• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Özel bi şarkınız varmı tatlım varsa onu yap dans için, zerrin özerin o yaz şarkısını seviyorum bence güzel

özel bir şarkımız var ama hiç biri düğün moduna uygun degil

Ah bu çalan şarkımız yarim | İzlesene.com Video

zerrin özer o yaz;

http://www.izlesene.com/video/zerri...w.izlesene.com/video/zerrin-ozer-o-yaz/951525

bir de bunu dinleyn;

Deliye Hergün Bayram'ın Videoları: Selami Şahin & Burcu Güneş; "Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim" [HQ] | Facebook

sezen aksu hoşgeldin

Sezen aksu-hoşgeldin | İzlesene.com Video

Canımm sezen aksunun Hoşgeldin şarkısı çok popülerr bence kesinlikle onu seçmelisinn.
Hatta düğün dans müziği içinde çok çok uygun hiç düşünmee bu şarkı olmalı benceee:34:

Kizlar ni$an icin elbise bulmam lazim. Bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz? Internette hangi sayfalara bakabilirim en azinda fikir sahibi olabilmek icin?

Ohh işlerr bittti amaa çıkış saatimde geldiii, bugün laflayamadık kıslarr yarınaa inş..:66:

kalbimin birincsi canım ben internetten elbise bakmıyorum baksamda öylesine yani can sıkıntısına.

görüşürüz böcüğüm özledik seni ya gel yarın

kalbimin birincsi canım ben internetten elbise bakmıyorum baksamda öylesine yani can sıkıntısına.

Bende sizi özledim canlarr, yarın görüşmeek üzereee:80:

çok sıkıldım yaaaaa :23: çıkmak istiyorum evime gitmek istiyrum

Al benden de o kadar havadan mıdır nedirr :37:
Hadii gell evimizee cidelummmm tetetyyy:66:

vallahi yaaa hiç işlere de bakmak istemiyorum yarın yine sıkışıcam. offff
akşam olsun evime gidiyim sonra gidiyim tophaneye nargile içiyim yada sinemaya gidelim. :24:

vallahi yaaa hiç işlere de bakmak istemiyorum yarın yine sıkışıcam. offff
akşam olsun evime gidiyim sonra gidiyim tophaneye nargile içiyim yada sinemaya gidelim. :24:

Ohh düşmandaa çatlatıyosunnn, ayakkabınıda almışsın zatenn düğünde yakın keyiflerr yerindeee :nazar::69:
DarıSıı başımaa kel başımaaaa tete :66:
Spaydım beni ayakkabının altına yazmayı unutmaa balım garanti olsunn işi sağlama alalımmm:77:

Ohh düşmandaa çatlatıyosunnn, ayakkabınıda almışsın zatenn düğünde yakın keyiflerr yerindeee :nazar::69:
DarıSıı başımaa kel başımaaaa tete :66:
Spaydım beni ayakkabının altına yazmayı unutmaa balım garanti olsunn işi sağlama alalımmm:77:

yazıcam kızlar bana ozaman hatırlat yine yazarım listeye alırım seni de :27:

spitcim nası sıgar bilmem ama sen beni yaz ayakkabının altına.yada direk kk yaz gitsin :60::60::60:

kızlar bu arada ben yavaştan kaçıyorum iyi akşmlar herkese

Canim benim suan baska secenegim yok o yüzden internette bakip fikir edineyim diyorum ama türkiyeye gittim mi zaten cok daha farkli elbiseler görücem kesinlikle. Aslinda hayalimde bi elbise var hani söyle olsun böyle olsun dedigim. Ama bulabilirmiyim ondan korkuyorum. Zamanimizda kisitli olacak ya. Hersey aceleye gelecek ve icime sinmeyen bir elbise almak zorunda kalicam diye korkuyorum.

bal_bocegi yarin görüsmek üzere :))

speedy kolay gelsin iki ayakkabiyda kullanirsan belki sigar tüm isimler :))

Canim benim suan baska secenegim yok o yüzden internette bakip fikir edineyim diyorum ama türkiyeye gittim mi zaten cok daha farkli elbiseler görücem kesinlikle. Aslinda hayalimde bi elbise var hani söyle olsun böyle olsun dedigim. Ama bulabilirmiyim ondan korkuyorum. Zamanimizda kisitli olacak ya. Hersey aceleye gelecek ve icime sinmeyen bir elbise almak zorunda kalicam diye korkuyorum.

bal_bocegi yarin görüsmek üzere :))

speedy kolay gelsin iki ayakkabiyda kullanirsan belki sigar tüm isimler :))

nerde yasiyorsun cnm???
bu arada merhaba kizlar yeni sayilirim forumda.nasilsiniz???

Back