2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Doğru söylüyosun balımm iştee işimize gelmiyoo para verip çıkmak daha kolayy iyi oluyo bizee o zaman:1:

Canım bilezik takcaklar ben beğendim aldılar. Onun dışında bi takı olmasın dedik çünkü nişan olcak düğün olcak gelenlere eziyet olmasın diye düşündük.

sözde sadece yüzük takılır diye biliyodum beenn :26:
bizimkiler ne takcak bakalım hiç o konuda bişey demediler.tutupda herhangi bi bilezik takmasalar bari.takmam ben öyle adana burması falan :63:

Canım bizde de yüzük takılır başka bişey takmak isteyen gönlünden geçiyorsa takar, illaki takılcak diye bişiy yok tabiki
Damadın yüzüğünü kız, kızın yüzüğünü erkek alır. Bizde de öyle oldu.
Allah razı olsun karşı taraf söyledi ne istiyosan al dediler, sen beğen hangisini istiyosan al dediler. Alışverişe bile bizimle gelmediler, içimizdne geçenleri alalım diye. Sağolsunlar hep içimden geçenleri aldım, gereksiz olan sırf bohçada olcak olan şeyleride kendim isteyerek aldırmadım. Bilezikte aynı şekilde beğendiğim ve istediğimi aldım.

Sende sözlüne sor cnm bişi takılcakmı falan diye ara bi ağzını içine sinen beğendiğin bişey olsun.

Son düzenleme:
Canım bizde de yüzük takılır başka bişey takmak isteyen gönlünden geçiyorsa takar, illaki takılcak diye bişiy yok tabiki
Damadın yüzüğünü kız, kızın yüzüğünü erkek alır. Bizde de öyle oldu.
Allah razı olsun karşı taraf söyledi ne istiyosan al dediler, sen beğen hangisini istiyosan al dediler. Alışverişe bile bizimle gelmediler, içimizdne geçenleri alalım diye. Sağolsunlar hep içimden geçenleri aldım, gereksiz olan sırf bohçada olcak olan şeyleride kendim isteyerek aldırmadım. Bilezikte aynı şekilde beğendiğim ve istediğimi aldım.

Sende sözlüne sor cnm bişi takılcakmı falan diye ara bi ağzını içine sinen beğendiğin bişey olsun.

ayy ne bilim mutlaka takarlar ama ben tutupda sırf adı bilezik taktı olsun diye bişey takmalarını istemiyorum.sonuçta arada sırada olsa takcam yani.
ben bi ara onun çaktırmadan agzını ariyim.onunda haberi yoktur ama o da evdekilere sorsun en azından napcaz falan diye

he yüzük bi<zdede öyle.ben ona o bana alcak.yüzüğümü en iyisinden aldırcam valla ucuzuna kaçmicam :))

Son düzenleme:
Normalde bende öyle altı takı falan hiç takmam, takmadım yani şimdiye kadar :)) Hatta kuyumcuda denerken bi garip oldum komik bile geldi. Ama aldığım bilezik güzel sade şık bişey herkeste beğndi güzel seçmişsin dediler. Yeni gelin zamanlarımda takarım yani gerektikçe
Sende sor takıcağın güzel içine sinen bişey aldır, ama sırf süs olsun diye aldırma bence canım altının fiyatı çok yüksek süslü püslü şeylerr satarken çok düşürüyolar. Sor alırken bunu yarın satmaya gelsem kaça alırsınız diye. Sonuçta o takıları illaki bi gün satıcaksın ona göre bişey tercih et.

Normalde bende öyle altı takı falan hiç takmam, takmadım yani şimdiye kadar :)) Hatta kuyumcuda denerken bi garip oldum komik bile geldi. Ama aldığım bilezik güzel sade şık bişey herkeste beğndi güzel seçmişsin dediler. Yeni gelin zamanlarımda takarım yani gerektikçe
Sende sor takıcağın güzel içine sinen bişey aldır, ama sırf süs olsun diye aldırma bence canım altının fiyatı çok yüksek süslü püslü şeylerr satarken çok düşürüyolar. Sor alırken bunu yarın satmaya gelsem kaça alırsınız diye. Sonuçta o takıları illaki bi gün satıcaksın ona göre bişey tercih et.

