizlik yapayım yada çok yürümüş koşuşturmuş olayım o gün çok olur eve gidince ılık duş al söyle bi rahatla duşta çok iyi geliyor benimde böyle anlarım oldu doğurcam sandım hep ama hala doğurmadım :)

Son düzenleme:
bana magnezyumu bacak için verdi hiç bacak krampı yaşamadım içmedim o yüzden karın kasılması içinde sana anlattıklarımı anlattı doğumda nasıl olduğunu bunun dışındakilerin normal olabilecek ve yapılacak bişey olmadığını birde doğum kasılmasında ağrı sırta bele ve bacağa yayılırmış hiç ilaç kullanmadım yani zaten sen kalsiyum destegi alıyorsundur ki bebek için doktorunu dinle kendini çok dinleme :)

demir hapı ve magnezyum alıyorum bunun harici bişi yok
doktorun talimatları bu şekilde 36. haftada magnezyumu bırakıyoruz yeni talimat da bu ;)

çıkış vakti geldi herkese iyi akşamlar

kızlar bugun dr agıttım ve bebgımın carpıntısı tespıt edıldı sabahta aynı sorun cıkarsa sanırım alınıcak
arama motorum acılmıyo benım ıcın bılgı bukup yazabılırmsınız buraya carpıntı ıle ılgılı tam zamanında sorun oldu pc de
dualrınzıı beklıyorum yarın sağlıcakla kavuşayım

Selam canlarım;

bende bugün bacağımda ve ayağımda bi kasılmayla uyandım,dün akşam biraz gergindim belki de ondandır.

Beysalım,Esram,Burcum bak normal doğuranlar bizi(yasemin,burcu,hatice,ben) sollayacak diyorlardı hakkaten öyle mi olacak ne :)

Allah Hilal'ciğimin yardımcısı olsun,sağlıkla alsın kucağına kızını güzel haberler getirsin bize inşallah.

Bende salı günü yaklaştıkça değişik bi heyecana kapılıyorum.C.tesi son muayenemiz olacak...Salı da yatış Allaın izniyle..
selam canım , hayırlısı olsun çok az kaldı sıkma kendni , güzel şeyler düşün inşallah herşey güzel olacak.

bugün topiği açtım şok oldum kızlar. herkes sıraya girmiş. her an bir süpriz doğumlar başlamış....

benim nişanım geldi diye yazdım hatırlarsanıız dün :)

şimdi hastanede yatıyorum. sancılarım kaslmalarım çoktu. ama dün geceden beri serumlar azalttılar.

bebeği tutabildiğimizden kadar içeride tutmaya çalışıyoruz.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

doğuma gidenler rabbim sağlıklı güzel doğumlar versin.

bebeklerine uzun ömürler güzel kaderler yzsın inşallah:nazar:
merak etmiştim seni canım, inşallah bebeğin biraz daha durur seninle çünk daha çok erken sanırım 35. haftadasın,1 gün bile dursa bebeğin için çok iyi.

MErhabalar güzel anneler nasılsınız?

Çok merak ettim sizleri ama ancak açabildim henüz geçmişi okumadım hemen yazayım dedim...
Biz dün doktorlardaydık, malum geçen cuma tansiyonum yüksekti ödemim fazlaydı doktorumuz bayramdan önce alabilirim demişti
Dün gittik çok şükür düzelmişiz biraz daha bekleyelm bayramı geçirelim şimdilik durum stabil tabi takip etmeye devam edicez dedi doktorumuz
içim rahatladı:8:
daha sonra eşimin ısrarı ile aile dostumuz olan bir doktora daha gittik
oda beklemek riskli olur bayramdan önce pazartesi alalım bebeği dedi
3,200 gr olmuş bebek iyi dedi
şimdi ilginç olan kendi doktorum bdt yi 9 kasım olarak hesapladı, 2. dr 2 Kasım olarak
Biri risk yok şimdilik iyi diyor diğeri bekleme tansiyonun tavan yapabilir hazır iyiyken alalım diyor ki ona göre 38.hafta bitecek normal

Eşimle kafamız karıştı ben kendi doktoruma güveniyorum nede olsa haftalardır bizi takip eden o,diğeride çok yakınımız muhakkak en iyisini düşünür diyoruz

vaktimiz varken beklemek geliyor içimden ama risk alıyormuşum gibi hissediyorum bebeğim benimle kalsın istiyorum ne bileyim aklım karıştı:43::43::43:

ikiside cumartesi tekrar çağrdı

bakalım ne olacak dualarınız bekliyorummm:31::31::31:
canım kafan karışmış haklı olarak , o geleceği zamanı bilir sen merak etme , bence kendi doktoruna güven.sonuçta başındna beri bebeğini o takip ediyor.

nerdne anladı doktor erken gelmek istediğini acaba , bende önümüzdeki hafat gidicem belli olurmu acaba , kasılmalarım oluyor ama geçiyor.

benimde doğum tarihim belli oldu ilan etmek istedim sizinle paylaşayım dedim 23 ekim 2012 saat 11.00 da allahım izin verirse :)
hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah. az kalmış seninde

kasılmalar için magnezyum hariç calsiyum sandoz içen var mı
ben calsiyumu bıraktım canım tansiyonum yüksek çıkmıştı içinde tuz oranı varmış doktor kestirdi sadece magnezyum içiyorm günde 1 kere

hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah. az kalmış seninde

inşallah sende teşekkür ederim ayy heyecan dorukta son 4 çok mutluyum allahım sen tamamına erdir nasip et yüzünü görmeyi hepimize :)

.

ay canım Allah şimdiden hayırlı etsin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı da bizim başımıza olsun.. ben de epidural ile ilgili o kdr olumsuz seyler okudum ki en son epiduralle anestezinin bebeğe de geçtiğini duyunca kesinlikle vazgectim ve spinal olmaya karar verdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

ay canımcok sagol son 1 gun cok heycanlıyım yarın sabah son kontrolumuz bakalım cumartesı gününe saat verıcek bencede spinali tercıh et bende cok arastırdım herkes spinali öneriyor ınsallah dogurayım hayırlısıyla buraya yazarım:))

.

ay canım Allah şimdiden hayırlı etsin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı da bizim başımıza olsun.. ben de epidural ile ilgili o kdr olumsuz seyler okudum ki en son epiduralle anestezinin bebeğe de geçtiğini duyunca kesinlikle vazgectim ve spinal olmaya karar verdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

ay canımcok sagol son 1 gun cok heycanlıyım yarın sabah son kontrolumuz bakalım cumartesı gününe saat verıcek bencede spinali tercıh et bende cok arastırdım herkes spinali öneriyor ınsallah dogurayım hayırlısıyla buraya yazarım:))

kızlar bugun dr agıttım ve bebgımın carpıntısı tespıt edıldı sabahta aynı sorun cıkarsa sanırım alınıcak
arama motorum acılmıyo benım ıcın bılgı bukup yazabılırmsınız buraya carpıntı ıle ılgılı tam zamanında sorun oldu pc de
dualrınzıı beklıyorum yarın sağlıcakla kavuşayım

ayy songüll biliyomusun şimdii aklıma geldin bu kız dünden beri yok doğurmasın dedim,,arıcaktım vallaa..
nst yemi girdin?? kalbi hızlımı atıyo anlamadım??

Back