• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
biri yardım istediğinde hayır diyemiyorumm ki
desemde çok pişman oluyorum yanıma gelip dert yakındıklarında her şeyi unutup keşke gitseymişim yaa diyorumm. biraz safım galiba bennn :25:

kızlar çokk tşk ederim desteğiniz için
unutuyorum aslında ama hatırlayınca da saatlerce ağlayıp içimi döküyorumm sonra
aman pink diyorum gitme artık kimsenin yanına onlar olmadan da ayaktasın sen diyorumm.
onlar görürler herkez kendi yapsın kendi işini diyorum bir gaz :52:
bir ay gidiyor bana :)

kızlar çokk tşk ederim desteğiniz için
unutuyorum aslında ama hatırlayınca da saatlerce ağlayıp içimi döküyorumm sonra
aman pink diyorum gitme artık kimsenin yanına onlar olmadan da ayaktasın sen diyorumm.
onlar görürler herkez kendi yapsın kendi işini diyorum bir gaz :52:
bir ay gidiyor bana :)

:1: Kimseye gitmeden de olmuyo canm, bugün ona yarın bana diyosun ama herkese hak ettiği kadar değer vericeksin, fazlasını verirsen üzülüyosun ister istemez.

:1: Kimseye gitmeden de olmuyo canm, bugün ona yarın bana diyosun ama herkese hak ettiği kadar değer vericeksin, fazlasını verirsen üzülüyosun ister istemez.

evet bu gün ona yarın bana diyorum canla başla ona buna şuna 2. tekil kişiye 3.çoğula yaRDıma koşuyorum. ama onlara gelince iyi ama 1.tekil şahıs hep yanlızzz

selam kızlar bugünü dert günü ilan ettiniz sanırım :9:
güzel güzin ablalar sizi :9:
pink love, benim nişanımda da çok aksilik oldu ama çok şükür bitti geçti
çok klasik gelecek ama gerçekten önemli olan aşkitonla mutlu olman
gerisi unutuluyo

Dinlemek isterizz tabikiii
Şimdi kaç oldun bakimmm
Bide iletinee kaderin göz kırpışları yazmışsın çok hoş olmuşşş

89 mart ayı doğumluyum.

18. yaş günüm için halamın kızına envai çeşit pasta börek hazırlattım.
okul arkadaşlarımı çağırmıştım sadece ama sadece kızları
herşeyi hazırladık. iki çeşit doğum günü pastası yaptı halamın kızı biri tiremüsü biri de meyveli idi.
hazırlıklar bitti işte saat 1 oldu kimse yok 2 oldu kimse yok 2.5 oldu kimse yok.
kimse gelomicek galiba dedim.beklmeye devam ettim.sonra ağladım kimse beni sevmiyorr gelmedi kimse diyee. anneme sarıldım ağladımm sonra amcamınkızları geldi yaşlARI benden en az 5 yaş büyüktü onların.ben ağlamıyım diye saatlerce benle vakit geçirdiler. o gün öyle geçti ertesi gün okul vardı ve filiz hocanın dersi.benim durgunluğum dikkatini çekmiş herhalde (normalde çok konuşurum) sordu neyin var dedi sınıfın ortasında bende dün doğum günümdü hocam kimse gelmedi dedim ağlamaya başladım şıpır şıpırr :43: ağlama dedi bana tutamıyorum kendimi dedim çık dışarı dedi bana tmm hocam dedim çıktım sınıftan kendimi tuvaletlerden birine kitledim ağladım tenefüse kadaR.
sınıf arkadaşım geldi yanıma herkez geldi tek tek açıklama yaptı.bir sürü bahaneler işte tmm dedim geçtim.yanlız ilk gelen arkadaşım peşinde gelicektim pink ama filiz hoca müsade etmedi biırakın yanlız kalmayı öğrensin dedi o yüzden gelemedim dedi. bende doğru söylemiş dedim. öğrenmeliydim. ama öğrenemedim yanlız kalmayı ve hayatımda bir daha hiç doğum günümü kutlamak istemedim ve istemiyorum. ve kimseninde doğum gününü kutlamam kimseye iyi ki doğdun diye hediye almam. sildim bütün güzel günleri kendme düz hesap yaptım. beklentiler azaltıkça kırıklıklarda azalıyorr
yaa böyle işte kızlarrr gene çok konuştumm :27:

