2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sımdı baktım dedıgın modele özellıklerıde gorunuslerıde cok benzıyo gercekten..almaya gıdınce onada bı bakıyım gercı fıyat farkı cok yok 100 küsür lıra fılan var aralarnda ama aklımda olsun saol cnm

sudemcim tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inş. bizim bir arakdaşında oldu aynı böyle ama b,r hafta sonra kucağına aldı bebeğini şuan 3 aylık maşallah bir sıkıntısıda yok. inş. seninde öyle olur canım. Allah onları korusunn

ay onun pipisini yerimmm

kızlarrrrrrrr slm, nasılsınız iyisiniz inş. benimde size haberlerim var..

cumartesi günü 20 ekimde Allahın izniyle sezeryan ile bebeğimi kucağıma alacağım.çokkkkkkk heyecalıyımmm aynı zamanda korkuyorumm da tabii, çokta mutluyum kavuşuyorum diye böyle çalkalanıyorumm işte :) dualarınızı esirgemeyinn...

inş. sağlıkla gelirler hepinize kolaya acısız doğumlar diliyorummmmmm

Son düzenleme:

Nasıl yani ya... 20 Kasım mı? Ve şu an 38 haftalıksın... ??????????????????????**
Bu hesapta bir yanlışlık olmasın?????????**************

Ayy nilüüü.. Hadi hayırlısı, güzel haberlerle mi döndün.. Bende geçen hafta gitmiştim.. 34. haftanda, bebiş 2500 dü ve 50 cm.di..
Hadi kilosunu anladıkat, boyu çok uzun değil mi yaa.. Bak seninki normal.. Bana acayip geldi benimkinin boyu.. Yeni doğanların zaten 50- 53 arası oluyor genelde..
Benimkide yüzünü kapatmıştı hiç göstermemişti.. Doktorda bana saçlarını, kulağını falan gösterdi işte.. Aman sağlıkla doğsunlar inşaAllah..
Birdaha ne zaman çağırdı.. 2 hafta sonra mı?

Nasıl yani ya... 20 Kasım mı? Ve şu an 38 haftalıksın... ??????????????????????**

canım sezeryan doğumlarda 38+0 dan sonra alınıyor. O tarihte 38+2 oluyor sanırım.

Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı.Allah'a şükür herşeyimiz iyi haftaya gene görcek bayram öncesi göreyim dedi. Tombişimin sırtı dönüktü,ayaklar sağ yana yaslı nts'ye girdim bişey demediler.İyi olunca demiyorlar bişey.Geceleri hiç uyuyamıyorum ağrılarım arttı doktor normal diyor,yalancı ağrıların olacak diyor. Sudem doğum yapmış.İnşallah bebeişini sağlıcakla kucağına alır.Allah yardımcıları olsun.Korkmaya başladım bende tez zamanda kurtulmayı nasip etsin Allahi'ım hepimize...

wuu senınkı selvi boylu olcak sanırım .. yüzü hariç heryerini gördük bizde:)
ayy bide bize el hareketi yapmışş:)))) orta parmağı havada anladın? ayy görünce koptuk resmen çok güldük:)) bugun el hareketi ve pipi görduk bitek yani anlıcağın
2 hafta sonra gel dedı 1 kasıma aldık randevu..

kızlarrr selaaammmm

hayatbanaguzel arkadaşımız 20 ekim cumartesi dogum yapacak inşAllahhhhh yanlış yazmışş heyecandan

selam kızlarr bende normalde kasım annesiydim ama dün doktor kontrolunde o çok korktuğum çatı muayenesi oldum ve bebeğin karın çevresi de biraz büyük çıktı haftaya gel sezeryanla alalım dedi gebelik şekerim yüzünden bebişim biraz iri galiba kemik yapımda müsait değil 23ekime gün verdi alalım dedi haftaya son kontrolum var büyük ihtimal bayramdan önce bebişim kucağımda olacak ama bana erken geliyor 39.haftada olucaz kilomuz da iyi ama bayram sonrası olsun istiyordum hayırlısı bakalım biraz paniğim biraz şaşkın biraz korkuyorum bilmiyorum Rabbime duacıyım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

canım 20 ekim yazacaktım heyecandan yanlış yazmışım

canım sezeryan doğumlarda 38+0 dan sonra alınıyor. O tarihte 38+2 oluyor sanırım.

evet aynen makt pozisyonunda mecburi sezeryan benimm :)

kızlarrr selaaammmm

hayatbanaguzel arkadaşımız 20 ekim cumartesi dogum yapacak inşAllahhhhh yanlış yazmışş heyecandan

ay canım sağoll arkadaşım yaa valla yanlış olmuş hehe

canımmm gözün aydın maşAllahh kızınaaa

korkma canım Allah buyuk Allahım kolay geçirsinnnn

nasıl karar verdiniz sezeryana bir de gününe?

kızlarrr selaaammmm

canım 20 ekim yazacaktım heyecandan yanlış yazmışım

evet aynen makt pozisyonunda mecburi sezeryan benimm :)

ay canım sağoll arkadaşım yaa valla yanlış olmuş hehe

Ayy bende ne alıklaşmışım he.. Hiç anlamadım bende, yanlış yazdığı besbelli işte..
Ayy hadi hayırlısı bakalım yaa.. Keşke benimkide bu kadar yakın olsa...

benim doktorum kestirmişti,kiloların çoğunu vitaminlerden aldım bırakınca 3 aya yakın hiç kilo almadım. 9.5-10 kilo arasında aldığım kilo değişiyor sanırım ödem veya gaz etkiliyor.

Kaçıncı haftanda bıraktın, bir daha hiç içmedin mi? Kalsiyum, magnezyum ve demir ilaçları devam mı?

Quest alana kadar yeni doğan için XT Techno çok daha iyi, hem kafa desteği var, hem tekerlekleri daha büyük, güvenlik ve konfor özellikleri arttırılmış. Üstelik tutma sapları daha kullanışlı ve yükselebiliyor. Yağmurluğu standart, çantası büyük daha ne olsun. Ben de XT Techno aldım bu sebepler yüzünden, Joker'de de indirimi devam ediyor.

hayırlısı olsun canım aminnnnnn

nasıl karar verdiniz sezeryana bir de gününe?

benim makat pozisyonunda durduğu için normal doğumdan önce almak zorunda, doktor kendisi belirleri kuzum.

Ayy bende ne alıklaşmışım he.. Hiç anlamadım bende, yanlış yazdığı besbelli işte..
Ayy hadi hayırlısı bakalım yaa.. Keşke benimkide bu kadar yakın olsa...

evet yaaa aminnnn canım, inş. seninde günün gelir hiç analamazsın

canım bnm doktorum 26. haftada kesti vitaminleri. sancılarım oldugu halde magnezyum içmemi istemedi,demir haplarını da midemde sorun olduğu için 2 aydır içmiyorum.

Son düzenleme:
evet ya dimi bende öle dusunuorum zaten:)) esıme soruorum sen bılırsın dıo kararsızlık kötu bişe yahu bırılerının almalısın demesıne ıhtıyacm vardı saol:))

benimde ilk aldığım bebek arabasıydı , eşimde çevremdekilerde erken , kış ... bir sürü bahane saymıştı ama ben kararsızlık göstermeyip almak istediğimi aldım
kış olsada dışarı çıkma ihtimali her zaman var , hergün kara kış olmuyor ya güzel havalarda oluyor her zaman evin içinde tıkılıp kalınmaz ki
dışarı çıkamasamda evin içinde kullanırım öyle istekli almıştım ramazan-ı şerif in başlamasından bir gün önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…