• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım lansinoh kremliymiş o yüzden bana daha iyi geldi, 60 tane yetmez tabi sen de denedikçe memnun kalırsan bu markadan devam edersin yoksa değiştirirsin.

ben e-bebek buyaka mağazasından 19 tlye almıştım şimdi sitesine bakınca indirime girmiş gördüm. bundan aldım canım Chicco Fırça Tarak Seti - e-bebek.com

tırnak bakım setini de 31.90 tlye aldım bu da indirime girmiş şansına :) Chicco Tırnak Bakım Seti - e-bebek.com

bir de chicconun konak tarağı varmış gördün mü

Chicco Konak Tarağı - e-bebek.com

kızlar merhaba

sudemle konuştuk, bebeği doğmuş.... 3.200 grammış. spinal ile doğum yapmış, hala hastanedeler...

ne var ki bebekte solunum zorluğu var malesef... ilk bebeğini solunum zorluğu yüzünden kaybetmişti... bebeğin sesi çıkmıyo hiç, süt veremiyorum, ağlama sesi bile yok dedi... doğar doğmaz küveze almışlar...

sudemin sesi iyi geliyodu, fakat ayağa hiç kalkamıyomuş, sürekli baş dönmesi yaşıyomuş... bebeği hala görmemiş malesef...

bizden dua istiyo kızlar... bana dua edin dedi...

çok üzüldüm yaa inşalah biran önce iyileşip evlerine dönerler dualarımız onlarla ..

canım lansinoh kremliymiş o yüzden bana daha iyi geldi, 60 tane yetmez tabi sen de denedikçe memnun kalırsan bu markadan devam edersin yoksa değiştirirsin.

ben e-bebek buyaka mağazasından 19 tlye almıştım şimdi sitesine bakınca indirime girmiş gördüm. bundan aldım canım Chicco Fırça Tarak Seti - e-bebek.com

tırnak bakım setini de 31.90 tlye aldım bu da indirime girmiş şansına :) Chicco Tırnak Bakım Seti - e-bebek.com

bak sadece tırnak makası da alınabilir

Chicco Bebek Tırnak Makası/Pembe - e-bebek.com

kızlar merhaba

sudemle konuştuk, bebeği doğmuş.... 3.200 grammış. spinal ile doğum yapmış, hala hastanedeler...

ne var ki bebekte solunum zorluğu var malesef... ilk bebeğini solunum zorluğu yüzünden kaybetmişti... bebeğin sesi çıkmıyo hiç, süt veremiyorum, ağlama sesi bile yok dedi... doğar doğmaz küveze almışlar...

sudemin sesi iyi geliyodu, fakat ayağa hiç kalkamıyomuş, sürekli baş dönmesi yaşıyomuş... bebeği hala görmemiş malesef...

Allah ona da bebeğine de hepimize de şifalar versin gönlümüzden geçenler hayırlı olsun inşallah

ben göğüs pedi bi tane aldım 60 lık lansinoh yeter mi acaba yetmezse bende bi bebedoru denerim diye düşünüyordum?? bebedor mu lansinoh mu daha iyi bilemedim kullanmak lazım.. hangisi jelli olan acaba?

iyi de tırnak makası 12 tl diyor e bebekte aynı makas mı bu makas :)
tarak seti de 15 tl

tabi ki canım niye alınmasın ki sen hangisi uygunsa onu al diğeri biraz daha detaylı belki birkaç parcasını kullanmıcaz bile :)

Kızlar bende dün dr gittim bebeğim 34+5gün oldu dr bebeğin ters durduğunu söyledi 2 haftaya dönerse döner dönmezse keyfi bilir dedi, bebeği ters duranlar varmı dr size de aynı yaklaşımda mı bulundu. Birde bu kadar hızlı kilo almasam depresyona girebilirim nerdeyse, gebelikten önce 1 ayda 6 kilo aldım hamilelikte 12,5 kilo aldım ve daha 1 ayım var yandığımın resmidir, zaten 10 kilo fazlam vardı doğumdan sonra vermem gereken kilo en az 30 kilo tabii ben kilo aldıkça bu oran artacak :(((

kızlar multivitamini bırakan var mı?
ben kilo aldırdığı için bıraktım 15 gün oldu, kötü mü yaptım acaba, doktor azalt demişti ben tümden bıraktım:)

ben kilo aldırdığı için bıraktım 15 gün oldu, kötü mü yaptım acaba, doktor azalt demişti ben tümden bıraktım:)

