2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Dünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)

Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)

Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.

Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)

Canım şuan iştesindir herhaldee, yeni işin tekrar hayırlı olsun inş. herşey gönlünce olurrr:16:

Bende daha bişey almadım anneler günü içinnn kızlarr bu konudaa yardımlaşalımmm:51:

Günaydınnlarr kıslarrrr
Söz tarihim kesinleştiii
Allahtan bir mani gelmezsee
15.05.2011 :62:

Mervecigim hayirli ugurlu olsun insaAllah. Ni$anin nerde olacak peki? Evdemi yoksa salondami? Hazirliklara basladinmi? Bohcan hazirmi? :))) Cok soru oldu ama kusura bakma :71:

Kizlar bir anket actim cevap verirseniz sevinirim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-einizin-maai-kadar-gecinebiliyormusunuz.html
canım nşanım evde aile arasında sade bi törenle olcek :23: hazırlık falan yok henüz.bu hafta sonu ev boyanacak.haziran başı da elbiselerimi alcam ev temizliğini yaparım.ikramlıklarıda 1 gün öncede yapar kaldırırım isteme günüm için.nişan günü için pasta yaptırcam zaten.
Dünden beri kimsecikler ugramamis gelincikler nerdesiniz :)

Ben evi süpürüdüm & toparladim bir bakayim dedim :)

Kizlar yarin ise basliyorum ve heyecanliyim insaAllah rahat bir is olur ve insaAllah is arkadaslariyla da anlasabilirim. Pek girisken biri olmadigim icin biraz zorluk cekicem diye düsünüyorum.

Birde kizlar anneler gününde annennize hediye almayi düsünüyormusunuz? Ne alacaksiniz? Banada fikir lazim cünkü :)
allahım gönlüne göre versin inşallah iyi bi iştir canım ya yeni ortamlara alışmak çok zor biliyorum
Günaydınnlarr kıslarrrr
Söz tarihim kesinleştiii
Allahtan bir mani gelmezsee
15.05.2011 :62:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62:böcüğüm gözün aydın kuzuuummmmmmm :64::64::64:

mervecim ve bal böcüğüm hayırlı uğurlu olsun inş.. gözünüz aydın olaaa :) sizin adınıza çok sevindim. çok tatlı bir telaş :)

nilaycım vaktin varsa Vizyona uğra derim çok güzel elbiseler gelmiş fiyatları ucuk ama bir kez oluyor git bir bak derim sana ben bir tane beğendim ama benden geçti artık :)

Kalbiminbirincisi yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Zamanla alışırsın sende inş.

Bende C.tesi pazar K.validemdeydim. Nişan bohçamı nişan günü gelmesini istedigimi söyledik :26:
Bakalım durumlarına göre yapabilirlerse artık

heyecan basar tabi böcüğüm yaa az kaldıı:52:
pinkcim inşallah yetişir bohça.hoş para olsun 1 günde yapılır sıkma canını

Kızlar ben gene çok bunalıma girdim. Düşünmekten konulara katılmayışımdan belki anlamışınızdır. :18:

Bir sürü işim var kafamı toplayıp bir türlü iş bitiremiyorum. Gidiyorum geliyorum hep aynı bir şey yok.
Kararlı olup kolları sıvamam gerekiyor.

:18: Gelinlikçiye gidip kumaş almam gerekiyor
:18: O kumaşları terziye verip kravat mendil diktirmem gerekiyor
:18: Gelinlikçinin kuaförüne gidip türbanı nasıl yapıyolar bakmam gerek çünkü herkez iyi yapamıyor rezil olmak istemiyorum.Beğenmezsem bütün gün suratım düşer.
:18: Resimçiye gidip poz seçmem randevu almam gerekiyor
:18: Nişan arabaları için havlu dağıtılacak o havlulara işleme yaptırmak istiyorum. Sözlüm ile benim ismim bir de nişan günümüzün tarihinin yazdığı bir işleme bunun için gidip fiyat almam gerekiyor.
:18: Eminönüne gitmem gerekiyor
:18: Gidip bohça seçmem gerekiyor.

:59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59:

Kızlar ben gene çok bunalıma girdim. Düşünmekten konulara katılmayışımdan belki anlamışınızdır. :18:

Bir sürü işim var kafamı toplayıp bir türlü iş bitiremiyorum. Gidiyorum geliyorum hep aynı bir şey yok.

