bpd 9.76 ydı dün canım senin ki kaç?
bpd baş cevresi oluyor degil mi canım benimde koca kafalı biraz ac ve bpd bir hafta önde ama fl bacak boyu en son haftasıyla tam uyumluydu yoksa fl miz hep 4 gün geriden gelip canımı sıkıyordu...Bu arada SUDEMM dogum yapmış Rabbim tez zamanda saglıkla evlerine dçnmeyi nasip etsin.Seninde Allah yardımcın olsun 1 haftan kalmış canım heyecan doruktadr:)))
bebişin baş aşağı dönmüş mü?
bizim kızımız oluyor. açıklık yok henüz dedi son kontrolde pazartesi.. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. ilk başlarda 10 gün önden gidiyordu bebek resime girdim baya baya şimdi farkı 3 e indirdik. geceleri uyumak çok zorlaştı bi de ayaklarını geçiriyor kaburgalarıma yattığım zaman çok sinirleniyorum o zaman :)[/QUOT aynen cnm bende artık zorlanmaya basladım benımkıde kut kut vuruyr gıtsın sankı kemıklerımı ayrmaya calısıyr ama benım hosuma gıdıyr daha cok bebıs bas asdagı pozısyonda bende bu cumartesı gıdıcem yne senın acıklıga nasıl baktı doktrun alttan muayneylemı bellı oluyr ben daha ne ntsye gırdım nede oyle acıklıga bakıldı yalnız bu hafta aradada olsa karın agrısı oluyr gıdınce soyluycem sanırım yalancı sancılar ama ynede soyluyeyım dıyrum doktora
canım ultrasonda açıklık olup olmadığına baktı, bu hafta alttan kontrol için erken zaten. nst yi 36 hafta bitiminde, çatı kontrolünü de 38 hafta bittiğinde yapacağını söyledi. benim bazen tepecikler oluşturuyor bebek yemekten sonra sıkışıyor sanırım ya da su içtikten sonra
peki normalde ilk nst ye hangi haftalarda soktular sizi?
çatı kontrolünü hangi hafta yapacaklarını söylediler?
.evet canım baş çevresi,artık dr.lardan daha bilgili olduk neredeyse :)
yok yok sıkma canını,benim dr.um da dedi bunlar takılacak şeyler değil rahat ol dedi.
Amin canım son 6 gün bakalım hem heyecan,hem stres,hem bi gariplik var hem de sevinç psikolojim döndü
canım ultrasonda açıklık olup olmadığına baktı, bu hafta alttan kontrol için erken zaten. nst yi 36 hafta bitiminde, çatı kontrolünü de 38 hafta bittiğinde yapacağını söyledi. benim bazen tepecikler oluşturuyor bebek yemekten sonra sıkışıyor sanırım ya da su içtikten sonra
peki normalde ilk nst ye hangi haftalarda soktular sizi?
çatı kontrolünü hangi hafta yapacaklarını söylediler?
36.haftada nst ye girdim ben canım ama çatı bana yapılmadı bebişim ters çünkü sezeryan olacağım..
.
dogunca psikolojimiz daha da bir dönecek galibaherşey güzel olacak inşallah canım eşim beni hep böyle teskin ediyor.Valla doktordan her geldiğimde elimdeki ultrason verileriyle internette deriiiin bir araştırmaya giriyorum sonrada kuruyorum kafamda eşim cok kızıyor bu konuda bana ((
Al benden de o kadareşim öyle bi kızıyo ki bana da,dün kan tahlilimi alıp bakıyodum dalga geçti resmen benimle :)
36.haftada nst ye girdim ben canım ama çatı bana yapılmadı bebişim ters çünkü sezeryan olacağım..
demek nst için normal bir zamanlama ama çatı kontrolü için 38 bitimi bana erken gibi geldi acaba 39 bittiğinde mi yapılmalı?? sizin doktorlarınız zamanlama konusunda neler söyledi?
selam canım bende hep ekim annelerini okurdum , heyecanlanrdım , bizde o günlere gelicezmi derdim, anladığım kadarıyla şimdi sende aynı şeyleri yaşıyorsun, biz neredeyse yolun sonuna geldik darsı sizin başınıza , keyifli hamileliklerNaber kızlar sizi ziyarete geldim, nasıl heyecanlı sizleri okumak anlatamam
slmm kizlarrrrr
ben aralik annesi olucam ama dr um kasim sonuda olabilir dedi
massllh hepinize dogumlar baslamisallah herkese kolay dogum nasip eder inssss
benimde dun rdv um vardi,normalde gecen hafta gittigimde bebegim donmustu ama dun kafasini sola dogru koymustu yaramaz
dr um yine doner dedi ama ben biraz endiselendim,sizlerin engec nezaman donduler,belki bende kasim anasi olurum kismetse
demek nst için normal bir zamanlama ama çatı kontrolü için 38 bitimi bana erken gibi geldi acaba 39 bittiğinde mi yapılmalı?? sizin doktorlarınız zamanlama konusunda neler söyledi?
kızlarrrrrrr..............
benim nişanım geldiiiiiii
suyum her an patlayabilirmiş...
bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...
bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...
