2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bubabur harika olmş canım benim koltuklarımın faklı modeli işte. güle güle kullan

zevkimiz aynıymış..
çok saol sipidiiim konuşmak senle çok faydalı oldu

evet canım bnm babamda onun babasıda emekli ev aldıla mobilya felan saolsunlar bize borç bırakmamak için elinden geleni yaptılar...ilerki zamanda stres yaşamak istemiyorum

sızlerde kına hazırlıklarına baslamıssınız ne kadar gusel bnde bı ara cıkıp halledeyım dıodum ne zamandır. ama acaba acele mı edıorum dedım bıraz daha gecıktırmeye karar verdım. gercı bı ark gecen gun bındallı kıralıcaksan sımdıden hallet yoksa secenegın kalmaya bılır dedı su karlar bıraz bıtsın cıkıp bakıcam ıns. kına ıcın degısık fıkırler dusunuyorum bı kac bısı var kafamda ama tam emın olabılırsem onlarında hazırlıklarına baslayabılırım. kına almayı dusunen ark gecen gun face te bı yerde su kınalardan gordum onlardan sıparıs edıcem hosuma da gıttı dusunursenız bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uygun geldı bana . kına sayısı hakkındada dun gece kayınvalıdmle konustum 100 tane yeter dedı artık 100 tane alayım yettıgı yere adar dıe dusundum..

Eki Görüntüle 349193

ayyy çok güzeller. bende çok beğendim

canım kaynana neden karar versinki kaç kına yeteceğini sen daha iyi bilirsin.ve sen neden alıyosun onların alması lazım

canım kaynana neden karar versinki kaç kına yeteceğini sen daha iyi bilirsin.ve sen neden alıyosun onların alması lazım

canım onlar alıcak ta ınt sıparıs oldugu ıcın bn sıparıs verıcem. kaynanama sorma sebebım de bızım taraf uzakta kalıo belkı pek geln olmaz onların taraf cok kalabalık bıde annem yok bnm fıkır almak ıcın sordum cnm

kuzummm lütfen kusura bakma bilmiyodummm kızmadın dimi

kuzummm lütfen kusura bakma bilmiyodummm kızmadın dimi

yok cnm olur mu öle sey sacmalama lutfen kızmadım tabıkı :))) sımdı herseyle tek basıma ugrastıgım ıcın ee cogu seyı de bılmıorum yonlendırende yok bnde o yuzden kayınvalıdeme danısıyorum bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…