2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kıslarr günaydınlarr nasılsınızz canalrr ??
Topiğee bi kaç gündür doğru düzgün giremedimm, hazırlıklıklarım sürüyorr kaç gündür havluyla uğraşıyorumm inşallah bu akşam alıcam yarınada hazır olurr büyük ihtimall. Şu havlu bi olsaa bütün yüküm hafifliycek sanki ama sıkıntı yaptım birazz.
Asıl hazırlıklar Yarın akşamdan itibaren başlıyo kızlarr ancak salı günü görüşebiliriz. Cumartesi ve pazartesi izinliyim keyfini çıkara çıkara dinleniym biraz :8:

Son düzenleme:
Günaydııııııııııııııııııııııııııııınn güzellikler 3 güncük kaldı aşkıma haftayada 10 gün iznim var gitmycem eczaneye,uğrayamayabilirim o aralarda topiğe:69: mazur görün benii aşkımla vakit geçiriyim gene gelir uğrarım takıları fln alıcaz o arada haber veririm :12:

Son düzenleme:
Topiğee bi kaç gündür doğru düzgün giremedimm, hazırlıklıklarım sürüyorr kaç gündür havluyla uğraşıyorumm inşallah bu akşam alıcam yarınada hazır olurr büyük ihtimall. Şu havlu bi olsaa bütün yüküm hafifliycek sanki ama sıkıntı yaptım birazz.
Asıl hazırlıklar Yarın akşamdan itibaren başlıyo kızlarr ancak salı günü görüşebiliriz. Cumartesi ve pazartesi izinliyim keyfini çıkara çıkara dinleniym biraz :8:

Heyecan dorukta desene kuzum hadi hayırlısı inş en zor kısmını atlatıosun:29:

neden istemede olamıcak başka şehirdemi çalışıyor tatlım izin falanmı alamıyor keşke gelebilseydi:50:
evet canım 15-16 saatlik mesaFEDE yaşıyo ve orda çalışıyo.istemeyle nşan arası 1 hafta olcak 10 gün izin alamaz :50:
senin ni$anlandigin gün ben türkiyeye ucacagim :69:
yaaaa :69: inşallah inşallah gel bidenem :69:
canim nerde kalacaklar peki?
istanbulda akrabaları falan var canım kalmaya yerleri çok yani :69:

ben 7mayısta sözlendim çok şükür herşey çok güzeldi sözde bile 50kişi vardı:))
hey maşşallaahhh :nazar:
günaydın canım :23: hadi bakalım sıkıntı yapma havluyuda inşallah yetişir.daha 2 gün var.
salı gün sabırsızlıkla seni bekliyo olucam.bizi merAKta birakma :52: tüm ayrıntıları istiyoruz :23:

Günaydııııııııııııııııııııııııııııınn güzellikler 3 güncük kaldı aşkıma haftayada 10 gün iznim var gitmycem eczaneye,uğrayamayabilirim o aralarda topiğe:69: mazur görün benii aşkımla vakit geçiriyim gene gelir uğrarım takıları fln alıcaz o arada haber veririm :12:

:23::23::23::23::23::69::69::69::69::69: havada aşşşkkkkk kokusu vaaarrrrr :24::24::24:

Aslında hiç heycanlı değilimm biliyomusun, vee şimdiye kadarda hiç heycanlanmadım sadece ilk istemeye geldikklerinde hafif bişiler olmuştuu. Sanırım o ann kalabalık toplandığındaa bişiler olcakkk :69:
Canımm sende kavuşuyosunn şu 3 gün sana su gibi geçsin kavuşunn nasıl bişiidirr oo ahh ahh :30:

Mervem yaa bende özlüyorum sizi, burdaki sohbetleride kaçırıyorumm. Ama işlerde yoğun, bide stres yaptığımdan giremiyorum.
Pazartesi gününü iple çekiyorumm, bütün günümü resimlere ve pazar gününde olanları konuşmaklaa geçirmek istiyorumm tabi iyi şeylerlee inş herşeyy yolunda gider en az aksiliklee biter sizede güzel şeyler anlatır ve paylaşırımm:69:

