canım lansinoh kremliymiş o yüzden bana daha iyi geldi, 60 tane yetmez tabi sen de denedikçe memnun kalırsan bu markadan devam edersin yoksa değiştirirsin.
ben e-bebek buyaka mağazasından 19 tlye almıştım şimdi sitesine bakınca indirime girmiş gördüm. bundan aldım canım Chicco Fırça Tarak Seti - e-bebek.com
tırnak bakım setini de 31.90 tlye aldım bu da indirime girmiş şansına :) Chicco Tırnak Bakım Seti - e-bebek.com
kızlar merhaba
sudemle konuştuk, bebeği doğmuş.... 3.200 grammış. spinal ile doğum yapmış, hala hastanedeler...
ne var ki bebekte solunum zorluğu var malesef... ilk bebeğini solunum zorluğu yüzünden kaybetmişti... bebeğin sesi çıkmıyo hiç, süt veremiyorum, ağlama sesi bile yok dedi... doğar doğmaz küveze almışlar...
sudemin sesi iyi geliyodu, fakat ayağa hiç kalkamıyomuş, sürekli baş dönmesi yaşıyomuş... bebeği hala görmemiş malesef...
bizden dua istiyo kızlar... bana dua edin dedi...
canım lansinoh kremliymiş o yüzden bana daha iyi geldi, 60 tane yetmez tabi sen de denedikçe memnun kalırsan bu markadan devam edersin yoksa değiştirirsin.
ben e-bebek buyaka mağazasından 19 tlye almıştım şimdi sitesine bakınca indirime girmiş gördüm. bundan aldım canım Chicco Fırça Tarak Seti - e-bebek.com
tırnak bakım setini de 31.90 tlye aldım bu da indirime girmiş şansına :) Chicco Tırnak Bakım Seti - e-bebek.com
kızlar merhaba
sudemle konuştuk, bebeği doğmuş.... 3.200 grammış. spinal ile doğum yapmış, hala hastanedeler...
ne var ki bebekte solunum zorluğu var malesef... ilk bebeğini solunum zorluğu yüzünden kaybetmişti... bebeğin sesi çıkmıyo hiç, süt veremiyorum, ağlama sesi bile yok dedi... doğar doğmaz küveze almışlar...
sudemin sesi iyi geliyodu, fakat ayağa hiç kalkamıyomuş, sürekli baş dönmesi yaşıyomuş... bebeği hala görmemiş malesef...
ben göğüs pedi bi tane aldım 60 lık lansinoh yeter mi acaba yetmezse bende bi bebedoru denerim diye düşünüyordum?? bebedor mu lansinoh mu daha iyi bilemedim kullanmak lazım.. hangisi jelli olan acaba?
iyi de tırnak makası 12 tl diyor e bebekte aynı makas mı bu makas :)
tarak seti de 15 tl
kızlar multivitamini bırakan var mı?
ben kilo aldırdığı için bıraktım 15 gün oldu, kötü mü yaptım acaba, doktor azalt demişti ben tümden bıraktım:)
Kızlar bende dün dr gittim bebeğim 34+5gün oldu dr bebeğin ters durduğunu söyledi 2 haftaya dönerse döner dönmezse keyfi bilir dedi, bebeği ters duranlar varmı dr size de aynı yaklaşımda mı bulundu. Birde bu kadar hızlı kilo almasam depresyona girebilirim nerdeyse, gebelikten önce 1 ayda 6 kilo aldım hamilelikte 12,5 kilo aldım ve daha 1 ayım var yandığımın resmidir, zaten 10 kilo fazlam vardı doğumdan sonra vermem gereken kilo en az 30 kilo tabii ben kilo aldıkça bu oran artacak((
kızlar multivitamini bırakan var mı?
ben kilo aldırdığı için bıraktım 15 gün oldu, kötü mü yaptım acaba, doktor azalt demişti ben tümden bıraktım:)
anahtarlıkları nerden buldun bende arıyorum bulamadım yardım edın kızlar
kızlarrrrrrr..............
benim nişanım geldiiiiiii
suyum her an patlayabilirmiş...
bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...
bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...
kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))
biz hiç yüzünü göremedik oğluşumun süpriz olacak :)
kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))
bende hiç göremedim yüzünü bu zamana kadar ultrason resimlerinde ya kolu ya bacağı var :)
şimdii siize ballandırarak anlatayımm:)))
dün gece 00:30 da koyu kırmızı kahve arası pelte gibi sümükümsü birşey geldi. ama wc ye gidince gördüüm hissetmedim.
çamaşırım çamura bulanmış gibiydi. 1 günöncede adetm sökülecek gibi sancı çekmiştim. ve dün hep yattım.
nişanı görünce dr.u aradı aten erken doğum riskimden dolayı bildi hemen nst çektirmemi duruma göre geleceğini söyledi.
nst iyi çıkı bizde eve döndük. öğleden sonra muayeneye gidicem açılmaya bakıcaklar.
:)
çok heyecanlı bişiyy...
ama inşaallah bu haftayı bari doldururuz...
bebeklerim hot-ice ve er-ca muhtemel doğum tarihlerimiz 25 kasım görünüyor
cinsiyetleri neydi sizinkilerin? doktor son kontrolde neler söylediii
canıııım hayırlı olsun yaa çok az kaldı dualarımız seninle baş büyük demişsin ne kadar büyük rtatlım benimde o yüzden sezeryan olabilirde :18:
nişanın gelen arkadaşım rabbim hayırlısıyla kavuşmk nasip etsin paşana
nil nişanlaa ilgili bilgi için sağol merak ediyordum :)
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?