2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın Selincim

ve tüm KK gelinleri

c.tesi hiç bir işimi halledemedim ya
yoldan geri döndük.
pazar günü havluya yaptıracağım nakışı sormaya gittim 5 liradan yazıyorlar
Nişanlığımın provasını yaptım.
Salak bu benim gelinlikcim söylüyorum cepken salaş sanki üstüme oturmuyor gibi diyorum anlamıyor
Sonra fotografçıya gittim onu da ayarladım
235 liraya büyük boy tual baskı çerçeve 10 pozluk 1 albüm 3er tane daha 10 pozluk yedek resim 1 tane cep albümü 1 tane Cd 1 tane de duvar saati hediye

of bu nişanlıkcıyla çok sıkıntım var kızlar
en başından beri sorun yaşıyorum
hiç bir şeyi özenerek yapmıyor hepsi baştan sağma
200 lira istedi benden sadece nişan başına
ee dedim türbanımı nasıl yapıcaklar
bi tane çiçek oturtturdu elime
bunu takıcaKLAR dedi ne güzel dimi dedi
bende hımm gerçekten çok güzelmiş dedim
eee yani bu kadar mı dedim.
sonra kıytırık alakasız bir şey çıkarttı bana ya sabır dedim.
sonra cda çıktım. İlla çirkef mi olmak gerekiyor yaa illa kötü mü olmalıyım
ben mütavazi oldukça kadın suistimal ediyor gibi geliyor

Günaydın Selincim

ve tüm KK gelinleri

c.tesi hiç bir işimi halledemedim ya
yoldan geri döndük.
pazar günü havluya yaptıracağım nakışı sormaya gittim 5 liradan yazıyorlar
Nişanlığımın provasını yaptım.
Salak bu benim gelinlikcim söylüyorum cepken salaş sanki üstüme oturmuyor gibi diyorum anlamıyor
Sonra fotografçıya gittim onu da ayarladım
235 liraya büyük boy tual baskı çerçeve 10 pozluk 1 albüm 3er tane daha 10 pozluk yedek resim 1 tane cep albümü 1 tane Cd 1 tane de duvar saati hediye

of bu nişanlıkcıyla çok sıkıntım var kızlar
en başından beri sorun yaşıyorum
hiç bir şeyi özenerek yapmıyor hepsi baştan sağma
200 lira istedi benden sadece nişan başına
ee dedim türbanımı nasıl yapıcaklar
bi tane çiçek oturtturdu elime
bunu takıcaKLAR dedi ne güzel dimi dedi
bende hımm gerçekten çok güzelmiş dedim
eee yani bu kadar mı dedim.
sonra kıytırık alakasız bir şey çıkarttı bana ya sabır dedim.
sonra cda çıktım. İlla çirkef mi olmak gerekiyor yaa illa kötü mü olmalıyım
ben mütavazi oldukça kadın suistimal ediyor gibi geliyor
yaaaaaaaaa :70: niye öyle yapıyoki salak karı :57:
neden düşünmüyo gencecik kızlar onlara güveniyo kendilerini emanet ediyolar :57:
200 lira mı nişan başı :53: yuh yaaa resmen senin iyi niyetini suistimal etmiş.başka yerde yaptıramaz mısın kuşuumm :26:

dün gece saat 3 e kadar gözüme uyku girmedi :50:

offfff :57: bak bende sinir oldum karıya.
üzme kendini biraz diklen savun hakkını.internetten model bulk götür.bunu yapcaksınız de.onlara bırakma

Evet evet canm merveninde dediği gibi biraz diklen sonuçta paranla yaptırıosun ve sen nasıl istiosan öle yapmak zorundalar sessiz kalma yani sakın sonra yüz buldukça ilgilenmiolar

aynen canım haklısın valla böyle bunlar az çirkeflik yapmak lazım.
normalde bi nişan başı kuaförlerde 50-70 falan diye biliyorum.
resmen nişanlancak:57: diye faydalanmak istemiş salak karı

gidip başka yerle anlaşayım ben en iyisi yaa
çok sinirimi bozuyor inanın aklıma geldikçe oflayıp pufluyorum içim hiç rahat degil

ben ilk başka nişanlık seçmiştim hacı yeşiliydi
ben değiştirdim diye bir sürü mırın kırın etti
yok cepken dikim işlettim dedi
80 lira yazarım dedim.
yanımda gelicek olan kardeşlerimin saçını yapmak için 80 lira istedi

aynen canım haklısın valla böyle bunlar az çirkeflik yapmak lazım.
normalde bi nişan başı kuaförlerde 50-70 falan diye biliyorum.
resmen nişanlancak:57: diye faydalanmak istemiş salak karı

Evet tatlım aynen öyle 200lira ne demek ya resmen kazıklamaya çalışmış ama pinkcim kesnlikle değiştir yani gidip verme okadar para yazık:50:

gidip başka yerle anlaşayım ben en iyisi yaa
çok sinirimi bozuyor inanın aklıma geldikçe oflayıp pufluyorum içim hiç rahat degil

ben ilk başka nişanlık seçmiştim hacı yeşiliydi
ben değiştirdim diye bir sürü mırın kırın etti
yok cepken dikim işlettim dedi
80 lira yazarım dedim.
yanımda gelicek olan kardeşlerimin saçını yapmak için 80 lira istedi

bence sen kuaför olarak oraya gitme.herhangi bi kuaförle git konuş.
nişan senin diye bnöyle fazla masraf çıkarıyo.
normalde bu kadar pahalı değil.
ben önceden gidip türbanı kaça yapıyosunuz dicem.herhangi birinin düğününe gidecekmiş gibi.
sonra gittiğm gün sölicem ben nişanlanıyorum diye ve diğer sölediklerinden 1 kuruş fazla vermicem

