- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.501
ben zaten nisanda çarsıya gidicem taclar mumlar falan filan için.orda çeşitleri görürüm sölerim şöylesi var böylesi var şöyle modelinden alın falan diye.bari bunda karışim dimi.kına benm kınam ne de olsa.
çok saol sipidiiim konuşmak senle çok faydalı oldububabur harika olmş canım benim koltuklarımın faklı modeli işte. güle güle kullan
zevkimiz aynıymış..
Aslında herşeyi erkenden yapmak çok güzell, kafan rahat ediyoo, gayet iyi fiyatıdaa gülee güle kullan cnm
Yok kına alışverişine nişanlımlaa gideriz büyük ihtimal, güldü mumdu tül felan 10 tl yi bulmaz zatenn, odaa onlardan olsun cnm ne olcakkBen kına için değişik şeyler yapmak istiyorum ama du bakalım daha fikrim gelmedii
çok saol sipidiiim konuşmak senle çok faydalı oldu
evet canım bnm babamda onun babasıda emekli ev aldıla mobilya felan saolsunlar bize borç bırakmamak için elinden geleni yaptılar...ilerki zamanda stres yaşamak istemiyorum
merhaba kızlar sohbetinize bende katılayım dedim benim düğünümde 30 haziran da olacak şimdiden hepinize mutluluklar dilerim
slm cnm dugun tarıhlerımız aynı ... aynı gun aynı heyecanı yasıcaz allah kısmet ederse..
sızlerde kına hazırlıklarına baslamıssınız ne kadar gusel bnde bı ara cıkıp halledeyım dıodum ne zamandır. ama acaba acele mı edıorum dedım bıraz daha gecıktırmeye karar verdım. gercı bı ark gecen gun bındallı kıralıcaksan sımdıden hallet yoksa secenegın kalmaya bılır dedı su karlar bıraz bıtsın cıkıp bakıcam ıns. kına ıcın degısık fıkırler dusunuyorum bı kac bısı var kafamda ama tam emın olabılırsem onlarında hazırlıklarına baslayabılırım. kına almayı dusunen ark gecen gun face te bı yerde su kınalardan gordum onlardan sıparıs edıcem hosuma da gıttı dusunursenız bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uygun geldı bana . kına sayısı hakkındada dun gece kayınvalıdmle konustum 100 tane yeter dedı artık 100 tane alayım yettıgı yere adar dıe dusundum..
Eki Görüntüle 349193
sızlerde kına hazırlıklarına baslamıssınız ne kadar gusel bnde bı ara cıkıp halledeyım dıodum ne zamandır. ama acaba acele mı edıorum dedım bıraz daha gecıktırmeye karar verdım. gercı bı ark gecen gun bındallı kıralıcaksan sımdıden hallet yoksa secenegın kalmaya bılır dedı su karlar bıraz bıtsın cıkıp bakıcam ıns. kına ıcın degısık fıkırler dusunuyorum bı kac bısı var kafamda ama tam emın olabılırsem onlarında hazırlıklarına baslayabılırım. kına almayı dusunen ark gecen gun face te bı yerde su kınalardan gordum onlardan sıparıs edıcem hosuma da gıttı dusunursenız bakmanızı tavsıye ederım fıyatıda uygun geldı bana . kına sayısı hakkındada dun gece kayınvalıdmle konustum 100 tane yeter dedı artık 100 tane alayım yettıgı yere adar dıe dusundum..
Eki Görüntüle 349193
canım kaynana neden karar versinki kaç kına yeteceğini sen daha iyi bilirsin.ve sen neden alıyosun onların alması lazım
canım onlar alıcak ta ınt sıparıs oldugu ıcın bn sıparıs verıcem. kaynanama sorma sebebım de bızım taraf uzakta kalıo belkı pek geln olmaz onların taraf cok kalabalık bıde annem yok bnm fıkır almak ıcın sordum cnm
kuzummm lütfen kusura bakma bilmiyodummmkızmadın dimi
yok cnm olur mu öle sey sacmalama lutfen kızmadım tabıkı :))) sımdı herseyle tek basıma ugrastıgım ıcın ee cogu seyı de bılmıorum yonlendırende yok bnde o yuzden kayınvalıdeme danısıyorum bıraz
annadım fıstık allah yardımcın olsun
ne kadar şanslı olduğunu söylemek istiyorumevet canım bnm babamda onun babasıda emekli ev aldıla mobilya felan saolsunlar bize borç bırakmamak için elinden geleni yaptılar...ilerki zamanda stres yaşamak istemiyorum
Günaydınnlarrr, nasılsınn mervoşşşş
selam kızlarrr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?