- Konu Sahibi bal_bocegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcüğüm ben isteme günü öyle bi kıyafet giymeliyim ki,nişan günü nişandan sonra abiyemi çıkarıp yine isteme elbisemi giyip eğlenceye gidicez ona göre olmasını istiyorum.eğer hem istemede hemd eglencede giyebilecegim uygun bişey bulamazsam eğlence için cicili bicili bişey bakmak zorunda kalcam![]()
Bencede hem istemeye hemde eğlence için bulabilirsin iki konseptede uygun hem cicili hemde hanımhanımcık olsun rahat rahat döktüreceğin bişey olsun ben nişan kıyafetmle gidicem gece eğlencesine arkadaşlarla ama nasıl kurtlarımı dökücem :87:
nişan kıyafetinle gidersen çok para alırlar nilaycım haberin olsun.nişan falan deme öylesine eğlenmeye gitmiş gibi gidin
Canım ben bi bilsem nereye gidicez çünkü arkadaşlar ayarlycaklarmış sölemiolar süpriz diolar puuff valla olan onlara olcak nişan hediyesi pahalıya patlar![]()
hahahahaaaa o zaman giy gitsin![]()
böcüğüm ben isteme günü öyle bi kıyafet giymeliyim ki,nişan günü nişandan sonra abiyemi çıkarıp yine isteme elbisemi giyip eğlenceye gidicez ona göre olmasını istiyorum.eğer hem istemede hemd eglencede giyebilecegim uygun bişey bulamazsam eğlence için cicili bicili bişey bakmak zorunda kalcam![]()
Eklediğim elbiseyi aldım kuzum bulursun bulursun merak etme hiç ummadığın bi yerde işte bu benim elbisem diyosunohhh sonbahardada bi başka olur tam aşk mevsimi bana göre bide özellikle eylül ayı aşkımın doğumgünü o ayda
![]()
Kendileri kaşındılaaar yapcak bişey yok
![]()
Bence iyi düşünmüşsün mervem, bulursun inş. canım içine sinen bişey, şimdiden başlaa bence kafan rahatlasın. Benim bu hafta bulmam lazımm yoksaaa yanmışım benn, içime sinmeyen bişeyde giymek istemiyorummm
İnş canım inş. arkadaşlarım falanda gelicek sözee bizim taraftan gençler çok olucakk stresimi azaltıcam sayelerinde herşey güzel olur inş.![]()
Yaa kızlarr beni duyuyormuısunuzzzzzz
Anneler günü için neler yapıyosunuzz ne alıyosunuzzz, banada bi yardımcı olurr fikirlerinizi söyleyerekk![]()
onun annesininkini telefonda kutlicam ortada söz yok nişan yok şu anda.ama kendi anneme ne alsam bilmiyorum.bi etek begendi geçen gün.öyle bişey alabilirim
böcüğüm benimki uzakta oldugu için aricam sadece.ve dediğim gibi benim nişana daha zaman var.
kayınvalideahh ahhh
![]()
hatta nişanım var diye anonsta yaptır tam girsin![]()
Anladım balım tamam,
Peki sen nilayy sen napcannn varmı bişiler cnm???
Aslında sözümüz 8 inde olcaktıı, anneler günü telaşını yaşıyamayacaktım.
Ama şimdi 15 oldu tarihh anneler günüde bişiler yapmam lazım
Bende de şuan söz yok ama sonuçta bir hafta sonra nasipse olcakk![]()
Annem bana alma kayınvalidene muhakkak al dedii ..
Ayy bu arada ilk defa kayınvalide dedimm nee tuhaff geliyo insanaa vayy bee![]()