Ben hala devam ediyorum dr çok kilo alıyorsun diyor ama ilaçlardan taviz vermiyor, birde ben hamileliğimin 5.ayından itibaren diyet yapıyorum ama alıyorum alıyorum alıyorum isyeeeeeeeeeeeeeennnn
Ama ucunda bebeğim varrr

Kızlar bende dün dr gittim bebeğim 34+5gün oldu dr bebeğin ters durduğunu söyledi 2 haftaya dönerse döner dönmezse keyfi bilir dedi, bebeği ters duranlar varmı dr size de aynı yaklaşımda mı bulundu. Birde bu kadar hızlı kilo almasam depresyona girebilirim nerdeyse, gebelikten önce 1 ayda 6 kilo aldım hamilelikte 12,5 kilo aldım ve daha 1 ayım var yandığımın resmidir, zaten 10 kilo fazlam vardı doğumdan sonra vermem gereken kilo en az 30 kilo tabii ben kilo aldıkça bu oran artacak :(((

canım bir ihtmal doğum anında dönme sansı oluyormus ama muhtemelen dönmeyecektir çünkü bu haftalarda çoktan dönmüş olması lazımdı. doktor ne desin ki bebeğin keyfine kalmış :)) hayırlısı olsun sizin için. kilolarını da takma doğum sonrası o kadar yoğun koşturmaca içine gireceğiz ki bir bakmışsın kiloların gitmiş çok yersek tabi ki gitmez her şey irade de bitiyor.

benim doktorum kestirmişti,kiloların çoğunu vitaminlerden aldım bırakınca 3 aya yakın hiç kilo almadım. 9.5-10 kilo arasında aldığım kilo değişiyor sanırım ödem veya gaz etkiliyor.

anahtarlıkları nerden buldun bende arıyorum bulamadım yardım edın kızlar

canım izmir ankara ya da ist da oturuyosan euroflora diye biyer var orada çeşit çeşit şeyler var bebek şekeri yapan sitelerde gördüğün bütün ürünler toptan satılıyor burada ben izmir şubeden aldım ankara ve ist. daha büyükmüş.

kızlarrrrrrr.............. :52::52::52::52::52:

benim nişanım geldiiiiiii:36::36::36::36:

suyum her an patlayabilirmiş...

bebek artık yakın zamanda kucağımda olacak inşallah...

bende iyi dilek ve dualarını esirgemeyin. aceleci paşam inşallah sağlıkla gelir...:49:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım gözün aydın olsun inş....

kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))

al kuzum al bizim arabamızda maclaren quest 2012 modeli xt ve tecnodan pek farkı yok kullanma klavuzunu inceledim ufak tefek değişiklikler var o kadar uygun gelirse questede bakabilirsin ama iki tipi var questin bahsettiğim 2012 sport diye geçiyo.

kızlar bebek arabası alıp almama konusunda cok kararsız kaldm ya..sımdı düşüncem şu ki, doğum kışa geldıgı ıcın dısarı öyle dolaşmaya felan cıkamıcaz fazla..bahara dogru mu alsam acaba dıorum..bı arkadas oto koltugu vermıstı zaten cok az kullanmıs chicco marka.o yuzden baston puset alcam maclaren tehcno xt cok güzel ebebek te denedım sürdüm felan cok rahat bı araba normal fıyatı 850 felan su an ındırımde 678 tl.. acaba sımdı alıp kenaramı koysam hem belkı dısarı cıkarken lazım olur arabamıda satıorum cunku elımın altında bebek arabası olsun dıorum bıde dıorum kı ne gerek var sımdıden alıp kenara koyim felan..sızce alıyım mı ki.. alıyım dimi nolur al deyınde hemen alıyım şunu:)))

Aynı kararsızlıktayız bende alsam mı almasam mı ama özenmiyor da değilim yani ilk bebeğim her şey tam olsun istiyorum paralarıda içimi acıtmıyor değil yani. Bende graco syimbio ya baktım çok güzel kullanışlı ve hafif en çok dikkat etmemiz gereken şey hafif olması zaten.

