- Konu Sahibi bal_bocegi
ayy sihil hiç aklıma gelmemişti benim :18:
ama sihil degil biliyorumm
ben ya çıbansa die şey ettirdimmm de degilmiş
gördüğüm ilk 3 kişiye sordum :)))herkezz 10 çayında daaa :)))
yok kız çıban öyle bi gecede çıkar mı
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sihil hiç aklıma gelmemişti benim :18:
ama sihil degil biliyorumm
ben ya çıbansa die şey ettirdimmm de degilmiş
gördüğüm ilk 3 kişiye sordum :)))herkezz 10 çayında daaa :)))
Merhaba kizlar gününüz aydin olsun. Nasilsiniz?
Gecmis olsun merve nezle mi oldun yoksa?
bal_bocegi hayirdir kim ne yapti sana
Ben iyiyim cok sükür kizlar. Evde ki son günlerimin keyfini cikarmaya calisiyorum :) haftaya ise baslayacagim cünkü.
Kimsee bişey yapmıyo sorun ordaa zatenn :2:
A NE GÜZEL GÜLÜM HAYIRLI OLSUNN YENİ İŞ Mİ ??
Bendee attil istiyommm![]()
Hmm ben o zaman fransiz kaldim bu soldan soldan gelmelere :44: :)
Cok tesekkür ederim canim insaAllah hayirli olur. Evet yeni bir is canim. Benim hayal ettigim bir is degil ve egitimime göre düsük seviyede bir is. Ama malum evlilik planlarimiz var o yüzden bu isi kabul etmek zorundaydim.
Ben evde oturmaktan yoruldum sende calismaktan dimi :))
InsaAllah canim insaAllah dedigin gibi olur. Ama beni rahatlatan sadece belirli bir süre orada calisacak olmam. Bi hedefimiz var ve o beni motive ediyor bu konuda :)
Ne isi yapiyorsun peki? Evlendikten sonra da calismayi düsünüyormusun?
Ne güzel canım Allah utandırmasınnn,
ben idari işler sorumlusuyum işim rahat fakat evlenince çıkmak zorunda kalacağım
Aslına bakarsan evlendikten sonraa hiç çalışmama taraftarıyım ama yapcak bişi yokk:90:
günaydın canım kendi adıma iyiyim biraz hapşırıyorum o kadar.sen nasılsın?
Anladim canim, Allah hayirli kazanclar nasip eylesin. Güzel ve rahat bir ise sahip olmak cok zor bu zamanda.
Canim sonucta ev hanimligi da bir is hatta büyük bir sorumluluk isteyen bir is. Bakma maas vermiyorlar ev hanimlara :) Ben türkiye ye tasinacagim icin hemen calisamicam tabi ki. Ama kendimizi biraz toparlayabilmemiz icin hamile kalana kadar calismayi düsünüyorum. InsaAllah cocugumuz olduktan sonra da istesemde uzun süre calisamicam.![]()
böcüğüm yanına al beniiii![]()
Kizlar türkiyede ni$an ablümü yaptirmak ne kadar sürüyor? Yani albümü alabilmek? Bi bileniniz var mi?
böcüğüm nişandan sonra sende bu konuda yardım isteyebilirim bebişim![]()
15 ila 1 ay canm stüdyonun yoğunluğuna bağlıı
Başımlaa beraberrr :82: