- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Ohh 15 gün yada 1 ay öylemiiBen bir kac gün icinde alabilirdik diye umuyordum. Cünkü ni$andan sonra bir hafta daha kalacagim türkiyede sonra dönüyorum. Of ya bu kötü oldu
sağol bözüğüm teşekkür ederim
bebekler topik açıyım mı? sözlüller nişanlılar evlenecek bayanlar ruh halini haykır diyeee
Üzgünüm canım burası Türkiyee, burdaaa herşeyy yavaşşş
Hm peki bu (yavassss) fotografcilar albümü posta yolu ile gönderimiler ki? :)
Gönderirler canım, nişanlında gönderebilirrr
Ay insaAllah ya. Ni$anlimda sonra bana gönderir. Evet öyle yapabiliriz. :)
Iste zaman kisitli olunca böyle sorunlarla karsi karsiya kaliyor insan. Ni$anim da cok telasli olacaktir eminim keyfini cikaramamaktan korkuyorum :)
Canım sende benim gibiysen eğer, herşey mükemmel olsun diye takılıyosan keyfini çıkaramazsınn.
Rahat insanlara bayılıyorum yaaa keşkee olabilsekk
Yani nasil söylesem eminim ki dört dörtlük olmayacak hersey ama hayalimde kurdugum gibi olmasini istiyorum buda strese sokuyor beni. Baksana simdiden neleri düsünüyorum. O gün geldimi Allah bilir nasil olacak :)
Ama mükemmel olmasini istemekte hakkimiz dimi canim ömrümüz boyunca bu günleri beklemisiz. Hayatimizda bir sefer ni$anlanacagiz. En güzel sekilde olmasini bende istiyorum tabi ki.
Tabiki hakkımız canım, o an bişey olduğunda istemediğimiz canımız sıkılıyosa üzülüyosak o anı yaşayamıyoruz iştee
En iyisi bi kenarda durcann ne olursa olsunn hiç takmıycaksınn anı yaşıyacaksın ohhh
kalbiminbirincisi bir fikrim geldi fotograf mevzunla ilgili
fotografı nerde çekineceğiniz belliyse git nişandan önce
yetkili ile görüşmek istiyorum de
yetkiliye durumu anlatt
nişandan en geç bir hafta sonra nişan resimlerini kim teslim edicekse onunla anlaş derim
zaten resimciden randevu almak için gideceksin sen resimciye o zaman bunları da konuşmuş olursunn
bence böyle bir incelik yaPAbilirler
düşünsene sen resimci olsan yapmaz mısın?
Bunu basarabilirmiyiz ki sence :18: :))
Sahi senin ni$anin ne zamandi? Az kaldi dimi?
kalbiminbirincisi bir fikrim geldi fotograf mevzunla ilgili
fotografı nerde çekineceğiniz belliyse git nişandan önce
yetkili ile görüşmek istiyorum de
yetkiliye durumu anlatt
nişandan en geç bir hafta sonra nişan resimlerini kim teslim edicekse onunla anlaş derim
zaten resimciden randevu almak için gideceksin sen resimciye o zaman bunları da konuşmuş olursunn
bence böyle bir incelik yaPAbilirler
düşünsene sen resimci olsan yapmaz mısın?
Yok cnm benim söz var sırada mayıs başı nasip olursa
nişanda eylüle kalıcak galibaa
Çok mantıklı canım bencede şansını deneee
mutlaka kabul ederler :) ama fotografcına nişan günü mutlaka tekrar hatırlat resimleri erken alacağını ve ayrıca nişanın ertesi günü tekrar ara ve 3.günü tekrar ara mutlaka haber al ki ihmal etmesinler :)))
[ı]kızlar fotografçının parasını normalde erkek tarafı veryo dimi ?[/ı]
evet mervecim resimlerin ücretini erkek tarafı karşılıyor.
fiyat konusunda da taviz verme derim KalbiminBirincisidile getirrme yani yoksa bunlar türk şu parası der bu parası der aldıkça almaya çalışır sonraa hatta fotografçıyla konuşurken
kargoda resimler kaybolor fln riske etmek istemiyorum fln de
o zaten özü türk olduğu için 'hımm kargo parasından kaçıyor demek ki' diye kendi içinde mübalağ edecektir durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?