sende ne şanssız kızmışsın be pinkk :70:
neyse canım gerçekten üzücü bi durum.benimde başıma öyle bişey geldi.aynı şey değil ama.
arkadaşlarımı,akrabalrdan genç takımını davet ettim günden öncesinden planlar yapıldı.herkes sevdiği bişey söyledi.yılbaşı cumaa akşama denk geliyodu çarşamba akşamdan başladım hazırlıga.cuma akşamı eve geldim koştur koştur dewam ettim.saat 10 falan oldu zile basıldı uzaktan bi akrabamız :53::53::53: maa aile gelmişler 10 kişi var rahat :53::53::53::53: hemde çat kapı davetsz :53::53::53:
yedik içtik gittiler biz arkadaşlarla sonradan eğlendik :53:

89 mart ayı doğumluyum.

18. yaş günüm için halamın kızına envai çeşit pasta börek hazırlattım.
okul arkadaşlarımı çağırmıştım sadece ama sadece kızları
herşeyi hazırladık. iki çeşit doğum günü pastası yaptı halamın kızı biri tiremüsü biri de meyveli idi.
hazırlıklar bitti işte saat 1 oldu kimse yok 2 oldu kimse yok 2.5 oldu kimse yok.
kimse gelomicek galiba dedim.beklmeye devam ettim.sonra ağladım kimse beni sevmiyorr gelmedi kimse diyee. anneme sarıldım ağladımm sonra amcamınkızları geldi yaşlARI benden en az 5 yaş büyüktü onların.ben ağlamıyım diye saatlerce benle vakit geçirdiler. o gün öyle geçti ertesi gün okul vardı ve filiz hocanın dersi.benim durgunluğum dikkatini çekmiş herhalde (normalde çok konuşurum) sordu neyin var dedi sınıfın ortasında bende dün doğum günümdü hocam kimse gelmedi dedim ağlamaya başladım şıpır şıpırr :43: ağlama dedi bana tutamıyorum kendimi dedim çık dışarı dedi bana tmm hocam dedim çıktım sınıftan kendimi tuvaletlerden birine kitledim ağladım tenefüse kadaR.
sınıf arkadaşım geldi yanıma herkez geldi tek tek açıklama yaptı.bir sürü bahaneler işte tmm dedim geçtim.yanlız ilk gelen arkadaşım peşinde gelicektim pink ama filiz hoca müsade etmedi biırakın yanlız kalmayı öğrensin dedi o yüzden gelemedim dedi. bende doğru söylemiş dedim. öğrenmeliydim. ama öğrenemedim yanlız kalmayı ve hayatımda bir daha hiç doğum günümü kutlamak istemedim ve istemiyorum. ve kimseninde doğum gününü kutlamam kimseye iyi ki doğdun diye hediye almam. sildim bütün güzel günleri kendme düz hesap yaptım. beklentiler azaltıkça kırıklıklarda azalıyorr
yaa böyle işte kızlarrr gene çok konuştumm :27:

Kötü bir günmüş gerçektenn, özgürlüğee ilk girişee kötü başlamışsın cnm, ama insan oğlu çiğ süt emmiş diye boşa demiyorlarr, hayattaki herkes gelip geçicii eşin, annen baban kardeşinn bi sensinn kendi nefesinlee sonsuza dek yaşıyacağınn

sende ne şanssız kızmışsın be pinkk :70:
neyse canım gerçekten üzücü bi durum.benimde başıma öyle bişey geldi.aynı şey değil ama.
arkadaşlarımı,akrabalrdan genç takımını davet ettim günden öncesinden planlar yapıldı.herkes sevdiği bişey söyledi.yılbaşı cumaa akşama denk geliyodu çarşamba akşamdan başladım hazırlıga.cuma akşamı eve geldim koştur koştur dewam ettim.saat 10 falan oldu zile basıldı uzaktan bi akrabamız :53::53::53: maa aile gelmişler 10 kişi var rahat :53::53::53::53: hemde çat kapı davetsz :53::53::53:
yedik içtik gittiler biz arkadaşlarla sonradan eğlendik :53:

Seninkide kötüymüş beee :60:

Back