Dünden beri yazılanlaır okuyorum.
Öncelikle SUDEM VE BEBİŞİNE acil şifalar diliyorum. İnşallah güzelliklerle çıkacaklar hastaneden.
Biz de dün kontroldeydik, ilk defa NST 'ye bağlandım. Sonuç iyi çıktı ama hiç hareket etmedi yavrucak korktu mu ne?
Göğsümdeki batma için meme usg'ye girdim, onda da süt bezelerinin şişmesinden kaynaklanan 10 mm. lam görüldü ama önemli birşey değilmiş.
Bir de geçen sene ben sırtımdan fizik tedavi olmuştum, onun epidural olursam bir etkisi/etki etmemesi gibi bir durumu olur mu diye Anestezi doktoruyla görüştüm. Onda da sıkıntı yokmuş, bel fıtığı ya da ameliyatı olmadığım için.
Yani bel fıtığı yada belden ameliyat hikayesi olanlar dikkat! Epidural olamayabilirsiniz.
Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
bebek tırnak makası fırça tarak hangi marka öneriyorsunuz?
canım sağlıkla inşallah gelir yavrun, nişan gelmesinden sonra doğum her an da olabilirmiş ya da haftalar da sürebilirmiş önemli olan suyun gelmesi. su geldikten 24 saat içerisinde bebek alınıyor. şimdiden hayırlı doğumlar.
amin canım Sudem'i niltt'in yorumundan okudum çok üzüldüm ve dün gece onu düşünüyordum yazmıyrdu bayagıdır buraya. İnşallah bebeği bir an önce küvezden sağlıkla çıkar ve annesi de endişelerinden arınır. ben de ne zaman nstye girsem normalde kımıl kımıl cok hareketlı olan kızımız çok çok az hareket ediyor ve doktorum da sürekli 2. kez nst ye yolluyor beni sanırım korkuyorlar aletten , sesten :) ben de küçük de olsa bel fıtığı var ve epidural olmıcam spinal veya genel anestezi olcam kısmetse.
canım ben chicco aldım , yumuşacık ve çok şık , şirin duruyor. chicco ya bakabilirsin.ayrıca sanırım dediğin site bursı Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler
tamam tırnak makası chicco alayım en pahalısı da chicco sanırım
tarak fırça da chicco aldın sanırım
göğüs pedi en iyisi hangisi acaba?
ben tırnak makasını 31 tl, tarak setini de 19 tlye indirimden almıştım. göğüs pedini bebedor aldım 9 tl idi sanırım ama lansinoh alıcam herkes onu önermiş bunu denerim beğenmezsem lansinohu alıcam canım.
kızlar merhaba
sudemle konuştuk, bebeği doğmuş.... 3.200 grammış. spinal ile doğum yapmış, hala hastanedeler...
ne var ki bebekte solunum zorluğu var malesef... ilk bebeğini solunum zorluğu yüzünden kaybetmişti... bebeğin sesi çıkmıyo hiç, süt veremiyorum, ağlama sesi bile yok dedi... doğar doğmaz küveze almışlar...
sudemin sesi iyi geliyodu, fakat ayağa hiç kalkamıyomuş, sürekli baş dönmesi yaşıyomuş... bebeği hala görmemiş malesef...
bizden dua istiyo kızlar... bana dua edin dedi...
ben tırnak makasını 31 tl, tarak setini de 19 tlye indirimden almıştım. göğüs pedini bebedor aldım 9 tl idi sanırım ama lansinoh alıcam herkes onu önermiş bunu denerim beğenmezsem lansinohu alıcam canım.
ben göğüs pedi bi tane aldım 60 lık lansinoh yeter mi acaba yetmezse bende bi bebedoru denerim diye düşünüyordum?? bebedor mu lansinoh mu daha iyi bilemedim kullanmak lazım.. hangisi jelli olan acaba?
iyi de tırnak makası 12 tl diyor e bebekte aynı makas mı bu makas :)
tarak seti de 15 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?