Ben neyden feragat edersem bu defa kararsızlıkdan vaz geçiyorum yok öyle artık istediğimi aldıracağım. Hoş bu arada arabayıda abim alacak canım abiiiim

bende hiç göremedim yüzünü bu zamana kadar ultrason resimlerinde ya kolu ya bacağı var :)

Bizde de aynı bazen görüyorum milletinki o kadar net ki, bizim ki inatçı yüzünü az gösteriyor oda eliyle kapatıyor kızımız ulaşılması zor biri olacak galiba :))

şimdii siize ballandırarak anlatayımm:)))

dün gece 00:30 da koyu kırmızı kahve arası pelte gibi sümükümsü birşey geldi. ama wc ye gidince gördüüm hissetmedim.

çamaşırım çamura bulanmış gibiydi. 1 günöncede adetm sökülecek gibi sancı çekmiştim. ve dün hep yattım.

nişanı görünce dr.u aradı aten erken doğum riskimden dolayı bildi hemen nst çektirmemi duruma göre geleceğini söyledi.

nst iyi çıkı bizde eve döndük. öğleden sonra muayeneye gidicem açılmaya bakıcaklar.
:)

çok heyecanlı bişiyy...:16::nazar:

ama inşaallah bu haftayı bari doldururuz...

Ayy inşaAllah biraz daha bekler bebişin arkadaşım.. 1 gün bile anne karnında kalması kardır diyor doktorlar..
Seninle aynı haftadayız, hatta 1 gün var aramızda.. Kaç kilo bebişin? Gelişmesi iyi mi?

bebeklerim hot-ice ve er-ca muhtemel doğum tarihlerimiz 25 kasım görünüyor
cinsiyetleri neydi sizinkilerin? doktor son kontrolde neler söylediii

Benimde 26 kasım, 1 gün var aramızda.. Bende merak ediyorum, en son ne zaman gittiniz doktora..
Benim dr. 21 kasım görünüyor doğum tarihi dedi.. Bebişlerinizin kafa ölçülerini verir misiniz ?
Benimkinin kafası 37 haftalık görünüyorda.. Gerçi abisi de koca kafalı ya, neyse...

canıııım hayırlı olsun yaa çok az kaldı dualarımız seninle baş büyük demişsin ne kadar büyük rtatlım benimde o yüzden sezeryan olabilirde :18:

nişanın gelen arkadaşım rabbim hayırlısıyla kavuşmk nasip etsin paşana

nil nişanlaa ilgili bilgi için sağol merak ediyordum :)

Ne demek hemşerim.. Ama kişiden kişiye de değişebilir biliyorsunuz...

kızlar merhaba

Yaa, merak ettim kaç haftalıktı ki bu arkadaş..
Bebişin kilosu çok iyi ama solunum güçlüğü yaşadığına göre küçük mü?
Allah'ım yardım etsin, bebişini annesine baabsına bağışlasın inşaAllah..
Hayy olan Rabb'im, miniğe sağlıklı, hayırlı, uzuuun yaşamlar nasip etsin...

bugun kontrolümüzz vardı;; oğluşumm 2.600 gr,,45-46 cm olmuş.. kafa aşağıda,ben hp ters hissediyodum ama deilmiş kafa aşağıda çok baskı yapıyor,kasıklarımda çok agrı var,,
yüzünü göstermedi bir türlüü,,çok fazla tepişiyoduu elleri hep yüzündeydi,doktor baya uğraştı ama göstermedi,,bende size pipi resmı veriyım ozaman dedi:1::1: bol bol pipi resmiyle eve geldkk:1: nstyede girdim normal çıktı..

Back