canım benim dr da öyle dedi 200 + ya da - koy bebeğin kilosunun üstüne dedi.usg her zaman tam net sonuç vermez dedi.
benim kanım da düşük sürekli kan ilacı kullanıyorum.hatta doğumdan sonra bile kullan dedi bana da..
sakın ama depresyon falan diye düşünme rahat ol biraz strese girersen hiç gelişmez allah korusun..
öyle haklısın canım depresif olmamam lazım ama ara ara canım sıkılıyor işte, en iyisi iyi düşüneyim iyi olsun inşallah
canım hiç üzülme. pozitif düşünmeye çalış. stres bebeği daha çok etkiler.
bazen usg. de görünenin çok üzerinde doğabiliyor bebekler. odaklanma boşuna oraya.
geceleri yatarken muz ye. madem ishlsin kabızlık yapabilicek şeyler tüket.
pekmezle yoğurtu karıştırarak ye. süte göre daha fazla kalsiyum varmış yoğurtta. ve sürekli sol tarafına ya. bebeğe kan akışı daha güzel gidermiş. ve beslenirmiş.
aslında hiç takılmazdım ugslere yani geri olması falan pek dert etmiyordum da, bir de bu suyun normalin alt sınırında yazması canımı sıktı, doktor pek bişi demedi aslında, bi de ishalim ya endişelendim daha 1 ayım var çünkü, kilosu da düşük zaten biraz dursun da büyüsün, sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama gece dönüyorumdur muhtemelen
canım aynı sorun bende de var bende kesinlikle gyno ferro sanol ishal yapıyor sende de ya magnezyum ya da iğneler ishal yapıyordur.pekmeze gelince bende her sabah 1 tas yiyorum yanında cevizim yumurtam da olur sütümü bunlardan iki saat sonra içerim demir emilimini azaltmasaın diye ama bir yere kadar demek ki saglıkla dogsunlar bende de demir yerlerde yani en azından daha da düşmüyor diye seviniyorum
gyno ferro magnezyum ilacı mı benim kullandığım magvital, kesinlikle yarın içmicem magnezyumu, bi hafta kadar içmeyim bakalım nolcak, kan iğnesini en son 25 eylülde vuruldum daha başlamamıştım yeni kutuya yarın başlıcam, tek kutu vurulcam zaten 5 tane, yaa ben de dikkat ediyorum ama ne yaparsam yapayım düşük işte senin gibi, yapısal sanırım veya midede emilimi iyi olmuyor, ben de korkuyorum kan tahlili yaptırmaya inşallah düşmemiştir
arkadaslar bu ishal olayini ben biraz arastirdim, gebeligin son zamanlarinda yasanirmis yani dogumun yaklastigina bi isaretmis.bende ayni sorunu yasiyorum,ilacla falan alakasi yok tahminimce.cunku bnde gyno ferro kullaniyorum uzun zamandir ama bi kac gundur maalesef ishal olayi mevcut.
aman daha doğurmayım yaaa, biraz büyüsün çocuk
, aslında magnezyumu ne zamandan beri kullanıyorum, daha önceden olmamıştım ishal ama yine de magnezyuma bağlıyorum ben bi keseyim bakalım
Canım aynı sıkıntılar bende de var hatta buraya yazmıştım bende 2haftada 4kilo almışım nasıl alınır bende anlamadım ama bebek zayıf die yemediğim kalmadı ama bebek haftada100 gr almıl sadece.benimkide yeni 2500 gr oldu.sıkma sende canını sağlıklı olsunlar yeter doğuma kadar da 2500 gr rahat olur zaten.benimkininin boyuda kısaydı minyon olcak dedi doktor 43 cm di 46 cm anca olur dedi çok ağlamıştım ama kilo alamasa da 2 haftada 5 cm uzamış 48 cm olmuş bile.o yüzden daha zamanımızda var toparlıycaklar inşallah.hem dediğin gibi gerçekten canları içinde olsunda doğduktan sonra büyürler
inşallah canım, sağlıklı olsun erken olmasın da minyon olsun napalım
canım hıc endıselenme bende senın gıbı aynı durumdaydım sureklı ıshal 2gunde bır oluyordum bebek kılo alamıyordu erken dogum rıskım oldugu ıcın magnezyum alıyordum ıshalim devam edınce mag nezyumu kestım 10 gundur rahtladım bebegım sımdı 3kılo oldu sende kes bence hıc korkma hıc bır sey olmıycak sagsalım kucagına alıcaksın bak ben cumartesı gunu ınsallah kavusucam bebısıme:)
ne güzel az kalmış sağ salim alırsın inşallah kucağına, yok canım artık kesin almıcam magnezyumu tuvalete taşınıyorum ağrı çekiyorum bir de