• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
cildircam artik ya. nisanlim hala is bulamadi iyi mi. internette cesitli sayfalarda 200den fazla basvurusu var. inanirmisiniz red cevabi bile gelmiyor. yani adamlar cevap vermiyorlar ta ocak ayindan beri. yok ya bu isler cevre olmadan olmuyor.......

bende is bulamiyorum kaldik mi issiz gücsüz artik 2012 degil 2013-14-15 bekleriz biz :(

cildircam artik ya. nisanlim hala is bulamadi iyi mi. internette cesitli sayfalarda 200den fazla basvurusu var. inanirmisiniz red cevabi bile gelmiyor. yani adamlar cevap vermiyorlar ta ocak ayindan beri. yok ya bu isler cevre olmadan olmuyor.......

bende is bulamiyorum kaldik mi issiz gücsüz artik 2012 degil 2013-14-15 bekleriz biz :(

Üzülme demicem cünkü bu konuda üzülmeden olmuyor. Ben calisirken sözlüm issizdi. Ben issizken sözlüm calisiyordu. Uzun süre issiz kaldim. Simdi ise egitim seviyemden daha düsük bir ise baslayacagim. Sirf dügün icin.

InsaAllah yakin zamanda sizlerde bir ise girebilirsiniz. Issizlik gercekten cok zor. Gerek evlilik acisindan. Gerekse insanin kendi psikolojisi acisindan.

KIZLAR dün sözlümle konustuk. Ailevi problemleri yüzünden bizim ni$animiz benim hayal ettigim gibi olmayacak gibi görünüyor. :43: Moralim cok bozuldu. Kendimi avutmaya calisiyorum. Hersey bu dünyalik önemli olan parmagimiza o yüzkleri takmak diyorum. Ama üzülmüyorda degilim. Bu yüzdendir ki sabah namazindan sonra direk kk'yi actim. Icimi dökmek icin. :(

hmm sağol canım önerin çin.ay ne bilim yaaaa :( ben ömür boyu kullanim istiyorum.tek taşımda dahil o yüzde tereddütlerim var.

Aslında birazda şans meselesi mervecim bu işler yani en pahalısını alırsın gene düşeceği varsa düşer kalbini ikileme hiç içinden ne geçiyosa o modeli al :34:

Üzülme demicem cünkü bu konuda üzülmeden olmuyor. Ben calisirken sözlüm issizdi. Ben issizken sözlüm calisiyordu. Uzun süre issiz kaldim. Simdi ise egitim seviyemden daha düsük bir ise baslayacagim. Sirf dügün icin.

InsaAllah yakin zamanda sizlerde bir ise girebilirsiniz. Issizlik gercekten cok zor. Gerek evlilik acisindan. Gerekse insanin kendi psikolojisi acisindan.

KIZLAR dün sözlümle konustuk. Ailevi problemleri yüzünden bizim ni$animiz benim hayal ettigim gibi olmayacak gibi görünüyor. :43: Moralim cok bozuldu. Kendimi avutmaya calisiyorum. Hersey bu dünyalik önemli olan parmagimiza o yüzkleri takmak diyorum. Ama üzülmüyorda degilim. Bu yüzdendir ki sabah namazindan sonra direk kk'yi actim. Icimi dökmek icin. :(

Vardır her işte bi hayır canım üzüldüm senin adına ama önemli olan zaten aşkınla o yüzükleri taşıyacağınız ufakta olsa bi törenle takılması hiç sıkma canını inş düğünde çıkarırsın acısını :40:

nerde yasiyorsun cnm???
bu arada merhaba kizlar yeni sayilirim forumda.nasilsiniz???

Hoşgeldinn canımm aramızaaa:80:

Canım sıkma canını moralini bozarsan olmazz balım, sabırr biraz Allahım elbet bir kapı açarr, siz zaten birbirinizi bulmuşsunuz en güzelii gerisini zaman çözer eminol :34:

Allah kabul etsin balım, bizide dualarında unutmaaa.
Canım sanada benzer bişey diycem zaten birbirinizi bulmuşsuınuz ki hayyatta ne yazıkki herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyorr, Allahım mutluluk huzur versinn 3-5 yıl sonra hatırlayacanız anılar için şimdiden canınızı sıkmayın bence.
Herşeyy zamanla unutuluyorr iyide olsa kötüde olsa yarımda olsa geriye bişeyler kalıyo. Ama o geçen yıllar güzelse her ne olursa olsun yüzde bir tebessüm bırakırr.:69:

canım bu kendni avutmak değil ki.sen dogru olanı düşünüyosun.gerçekten önemli olan o yüzüklern parmaga girmesi ve senin nişanlı bi kız olman.ne kıyafet gydiğin,misafirlerin ne yediği içtiği bunlar teferruat.sıkma canını.özel değilse ne gibi sorunlar var sorabilir miyim canım :77:
Aslında birazda şans meselesi mervecim bu işler yani en pahalısını alırsın gene düşeceği varsa düşer kalbini ikileme hiç içinden ne geçiyosa o modeli al :34:
kenarları taşlı taşlı olan tektaştan istiyorum yaaaa :84:
Günaydınn narr tanelerimmmmmm:89:

günaydın karışık tostum :27:

Günaydın Şekerlerrr

KalbiminBirincisi ; Öncelikle Allah her gelinin olduğu gibi seninde istediklerini gönlüne göre versin.

Bir hadîs şerîfte:
“Hayrın içinde şer, şerrin içinde hayır gizlidir” buyrulmuştur.

Bu yüzden hiç üzülme Allah her şeyin en iyisini bilendir.
Nişanın senin istediği gibi olmayışında da mutlaka bir hayır vardır.

İlk nişanlık bakmaya gittiğimde yeşil bir nişanlık beğenmiştim hemde öyle beğenmiştim ki hayran kalmıştım.Nişanlık kiralayan kadın da çok uyanık bir kadın. ben dedim ki kadına ben bu nişanlığı kiralayacağım. o da dedi ki Canım o zaman sen bana kapora bırak çünkü o nişanlığı kiralamak isteyenler olur dedi.Senin istediğin güne denk gelirse hayır diyemem dedi. En azından kapora verirsen kiralandı derim dedi. Bende Hımm dedim düşündüm. Ama yok dedim daha sözlüm ile görüşmedim.O yüzden kapora bırakamam ya başkasına kiralarsam dedi. Kirala ablacım dedim isteyen olursa ver dedim. Nasıl yani dedi. O nişanlık benim nasibimse ben onu nişan günü de kiralar giyerim.Fizana gitsem gene giyerim.Nasibim degilse senin dükkanında çöker elbiselerinde yanar.O nişanlığı satarsın da bir şey olur mutlaka dedim. O yüzden nasip sen isteyen olursa ver. O benim nasibimse zaten burada beni bekler dedim.Değilse zaten gitmiştir. Demek ki hayırlısı böyleymiş derim.Allah o nişanlığı ne kadar istediğimi biliyor.Gönlümü de biliyor dedim. Başka nişanlık bakarım.Onu da giysem nişan olacak bunu da giysem nişan olacak.

Günaydın Şekerlerrr

KalbiminBirincisi ; Öncelikle Allah her gelinin olduğu gibi seninde istediklerini gönlüne göre versin.

Bir hadîs şerîfte:
“Hayrın içinde şer, şerrin içinde hayır gizlidir” buyrulmuştur.

Bu yüzden hiç üzülme Allah her şeyin en iyisini bilendir.
Nişanın senin istediği gibi olmayışında da mutlaka bir hayır vardır.

İlk nişanlık bakmaya gittiğimde yeşil bir nişanlık beğenmiştim hemde öyle beğenmiştim ki hayran kalmıştım.Nişanlık kiralayan kadın da çok uyanık bir kadın. ben dedim ki kadına ben bu nişanlığı kiralayacağım. o da dedi ki Canım o zaman sen bana kapora bırak çünkü o nişanlığı kiralamak isteyenler olur dedi.Senin istediğin güne denk gelirse hayır diyemem dedi. En azından kapora verirsen kiralandı derim dedi. Bende Hımm dedim düşündüm. Ama yok dedim daha sözlüm ile görüşmedim.O yüzden kapora bırakamam ya başkasına kiralarsam dedi. Kirala ablacım dedim isteyen olursa ver dedim. Nasıl yani dedi. O nişanlık benim nasibimse ben onu nişan günü de kiralar giyerim.Fizana gitsem gene giyerim.Nasibim degilse senin dükkanında çöker elbiselerinde yanar.O nişanlığı satarsın da bir şey olur mutlaka dedim. O yüzden nasip sen isteyen olursa ver. O benim nasibimse zaten burada beni bekler dedim.Değilse zaten gitmiştir. Demek ki hayırlısı böyleymiş derim.Allah o nişanlığı ne kadar istediğimi biliyor.Gönlümü de biliyor dedim. Başka nişanlık bakarım.Onu da giysem nişan olacak bunu da giysem nişan olacak.

pinkcm ne güzel yazmışsın yaaaa.çok dogru söylüyosun gerçekten.yorum yapmaya bile gerek yok:69:

Teşekkür ederim mervecik

Her şey imanın şartlarından biri olan 'hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanmaktan' geçer.
Ne zaman bu düşünce aklıma gelse gönlüme ferahlık gelir.

