- Konu Sahibi bal_bocegi
nerde yasiyorsun cnm???
bu arada merhaba kizlar yeni sayilirim forumda.nasilsiniz???
Hosgeldin :)
Yurtdisinda yasiyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde yasiyorsun cnm???
Hosgeldin :)
Yurtdisinda yasiyorum ben.
cildircam artik ya. nisanlim hala is bulamadi iyi mi. internette cesitli sayfalarda 200den fazla basvurusu var. inanirmisiniz red cevabi bile gelmiyor. yani adamlar cevap vermiyorlar ta ocak ayindan beri. yok ya bu isler cevre olmadan olmuyor.......
bende is bulamiyorum kaldik mi issiz gücsüz artik 2012 degil 2013-14-15 bekleriz biz
hmm sağol canım önerin çin.ay ne bilim yaaaa ben ömür boyu kullanim istiyorum.tek taşımda dahil o yüzde tereddütlerim var.
Üzülme demicem cünkü bu konuda üzülmeden olmuyor. Ben calisirken sözlüm issizdi. Ben issizken sözlüm calisiyordu. Uzun süre issiz kaldim. Simdi ise egitim seviyemden daha düsük bir ise baslayacagim. Sirf dügün icin.
InsaAllah yakin zamanda sizlerde bir ise girebilirsiniz. Issizlik gercekten cok zor. Gerek evlilik acisindan. Gerekse insanin kendi psikolojisi acisindan.
KIZLAR dün sözlümle konustuk. Ailevi problemleri yüzünden bizim ni$animiz benim hayal ettigim gibi olmayacak gibi görünüyor. Moralim cok bozuldu. Kendimi avutmaya calisiyorum. Hersey bu dünyalik önemli olan parmagimiza o yüzkleri takmak diyorum. Ama üzülmüyorda degilim. Bu yüzdendir ki sabah namazindan sonra direk kk'yi actim. Icimi dökmek icin.
nerde yasiyorsun cnm???
cildircam artik ya. nisanlim hala is bulamadi iyi mi. internette cesitli sayfalarda 200den fazla basvurusu var. inanirmisiniz red cevabi bile gelmiyor. yani adamlar cevap vermiyorlar ta ocak ayindan beri. yok ya bu isler cevre olmadan olmuyor.......
bende is bulamiyorum kaldik mi issiz gücsüz artik 2012 degil 2013-14-15 bekleriz biz
Üzülme demicem cünkü bu konuda üzülmeden olmuyor. Ben calisirken sözlüm issizdi. Ben issizken sözlüm calisiyordu. Uzun süre issiz kaldim. Simdi ise egitim seviyemden daha düsük bir ise baslayacagim. Sirf dügün icin.
InsaAllah yakin zamanda sizlerde bir ise girebilirsiniz. Issizlik gercekten cok zor. Gerek evlilik acisindan. Gerekse insanin kendi psikolojisi acisindan.
KIZLAR dün sözlümle konustuk. Ailevi problemleri yüzünden bizim ni$animiz benim hayal ettigim gibi olmayacak gibi görünüyor. Moralim cok bozuldu. Kendimi avutmaya calisiyorum. Hersey bu dünyalik önemli olan parmagimiza o yüzkleri takmak diyorum. Ama üzülmüyorda degilim. Bu yüzdendir ki sabah namazindan sonra direk kk'yi actim. Icimi dökmek icin.
Günaydınn narr tanelerimmmmmm:89:
canım bu kendni avutmak değil ki.sen dogru olanı düşünüyosun.gerçekten önemli olan o yüzüklern parmaga girmesi ve senin nişanlı bi kız olman.ne kıyafet gydiğin,misafirlerin ne yediği içtiği bunlar teferruat.sıkma canını.özel değilse ne gibi sorunlar var sorabilir miyim canım
kenarları taşlı taşlı olan tektaştan istiyorum yaaaa :84:Aslında birazda şans meselesi mervecim bu işler yani en pahalısını alırsın gene düşeceği varsa düşer kalbini ikileme hiç içinden ne geçiyosa o modeli al
Günaydınn narr tanelerimmmmmm:89:
Karışık tost mu canım çektii kıss
Günaydın Şekerlerrr
KalbiminBirincisi ; Öncelikle Allah her gelinin olduğu gibi seninde istediklerini gönlüne göre versin.
Bir hadîs şerîfte:
“Hayrın içinde şer, şerrin içinde hayır gizlidir” buyrulmuştur.
Bu yüzden hiç üzülme Allah her şeyin en iyisini bilendir.
Nişanın senin istediği gibi olmayışında da mutlaka bir hayır vardır.
İlk nişanlık bakmaya gittiğimde yeşil bir nişanlık beğenmiştim hemde öyle beğenmiştim ki hayran kalmıştım.Nişanlık kiralayan kadın da çok uyanık bir kadın. ben dedim ki kadına ben bu nişanlığı kiralayacağım. o da dedi ki Canım o zaman sen bana kapora bırak çünkü o nişanlığı kiralamak isteyenler olur dedi.Senin istediğin güne denk gelirse hayır diyemem dedi. En azından kapora verirsen kiralandı derim dedi. Bende Hımm dedim düşündüm. Ama yok dedim daha sözlüm ile görüşmedim.O yüzden kapora bırakamam ya başkasına kiralarsam dedi. Kirala ablacım dedim isteyen olursa ver dedim. Nasıl yani dedi. O nişanlık benim nasibimse ben onu nişan günü de kiralar giyerim.Fizana gitsem gene giyerim.Nasibim degilse senin dükkanında çöker elbiselerinde yanar.O nişanlığı satarsın da bir şey olur mutlaka dedim. O yüzden nasip sen isteyen olursa ver. O benim nasibimse zaten burada beni bekler dedim.Değilse zaten gitmiştir. Demek ki hayırlısı böyleymiş derim.Allah o nişanlığı ne kadar istediğimi biliyor.Gönlümü de biliyor dedim. Başka nişanlık bakarım.Onu da giysem nişan olacak bunu da giysem nişan olacak.
KIZLAR : Gelelim asıl konumuza bohça takımlarına baktım geçen akşam şase diye bir şey var.Takımın içinde çok şıktı yaa öle beğendim ki ama bohçalar çok dandirik geldiği için almadım. Fiyatları da 130 TL idi. İçinde Şase,bohça,havlu,seccade,kuranlık ve tesbihlik vardı. neyse kızla konuşurken orda kız dedi ki bu şaseyi açıp masa örtüsü olarak kullana biliyorsun dedi. benimde masa örtüm vardı boncuk işlemeli ışıl ışıl. dedim anneme anne bu da olur köşelerinden iğneleriz masa örtüm zaten geri gelicek bana