2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
$29042011159.jpg Nişanlığımı diktiriyodum güzellikler ama bi abiyecide bu elbiseyi gördüm ve vuruldum üstümdede çook güzel durdu alt saten pudra rengi üstü siyah tül napsam ya aklım karıştı yardımcı olun bana :44: nişanımız restaurantta 55 kişilik olucak zaten diktirdiğiminde kabarıklığı aynı gibiydi öle çok abartılı değil yani ayy alsammı bunu ya :52:

Son düzenleme:
Günaydin nilay cikmadan önce sana cevap vereyim dedim :)

Elbise sade ama cok tatli bence. Yani diktirecegin nasil bir sey olacak bilmiyorum ama. 55 kisilik bir ni$an törene bu elbise yaki$ir bence. Sahsi fikrim rengi bana biraz koyu geldi. Ama oda sundan kaynaklaniyor ben ni$animda daha canli bi renkte elbise giymek istiyorum bakalim nasip olacakmi. Onun disinda bence cok hos bir elbise. :nazar:

Günaydin nilay cikmadan önce sana cevap vereyim dedim :)

Elbise sade ama cok tatli bence. Yani diktirecegin nasil bir sey olacak bilmiyorum ama. 55 kisilik bir ni$an törene bu elbise yaki$ir bence. Sahsi fikrim rengi bana biraz koyu geldi. Ama oda sundan kaynaklaniyor ben ni$animda daha canli bi renkte elbise giymek istiyorum bakalim nasip olacakmi. Onun disinda bence cok hos bir elbise. :nazar:

Günaydın canım teşekkür ederim fikrin için:71: normalde okadar koyu durmuo resmde öle gözüküo şu anda

Nilay Elbise çok güzelmiş renk ambiyansı da güzel bence diktiracğin nasıl olur bilemem ama bu elbiseyi gerçekten kaçırma derim. Modeli çok hoşmuş :nazar:

günaydın millettttt :69::69::69:
nilaycım bence elbise hoş...ama diğerini görmeden kıyaslama yapamicam.biraz koyu geldi sadece.

Canım diğerinin rengide pudra renginin koyusu boynu kapalı göğüs dekoltesi yok sırt dekolteli boynunda ve belinde 2 sıra taşlar olucaktı ayyy bunu gördükten sonra ona hiç hevsim kalmadı ya :1:

pinkciğim beğenmene sevindim:93: alıcam ben bunu ya kaporam yanıcak ama napym içimde kalmasından iidir herkesde gerçekten olumlu yorumlar yaptı kuzenlerim flnda=))

Son düzenleme:
canım bence modeli hoş 55 kişilik bir nişan icinde gayet uygun.. diktirmeye gerek yok önemli olan içine sinmesi tatlım.. ben diktiriyorum ama benim nişanım daha kalabalık olucak mekan sadece bize ait olucak
bence model gayet hoş..

canım bence modeli hoş 55 kişilik bir nişan icinde gayet uygun.. diktirmeye gerek yok önemli olan içine sinmesi tatlım.. ben diktiriyorum ama benim nişanım daha kalabalık olucak mekan sadece bize ait olucak
bence model gayet hoş..

Sağol tatlımm ohh içim rahatladı valla ya sizin fikirlerinizi duydukça:16:

kızlarrrrrr :52:
18 haziran akşamı istemem,25 haziran akşamı nişanım olcaktı.
benimki istemede olamicaktı nişandan 2 gün önce gelcekti
amaaaaaa şimdi bi karar aldık veeeeeee :52:16 haziran perşembe istemem,18 haziran cumartesi nişanım olcak.
hem benmki isteme günü de burda olmuş olabilcek :62::62::62::62::62:
perşembe isteme,cuma alışveriş yüzük falan,cumartes nişan :66::66::66::64::64::62::62::62::62::62:

amaaaaaa şimdi bi karar aldık veeeeeee :52:16 haziran perşembe istemem,18 haziran cumartesi nişanım olcak.
perşembe isteme,cuma alışveriş yüzük falan,cumartes nişan :66::66::66::64::64::62::62::62::62::62:

Mervemm çok sevindimm, gözün aydın bebeğimmm:16::16:

Hayırlı olsun çook sevindim senin adına mervecim:29:

Dünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)

Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)

Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.

Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)

Dünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)

Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)

Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.

Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)

işin hayırlı uğurlu olsn cnm bol şans diliorm darısı başıma inş:nazar::60:

bn anneme nişanlımla birlikte bi ayakkabı aldm,bence sizde alın derim..

Back