Bir şeyi Allah'tan çok sevmeyeceksin nefsin onun derdine düşmeyecek. Ne zaman nefsin Allah'ı unutur dünyalık şeylere kanar. Rabbim onu sana ben verdim. Ben geri verdim. Sen şükretmeyi unuttun deyip. Elinden çeker alır onu. Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi kalırsın ortada..Kimi farkına bile varmaz bunun..

Hak Kulundan intikamı Kulu eliyle alır
İlmi Hak’kı bilmeyenler,onu Kul yaptı sanır.

Cümle Eşya Halık’ındır ...Kul eliyle işlenir
Emri Bari olmadıkça sanma bir çöp deprenir.

Gene çok konuştum ama anlatmak istiyorum kızlar..

Çok aferdersiniz..Bir gün wc ye girdim. 600 TL'ye Yeni almış olduğum ve daha taksitleri bitmemiş olan cep telefonum cup !wc ye düştü. Off yaaa dedim. Off işe geç kaldım zaten bi de bu çıktı başıma..Bilirsiniz suya düşen telefonlar genelde çalışmaz ve garanti de tamir olmaz. Tamam dedim tamam şimdi oflama işine bak. Bir yandan Wcden telefonumu çıkardım.Bir yandan da Kendi kendime 'Pink nefsine kapılma sen kesin kötü bir şey yaptın? Bak Allah seni cezalandırdı. Gördün mü ? ne yaptın bakim sen? Düşündüm. Düşündüm. Bulamadım. Ki zaten kötü olduğunu bilseydim yapmazdım. Tamam dedim Üzülme bak şimdi bu telefonu aldın. Hımm şimdi bir yıka çalışırsa bari temiz çalışsın :))
Ben kötü bir şey yapıp veya nefsime kanıp Allahtan daha çok bu telefonun üstüne düştüysem Allah beni cezalandırıp bu telefonu elimden alır. Tamam dedim o zaman olsun. Her şey feda olsun. Ama dedim. Allah beni sınamak için yaptıysa ben bu imtahanı geçtiysem. Telefonum zaten geri gelir. Telefonumu aldım kuruttum makinayla. Parçalarını söktüm. 1 Hafta hiç açmadım..Ara ara tekrar kuruladım.Beklettim beklettim. Açtım bir gün. Baktım full çalışıyor.Ama şebeke yok.Telefonu aldığım yere götürdüm.Garantisi ile verdim. İç parçalarını değiştirdiler. 2 ay sonra geldi telefonum hala kullanıyorum.Çok şükür :)

kısmetimizde varsa bütün engellere ragmen o bizim olur zaten.onun için bişeyleri çok da kafaya takmamak grrekiyo gerçekten pinkcim.ne güzel olaylar yaşamışsın bak

KIZLAR : Gelelim asıl konumuza bohça takımlarına baktım geçen akşam şase diye bir şey var.Takımın içinde çok şıktı yaa öle beğendim ki ama bohçalar çok dandirik geldiği için almadım. Fiyatları da 130 TL idi. İçinde Şase,bohça,havlu,seccade,kuranlık ve tesbihlik vardı. neyse kızla konuşurken orda kız dedi ki bu şaseyi açıp masa örtüsü olarak kullana biliyorsun dedi. benimde masa örtüm vardı boncuk işlemeli ışıl ışıl. dedim anneme anne bu da olur köşelerinden iğneleriz masa örtüm zaten geri gelicek bana

KIZLAR : Gelelim asıl konumuza bohça takımlarına baktım geçen akşam şase diye bir şey var.Takımın içinde çok şıktı yaa öle beğendim ki ama bohçalar çok dandirik geldiği için almadım. Fiyatları da 130 TL idi. İçinde Şase,bohça,havlu,seccade,kuranlık ve tesbihlik vardı. neyse kızla konuşurken orda kız dedi ki bu şaseyi açıp masa örtüsü olarak kullana biliyorsun dedi. benimde masa örtüm vardı boncuk işlemeli ışıl ışıl. dedim anneme anne bu da olur köşelerinden iğneleriz masa örtüm zaten geri gelicek bana

heralde yani.sana geri gelcek nası olsa gereksiz masraf etme hiç.
bende o hazır satılıyoya seccadesi havlusu bohçası takım oluyo dantelli falan.kaynanayada damada da ondan alcam.ama biz düğünde yapcaz bohça

Back