Günaydın balımm günaydınlar herkese ben çook çook iimmm:nazar::21: sen nasılsın son 6 günün kaldı nasıl heyecan durumları:52:

günaydınnnnnnnn :66:
ben iyiyim böcüğüm sen nasılsın.hazırlıklar ne alemde bu hafta söz var senin :69: :64::62:

Biraz heycan basıyo sankii, hafta sonu yaklaştıkçaa dahaa bii heycan arttıcakk sanıryorumm:78:

Hazırlıkların %90 nını hallettik canım takılar, yüzükler bohça işi felan tamam, mendilleri süsliycem bu akşam nasip olursaa ama hala havlum gelmedi yaa olmamış dahaaa :59: inş. yetişirr yoksa büyük hüsran olucak benim içinnn
Bide bu hafta içi damadın ufak tefek bohça şeyleri kaldı onları halledicemm o kadarr:79:

Sizlerde ne var nee yokk bakimm varmı gelişmelerrr

Esmammm hiç canını sıkma balım, oluyo aksiliklerr ne yazıkki elde değill, keyfini çıkarmaya çalışş.
Bide kuaförr işii sakın orda yaptırmaa, altı üstü türban bağlıycakk çok fazlaa istemişşş başka yer araştır bence balımm..

Biraz heycan basıyo sankii, hafta sonu yaklaştıkçaa dahaa bii heycan arttıcakk sanıryorumm:78:

Hazırlıkların %90 nını hallettik canım takılar, yüzükler bohça işi felan tamam, mendilleri süsliycem bu akşam nasip olursaa ama hala havlum gelmedi yaa olmamış dahaaa :59: inş. yetişirr yoksa büyük hüsran olucak benim içinnn
Bide bu hafta içi damadın ufak tefek bohça şeyleri kaldı onları halledicemm o kadarr:79:

Sizlerde ne var nee yokk bakimm varmı gelişmelerrr

selincim valla hazırlık namına bişey başlamadı henüz bende.
ama plan yaptık.
mayıs sonu badana yapılcak.
sonra ev temizliği falan.evi temizledikten sonra temiz halıları sermicem kilim paspas idare etcez yaz oluyo zaten.
onların gelmesinden 1 gün önce son bi temizlik yaparım sererim.ikramlıkları hazırlarım falan olur biterrr :27:
yüzükler nişandan 1 gün önce bakılcak benimki nişandan 2 gün önce ancak gelebilcek çünküm :25:
kıyafetide badana yapılsın evin büyük temizliğini yapim (caM ,tül perde mutfak dolabı)kafam rahat almaya gidicem rahat rahat gezicem.
herşey 2 haftaya sıkışcak ama yengem yardım etcek bana rahatım ondan :32:

Oyy balım herşeyi sen yapcaksın anladığım kadarıylaa, heşeyi o 2 haftaya bırakma bence yetişmiyo çünkü illa bişi eksik kalıyoorr, bende de şuan 6 günü m var daha kafamda bişilerr dolanıyo :90:
Hem temizlik felan yorulaksında zor olucak. Yüzük işi kolayy girip bakıyosun beğeniyosn okadar biz ilk girdiğimiz yerdne aldık.
Bende cumartesi günü nevaleleri hazırlarım pazar günüde kendime ayırırım kuaför felan, çok yorma istemiyom kendimi sonra yüzüm düşüyoo çirkin çıkmıyım fotolarda:1:

ikramlarda temizlikte yardım eden olur kesin ama yinede yükün agırlıgı bende olcak canım :69: olsun zevkle yaparım ben :69:
ayy ne bilim mecbur o zamana kalcak.hem ben ay sonu işten ayrılcam yetişir evde olcak sürekli.
öyle düşünüyorum bakalım inşallah sorun çıkmaz yaa :31:
kıyafetlerimi nerden alcamı falan %80 karar verdim.
ikramlıklarda ne yapacagımızı konuştuk annemle.

İyi o zaman cnm yapılacakalr kafada yerleşmişse gerisi yapılır. Kararsızlık kötü bişey insanı oyalıyor, inş. herşey istediğimiz gibi giderrrr:69:

kizlar ben geldim kusura bakmayin is sebebi ile fazla ugrayamiyorum ...

nasilsiniz hepiniz bi hazirlik icindesiniz degilmi Allah herseyi gönlünüze göre versin insaAllah ...

hepinize kolay gelsin ...

ben safak saymakla yetinmeye calisiyorum durumlar hala cok karisik ...

hosbulduk canim iyiyim sen nasilsin?

ise alistim sayilir yaza kadar bi dayanayim da ondan sonrasina Allah Kerim dimi :)

sen napiyosun hazirliklarin nasil gidiyor :)

Back