:18: Gelinlikçinin kuaförüne gidip türbanı nasıl yapıyolar bakmam gerek çünkü herkez iyi yapamıyor rezil olmak istemiyorum.Beğenmezsem bütün gün suratım düşer.
:18: Nişan arabaları için havlu dağıtılacak o havlulara işleme yaptırmak istiyorum. Sözlüm ile benim ismim bir de nişan günümüzün tarihinin yazdığı bir işleme bunun için gidip fiyat almam gerekiyor.

:59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59: :59:

ewet canım ben anlamıştım zaten..kumaşı alıp terziye vermen,kuaförüne gidip türban modellerine bakman ve fotografçıdan arndevu alman sadece bikaç saatin alcaktır kendini hiç sıkma.sonra git bi çeyizcide piko yapan yerlere işlemeyi kaç günde yaparlar sor.eğer kısa süre verirlerse sana zaten ayın 21inde gidice seninle :73: ama eğer uzun sürer derlerse sen git al havluları bi an önce ver işlemeleri için.emin önüne gidince de havluları alırken bohçalarıda alırsın oldu bittiiiii :87: ben sana moral veririm sıkma kendini herşey olar olar :69:

Son düzenleme:
mervecim ve bal böcüğüm hayırlı uğurlu olsun inş.. gözünüz aydın olaaa :) sizin adınıza çok sevindim. çok tatlı bir telaş :)

nilaycım vaktin varsa Vizyona uğra derim çok güzel elbiseler gelmiş fiyatları ucuk ama bir kez oluyor git bir bak derim sana ben bir tane beğendim ama benden geçti artık :)

Kalbiminbirincisi yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Zamanla alışırsın sende inş.

Bende C.tesi pazar K.validemdeydim. Nişan bohçamı nişan günü gelmesini istedigimi söyledik :26:
Bakalım durumlarına göre yapabilirlerse artık

heyecan basar tabi böcüğüm yaa az kaldıı:52:
pinkcim inşallah yetişir bohça.hoş para olsun 1 günde yapılır sıkma canını

Hayirli ugurlu olsn bal bocgmm:nazar:

Canım hayırlı uğurlu olsun nasıl bi heyecanın vardır şimdi tahmin edebiliorum bide son 3 4 gün kala geceleri uyuyamazsın ayyy tatlı heyecanlar ama bunlar:16: nişan bellimi?

Çok sağolunn kıslarrrr :54::54:

Canım hiç stres yapma bunların hepsi 2 günde hallolcak şeylerrr, önce gelinlikçideki işlerini hallet, sonra haftasonu eminönüne gitt işlerini son dakkaya bırakmaa balımm. Allah yardımcın olsunn :16:

Canlarım aldım elbisemiiiii dün çoook sevdim elbisemi içime sindi yani haber verym dedm sizlere:52::54:

Canım elbiseni almışsın o resmini eklediğin elbiseyimi aldın yoksa başka bir elbisemi ??
Bende bu haftaa halledicemm inş. bende içime sinen bişey bulabilirim.
Nişanda belli cnm Allah nasip ederse eylülün 2. haftasıı inş.:78:

böcüğüm ben isteme günü öyle bi kıyafet giymeliyim ki,nişan günü nişandan sonra abiyemi çıkarıp yine isteme elbisemi giyip eğlenceye gidicez ona göre olmasını istiyorum.eğer hem istemede hemd eglencede giyebilecegim uygun bişey bulamazsam eğlence için cicili bicili bişey bakmak zorunda kalcam:37:

Canım elbiseni almışsın o resmini eklediğin elbiseyimi aldın yoksa başka bir elbisemi ??
Bende bu haftaa halledicemm inş. bende içime sinen bişey bulabilirim.
Nişanda belli cnm Allah nasip ederse eylülün 2. haftasıı inş.:78:

Eklediğim elbiseyi aldım kuzum bulursun bulursun merak etme hiç ummadığın bi yerde işte bu benim elbisem diyosun:31:ohhh sonbahardada bi başka olur tam aşk mevsimi bana göre bide özellikle eylül ayı aşkımın doğumgünü o ayda:34:

Back