2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Abendkleid__Rosy_4d2204205ff91.jpg

kizlar peki bu elbiseye ne dersiniz ?

170€ ama...
bittim :69::69::69::69::69:
bende 2012 gelini olucam inş.:66: kızlarr 14 mayısta nişanım var istemeyle bir olucak evde çok heyecanlıyımm:18::1:
yüzük elbise pasta bohçalar herşeyimiz hazır hayırlısıyla bir beklemek kaldı son 4 gün:16:
artık evlenelim yaa paşama kavuşmak istiyorummm çok seviyorum bide ayrı şehirlerdeyiz çok özlüyoruz birbirimizi:69::26::123:

canım aramıza hoşgeldin.
tahmini tarihini söyle böcüğüm listeye eklesin seni :69:
nişanının vce istemenin tüm ayrıntılarını istiyoru he :69:

:5: yhaa hepinizin darısı benim olsun inş:16:
şimdiye evlenmiş üstünede bir yıl geçmiş olacaktı,amaaa neyse bakalım,vardır herşeyde bi hayır dmi:5:
neyseki bekliyoruz birbirimizi o konuda sıkıntı yok:38:

Canım elbisen harikaa kesinliklee bunu almalısın balıydımmm:54:
Okyanuss hayırlı olsun cnm bendne bigün öncee gitcen benimde bu pazra nasip olursaa, bizimde herşey hazırda ama en önemli şey hazır değil halaaaa, havluu yapılmamış bütünn aklım ondaaa inş. yetişirr pofff:59:

Son düzenleme:
bittim :69::69::69::69::69:

canım aramıza hoşgeldin.
tahmini tarihini söyle böcüğüm listeye eklesin seni :69:
nişanının vce istemenin tüm ayrıntılarını istiyoru he :69:

canım bizim tayine göre olcak düğün şubat gibi nikah olcak tayin çıkmassa temmuzda eğer çıkarsa haziranda tam belli bişi yok yaza olcak tek bildiğim bu :34:ama siz haziran yazın önceki tarihi bekleyim ben:16:
tüm ayrıntıları anlatıcam canım heyecan doruktaa:21:hayırlısı bakalım:16:

mervecigim selincigim tesekkür ederim yani begendiniz öylemi?

digerleri cok fazla pahalyidi degmezdi o paraya :(

bu benimde cok hosuma gitti...

yalniz simdi düsündügüm bisey var bunu üzerine bolero yakismaz heralde dimi?

nasil bisey giyebilirdim acaba üzerine bi firkiniz varmi canlar?

mervecigim selincigim tesekkür ederim yani begendiniz öylemi?

digerleri cok fazla pahalyidi degmezdi o paraya :(

bu benimde cok hosuma gitti...

yalniz simdi düsündügüm bisey var bunu üzerine bolero yakismaz heralde dimi?

nasil bisey giyebilirdim acaba üzerine bi firkiniz varmi canlar?

Canm çok hoş bi elbise ama bolero olmaz kesinlikle,uzun kollu dar gene bolero tarzı birşey olabilir ama daha değişik oluoya hani adını unuttum şimdi aklıma gelmio

Son düzenleme:
sayılı gün çabuk gecer canımm hazırlıklar ne durumda senin:12:

benim 28-29 mayısta aöf sınavım var ondan sonra alcam herşeyimi canım.
zaten kıyafet alcam alacagım modeller ve yerler belli.pastada 1 gün önceden sipariş verilcek.o kadarcık.
temizlikte hazitan başı badana yapılcak 2-3 günde herşeyi hallederim.ikramlıklarıda istemeden 1 gün önce yaptım ki tamamdır :52:

benim 28-29 mayısta aöf sınavım var ondan sonra alcam herşeyimi canım.
zaten kıyafet alcam alacagım modeller ve yerler belli.pastada 1 gün önceden sipariş verilcek.o kadarcık.
temizlikte hazitan başı badana yapılcak 2-3 günde herşeyi hallederim.ikramlıklarıda istemeden 1 gün önce yaptım ki tamamdır :52:

alyanslarınızı falan aldınızmı canım?
bizim herşey tamam bekliyoruz bakalım hayırlsı benim isteme nişan aynı gün olcak çünkü 12 saatlik yoldan geliyorlar git gel olmasın diye öyle yapıcas çıkıcak aradan hepsi birden:61:

alyanslarınızı falan aldınızmı canım?
bizim herşey tamam bekliyoruz bakalım hayırlsı benim isteme nişan aynı gün olcak çünkü 12 saatlik yoldan geliyorlar git gel olmasın diye öyle yapıcas çıkıcak aradan hepsi birden:61:

bizimkilerde 15 saatlik yoldan gelcekler ama burda kalcaklar biraz.isteme nişan arası 1 hafta olcak.
yüzükleri nişandan 1 gün önce alcaz malesef.
benimki istemede olamicak nişandan 2 gün önce falan gelebilcek :50:

bizimkilerde 15 saatlik yoldan gelcekler ama burda kalcaklar biraz.isteme nişan arası 1 hafta olcak.
yüzükleri nişandan 1 gün önce alcaz malesef.
benimki istemede olamicak nişandan 2 gün önce falan gelebilcek :50:

neden istemede olamıcak başka şehirdemi çalışıyor tatlım izin falanmı alamıyor keşke gelebilseydi:50:

Back