2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
geçmiş olsun ne güzel siz kaynananıza gidiyorsunuz biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz o yüzden görüşemiyoruz süpriz yapacakmış ama dayanamayıp söyledi 2 mart a yanıma gelecekmiş:)

Selamlar gelincikler,nasılsınız bakalım..
Bayağı yoğun geçiyor günlerim,stresten mi,kansızlığımdan,fazla kilolu olmamamdan mı bilmiyorum acaaaaip yoruluyorum ve buraya uğrayamadım yazdığım ilk günden beri..biraz geçmişi okudum ne güzel,tanışanlar,görüşenler varmış,gelinlikler bakılmış vs..
Ben de bi ara gelinlik bakmaya gitmek için İst.a gelicem inşaallah,ama önce ne istediğimi kesin belirlemek için netten bakmalıyım,onu bile yapamıyorum yorgunluktan..
Bir de tabi başka meseleler vardı,önce onlar kesinleşsin gerisi gelir düşüncesiyle yoğunlaşamadım hiç

Tarihim belli değil ama yazın olacak inşaallah..
Herkese kolaylıklar diliyorum hazırlıklarında,aileleri yardım etmeyenler lütfen buna üzülüp birbirinizi üzmeyin,ben de bazen sebepsiz yere kırıyorum nişanlımı ama üzülen yine siz oluyorsunuz.Tabi ailelerimizden yana pek sıkıntı yok şükür,ama yine de herşeyi kendimiz yapalım dedik,zormuş,anladım:)
Ama Allah kapı açıyor,bir şekilde halloluyor,geri kalanlar da hallolur,sıkmayalım canımızı..
speedy de tecrübelerini aktarmış sağolsun..
Miskaaaaa'm kuşum,çok öpüyorum,sen de uğramamşsın pek,naptın nettin anlat bakiiimm

bende kansızlık var ve bende kiloluyum çok stres yapıyorum nişanlınız istanbul da mı bende istanbuldan gelinlik alacağım

bende kınalar için şunları çok beğendim ben istanbuldan alışverişi yapacağım mart sonu ya da nisan başı gideceğim nişanlım bir sürü çeşit var hepsini görünce karar veremeyeceksin dedi ama ben bundan istiyorum resmini koyuyorum belki sizede fikir olur

bende kansızlık var ve bende kiloluyum çok stres yapıyorum nişanlınız istanbul da mı bende istanbuldan gelinlik alacağım

evet nişanlım İstanbulda.kilolu değilim diye yazdım,yanlış anlaşıldı sanırım.hiçbirşeye taatim yok gibi hissediyorum bazen,stresten uyuyamadığım oluyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
pinkgirl bu paylaştıkların kına mı,ilginçmiş,eminönünde vardır sanırım bunlardan,ben de kınam için alınacakları görmek,seçmek istiyorum açıkçası,sürpriz olmasın:)

geçmiş olsun cnm, gelinler dikkat edelim kendimize, bünyemiz zayıf düşmesin...
teşekkür ederim canım, aslında hiç böyle hasta olmazdım ama, herhalde canım biraz naz yapmak istiyor bayadır çok üzüldüm kimse farkına varmadı :2:

geçmiş olsun ne güzel siz kaynananıza gidiyorsunuz biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz o yüzden görüşemiyoruz süpriz yapacakmış ama dayanamayıp söyledi 2 mart a yanıma gelecekmiş:)
hehe canım herkesin derdi ayrı işte, uzun zamandan sonra gittik kayınvalideme bizde, kendimi göstermem gerekti. yoksa iyice unutuldum. sadece nişanlıma soruyorlr abcde nasıl iyi mi ,, iyi.. he tamam .... konum bu kadar geçiyor.
bi hatırlatayım kendimi dedim. hem siz uzaksınız biz yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz. aramızda 10 km var sadece ama bir türlü bir araya gelemiyoruz nişalımla. akşam mutfakta 2 sn elini tuttum ne kadar mutlu oldum anlatamam, artık bu bile yeter oldu düşünün halimi, nerde bikaç saati beraber geçirmek
her gece telefonda konuşurken ağlıyorum, hamileler nasıl duygusal olur herşeye ağlarlar aynen o moddaym. alakasız şeylere gözüm doluyor
içim çok dolu, evlensem de hayırlısıyla yaşayamadıklarımı gönlümce yaşasam

çookk mutluyuumm mobilyalarımızı aldık beyaz eşyalarımızda hazır kendi yuvanı kurmak çok güzel ve farklı bir duygu rabbim evlenenlere yardımcı olsun​

çookk mutluyuumm mobilyalarımızı aldık beyaz eşyalarımızda hazır kendi yuvanı kurmak çok güzel ve farklı bir duygu rabbim evlenenlere yardımcı olsun​
düğüne 9 ay var, mobilyaları mı aldınız,, ne güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
ağladığıma bakma, ben bu ara duygusala fena bağlandım ondan

düğüne 9 ay var, mobilyaları mı aldınız,, ne güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
ağladığıma bakma, ben bu ara duygusala fena bağlandım ondan

evet canım evlenmeden borçları bitirmek istiyoruz hayırlısıyla da öyle olacak amin güzelim allah ağız tadımızı bozmasın noldu da duygusala bağladın

hayırdır canım noldu neden kavga ettiniz ? ?

