- Konu Sahibi bal_bocegi
![KK3 :91: :91:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze="3"]yaa bi gün gelicekk, gelinlikk bakmayaa gittiğimizidee burdan yazışaabilcekmiyizz acabaa :97:[/sıze]
kızlar ben evlenene kadar yani nişanlıyken bilezik vs takmak istemiyorum :26: ve aldırmakta istemiyorum.onun yerine daha kibar bişey,bileklik olur incecik bi hasır olabilir falan.bana sorarlarmı acaba.yoksa kendilerimi alır
Yaa bırakk alsınalrr allasenn, sakın öyle bişey deme bence canımm.
Takmazsan takmazsın kenarda dursunn, bilekliği nişanlına söylersin o müsait bi zamanda alırr.![]()
ay ne bilim altın altındır gerçi.ama sadece yüzük takmak istemiyorum elimde kolumda bişiler olsun nişanlı oldugum belli olsun istiyorum.
kızlar nişanda kız erkeğe sadece yüzük takıyo dimi.
Ben nişanlıma ısrarla sarı beyaz yüzük taktırdım. Sadece beyaz olursa 'kendi aralarında takmışlardır' izlenimi uyandırmasın insanlarda, sarı da olsun resmiyet olduğu belli olsun diye hiç istemediği halde zorla aldırdım![]()
kızlar ben evlenene kadar yani nişanlıyken bilezik vs takmak istemiyorum :26: ve aldırmakta istemiyorum.onun yerine daha kibar bişey,bileklik olur incecik bi hasır olabilir falan.bana sorarlarmı acaba.yoksa kendilerimi alır
ay ne bilim altın altındır gerçi.ama sadece yüzük takmak istemiyorum elimde kolumda bişiler olsun nişanlı oldugum belli olsun istiyorum.
kızlar nişanda kız erkeğe sadece yüzük takıyo dimi.
muhtemelen sana sorarlar canım. Sormazlarsa da sen aşkitona azcık çıtlat söz arasına
ayrıca "almayın" falan da deme sakın ben ettim sen etme
biz hem yüzük hem saat taktık
bohçalar da nişnda veriliyo bizim adetlere göree
o yüzden bohçaları da yapmıştık
İyi yapmışsın canım, ya nedir bu erkeklerin beyaz renk yüzük takma istekleriii, bende bu konuda çok zorlanıcammm
Altın takıyosan sarı olcakk, resmi olduğu belli olcakk, adamı çıldırtmasınlarr yaa madem evleniyosun takcan o halkayıı![]()
ben şunu alın bunu alın veya almayın demedimde.kimin gücü neye yetiyosa onu yapcak dedim.bohça biz anlaştık nişanda yapmicaz
bence en iyisini yapmışsınız caanım
anlaşarak olduğu sürece herşey çok güzel ilerliyo
İyi yapmışsın canım, ya nedir bu erkeklerin beyaz renk yüzük takma istekleriii, bende bu konuda çok zorlanıcammm
Altın takıyosan sarı olcakk, resmi olduğu belli olcakk, adamı çıldırtmasınlarr yaa madem evleniyosun takcan o halkayıı![]()
Ona kalsa hiç takmaz ya neyse :))
Ona kalsa hiç takmaz ya neyse :))