2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
nerde yapıyo askerliğini :26:
benimki çukurcada köprülüde yaptı kafayı yemişti zor kendine geldi :60::60::60:

Ayy zor yerde yapmış ya çok şükür ki bitmiş:18: Edirne keşanda canm 5 tane denetleme atlattılar ölüm gibiydi bide psikopatların olduğu yerde çok şükür bitioda son 2 3 aydır bittiğine inanmaya başladığı için toparladı oda bayağ kötü günler geçirdi tek tesellisi benm 2 ayda birde olsa yanına gidebilmemdi stresten kendini yemeğe vurdu işte:9:

Ayy zor yerde yapmış ya çok şükür ki bitmiş:18: Edirne keşanda canm 5 tane denetleme atlattılar ölüm gibiydi bide psikopatların olduğu yerde çok şükür bitioda son 2 3 aydır bittiğine inanmaya başladığı için toparladı oda bayağ kötü günler geçirdi tek tesellisi benm 2 ayda birde olsa yanına gidebilmemdi stresten kendini yemeğe vurdu işte:9:

:1::1::1::1: olsun yaa hayırlısıyla atlattılar :69::69: çok şükür :69:

kızlaaar dün eminönüne gittik..
kaynanam görümcem annem ve ben:1::1::1::1:
askım ocakta gelcek nişan nisanda ağustosta düğün diyolar inş olur kızlaaaar:62::62::62::62:

:62::62::62:ne güzel canım yaaaa kısa süre nişanlı durcan ohh :69:
ben 1 sene nişanlı kalcam :69:
hazirandada benim nişanım var :69:

benimde bu cumartesi nişanım var bende bir yıl nişanlı durucama ama bizim kışa nikah olcak nasip kısmetse tayinler için eş götürülen yer çıkması için:16::69: ne güzel sizinkilerin askerlikleri bitiyor benimki emekli olana kadar askerrr:52: ben hep şafak sayarım artık 15 yıl boyuncaa:1:

benimde bu cumartesi nişanım var bende bir yıl nişanlı durucama ama bizim kışa nikah olcak nasip kısmetse tayinler için eş götürülen yer çıkması için:16::69: ne güzel sizinkilerin askerlikleri bitiyor benimki emekli olana kadar askerrr:52: ben hep şafak sayarım artık 15 yıl boyuncaa:1:

canım şark hizmeti bitti mi peki.ayy çok zor yaaa allah yardımcınız olsun

canım şark hizmeti bitti mi peki.ayy çok zor yaaa allah yardımcınız olsun

yok tatlım şark hizmetine yeni başlıyoruz sanırım 2 kez denk gelicek emekli olana kadar 3 te olabilirmiş belli değil 2 yıl 5. bölge doğunun en pis yerleri karakollar fln olucak sanırım 6 yıl batı 2 bölge yani yaa inş. evlendiğimizde eş götürülen yer çıkarda gidebilirim:58:

ben geldim kizlar :)

nasilsiniz?

selincigim hazirliklarinda Allah yarimdincin olsun insaAllah hersey diledigin gibi olur güzel haberlerini ve resimlerini bekliyoruz canim :)

mervecigim seninde az kalmis :)

bu arada selincigim listede benim tarihi degisirmisin lütfen ?? 7 nisan yaparmisn canim?

planlarimiz degisti :)) nisanin ilk haftasi olacak insaAllah dügünümüz :69:

Hoş geldin cnmm, nbrr nasılsın ??
Tarihini düzelttim cnm erkene çekiliyo nee güzell :32:
Hazırlıklara devam balımm hafifi bir stress var iştee zaman geçtikçe artcak sankii,şuan herşey tıkırında gibiii:66:

yok tatlım şark hizmetine yeni başlıyoruz sanırım 2 kez denk gelicek emekli olana kadar 3 te olabilirmiş belli değil 2 yıl 5. bölge doğunun en pis yerleri karakollar fln olucak sanırım 6 yıl batı 2 bölge yani yaa inş. evlendiğimizde eş götürülen yer çıkarda gidebilirim:58:
allah yardımcınız olsun kuşum yaa :69::69::69:
ben geldim kizlar :)

nasilsiniz?

selincigim hazirliklarinda Allah yarimdincin olsun insaAllah hersey diledigin gibi olur güzel haberlerini ve resimlerini bekliyoruz canim :)

mervecigim seninde az kalmis :)

bu arada selincigim listede benim tarihi degisirmisin lütfen ?? 7 nisan yaparmisn canim?

planlarimiz degisti :)) nisanin ilk haftasi olacak insaAllah dügünümüz :69:

kendi adıma iyiyim canım benim sen nasılsın :69: ayy ne güzel tarihler öne çekilmiş çok sevindim :69:

kızlar ben de ramazana girmeden nişan yapıcam ama nerde bilemedim. 70 - 80 kişi misafirim olucak güzel bi yerde yapmak istiyorum var m bi tavsiyesi olan?

Papatya gibisin beyaz ve ince,
Eziliyor ruhum seni görünce,
İsmin dudaklarımı yakıyor neden,
Nedir bu çektiğim senin elinden, :62:

kızlar ben de ramazana girmeden nişan yapıcam ama nerde bilemedim. 70 - 80 kişi misafirim olucak güzel bi yerde yapmak istiyorum var m bi tavsiyesi olan?

Canım kişi sayın azz bence sosyal tesislerr çok güzell, ist damısın bilmiyorum ama şöyle göl yada deniz kenarıı süperr olur

tesekkür ederim canlarim :) tarihi öne aldik iyi oldu bencede :)

kocisime biraz daha erkenden kavusayim dimi :69:

bu arada $afagim da 44 oldu :)))

ayyyyy :23::23:
hazırlıklar hızlandı haberlerin ardı arkası kesilmyo ben sizin yerinize heycanlanıyorum valla :52:
benimde 2 hafta sonra aöf sınavım var.
aöf sınavımın oldugu gün sınav çıkışı aminönüne geçicem tepsi almaya.fatihde çok çeşit abiye varmış ve çok uygunmuş.oralarıda gezcem.
kıyafetimide haziranın ilk haftasonu alcam :12::12::12::12:

Fatihtee çokda güzel gelinlikler var diyorlar yaa, ve çok uygunmuş fatih gelinlikçiler pasajımı çarşısımı ne öyle bi yer varmışşş

Estafurullahh :1: Bencede cnm en azından daha çok seçenekk bulursun, bi bakarsın fikir edinirsin. İstanbulda yaşıyoruz herşeyy önüzümdee daha ne istiyelimm:30:

Back