• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ay insaAllah ya. Ni$anlimda sonra bana gönderir. Evet öyle yapabiliriz. :)

Iste zaman kisitli olunca böyle sorunlarla karsi karsiya kaliyor insan. Ni$anim da cok telasli olacaktir eminim keyfini cikaramamaktan korkuyorum :)

Canım sende benim gibiysen eğer, herşey mükemmel olsun diye takılıyosan keyfini çıkaramazsınn.
Rahat insanlara bayılıyorum yaaa keşkee olabilsekk:77:

Canım sende benim gibiysen eğer, herşey mükemmel olsun diye takılıyosan keyfini çıkaramazsınn.
Rahat insanlara bayılıyorum yaaa keşkee olabilsekk:77:

Yani nasil söylesem eminim ki dört dörtlük olmayacak hersey ama hayalimde kurdugum gibi olmasini istiyorum buda strese sokuyor beni. Baksana simdiden neleri düsünüyorum. O gün geldimi Allah bilir nasil olacak :)

Ama mükemmel olmasini istemekte hakkimiz dimi canim ömrümüz boyunca bu günleri beklemisiz. Hayatimizda bir sefer ni$anlanacagiz. En güzel sekilde olmasini bende istiyorum tabi ki. :69:

Yani nasil söylesem eminim ki dört dörtlük olmayacak hersey ama hayalimde kurdugum gibi olmasini istiyorum buda strese sokuyor beni. Baksana simdiden neleri düsünüyorum. O gün geldimi Allah bilir nasil olacak :)

Ama mükemmel olmasini istemekte hakkimiz dimi canim ömrümüz boyunca bu günleri beklemisiz. Hayatimizda bir sefer ni$anlanacagiz. En güzel sekilde olmasini bende istiyorum tabi ki. :69:

Tabiki hakkımız canım, o an bişey olduğunda istemediğimiz canımız sıkılıyosa üzülüyosak o anı yaşayamıyoruz iştee
En iyisi bi kenarda durcann ne olursa olsunn hiç takmıycaksınn anı yaşıyacaksın ohhh:30:

kalbiminbirincisi bir fikrim geldi fotograf mevzunla ilgili

fotografı nerde çekineceğiniz belliyse git nişandan önce
yetkili ile görüşmek istiyorum de
yetkiliye durumu anlatt
nişandan en geç bir hafta sonra nişan resimlerini kim teslim edicekse onunla anlaş derim
zaten resimciden randevu almak için gideceksin sen resimciye o zaman bunları da konuşmuş olursunn
bence böyle bir incelik yaPAbilirler
düşünsene sen resimci olsan yapmaz mısın?

yetkiliye durumu anlatt
nişandan en geç bir hafta sonra nişan resimlerini kim teslim edicekse onunla anlaş derim
zaten resimciden randevu almak için gideceksin sen resimciye o zaman bunları da konuşmuş olursunn

Bak bunu hic düsünmedim. Tabi ya randevu almak icin gitmemiz gerekecek fotografciya. En azindan denemekte bir yarar vardir. Yurt disina gidecegimi ve zamanimizin malesef kisitli oldugunu söyleriz. InsaAllah anlayis gösterirler :) Öyle cok seyler düsünüyorum ki bu hic aklima gelmedi bile :) Tesekkür ederim fikir icin. :71:

Bunu basarabilirmiyiz ki sence :18: :))

Sahi senin ni$anin ne zamandi? Az kaldi dimi?

Yok cnm benim söz var sırada mayıs başı nasip olursa
nişanda eylüle kalıcak galibaa:50:

yetkiliye durumu anlatt

Çok mantıklı canım bencede şansını deneee:74:

mutlaka kabul ederler :) ama fotografcına nişan günü mutlaka tekrar hatırlat resimleri erken alacağını ve ayrıca nişanın ertesi günü tekrar ara ve 3.günü tekrar ara mutlaka haber al ki ihmal etmesinler :)))

Yok cnm benim söz var sırada mayıs başı nasip olursa
nişanda eylüle kalıcak galibaa:50:

Çok mantıklı canım bencede şansını deneee:74:

Öylemi anladim canim olsun ben o kadar cok $afak saydim ki eylüle'de cok fazla bisey kalmadi. Allah sabir versin canim :) Mayista kapida zaten insaAllah sözün hayalinde ki gibi olur. :69:
Evet kesinlikle en azindan bir konusup denemem lazim. Umarim kabul ederler. Düsünsenize ni$an albümü yaptiriyorsunuz ama evinize dönmek zorunda kaldiginiz icin albümünüz göremiyorsunuz bile ne kadar kötü olur :(

mutlaka kabul ederler :) ama fotografcına nişan günü mutlaka tekrar hatırlat resimleri erken alacağını ve ayrıca nişanın ertesi günü tekrar ara ve 3.günü tekrar ara mutlaka haber al ki ihmal etmesinler :)))

Yani pesini birakma diyorsun :) Tamam öyle yapariz. Hem onlarinda yararina olur degilmi. Müsteri kazanmis olurlar :) Hatta isterlerse birazcik daha fazla veririm yeter ki zamaninda albüme kavusayim :)

[ı]kızlar fotografçının parasını normalde erkek tarafı veryo dimi ?[/ı]

Sahi hic bi fikrim yok bu konuda. Benim düsüncem ni$anda gelin dügünde damat veriri diye. Gerci benim icin hic fark etmiyor. Ben pa$amla mümkün oldugu kadar herseyi paylasmaya hazirim. Ni$an albümün parasini kendim vermeyi düsünüyorum yani öyle diyeyim :)

evet mervecim resimlerin ücretini erkek tarafı karşılıyor.

fiyat konusunda da taviz verme derim KalbiminBirincisi :51: dile getirrme yani yoksa bunlar türk şu parası der bu parası der aldıkça almaya çalışır sonraa hatta fotografçıyla konuşurken

kargoda resimler kaybolor fln riske etmek istemiyorum fln de
o zaten özü türk olduğu için 'hımm kargo parasından kaçıyor demek ki' diye kendi içinde mübalağ edecektir durumu :1:

benim bildiğim erkek tarafı veriri fotorgrafçı parasını.ama ben şöyle bişey düşündüm.yüzüğü kız erkeğe,erkek kıza alıyoya.yüzüğü onlar alır.ben fotografçı parasını veririm.nişandan sonra eğlenceye gidince onun masrafınıda çekerim.çünkü nşanlım gidicek nişandan 1 gün sonra.ondan fotografın parasını isteyemem ayıp olur.

evet mervecim resimlerin ücretini erkek tarafı karşılıyor.

fiyat konusunda da taviz verme derim KalbiminBirincisi :51: dile getirrme yani yoksa bunlar türk şu parası der bu parası der aldıkça almaya çalışır sonraa hatta fotografçıyla konuşurken

kargoda resimler kaybolor fln riske etmek istemiyorum fln de
o zaten özü türk olduğu için 'hımm kargo parasından kaçıyor demek ki' diye kendi içinde mübalağ edecektir durumu :1:

Peki tamam fiyat konusunda dikkatli olurum o zaman gerci pa$amda yanimda olur zaten ikimiz birlikte hall ederiz insaAllah :))

Merve ben hic bilmiyorum nasil en dogrusu olur diye.

Mesela bizim ni$animiz evde olacak dolayisiyle daha sonra belki disari cikariz ama ayrieten bir eglence olmayacak. Damadin ni$anligi ve kizin elbisesi alinacak ve yüzükler alinacak. Ama onuda düsünmüyor degilim hani 'bunu sen öde bunu ben ödeyeyim' diyemem ona sanirim. O yüzen ortaklasa hall ederiz diye düsünüyorum. Kuaför ve fotografciyida kendim öderim diyorum. De bakalim beyfendiyle hic konusmadim bu konuyu :))

Ni$andan bir gün sonra nereye gidecek onu merak ettim?

Karalama kağıdımmm bi an onu karalarken aslında onunla dertleştiğimi fark ettim

$Document_0.jpg

Back