2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
inanmıyorum canım yaaaa çok kötü olmuş gerçekten :26:
bence direk k.valideni ara beni yanlış anladınız de.benim amacım böyle böyleydi de.
ve benden söylemesi birlikte durma sakınn :20: kredi öde yıllarca çalış ama kapın ayrı olsun.
ki anladıgım kadarıyla sözlün pek laf söletmicek onlara.birlikte olursanız huzurunuz kalmaz

canım bana kalırsada ev alırsanız yanınıza taşınmasınlar burda neer okuyoruz 10 kişiden 8inin aile yzüünden evi dağılıyor. kayınvalidenlerin evi kiramı? tek yaşamaları zormu sözlünmü bakıyor onları

inanmıyorum canım yaaaa çok kötü olmuş gerçekten :26:
bence direk k.valideni ara beni yanlış anladınız de.benim amacım böyle böyleydi de.
ve benden söylemesi birlikte durma sakınn :20: kredi öde yıllarca çalış ama kapın ayrı olsun.
ki anladıgım kadarıyla sözlün pek laf söletmicek onlara.birlikte olursanız huzurunuz kalmaz

nişan bohçaasını Cuma pazarından ben alıp vereceğim
inş. cesaretimi toplarsamda k.validem ile konuşacağım nişanlımın olmadığı bir yerde
onlar kirada oturuyorlar 350 TL kira veriyorlar
ben ev alana kadar 5 yıl rahat geçer zaten
ev alana kadar çocuk falanda yapmam diyorum.
her şey daha çok karışıyor o zaman kafamda
evet kredi çek öde öde onlar rahatında yaşasınlar boğazımdan kesiyim idare ediyim. Rahata gelsinleer Dışarıdan bakınca gerçekten hoş degil ama ne bilim ben bazen evimde bulamadığım huzuru buluyor gibi oluyorum yanlarında onlardan yana bi sorunum yok. ama sözlüm her yaptığım şey için beni böyle irdelicekse istemem bir oturmayı. Bakalım zaman gösterecekcek ben gene kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum. Saf olıyım temiz olıyım kırılıyım ama insanları kırmıyım. KÖtü ben olmıyım. Kötü olmaya saf ve ezilen olmayı tercih ederim :50:

nişan bohçaasını Cuma pazarından ben alıp vereceğim
inş. cesaretimi toplarsamda k.validem ile konuşacağım nişanlımın olmadığı bir yerde
onlar kirada oturuyorlar 350 TL kira veriyorlar
ben ev alana kadar 5 yıl rahat geçer zaten
ev alana kadar çocuk falanda yapmam diyorum.
her şey daha çok karışıyor o zaman kafamda
evet kredi çek öde öde onlar rahatında yaşasınlar boğazımdan kesiyim idare ediyim. Rahata gelsinleer Dışarıdan bakınca gerçekten hoş degil ama ne bilim ben bazen evimde bulamadığım huzuru buluyor gibi oluyorum yanlarında onlardan yana bi sorunum yok. ama sözlüm her yaptığım şey için beni böyle irdelicekse istemem bir oturmayı. Bakalım zaman gösterecekcek ben gene kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum. Saf olıyım temiz olıyım kırılıyım ama insanları kırmıyım. KÖtü ben olmıyım. Kötü olmaya saf ve ezilen olmayı tercih ederim :50:

CANIM BENİ YANLIŞ ANLAMA SAKIN BU SÖYLEYECEKLERİM İÇİN ...
bu yaşa gelmişler oğulları everimlik yaşta gelin alcaklar ve evleri yok.olabilir çookk normal niye yok demiyorum.ama oğluyla gelininin hazırınada konmasınlar bi zahmet.
sen iyi niyetlisin.allahtan korkun var o yüzden kimseyi kırasın gelmiyo ama ilerde çok üzülürsün hemşom çok :50:
sakın sakın olabilir bile deme.
ben evimi alıp kendi düzenimi kurcam gerekirse yıllarca borç öderim de.yüz verme asla.
bak sözln bile az bi tepkinde şaşırmış.
ilerde büyük sorunlar oldugunda huzurun kaçar.asla kabuk etme.naapp et kapın ayrı olsun.

