2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Estafurullahh Bencede cnm en azından daha çok seçenekk bulursun, bi bakarsın fikir edinirsin. İstanbulda yaşıyoruz herşeyy önüzümdee daha ne istiyelimm

BİZ arkadaşlarla birbirimize biraz kabaca hitap ediyoruzda
evet sınavımın oldugu gün annemle giderim o beni bekler çıkınca gezeriz< iyi olur.sonraki haftada kararımı netleştirir almaya giderim

O zamn şu nişanlılardan falanda bak kabarıkalrdann, hatta resmini çek çaktırmadann bizimlee paylaşş, bizede fikir olsunn olurmuu mervoşumm

O zamn şu nişanlılardan falanda bak kabarıkalrdann, hatta resmini çek çaktırmadann bizimlee paylaşş, bizede fikir olsunn olurmuu mervoşumm

canım olur tabiki neden olmasın
dijitali götürürüm çeker sana gönderirim tek tek fiyatlarınıda sorarım senin nişan eylülde o zamana kadar sende gezer bakarsın resimleri begenirsen

Ayyy gerçektenmii, bitanesin vallaa çok makbule geçerr, ben kiralamayı düşünüyorumm, bi daha nerde giycme onuu, en azından fikir olurr

[sıze="3"]ayyy gerçektenmii, bitanesin vallaa çok makbule geçerr, ben kiralamayı düşünüyorumm, bi daha nerde giycme onuu, en azından fikir olurr [/sıze]

tamam canım kiralık fiyatınıda sorarım satın alma fiyatınıda
Sen isteğine göre degerlendirirsin.
Bencede kirala nerde giycen onu düz abiye olsa neysede

Oyy sağol balım yaa bitanesinn:78:
Yok yaa abiye bilee giyilmiyo valla o kadar para veriyosun ömrü hayatında ya bir ya iki keree,
zaten abiyeyei yakın akrabaların düğününde giyiyiosun ee hep aynısınıda giyemezsinn öylee gardroptaa eskimeye mahkum oluyoolarrrr, ahh kafam ahhhh

ne demek tatlım yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım sende bizim için tepsi bakmıştın
ayy ne bilim ben herhangi bi gelinlikçiden almicaam için bi de nişanım evde olcak kimse görmicee için en azından çok yakın bi akraba düğününde falanda giyebilirim diye düşünüyorum.kısmet tabi

Yok cnm sne mecbur alcaksın, nişanın evde olucak kabarık bişi giyemezsin, normal abiye kiralayan bir yer bulursun ne güzle ama o tür kiralık abiye biraz zorr cnm. Normalde de giyebileceğin bişey alırsın üzerine cepken felan giyersin yine..

evet canım öyle bişey alcam zaten.
bekar kaynım var onun düğünü olur bişey olur giyerim.
yada kınamda giyerim bi şekilde 1 yada 2 kez daha giyebilirim ama aynı abiyeyi her düğündede giyemem :)))
zaten 150 tl ortalama.hani 500-100 falan olsa insan acır

Benimde kırmızı bi abiyem varr, hem kınam olur kınamda giyerim diye almıştım. Daha bi kez giydim 2. yede kınamda giyerim inş.

Ayyy gerçektenmii, bitanesin vallaa çok makbule geçerr, ben kiralamayı düşünüyorumm, bi daha nerde giycme onuu, en azından fikir olurr

canim kiralama fiyati nerdeyse satin alinanla ayni oluyormus benim duydugum öyle?

benimde bir abiye elbisem var azicik kabarik balomda giydim bi sefer 150&#8364; ya almistim ondan beri dolapta asiliyor bos bos...

9 kilo verdim ondan bu yana cok bol oluyor bana..

bende kina gecemde giymeyi düsünüyorum ama türkiyede diktirmeye vericem olurmu sizce kizlar?

tamda siyah ve kirmizi renkte bir elbise biraz ispanyol tarzinada benziyor yani kinaya gider alirsam bi bindalliyi alirdim...

olur tabi canım niye olmasın.daralttırıp giyersin kınanda ohh mis bidaha masrafa ne gerek var

İşte diyorum ya canım yazık verilen parayaa, dolaptaa öyle boş boş duruyorlarr. Kiralama ve alım arasında fazla fark yok evet elbise 500 se kiralama 300 oluyo nişanlık için diyorum. Ee 200 de az değil zaten 500 de versen bi kere giyceksin artık 200 de cebinde kalsın, şahsen ben böyle düşünüyorum.
Şimdiki aklım olsaa hiç hazır almazdım gider eminönünden kumaş alırdım en fazla 20 tlye gelir dikimede 50 tl verirdim alsada 70 tlye istediğin gibi bi elbisee ama iştee almak daha kolayımıza geliyo

Günaydınnn canlarrrrr
Bugün biraz heycanlıyım sankii dün havlumu aldım, anem işlemelerini yaptıı bugün süslemesini yapıcamm.
Akşamaa evi düzenlemeye ve ufaktan hazırlıklara başlıyoruzzz, dün takılarımıda aldımmm
Ayy bugünn bitsin çabucakkkkkk:79:

zaman darlıgından bi de istediğimiz gibi olmamasından korkuyoruz aslında.gezip hazır modellerde fikir yürütmek daha kolayımıza geliyo.bu üşengeçlikte bize 200-300 tl ye maal oluyo

zaman darlıgından bi de istediğimiz gibi olmamasından korkuyoruz aslında.gezip hazır modellerde fikir yürütmek daha kolayımıza geliyo.bu üşengeçlikte bize 200-300 tl ye maal oluyo

Doğru söylüyosun balımm iştee işimize gelmiyoo para verip çıkmak daha kolayy iyi oluyo bizee o zaman

ne takcaklar canım sana

Canım bilezik takcaklar ben beğendim aldılar. Onun dışında bi takı olmasın dedik çünkü nişan olcak düğün olcak gelenlere eziyet olmasın diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…