bizim orda nişanda en az 2 dal bilezik takılır.
onlarda mutlaka takar.
ama babası laf arasında bir iki kez benim hazrlıgım var diyip duruyo öncveden bilezikleri almış olmalarından korkuyorum.
neyse ben söylerim benimkine çaktırmadan.
eğer onlar önceden aldıysa satar başka alırım napim onlarada söylerim açıkça.
çok hoşlaşmıyorum zaten :27:

Hmm evet zamanında öyle bişeyde yapmış olabilirler, gelinize takarız diye yatırımda bulunmuşlardır belki. Sen değiştirisin cnm modeline göre arada kaybedilen bişey olmaz hiç korkmaa :))

Hmm evet zamanında öyle bişeyde yapmış olabilirler, gelinize takarız diye yatırımda bulunmuşlardır belki. Sen değiştirisin cnm modeline göre arada kaybedilen bişey olmaz hiç korkmaa :))

bilezik takmazlarsa varya gidip alyansımı altınbaşdan arişten aldırcam ve erkeğinkini ben almicam :63: :27:
yaşasın kötülük :40::60:

:60: sen bilirsin cnmm
Biz alyansımızıda beğendikk, düz klasik modellerden, ömürlük olcak kuyumcularda hep klasik modeli tavsiye etti. Bi aksilik olmazsa hiç gezmeye gerek kalmadan alırızz:66:

Evett cnm hepsi çok çiziliyoda, onlar düz olduğundan daha çok belli oluyor. Şuan taktığım tektaşımın bilee avuç içinde kalan kısımları çizilmiş yapcak bişi yokk ama oda bizim gibi eskiycek :5:

Olabilir balım neden olmasın, belki o an başka model beni cezbedebilirr, tabii damadında beğenmesi lazımm beğenme benden son karar ondannn :1:

Yok bizde öyle değill, o bana sen hengisini beğeniyosan o olsun diyoo ben sende beğen ama diyorum buda güzelmiş sanki diyoo ama yine en çok ben ne beğendiysem tmm bu olsun diyoo :9:

Son düzenleme:
Canlarr kaç gündür uğrayamıyorum hem yoğunum hem karışık
hemde moralim çok bozuk olanları anlatıcam ama önce her şeyin toparlanmasını bekliyorum. çok üzgünüm kırgınım darmadağınım :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: kendimi iyi hissedince yazacağım tekrar size. Görüşürüzzzzzz :14:

Çarşamba günü nişan alışverişine gittik
ilk önce gidip bilezik ve alyansları alacaktık
kuyumcuya girdik
sözlüm taraf 2 dal bilezik alacaktı
ikisi de 15 gr. dan
bende 15 gr az 20 gr dan alın bir tane alın dedim
orda sözlüm biraz kızar gibi olduu
ordan çıktık başka yerde alyans seçtik
ordan çıktık nişan alışverişimizi yaptık
eve geldim
akşama telefonda konuştuk sözlümde
bana neler dedi neler :14:
senin gözün parada sen o kadar insan içinde niye öyle söylüyosun
niye annemi utandırıyorsun görmedin mi kadın nasıl üzüldü
falanda filanda. bir sürü saydı saydı
2 gündür doğru düzgün görüşmüyoruz :14:

benim moralim bozuk çünkü haklıyken haksız duruma düştüm
ben bilezikleri 20 grdan istedim çünkü yarın öbür gün biz onlarla ev alcağız peşinat sayacağız
ben üstüne para biriktireceğim
yarın öbür gün ev alırsak sözlüm ailesini yanımıza alırız diye düşünüyor
başım üstüne ama bu gidişle ne biz ev alırız
ne de ailesi yanımıza taşınırr
ileriyi düşündüğüm için ben suçlu oldum
şimdi kendime kızıyorum çünkü
off esma offf diyorum sananeee :52:sanaeeee :52: mlletin alacağı bilezikten sana ne gramından sana ne evinden sananeee kirasından sana neee neee :14: :14: :14: :14:
seni alan adam sana da bakacak kirasını da ödeyecek ne itersende yapacak sanane açtın ağzını orda
rezil oldun paragöz bir kız durumuna düştün :14: off sananeydi ki yaaa :14: nasıl bakıcaksın şimdi kaynananın yüzüne nasıl bakacaksın k.babsnın yüzünee

off esma offf
kim ne yaptı ki senin için
ne istiyorsun şu insanlardan
gidip şimdi açıkla de bakim inanıcaklar mı sana
aslında sizi düşündüğüm için dedim de söyle bakim kim inanır sana
kim umursarr :14:

Back