- Konu Sahibi bal_bocegi
iyi akşamlar kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin nilay cikmadan önce sana cevap vereyim dedim :)
Elbise sade ama cok tatli bence. Yani diktirecegin nasil bir sey olacak bilmiyorum ama. 55 kisilik bir ni$an törene bu elbise yaki$ir bence. Sahsi fikrim rengi bana biraz koyu geldi. Ama oda sundan kaynaklaniyor ben ni$animda daha canli bi renkte elbise giymek istiyorum bakalim nasip olacakmi. Onun disinda bence cok hos bir elbise.
günaydın millettttt
nilaycım bence elbise hoş...ama diğerini görmeden kıyaslama yapamicam.biraz koyu geldi sadece.
canım bence modeli hoş 55 kişilik bir nişan icinde gayet uygun.. diktirmeye gerek yok önemli olan içine sinmesi tatlım.. ben diktiriyorum ama benim nişanım daha kalabalık olucak mekan sadece bize ait olucak
bence model gayet hoş..
kızlarrrrrr
18 haziran akşamı istemem,25 haziran akşamı nişanım olcaktı.
benimki istemede olamicaktı nişandan 2 gün önce gelcekti
amaaaaaa şimdi bi karar aldık veeeeeee 16 haziran perşembe istemem,18 haziran cumartesi nişanım olcak.
hem benmki isteme günü de burda olmuş olabilcek
perşembe isteme,cuma alışveriş yüzük falan,cumartes nişan
Mervemm çok sevindimm, gözün aydın bebeğimmm
kızlarrrrrr
18 haziran akşamı istemem,25 haziran akşamı nişanım olcaktı.
benimki istemede olamicaktı nişandan 2 gün önce gelcekti
amaaaaaa şimdi bi karar aldık veeeeeee 16 haziran perşembe istemem,18 haziran cumartesi nişanım olcak.
hem benmki isteme günü de burda olmuş olabilcek
perşembe isteme,cuma alışveriş yüzük falan,cumartes nişan
Dünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)
Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)
Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.
Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)