- Konu Sahibi bal_bocegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heralde yani.sana geri gelcek nası olsa gereksiz masraf etme hiç.
bende o hazır satılıyoya seccadesi havlusu bohçası takım oluyo dantelli falan.kaynanayada damada da ondan alcam.ama biz düğünde yapcaz bohça
Vardır her işte bi hayır canım üzüldüm senin adına ama önemli olan zaten aşkınla o yüzükleri taşıyacağınız ufakta olsa bi törenle takılması hiç sıkma canını inş düğünde çıkarırsın acısını![]()
Allah kabul etsin balım, bizide dualarında unutmaaa.
Canım sanada benzer bişey diycem zaten birbirinizi bulmuşsuınuz ki hayyatta ne yazıkki herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyorr, Allahım mutluluk huzur versinn 3-5 yıl sonra hatırlayacanız anılar için şimdiden canınızı sıkmayın bence.
Herşeyy zamanla unutuluyorr iyide olsa kötüde olsa yarımda olsa geriye bişeyler kalıyo. Ama o geçen yıllar güzelse her ne olursa olsun yüzde bir tebessüm bırakırr.![]()
canım bu kendni avutmak değil ki.sen dogru olanı düşünüyosun.gerçekten önemli olan o yüzüklern parmaga girmesi ve senin nişanlı bi kız olman.ne kıyafet gydiğin,misafirlerin ne yediği içtiği bunlar teferruat.sıkma canını.özel değilse ne gibi sorunlar var sorabilir miyim canım![]()
Günaydın Şekerlerrr
KalbiminBirincisi ; Öncelikle Allah her gelinin olduğu gibi seninde istediklerini gönlüne göre versin.
Bir hadîs şerîfte:
�Hayrın içinde şer, şerrin içinde hayır gizlidir� buyrulmuştur.
Bu yüzden hiç üzülme Allah her şeyin en iyisini bilendir.
Nişanın senin istediği gibi olmayışında da mutlaka bir hayır vardır.
İlk nişanlık bakmaya gittiğimde yeşil bir nişanlık beğenmiştim hemde öyle beğenmiştim ki hayran kalmıştım.Nişanlık kiralayan kadın da çok uyanık bir kadın. ben dedim ki kadına ben bu nişanlığı kiralayacağım. o da dedi ki Canım o zaman sen bana kapora bırak çünkü o nişanlığı kiralamak isteyenler olur dedi.Senin istediğin güne denk gelirse hayır diyemem dedi. En azından kapora verirsen kiralandı derim dedi. Bende Hımm dedim düşündüm. Ama yok dedim daha sözlüm ile görüşmedim.O yüzden kapora bırakamam ya başkasına kiralarsam dedi. Kirala ablacım dedim isteyen olursa ver dedim. Nasıl yani dedi. O nişanlık benim nasibimse ben onu nişan günü de kiralar giyerim.Fizana gitsem gene giyerim.Nasibim degilse senin dükkanında çöker elbiselerinde yanar.O nişanlığı satarsın da bir şey olur mutlaka dedim. O yüzden nasip sen isteyen olursa ver. O benim nasibimse zaten burada beni bekler dedim.Değilse zaten gitmiştir. Demek ki hayırlısı böyleymiş derim.Allah o nişanlığı ne kadar istediğimi biliyor.Gönlümü de biliyor dedim. Başka nişanlık bakarım.Onu da giysem nişan olacak bunu da giysem nişan olacak.
Çokk mayıştımmm hava beni boğuyoo kızlarrr, sürekli uyumak istiyorum sizde durum nedirrr![]()
pinnkkkkhadi o yoğun sen nerdesin nen
o topik senin bu topik geziyon ben yalnız kaldım![]()
böcüğüm bzm bu tarafta cidden çok kasvetli bi hava var aynen bende senin gibyim.çay içiyorum bu defa tuvaletten çıkamıyorum töbe töbe![]()
Çokk mayıştımmm hava beni boğuyoo kızlarrr, sürekli uyumak istiyorum sizde durum nedirrr![]()
anaaaaaaammmmmpinkcigim tesekkür ederiiim :) silanin yeni sarkisi dimi bir dinleyeyim bakayim nasilmis :)
mervecigiim gönlümün birincisde cok hosama benim nickim kalbimin birincisi :)) bir siirden calinti yaptim siirin ismini bakayimda söyleyeyim size dinleyin :)
insaAllah canim hele bi o yüzükleri takalimda gerisi teferruat...
bal_bocegi ben bugün yeterince uyuduuuum :) ama hava beni bogmuyor evimiz her zaman oldugu gibi yine soguk :)
etsene kızım yaaaa akşama kadar sıkıldım vallaay canım canım küsme la merve ben çok konuşuyorum diye sustum yoksaaaaa varyaaa çok pis muhabbet ederim :18:
Ay yok çaylaa oluyyyy napsamm eve gitsem iyiyidii yaa![]()
anaaaaaaammmmmpardon şaşırtmışım kız
![]()
benşde aranıza alın :)