evet canım evlenmeden borçları bitirmek istiyoruz hayırlısıyla da öyle olacak amin güzelim allah ağız tadımızı bozmasın noldu da duygusala bağladın

hiçbişeyimiz rastgitmiyo kavuşamıyoruz, kavuşmamız için bi umut yok
kimse bizimle ilgilenmiyo
bana bişey sorma, bana bişey deme .. hep böyle diyo, tamam sormuyorum ama ben de ilgi istiyorum azıcık
hadi hemen evlenelim demiyorum zaten, sadece gelsin beni görmeye, arasın sorsun.

konuşma saatlerimiz bile sabit, işte öğle arası, işten gelince, yatınca. bu kadar. arada arayıp napıyosn sen de var mıısn demek yok
en son artık bugün patladım
ben de insanım sonuçta
konuşmak istemiyosan söyle ben de aramayım dedim
tamam o da üzülüyor ama bu yaşananların hiçbiri benim yüzümden değil
ilgi istiyorum, arasın sorsun , çok yakınız gelsin bi görsün. 2 haftadır görüşemiyorduk en sonunda annemi bahane ettim gittim kayınvalideme oturmaya, orada gördüm nişanlımı.
bi daha gelmem dedim, aramam dedim. yeter herkes kendi keyfinde ben herkesin derdini çekiyorum
bıktım hakkaten.
benim de yeterince derdim var, birbirimize sarılmazsak nasıl aşıcaz bunları:26:
konuşmıcam bikaç gün, gelsin işyerime. özlesin

üstüne gitme o da zor günler geçiyordur birbirinizi üzerek bir yere varamazsınız canım birlik olmalısınız. Hassas dönemindesin belli bizler her zaman ilgi isteriz ama onlar bir çok şeyi düşünmek zorunda kaldıkları için unutuyorlar bizler de hoş görmek zorundayız eğer sen üstüne gidersen uzaklaşabilir onun aramasını bekle seni hatırlamasını bilsin özlemeyi bilsin. Unutma evlilik arefesindeyiz bu yüzden yaşadığımız bazı şeyler bizi etkilesede sabırla güzel günlerin gelmesini beklemeliyiz. Evlendikten sonra çok daha büyük sorumluluklar bizleri bekliyor başında tökezlersek ilerde ne yapacağımızı bilemeyiz.

ben hayatımda benim kadar sabırlı bi insan daha görmedim canım, her zaman alttan alıyorum, onun düşünmesi gereken şeyleri ben düşünüyorum biliyorum onun için çok zor bi dönem
resmen güvendiği dağlara kar yağdı, ortada kaldı.
ben ona destek oluyorum her zaman.
ama benim de ilgiye ihtiyacım var, ben bu yaşadıklarımı arkadaşlarıma aileme kimseye anlatamıyorum
sebebi ise nişanlım duyarsa üzülür, alınır diye. benim ondan başka kimsem yok paylaşabileceğim. bi işte arada buraya yazıyorum
beni yalnız bırakmasından haz etmiyorum. hiçbişey yapamıyosan bi ara. ki ben hediyeymiş özel günmüş hiç aramam hiç istemem. ama istemem dedikçe de bu kadar salmasın kendini. biliyorum çok büyük bi hayal kırıklığı oldu ona yaşadıkları ama ya ben. beni neden kimse düşünmüyo

kızlarrr günaydın nasılsınız.

abcde canım ya üzüldüm durumları az çok tahin ediyorum hakkında hayırlısı umarım en kısa zamanda düzelir herşeyyyy

üzülme cnm evlilik arifesinde oluo böyle şeyler. sabretmek güze şey ama soğukkanlı olmak lazım. yoksa sen üzülürsün. biraz bekle bakalım arayacaktır. o da strestedir şimdi. bol bol dua et Allah'a.

peki nişanlın genelde çok detay düşünür, hiç olmadık yere kızan konuşmayan biri mi?

Günaydın kızlarr, iyi haftalar herkese..

Canım biraz kendi haline bırak üstüne gitme bencede, tamam üzülüyosun belirsizlik çok geriyo insanı ama sabret illa biyere varıcak bunun sonu, kavgalarla soğumayın birbirinizden sen kendi hazırlıklarına devam et, o yüzüğü taktıysa nişanlında bişeyler yapması gerektiğini anlıcaktır elbet. Artık her aile yardımcı olmuyo malesef, bizde ikimiz kendi çabamızla kurcaz yuvamızı hiç olmadı sizde gücünüzün yettiğince kendiniz yaparsınız herşeyinizi. Ama durumları var anladığım kadarıyla, sizin çabanızı görünce destek olurlar gibi geliyo bana sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…