- Konu Sahibi bal_bocegi
- #1.041
ben 7mayısta sözlendim çok şükür herşey çok güzeldi sözde bile 50kişi vardı:))
hayırlı olsunnn cnm
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslarr günaydınlarr nasılsınızz canalrr ??
Topiğee bi kaç gündür doğru düzgün giremedimm, hazırlıklıklarım sürüyorr kaç gündür havluyla uğraşıyorumm inşallah bu akşam alıcam yarınada hazır olurr büyük ihtimall. Şu havlu bi olsaa bütün yüküm hafifliycek sanki ama sıkıntı yaptım birazz.
Asıl hazırlıklar Yarın akşamdan itibaren başlıyo kızlarr ancak salı günü görüşebiliriz. Cumartesi ve pazartesi izinliyim keyfini çıkara çıkara dinleniym biraz![]()
evet canım 15-16 saatlik mesaFEDE yaşıyo ve orda çalışıyo.istemeyle nşan arası 1 hafta olcak 10 gün izin alamazneden istemede olamıcak başka şehirdemi çalışıyor tatlım izin falanmı alamıyor keşke gelebilseydi![]()
yaaaasenin ni$anlandigin gün ben türkiyeye ucacagim![]()
istanbulda akrabaları falan var canım kalmaya yerleri çok yanicanim nerde kalacaklar peki?
hey maşşallaahhh
günaydın canımKıslarr günaydınlarr nasılsınızz canalrr ??
Topiğee bi kaç gündür doğru düzgün giremedimm, hazırlıklıklarım sürüyorr kaç gündür havluyla uğraşıyorumm inşallah bu akşam alıcam yarınada hazır olurr büyük ihtimall. Şu havlu bi olsaa bütün yüküm hafifliycek sanki ama sıkıntı yaptım birazz.
Asıl hazırlıklar Yarın akşamdan itibaren başlıyo kızlarr ancak salı günü görüşebiliriz. Cumartesi ve pazartesi izinliyim keyfini çıkara çıkara dinleniym biraz![]()
Günaydııııııııııııııııııııııııııııınn güzellikler 3 güncük kaldı aşkıma haftayada 10 gün iznim var gitmycem eczaneye,uğrayamayabilirim o aralarda topiğemazur görün benii aşkımla vakit geçiriyim gene gelir uğrarım takıları fln alıcaz o arada haber veririm
![]()
Aslında hiç heycanlı değilimm biliyomusun, vee şimdiye kadarda hiç heycanlanmadım sadece ilk istemeye geldikklerinde hafif bişiler olmuştuu. Sanırım o ann kalabalık toplandığındaa bişiler olcakkk
Canımm sende kavuşuyosunn şu 3 gün sana su gibi geçsin kavuşunn nasıl bişiidirr oo ahh ahh![]()
ne utanuyon kız :89:Merveeeem utandııııımmm![]()
pazartesi izinlisin kızMervem yaa bende özlüyorum sizi, burdaki sohbetleride kaçırıyorumm. Ama işlerde yoğun, bide stres yaptığımdan giremiyorum.
Pazartesi gününü iple çekiyorumm, bütün günümü resimlere ve pazar gününde olanları konuşmaklaa geçirmek istiyorumm tabi iyi şeylerlee inş herşeyy yolunda gider en az aksiliklee biter sizede güzel şeyler anlatır ve paylaşırımm![]()
Hiç bukadar ayrı kalmamıştık 2 ayda bir haftasonu gittim yanınada bu sefer 4.5 ay oldu aşkıma hasret kaldımkalabalık toplanmaya başlasın ozaman gör sen kalbinin sesini
canm eveet resmlerini beklioruz kıyafet ve yüzük
![]()
ben tam 15 ay görmedimgeldiğinde tanıyamıyodum o tanımıştı sarılmıştı bana noluyoz demiştim ilk anda sonra baktım o
![]()
zayıflamış kemikleri sayılıyodu kapkara olmuştu
neyse şimdi göbek bilem yaptı![]()
Nilay ben 5,5 ay hiç görmemiştimm, geldiğindee tamamen değişmiştii çok zayıflamışş, kararmışş değişik bi adam olmuştu iştee
ne utanuyon kız :89:
benimki bi gelsin kaçırcam onu![]()
bi gün gezip tozcam yalnız ıssız yerlerdeayyyyyyyyyyyyy
çok panik olur insan yaa ben heycanlandım sizin yerinize
![]()
ahh ahhhhYaaa benmkide kilo verse keşke benmkide 78le gitti ilk 3 ay 6 7 kilo verdi sonrada 10 kilo aldı öööffff dün nette gördüm çarşısı vardı aynı benm aşkım bi değişiklik yok yani kuzum deniz gözlüm benm oyy özledim çook![]()
Sen söleynce utandım yoksaaaa çok güzel planlarım vaarcanm benim kavuşma anımızı girip yazıcam zaten szilerle paylaşıcam
![]()
ahh ahhhh
ben uzaktan bi akramıza otel sormuştum ucuz bu yakınlarda var mı diye.
çnkü benimki benden 15-16 saat uzakta oturuyo.tezkereden sonra drek istanbula gelip burda bikaç gün kalıp gitcekti evine.kimse bilmicekti akrabalarında kalamazdı.otel ayarlıcaktım ona.
sonra kızda 1-2 senelik evli.evi dubleks üst katta in cin top oyniyi![]()
dediki manyak mısın sen gelsin bizde kalsın dediayy o kadar çok mutlu olmuştumki.
bide bizimkiler bayramda memlekete gitti ben bi bahane buldum gitmedim.
aşkımın geldiği gün bizimkiler yola çıktı![]()
sonra orda kaldık işteüst katta 2 tane yan yana oda vardı.biri onun biri benimdi.hoş biz ilk gün sabaha kadar sohbet ettik terasta odalara bile gitmedik
ohh harikaymış
okadar çok konuşucak şeyler biriktiki canımcım gerçekten yani onunla dertleşmeyi özledim gerçi ona fırsat kalırmı bilmiorum
bizde haftasonu 2 günlüğüne ağvaya gidicez kuzeni ve eşiyle beraber 4müz olucaz ama haberi yok süpriz yapıcaz aşkıma annemede halamlarda kalıcam dedm
![]()
ayy ne güzel yaaaaona da iyi gelr eminim.
benimkne 4 gün boyunca yemekleri ben yaptım.kızın kocası işteyken evden çıktı bizi yalnız bıraktı tv izledik yemek yedik çay içtik akşamları okey oynadık sabahlara kadar terasta![]()
evli gibiydik çok güzeldi
tam da evli gibi değildikte anla ,işte![]()
![]()