2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Mervoş ve pinkim bu c.tesi bi gelinlikçiye gittim harika modeller var İşyerime yakın, toptancılık ta yapıyolarmış onun için bi sürü hazır model vardı sıra sıra dizmişler, 4 tane filan denedim o gün çok güzel ilgilendiler, bi tanesinin üstünü çok beğendim fransız danteli boncuk işlemeli pırıl pırıl çok zarif bi modeldi, aynı dantelden kolda yapıcak ama iki parça olarak tasarlanmış :26: Altına istediğim eteği diktirip o üstü alırsam 800 kiralık olur dediler, bugün nişanlıma da göstericem. C.tesi gelebilirseniz götürürm sizi de :)
ama iki parça düşünmemiştim orası kafamı kurcaladı, iki parça gelinlikler hakkında ne düşünüyosunuz?
He birde c.tesi kına yerimi de ayarladım, çok beğendim ferah bi dükkan böyle kına nişan için düzenlenmiş yeride evime yakın 300 e tuttuk orkestra da ayarlamam lazım o ne kadar tutar sizce??

oh ohhh iyiymiş fiyatıda bindallısını falan da veryolar mı.inşallah istediğin gibi olur kuzum.ben 2 parca geleinliklein çok rahatsız oldugunu biliyorum baska bilgim yok valla.orkestrada 200-250 bişeydir ortalama

benim nişanlığım 2 parça idi ama altı kat kat olduğu ve renkli olduğu için belli bile olmadı.
Gelinlik için üstüne tam oturmalı ve çizgisi çok belli olmamalı. yoksa iki parça olduğu hareket ettikçe belli olabilir.

ben çok karasızım gelinlik konusunda yaa ne yapacağımı hiç bilimyorum

sen türkan gelinliğe gelmiyecek misin hayatım?

oh ohhh iyiymiş fiyatıda bindallısını falan da veryolar mı.inşallah istediğin gibi olur kuzum.ben 2 parca geleinliklein çok rahatsız oldugunu biliyorum baska bilgim yok valla.orkestrada 200-250 bişeydir ortalama

evt bindallı ve kuaförü hediye canımcm, kına için kabarık abiyelerinden de istersem 100 e kiralıyolardı galiba.. Bunlar pazarlıksız fiyatlar, nişanlım iyi pazarlık yapar bişeyler daha olur muhtemelen Kuförünü gidip bi görmem konuşmam lazım, benim tanıdığım kuförüm çok iyi ama her aksesuara ayrı ücret alıyo bide kalabalık gidersek 1 milyardan aşşa çıkarmaz bizi onun için içime sinerse gelinlikçinin kuaförünü düşünürüm niye olmasın..

Beğendiğim üst tam oturdu, zaten arkadan sıktıkça sıkıyolar oturmasında napsın alt eteği benimde kat kat olucak, özel dikilceği için onuda oturturlar heralde, yinede bugün iyice bi konuşuyum belli olurmu diye inceleyim..

ben çok karasızım gelinlik konusunda yaa ne yapacağımı hiç bilimyorum

sen türkan gelinliğe gelmiyecek misin hayatım?

Orayı düşünüyodum ben ama bu son gittiğim yerden sonra yine kararsızım :26: Özel dikimi 1000 mi demişti türkan abla?

onlar iyice sıkıyor bişeyler yapıyort tam oturuyor ama seni ailenden birisi giydirecek
dene hoşuna giden gitmeyen yerlerini incele ona göre karar ver. nişanlıkta risk almak sorun olmuyor renkli olduğu için
ama gelinlik için hiç iki parça denemedim durur mu güzel olur mu bilmiyorum

Off ne zormuş ya bu gelinliğe karar vermesi:44:

türkan ablanın istediğimiz her modeli yapabilcene inanıyorum ben ya.çünkü orda diktiği şeyler göz önünde yani.kadının el becerisi belli.kalıplar bel kıvrımları harika.ama kafanı karıstırmak istemem içinde bişey kalmasın canım

kızlarrr günaydın nasılsınız.

abcde canım ya üzüldüm durumları az çok tahin ediyorum hakkında hayırlısı umarım en kısa zamanda düzelir herşeyyyy
umarım canımm

canım nişanlım hiç kızmaz, akşam kızsın sabah hiçbişey yok gibi davranır. evlenelim bu kadar bile uzamayacak konular diyo amaben çok kırılıyorum

canım ben sık boğaz etmiyorum zaten, evlilik hakknda bişey sorma bana dedi sormuyorum. evlenecekmiyim artık bunun hayalini bile kurmuyorum inanın
ben sadece ilgi istiyorum, ya arasın napıyosun desin. özledim desin. zaten görüşemiyoruz bari bunu yapsın.
ben onu görmek için iş çıkışı hiç ihtiyacım olmayan bi kursa sırf o gittiği için ve yalnız gitmeyi istemediği içn gidiyorum. fena bi yerde çalışıyorum bütün gün yoruluyorum, ayrıca da yoğun bi psikolojik baskı altındayım çalıştığım iş sebebiyle ama ben hep onun yanındayım.
sözlenmeden önce nişanlanınca ben gelicem her hafta seni bi yere götürücem, baban izin vermezse de ona yüzüğü göstericem alıcam seni gidicem diyodu

hanii yokkkk tamam bunu da istemiyorum, o kadar az ki beklentilerim siz bile şaşırırsınız nasıl kız bu diye.
sadece bi telefon, arada bi mesaj ( ki mesajlaşmayız biz sevmeyiz)
benim hiç alakam olmayan, hiç kabahatim olmayan konular yüzünden soğumak istemiyorum
sonuçta ben de mağdurum.
ben de hemen tarihim belli olsun istiyorum, benim de güvendiğim dağlara kar yağdı, ben de insanlara ne cevap vereceğimi şaşırıyorum
yine de nişanlım gücenmesin diye insanlara hep güler yüzlü davranıyorum onu incitmemek için
hakkım değil mi biraz ilgi

akşam eve geldiğinde çağrı attı, gece konuşmadık kapadım teli uyudum, (uyuyamadım aslında çünkü ben onun sesini duymadan uyuyamıyorum sabah açmadım teli, öğlen açmıcam, akşam açmıcam, kursa gitmicem, gece açmıcam... beni merak edip iş yerimi arayana kadar ya da gelene kadar konuşmıcam onunla

canım sen sonuna kadar haklısın bırak merak etsin seni.anlasın neden böyle yaptıgını.sende kendini üzme.erkekler ilk 2-3 gün inat ederler ama bizler daha duygusal olmamıza ragmen daha inatçıyızdır onlardan daha uzun süre dayanırız.bırak gelsin iş yerien sana ulaşamasın göz dagı olsun

biraz o uğraşsın benimle

Selam kızlar nasılsınızzz, geçmişee bakamadım henüzzz ama bayağı sohbetler yapılmışş.

Yaa ben bişi sorcam size aklımdaykenn, gelinn ayakkabısıı nerden alınıyoooo, ben hiç rastlamadım şimdiye kadar ölee gelin aykkabısı satan özel dükkanlar var mı??

canım bende gelin ayakkabısı satan özel biyer görmedim ama bütün ayakkabıcılarda gelin ayakkabısı oluyo yani.güpürlü falan kokoş şeyler.

canım bende gelin ayakkabısı satan özel biyer görmedim ama bütün ayakkabıcılarda gelin ayakkabısı oluyo yani.güpürlü falan kokoş şeyler.

işte baktım bi kaç dükkana fikir olsun diye ama göremedimm, şöylee sırf gelin ayakkabısı satan bir yer olsa iyi olurduu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…