- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.061
Anladım anladım canımcımayyy bizimde öle umarım mükemmel geçer :92: onada gerçekten kendine gelmesi için güzel bi fırsat olucak mervem
nerde yapıyo askerliğini :26:
benimki çukurcada köprülüde yaptı kafayı yemişti zor kendine geldi
Ayy zor yerde yapmış ya çok şükür ki bitmiş:18: Edirne keşanda canm 5 tane denetleme atlattılar ölüm gibiydi bide psikopatların olduğu yerde çok şükür bitioda son 2 3 aydır bittiğine inanmaya başladığı için toparladı oda bayağ kötü günler geçirdi tek tesellisi benm 2 ayda birde olsa yanına gidebilmemdi stresten kendini yemeğe vurdu işte
kızlaaar dün eminönüne gittik..
kaynanam görümcem annem ve ben
askım ocakta gelcek nişan nisanda ağustosta düğün diyolar inş olur kızlaaaar
ne güzel canım yaaaa kısa süre nişanlı durcan ohh
ben 1 sene nişanlı kalcam
hazirandada benim nişanım var
benimde bu cumartesi nişanım var bende bir yıl nişanlı durucama ama bizim kışa nikah olcak nasip kısmetse tayinler için eş götürülen yer çıkması içinne güzel sizinkilerin askerlikleri bitiyor benimki emekli olana kadar askerrr ben hep şafak sayarım artık 15 yıl boyuncaa
canım şark hizmeti bitti mi peki.ayy çok zor yaaa allah yardımcınız olsun
allah yardımcınız olsun kuşum yaayok tatlım şark hizmetine yeni başlıyoruz sanırım 2 kez denk gelicek emekli olana kadar 3 te olabilirmiş belli değil 2 yıl 5. bölge doğunun en pis yerleri karakollar fln olucak sanırım 6 yıl batı 2 bölge yani yaa inş. evlendiğimizde eş götürülen yer çıkarda gidebilirim
ben geldim kizlar :)
nasilsiniz?
selincigim hazirliklarinda Allah yarimdincin olsun insaAllah hersey diledigin gibi olur güzel haberlerini ve resimlerini bekliyoruz canim :)
mervecigim seninde az kalmis :)
bu arada selincigim listede benim tarihi degisirmisin lütfen ?? 7 nisan yaparmisn canim?
planlarimiz degisti :)) nisanin ilk haftasi olacak insaAllah dügünümüz
Papatya gibisin beyaz ve ince,
Eziliyor ruhum seni görünce,
İsmin dudaklarımı yakıyor neden,
Nedir bu çektiğim senin elinden,
kızlar ben de ramazana girmeden nişan yapıcam ama nerde bilemedim. 70 - 80 kişi misafirim olucak güzel bi yerde yapmak istiyorum var m bi tavsiyesi olan?
tesekkür ederim canlarim :) tarihi öne aldik iyi oldu bencede :)
kocisime biraz daha erkenden kavusayim dimi
bu arada $afagim da 44 oldu :)))
[sıze="3"]fatihtee çokda güzel gelinlikler var diyorlar yaa, ve çok uygunmuş fatih gelinlikçiler pasajımı çarşısımı ne öyle bi yer varmışşş[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?