2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
heralde yani.sana geri gelcek nası olsa gereksiz masraf etme hiç.
bende o hazır satılıyoya seccadesi havlusu bohçası takım oluyo dantelli falan.kaynanayada damada da ondan alcam.ama biz düğünde yapcaz bohça

ben k.valideme k.babama düğünde yapacağım bohçayı inş. nasip olursa o günleri görürsem yani :)

Selam kizlar. Cok tesekkür ederim yorumlariniz icin. Gercekten moral verdiniz bana. Söylediklerinizde cok haklisiniz ekleyecek bisey bulamiyorum. Mervecim sorunu kisaca söyle anlatayim ben sana, sözlümün dedesi ile büyük sorunlar var arada kirginlik küslük konulari var. Detayina inmek istemiyorum ama cözülemeyecek gibi görünüyor. Bu da demek oluyor ki hic bir sey planladigimiz gibi olmayabilir. Henüz hic bir sey kesin degil. Ve zaman gittikce daraliyor.

Ama sizinde dediginiz gibi önemli olan o insani bulmus olmam, ufak bir tören olsada parmagimiza yüzügü takmamiz ve herkese bas bas biz artik ni$anliyiiiiz diyebilmemiz . Ve nilaycigim dügünde acisini cikarmak istiyorum gercekten :)

Pinkcigim senin mesajini simdi okudum. Allah razi olsun. Sende cok haklisin. Alnimizin yazisi neyse onu yasariz. Kaderi zorlayamiz ve bazen gercekten sadece sabiliri olup oluruna birakmak gerekiyor. Ben ne yazik ki aylardir hep farkli farkli hayaller kuruyordum. Herkesin rizasi ile en güzel sekilde ni$animiz olsun diye. Ama Allah herseyin en dogrusunu ve en iyisini bilir. Iki ay sonra bende neler olup bitecegini görecegim.

DipNot: Mesajini okudum cok tesekkür ederim cevap yazacagim sana

Çokk mayıştımmm hava beni boğuyoo kızlarrr, sürekli uyumak istiyorum sizde durum nedirrr

gönlümün birincisi ayy nickini telaffuz ederken bile sana sen benim gönlümün brincissn demiş gibi oldum
sıkma canını boşverrrr parmağınıza yüzükler takılsında gerisi teferrruat.
eskiden gidip kuyumcuda takılırmış valla

pinkcigim tesekkür ederiiim :) silanin yeni sarkisi dimi bir dinleyeyim bakayim nasilmis :)

mervecigiim gönlümün birincisde cok hos ama benim nickim kalbimin birincisi :)) bir siirden calinti yaptim siirin ismini bakayimda söyleyeyim size dinleyin :)
insaAllah canim hele bi o yüzükleri takalimda gerisi teferruat...

bal_bocegi ben bugün yeterince uyuduuuum :) ama hava beni bogmuyor evimiz her zaman oldugu gibi yine soguk :)

anaaaaaaammmmm pardon şaşırtmışım kız
ay canım canım küsme la merve ben çok konuşuyorum diye sustum yoksaaaaa varyaaa çok pis muhabbet ederim :18:
etsene kızım yaaaa akşama kadar sıkıldım valla
Ay yok çaylaa oluyyyy napsamm eve gitsem iyiyidii yaa

az kaldı dayaaannnnnn :87::87::87::87: bende eve gitmek istiyorum koca bi demlik çay yapıp annemle dedikodu yapmam el işi yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…