Canım bu kadar üzme kendini, ortada çokda abest bir durum yok evet orda söylencek şey değilmiş ama olmuş bi kere
Bence önce sözlünün gönlünü all sakin bir şekilde ne hissederek söylediğini anlatt ikan et özür dilee annesiylede konuşacını söyle vee annesininde gönlünü all
Sen adım at konuşş herşeyi olduğu gibii onlar anlar merak etme hiç balım benimm
En güzel günlerin bunlarr böyle şeylerle hırpalama kendinii

kizlar ben geldim is bitti cok sükür iki gün tatil :)

kizlar size bir sorum olacak dede ve büyükanne ye ni$an bohcasinda ne verilir???

esma canim bu kadar üzme kendini ve bu kadar suclama kendini olan olmus bi kere hersey hall olur merak etme emi :71:

Hoşş geldinn fıstık nasıl gidiyoo bakemmmm iş güçç
Canım bizde nenelere yapcaz bohçaaa ben bildiğim kadarıyla
delere ; gömlek, takke, seccade, tesbih, çorap, havlu koyulur
nenelre; bluz, çorap, seccade, tesbih, havlu, çember, lif koyulurr cnm

canım bana kalırsada ev alırsanız yanınıza taşınmasınlar burda neer okuyoruz 10 kişiden 8inin aile yzüünden evi dağılıyor. kayınvalidenlerin evi kiramı? tek yaşamaları zormu sözlünmü bakıyor onları

evleri kira
k.validem ile k babam gençlar maşallah
3 kardeşler sözlüm. abisi var bekar
bir tane de kardeşi var
onların ev alın bizi yanınıza alın diye bir düşüncesi yok
belki teklif etsek kabul bile etmezler yani
ama sözlüm her şeyi çok abartıyor

evleri kira
k.validem ile k babam gençlar maşallah
3 kardeşler sözlüm. abisi var bekar
bir tane de kardeşi var
onların ev alın bizi yanınıza alın diye bir düşüncesi yok
belki teklif etsek kabul bile etmezler yani
ama sözlüm her şeyi çok abartıyor

canım üzülme sıkma canını al kaynananın gönlünü.sözlünle aranda düzelir o zaman merak etme.ve birlikte durmanın konusunu etme sakın.uzak olsun tatlı olsun :70:

cnım 6 kişi aynı evdemi yaşıcaksınız bence bunun orta yolunu bulun sizin mutluluğunuz için en güzeli bu emin ol... hatta geçende bizde sevgilimle evmzde( evlılıge 2 senemz var ama evi aldık ) uzandık film izliyoduk bian düşündük böyle ailemizle yaşasak bunu bile yapamayız diye o an anladımki gerçekten zor ve evlilikten pek bişe anlamaz insanlar.. sonuçta kavuşmak için evleniyoruz ve evin içinde kocama mesafeli olmak beni yıpratırdı

mervem hosbulduk canim karsi taraf bizimkilere yapacagi icin bende onlara yapmaliyim :)

selincm hosbulduk sorma is fena degil alistim sayilir ama kadinlarin dedi kodusundan iki haftada biktim yaa nedir bu böyle :)

hmm peki cok tesekkür ederim canim bende ona göre biseyler alayim.. ama sey kayinbabam uzun kollu gömlek giymesini sevmiyomus kisa kollu alsam bohcaya koyulurmuuu?

esma canim henüz dügüne cok var degilmi ? bu ev konusunu simdiden düsünüp üzme kendini.. sözlüne makul bir dille duygularini anlatirsan ona göre oda adimlarini atar insaAllah?

Canım bu kadar üzme kendini, ortada çokda abest bir durum yok evet orda söylencek şey değilmiş ama olmuş bi kere
Bence önce sözlünün gönlünü all sakin bir şekilde ne hissederek söylediğini anlatt ikan et özür dilee annesiylede konuşacını söyle vee annesininde gönlünü all
Sen adım at konuşş herşeyi olduğu gibii onlar anlar merak etme hiç balım benimm
En güzel günlerin bunlarr böyle şeylerle hırpalama kendinii

Konuşmuyor benimle
Dinlemiyor
O ne anladıysa onla kalıyor
Hiç ona yanaşasım gönlünü alasımda yok zaten
kendi kendine düşünsün taşınsın affetsin beni

anladım meliscim.kayınbabaya tabiki kısa kollu gömlek olur neden olmasınki :70:

esmacım üzme kendinii.hatasını anlicaktır en kısa zamanda.ama sen kaynananla konuşki sözlünle aran düzelir.o arar seni kendliğinden

hehe sacma soru oldu dimi :)

ama yinede emin olamadim kisa kollu olur mu diye :))

43 günüm kaldiii :))

bugün aldigim bohcaliklari bavulun icine yerlestirdim ama daha ütüsüz biraz daha yaklassin günler o zaman hepsini güzelcene ütülüycem :))

pa$ami coooook özlediiim kizlaaaar :43:

Canım kısa kollu gömlek olur neden olmasın, ne dedikodusuu kıss işyerindemi kaynatıyolarr ???
Esmamm yani sözlüne kırılmış olabilirsin ki oda sana tepki vermekte hatalı ama sende öyle bişeyi uygunsuz söylemekle azcık hatalısın sanki sen sözlünün gönlünü almaya bak gerisi unutulur hiç merak etmee balımmm üzülmee

Kıslarr ben ufakk ufak kaçıyorumm, bu akşamdan itibaren hazırlıklar başlıyoorr ve salıya kadar yokum. Pazar akşamı sözüm varrr Allaha emanet ollun bana dua edinnn herşey güzel geçsinn

Ev mevzusuna çok var zaten daha biz para biriktiracağizde kredi çekip borcunu ödeyeceğizde çok yani

ben sadece kendime çok kızıyorum kuyumcuda konuştuğum için
keşke tutsaymışım çenemi diyorum ama olan oldu artık geri alamıyorum zamanı
sözlüm de konuşmuyor mesaj atmıyor hiç
konuşmamaya devam ederse c.tesi günü onlara gidemem
gidemezsemde k.validemin gönlünü alamam ki
ki zaten k.validem hiç bir şeklide surat etmedi bana kuyumcuda öyle dedigim için
sadece sözlüm çok tepkili
şimdi onunla konuşmaya çalışsam papağan gibi aynı şeyleri tekrar edicek kızıcak kızıcak bende tmm haklısın dicem ama bu sefer gerçekten haklı o yüzden cesaret edemiyorum. Haklı olduğu için söylücekleri daha çok kıracak beni duymak istemiyorumm ama konuşmamız lazımdaa poffff kızlar iyi ki varsınız. Biraz konuştum açıldımm. Şizofrene doğru gidiyordumm içimdeki ağlayan kızı öldürme planları yapmaya başlamıştım.

hehe sacma soru oldu dimi :)

ama yinede emin olamadim kisa kollu olur mu diye :))

43 günüm kaldiii :))

bugün aldigim bohcaliklari bavulun icine yerlestirdim ama daha ütüsüz biraz daha yaklassin günler o zaman hepsini güzelcene ütülüycem :))

pa$ami coooook özlediiim kizlaaaar :43:
ooo hazır yani bohçalıklar iyi iyi :52:
bu arada yeni nickin hayırlı olsun :69:

Kıslarr ben ufakk ufak kaçıyorumm, bu akşamdan itibaren hazırlıklar başlıyoorr ve salıya kadar yokum. Pazar akşamı sözüm varrr Allaha emanet ollun bana dua edinnn herşey güzel geçsinn
canımmmmmmmmmmmmmmm:69::69::69: allah yar ve yardımcın olsun inşallah dualarım seninle.salıyı iple çekiyorum :69:
Ev mevzusuna çok var zaten daha biz para biriktiracağizde kredi çekip borcunu ödeyeceğizde çok yani

ben sadece kendime çok kızıyorum kuyumcuda konuştuğum için
keşke tutsaymışım çenemi diyorum ama olan oldu artık geri alamıyorum zamanı
sözlüm de konuşmuyor mesaj atmıyor hiç
konuşmamaya devam ederse c.tesi günü onlara gidemem
gidemezsemde k.validemin gönlünü alamam ki
ki zaten k.validem hiç bir şeklide surat etmedi bana kuyumcuda öyle dedigim için
sadece sözlüm çok tepkili
şimdi onunla konuşmaya çalışsam papağan gibi aynı şeyleri tekrar edicek kızıcak kızıcak bende tmm haklısın dicem ama bu sefer gerçekten haklı o yüzden cesaret edemiyorum. Haklı olduğu için söylücekleri daha çok kıracak beni duymak istemiyorumm ama konuşmamız lazımdaa poffff kızlar iyi ki varsınız. Biraz konuştum açıldımm. Şizofrene doğru gidiyordumm içimdeki ağlayan kızı öldürme planları yapmaya başlamıştım.

canım bence sözlünle barışsanda barışmasanda cumartesi git kaynananın yanına konuş anlat asıl amacını.gönlünü al.annesi anlayışlı biriyse oğlunu uyaracaktır merak etme :69:

aaa nickim degismis merve sayende gördüm simdiii :))

tesekkür ederim canim :)

evet canim bohcaliklarin büyük bi kismi hazir bile eksikleri de türkiyeden tamamliycam insaAllah :))

Back