2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlaar bende 2012 gelini olcam inşallah

yazın olmuo bizim düğün bazı nedenlerden dolayı..bizde okadar beklemişken kasım'da yıldönümüzüde yapmayı düşünüyoruz

bu hafta sonu salonu tutucaz.. geç oluo falan diyenler var ama nişanımızda aralıkta oldu bizim.. ve biizm için önemli bi tarihte yapmak daha mantıklı geldi.. inşallaaah güzel geçer..

burda takip ediyorum sizi.. ahh kızlar ama her dakika bi eksik çıkıo.. salonlar pahalı her şey paraya bakıyo ya.Allah yardımcımız olsun

Selam kızlarrr,

hayırlı olsun allmylife, 2 hafta bişey değil araştırın biraz daha bütçeniz kısıtlıysa daha uygun da bulman mümkün ama marka istiyosan o başka..

Hayırlı olsun sanada gelincik, bizimde görüşmeye başlama tarihimizle nişan tarihimiz aynı 1 mayıs , düğünde aynı olsun istedik ama 19 gün sonrasına ayarladık Allah hepimizin yardımcısı olsun, beyaz eşya mobilya salon ev gelinlik kuaför fotograf hepsi için en az 25 bin para gerekiyo, he bide altınlar var. Bari bol bol takımız olsa da borçları toparlasak

teşekkür ederim seninde hayrlı olsun inşallah..

seninde tarihi çok güzel. bencede bizim için önemli tarihlerde olması daha iyi. her birinini ayrı anlamı var..

off offfff eee biz o paraları nerden bulucaz peki..bi bilgin var mı?

bide fazla masraf yapmayalım istiyorz ki haziran gibi hayırlısıyla ev alcaz gibi.. ama her yerden bi masraf çıkıo.. olsun evim olsun da içi boş olsun.. gözüm yok.. zaten kararında şeyler seçmeye çalışıyorum... vallahi o takılarda geldiği gibi evin kredisine gidicek..

çoook çalışmamız gerek anne çoooooook

Allah yardımcımız olsun dediğin gibi .hayırlı olsun canım. zor işler bunlar valla.hayırlısıyla bir atlatabilesek herşey daha güzel olacak inşallah.

güzel geçer inşallah gönlünce oldun dilediğin gibi. hepimizin inşallah.

çok sağol canım benim hepimiz birbirimize destek için buradayız elbette
akşam deli gibi aramış beni, en sonunda hadi merak etmesindiye aaradım 23:30 da. 2 dk falan konuştum, günün nasıl geçti falan diyo hep kaçamak cevaplar verdim, işim var biraz sonra da yatıcam dedim.
oysaki kuzum daha anlatacaktı, özlemiş beni sesinden belli
öğlen bi bakıyım bikaç kez ararsa konuşurum, yoksa yine gece

canım hoşgeldin aramıza, ben de kış geliniyim, benim de nişanım aralıkta oldu
hakkımızda hayırlısı inşallah
hazırlıklar ne alemde
gerçi bizim vaktimiz gene de var, burada düğünü yakın olanlardan bol bol kopya alacağız

aminnnnnn... hepimiz ak bi şekilde çıkarız inşallah.. çok güzel ve bi okadar ağır şeylermiş

çoook saol.. evet gerçekten aranıza hoşgeldim

kış gelini görmek güzel.. korkutan çok kişi var da

valla burdakilerde hep kopya çekiyorum bol bol eşyalardan çok az şeylere başladık.. düğün salonlarına bakıyoruz bu hafta sonu kesinleşecek.. sonrada diğer şeyler ona göre şekillenecek.. dediğin gibi daha çook ama bi okadar da az var ya.. paran olduktan sonra zamanın önemi yok aslında. para olsun her şey elinin altında.. bakalm ya dediğim gibi ev alabilme derdindeyim.. valla eşyalara çok önem vermeyip eve yönelmek istiyorum. düğünde de gözüm kalmasın ama çok da abuk subuk şeyler yapmıcam ya.. her şey para.. nişanımı da düğün salonunda yaptım çokca değişik şeyler yaptım nişan için ama şimdi bakınca çogunu hatırlamıyorum bile
düğün salonuna gidiyorz. adam masa örtüsünü değişmiş diye bi zam yapmış aman allahım.. biri diyo başka şey.. ya bananee.. benim pistim güzel olsun gönlümce oynayayayım yeter yazın olsa salon bile tutmazdım valla.. daral geliyo bana ,her şeyin tek tip olması..

bak ne güzel merak ediyo seni yavas yavas.az sabret kuzum biraz daha sık dişini.açma telefonunu.sen arama sakın.telini açsanda o arasın sen geri dönme.
sağol canım,

şişlideyim ben ama fark etmez giderim :)

kafam öyle karıştı ki gelinliği hazır alayım mı yoksa çizim yapıp mı alsam bilemedim. bir sürü model varrr.

canım hazır modellerden kafana yatan varsa her zaman daha iyi hazır almak.ama yoksa mecbur özel dikim olcak tabi.
esenlerde yeri ama ben bilmiyorum hayatımla pinkim biliyolar onlar tarif eder sana

canım hazır modellerden kafana yatan varsa her zaman daha iyi hazır almak.ama yoksa mecbur özel dikim olcak tabi.
esenlerde yeri ama ben bilmiyorum hayatımla pinkim biliyolar onlar tarif eder sana
[/QUOTE]

daha gitmedim gelinlik bakmaya.fatih ve ümraniye'ye bakacağım .inşallah kafama uygun birşeyler bulurum. şimdilik netten model tasarlamaya çalışıyorum.

daha gitmedim gelinlik bakmaya.fatih ve ümraniye'ye bakacağım .inşallah kafama uygun birşeyler bulurum. şimdilik netten model tasarlamaya çalışıyorum.
[/QUOTE]

tamam canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…