• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben evlenene kadar yani nişanlıyken bilezik vs takmak istemiyorum :26: ve aldırmakta istemiyorum.onun yerine daha kibar bişey,bileklik olur incecik bi hasır olabilir falan.bana sorarlarmı acaba.yoksa kendilerimi alır

kızlar ben evlenene kadar yani nişanlıyken bilezik vs takmak istemiyorum :26: ve aldırmakta istemiyorum.onun yerine daha kibar bişey,bileklik olur incecik bi hasır olabilir falan.bana sorarlarmı acaba.yoksa kendilerimi alır

Yaa bırakk alsınalrr allasenn, sakın öyle bişey deme bence canımm.
Takmazsan takmazsın kenarda dursunn, bilekliği nişanlına söylersin o müsait bi zamanda alırr.:61:

Yaa bırakk alsınalrr allasenn, sakın öyle bişey deme bence canımm.
Takmazsan takmazsın kenarda dursunn, bilekliği nişanlına söylersin o müsait bi zamanda alırr.:61:

ay ne bilim altın altındır gerçi.ama sadece yüzük takmak istemiyorum elimde kolumda bişiler olsun nişanlı oldugum belli olsun istiyorum.
kızlar nişanda kız erkeğe sadece yüzük takıyo dimi.

ay ne bilim altın altındır gerçi.ama sadece yüzük takmak istemiyorum elimde kolumda bişiler olsun nişanlı oldugum belli olsun istiyorum.

Evet bizde sadece erkeğin yüzüğü alınırr.
Canım sen yüzüğünü tak zaten yeterince belli olcak nişanlı olduğun :1:

Ben nişanlıma ısrarla sarı beyaz yüzük taktırdım. Sadece beyaz olursa 'kendi aralarında takmışlardır' izlenimi uyandırmasın insanlarda, sarı da olsun resmiyet olduğu belli olsun diye hiç istemediği halde zorla aldırdım:33:

Ben nişanlıma ısrarla sarı beyaz yüzük taktırdım. Sadece beyaz olursa 'kendi aralarında takmışlardır' izlenimi uyandırmasın insanlarda, sarı da olsun resmiyet olduğu belli olsun diye hiç istemediği halde zorla aldırdım:33:

:46: İyi yapmışsın canım, ya nedir bu erkeklerin beyaz renk yüzük takma istekleriii, bende bu konuda çok zorlanıcammm:52:
Altın takıyosan sarı olcakk, resmi olduğu belli olcakk, adamı çıldırtmasınlarr yaa madem evleniyosun takcan o halkayıı:47:

muhtemelen sana sorarlar canım. Sormazlarsa da sen aşkitona azcık çıtlat söz arasına:34:
ayrıca "almayın" falan da deme sakın ben ettim sen etme :19:

biz hem yüzük hem saat taktık
bohçalar da nişnda veriliyo bizim adetlere göree
o yüzden bohçaları da yapmıştık

muhtemelen sana sorarlar canım. Sormazlarsa da sen aşkitona azcık çıtlat söz arasına:34:
ayrıca "almayın" falan da deme sakın ben ettim sen etme :19:

biz hem yüzük hem saat taktık
bohçalar da nişnda veriliyo bizim adetlere göree
o yüzden bohçaları da yapmıştık

ben şunu alın bunu alın veya almayın demedimde.kimin gücü neye yetiyosa onu yapcak dedim.bohça biz anlaştık nişanda yapmicaz

:46: İyi yapmışsın canım, ya nedir bu erkeklerin beyaz renk yüzük takma istekleriii, bende bu konuda çok zorlanıcammm:52:
Altın takıyosan sarı olcakk, resmi olduğu belli olcakk, adamı çıldırtmasınlarr yaa madem evleniyosun takcan o halkayıı:47:

:9: sıkmayın adamceğizleri yaw
altını erkeklere hiç yakıştırmıyorum
onun yerine platin takılmalı bütçe yetmezse güzel bir gümüş...
hem altın kadınların fıtratını güçlendirip, hormonlarını dengeler. Bu sebeple Peygamber efendimz tarafından erkeklere yasaklanmış...
altın takmanın faydalarını okumuşsanız görmüşsünüzdür muhakkak

bence en iyisini yapmışsınız caanım
anlaşarak olduğu sürece herşey çok güzel ilerliyo

[ı]evet canım aynen.yeterki anlaşılsın.
çok çok anlayışlı bi aile var karşımda.inşallah ilerde değişmezler.ev yaptırıyolar bizim için.çok fazla istek sunmuyorum.gücnüz neye yeterse diyorum.
[/ı]

Ona kalsa hiç takmaz ya neyse :))

Benim ki de şuan laboratuarda çalıştığı için takmıyor ama buraya gelince mecburen takıyor tabi. İleride bölüm değiştirdiğinde bahane bulacak mı bakalım.

Onlarr takmadığı sürece bizde takmıyalımm, protestoo ediyorummm.:64:
Bizimde bahanelerimizz varrrrr:19:

benim çevremde gördüğüm hiçbir erkek yüzük takmayı sevmiyo

kızlar size bişey sorucam
ben hiç daha önce ,internetten alışveriş yapmadım
sitelere bakıp fiyat aldım sadece
sizin parfüm konusunda güvendiğiniz bi internet sitesi var mı?
kozmatik shoplardan daha uygun görünüyolar

Back