Aslında hiç heycanlı değilimm biliyomusun, vee şimdiye kadarda hiç heycanlanmadım sadece ilk istemeye geldikklerinde hafif bişiler olmuştuu. Sanırım o ann kalabalık toplandığındaa bişiler olcakkk :69:
Canımm sende kavuşuyosunn şu 3 gün sana su gibi geçsin kavuşunn nasıl bişiidirr oo ahh ahh :30:

Hiç bukadar ayrı kalmamıştık 2 ayda bir haftasonu gittim yanınada bu sefer 4.5 ay oldu aşkıma hasret kaldım:1: kalabalık toplanmaya başlasın ozaman gör sen kalbinin sesini:16: canm eveet resmlerini beklioruz kıyafet ve yüzük :61:

Merveeeem utandııııımmm:69::9:
ne utanuyon kız :89:
benimki bi gelsin kaçırcam onu :52:
bi gün gezip tozcam yalnız ıssız yerlerde :23::23::23::23:

Mervem yaa bende özlüyorum sizi, burdaki sohbetleride kaçırıyorumm. Ama işlerde yoğun, bide stres yaptığımdan giremiyorum.
Pazartesi gününü iple çekiyorumm, bütün günümü resimlere ve pazar gününde olanları konuşmaklaa geçirmek istiyorumm tabi iyi şeylerlee inş herşeyy yolunda gider en az aksiliklee biter sizede güzel şeyler anlatır ve paylaşırımm:69:
pazartesi izinlisin kız :60: heyecan başına vurdu galiba :52: salı salı :60:
ayy canım yaa hadi bakalım heyecanla bekliyo olucaz bizde :69:

Hiç bukadar ayrı kalmamıştık 2 ayda bir haftasonu gittim yanınada bu sefer 4.5 ay oldu aşkıma hasret kaldım:1: kalabalık toplanmaya başlasın ozaman gör sen kalbinin sesini:16: canm eveet resmlerini beklioruz kıyafet ve yüzük :61:

ayyyyyyyyyyyyy :69: çok panik olur insan yaa ben heycanlandım sizin yerinize :52:

Nilay ben 5,5 ay hiç görmemiştimm, geldiğindee tamamen değişmiştii çok zayıflamışş, kararmışş değişik bi adam olmuştu işteee
Canım pazartesii evde olcam ya ondna dedim, salı sizinle paylaşıcam tabikii ben şuan pazartesinin hayalini kuruyorumm :69:

ben tam 15 ay görmedim :5: geldiğinde tanıyamıyodum o tanımıştı sarılmıştı bana noluyoz demiştim ilk anda sonra baktım o :69:
zayıflamış kemikleri sayılıyodu kapkara olmuştu
neyse şimdi göbek bilem yaptı :52:

ben tam 15 ay görmedim :5: geldiğinde tanıyamıyodum o tanımıştı sarılmıştı bana noluyoz demiştim ilk anda sonra baktım o :69:
zayıflamış kemikleri sayılıyodu kapkara olmuştu
neyse şimdi göbek bilem yaptı :52:

Yaaa benmkide kilo verse keşke benmkide 78le gitti ilk 3 ay 6 7 kilo verdi sonrada 10 kilo aldı öööffff dün nette gördüm çarşısı vardı aynı benm aşkım bi değişiklik yok yani kuzum deniz gözlüm benm oyy özledim çook:69:

Nilay ben 5,5 ay hiç görmemiştimm, geldiğindee tamamen değişmiştii çok zayıflamışş, kararmışş değişik bi adam olmuştu iştee

Bizde yedik askerliği tatlım çok şükür valla sizler gibi geride bırakıcaz:31:amaaan evlendikten sonra zaten bayağ bi değişiklik olcak bizdede onlardada onun için canları sağolsunda hiiç önemli değil aşığııız çünkü:16:

ne utanuyon kız :89:
benimki bi gelsin kaçırcam onu :52:
bi gün gezip tozcam yalnız ıssız yerlerde :23::23::23::23:
ayyyyyyyyyyyyy :69: çok panik olur insan yaa ben heycanlandım sizin yerinize :52:

Sen söleynce utandım yoksaaaa çok güzel planlarım vaar:17::9: canm benim kavuşma anımızı girip yazıcam zaten szilerle paylaşıcam:70:

Yaaa benmkide kilo verse keşke benmkide 78le gitti ilk 3 ay 6 7 kilo verdi sonrada 10 kilo aldı öööffff dün nette gördüm çarşısı vardı aynı benm aşkım bi değişiklik yok yani kuzum deniz gözlüm benm oyy özledim çook:69:
ahh ahhhh :69::69::69::69::69:
Sen söleynce utandım yoksaaaa çok güzel planlarım vaar:17::9: canm benim kavuşma anımızı girip yazıcam zaten szilerle paylaşıcam:70:

ben uzaktan bi akramıza otel sormuştum ucuz bu yakınlarda var mı diye.
çnkü benimki benden 15-16 saat uzakta oturuyo.tezkereden sonra drek istanbula gelip burda bikaç gün kalıp gitcekti evine.kimse bilmicekti akrabalarında kalamazdı.otel ayarlıcaktım ona.
sonra kızda 1-2 senelik evli.evi dubleks üst katta in cin top oyniyi :27:
dediki manyak mısın sen gelsin bizde kalsın dedi :69: ayy o kadar çok mutlu olmuştumki.
bide bizimkiler bayramda memlekete gitti ben bi bahane buldum gitmedim.
aşkımın geldiği gün bizimkiler yola çıktı :27:
sonra orda kaldık işte :40: üst katta 2 tane yan yana oda vardı.biri onun biri benimdi.hoş biz ilk gün sabaha kadar sohbet ettik terasta odalara bile gitmedik :60:

Son düzenleme:
ahh ahhhh :69::69::69::69::69:

ben uzaktan bi akramıza otel sormuştum ucuz bu yakınlarda var mı diye.
çnkü benimki benden 15-16 saat uzakta oturuyo.tezkereden sonra drek istanbula gelip burda bikaç gün kalıp gitcekti evine.kimse bilmicekti akrabalarında kalamazdı.otel ayarlıcaktım ona.
sonra kızda 1-2 senelik evli.evi dubleks üst katta in cin top oyniyi :27:
dediki manyak mısın sen gelsin bizde kalsın dedi :69: ayy o kadar çok mutlu olmuştumki.
bide bizimkiler bayramda memlekete gitti ben bi bahane buldum gitmedim.
aşkımın geldiği gün bizimkiler yola çıktı :27:
sonra orda kaldık işte :40: üst katta 2 tane yan yana oda vardı.biri onun biri benimdi.hoş biz ilk gün sabaha kadar sohbet ettik terasta odalara bile gitmedik :60:

:1: ohh harikaymış:16: okadar çok konuşucak şeyler biriktiki canımcım gerçekten yani onunla dertleşmeyi özledim gerçi ona fırsat kalırmı bilmiorum:60: bizde haftasonu 2 günlüğüne ağvaya gidicez kuzeni ve eşiyle beraber 4müz olucaz ama haberi yok süpriz yapıcaz aşkıma annemede halamlarda kalıcam dedm:66:

:1: ohh harikaymış:16: okadar çok konuşucak şeyler biriktiki canımcım gerçekten yani onunla dertleşmeyi özledim gerçi ona fırsat kalırmı bilmiorum:60: bizde haftasonu 2 günlüğüne ağvaya gidicez kuzeni ve eşiyle beraber 4müz olucaz ama haberi yok süpriz yapıcaz aşkıma annemede halamlarda kalıcam dedm:66:

ayy ne güzel yaaaa :69: ona da iyi gelr eminim.
benimkne 4 gün boyunca yemekleri ben yaptım.kızın kocası işteyken evden çıktı bizi yalnız bıraktı tv izledik yemek yedik çay içtik akşamları okey oynadık sabahlara kadar terasta :69:
evli gibiydik çok güzeldi :69:
tam da evli gibi değildikte anla ,işte :77::77: :60::60::60::60::60::60:

ayy ne güzel yaaaa :69: ona da iyi gelr eminim.
benimkne 4 gün boyunca yemekleri ben yaptım.kızın kocası işteyken evden çıktı bizi yalnız bıraktı tv izledik yemek yedik çay içtik akşamları okey oynadık sabahlara kadar terasta :69:
evli gibiydik çok güzeldi :69:
tam da evli gibi değildikte anla ,işte :77::77: :60::60::60::60::60::60:

Anladım anladım canımcım:1: ayyy bizimde öle umarım mükemmel geçer:32::92: onada gerçekten kendine gelmesi için güzel bi fırsat olucak mervem :61:

Back