2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın gelinlerr
gelin dediğin oturmaz yorulmaz uyumaz çalışır hizmet eder hadi bakalım kolay gelsin

Günaydın gelinlerr
gelin dediğin oturmaz yorulmaz uyumaz çalışır hizmet eder hadi bakalım kolay gelsin

Kalmadııı oo eskii gelinlerrrrrrr
artıkk hiç bişeyinn eskisi kalmadıı herşeyy yeniii herkess yeniiii

Nerdee misalll o eskii bayramlarrr

Günaydın Kızlarrr

Nasılsınız?

Sormak istediklerim var. Tecrübesi olan veya bu konuyu bilen varsa lütfen cvp versin.
Şimdi bu bayramlarda geline hediye olayı nasıl oluyor?
Bir de ilk kim kime gidiyor? Kaçıncı gün çıkılıyor el öpmeye
İlk erkek tarafının mı ailesi geliyor ?

Sonra bizimkiler gelmediler yapmadılar falan filan diyor konu oluyor sevmiyorumm :26:

esmam hediye olayı benm annemin anlatmasına göre damat,veya damadın annesi alır gelini üst bas alır bayramda giyeceklerini alır.sen artık onlarınsın babanın aldıgı değilde onların aldıgı şeyleri giycekmişin (akıllarına gelir mi bilmem ama bizimkilerin akıllarına gelmez bana bi yazma bile gönderse mutlu olurum )

el öpmeye gelince.
ilk gün nişanlın size gelcek annenlerin bayramını kutlicak seni alıp onlara götürcek sende onların elini öpcen.
aile olarak daha sonra onlar gelcek önce sonra siz gitceksiniz.

aynen böylee...........

Biz dün nişanlımla gittik alışverişe bir tane elbise beğendim bi tane pantalon aldım altına uygun ayakkabılarım vardı zaten.
Bir eşarp parası aldım nişanlımdan :) Bir de uygun çanta alsam tamam oluyor :)

İlk gün o gelicek bize annemlerin elini öpücez sonra benim akrabalara gideceğiz el öpmeye ( daha doğrusu benim nişanıma gelmeyen hiç bir akrabamın eline gitmeyeceğim için çok sürmez sayılı bir kaç kişi çabuk biter)
İkinci günde ben onlara gideceğim annesinin babasının elini öpmeye sonra onların akrabalarını gezeceğiz.
Sonraki günlerde de kendimizz gezerizzz :) İnş. herkezin tatili dolu dolu geçer..

ayyy inşallah canım yaaaa ben napcam hiç bilmiyorum cumadan sona tatil.cumartesi kendime bir iki bişiler bakcam.
sonrası evdeyim.
karşıya gidicem sultanbeyliye nişanlımın amcasının oglu var eşilyle çok iyi anlaşıyorum onlara gitmek istiyorum bakalım bakalım
hiç bi plan yok şinciklik

kalmadııı oo eskii gelinlerrrrrrr
artıkk hiç bişeyinn eskisi kalmadıı herşeyy yeniii herkess yeniiii

Nerdee misalll o eskii bayramlarrr

şimdi gelinler hizmet bekliyo..

güle güle giy esmacıımm, bende baya masrafa soktum benimkini.. Ama kendi ısrar etti napim
Ben anneme babama gidiyorum bayramda, ilk onları öpücem :) validemi telefonla kutlarım artık, geldikten sonra da onu öpmeye giderim, bu bayram böyle olcak mecbur..

biz ölelim o zaman

iyiyim canımm tatile şafak sayıyom
şafak 2

Bendee tatill istiyommmm:84:
Ama cumartesi gelirizz gibii, gelmesek ne iyi olurrr çok az işim kaldıı onalrıı hallederdimmm, pazarr kıyafett bakardımmm arefeeyi hiç demiyorum zatenn bayramdan daha yoğun geçiyo bizim evdeee hazırrlıkk hazırlıkkkkkk

Bu konuyu iyiki sordukk cnm çok merak ediyorum bende, dün bende sözlüme sordum ama onunda fikri yokk doğal olarak,
Ama duyumlarıma göre bayramda giyeceği kıyafetlerr alınıyoo tam teşekkül, damadın ailesii gelin evinee geliyoo gelinin ailesee damatların evinee gitmezmişşşş
Sanırım arefe yada 1. gün gelin görmeye geliniyoo kıyafetlerii ell öpmee hediyesii veriliyoo artık çeyrekmi olurr bilezikmmii bilmem ağanın eli tutulmazzz sonraa iştee sen gidiyosun el öpmeyee vsss

iyi güzel alsınlar gelsinler de bunu erkek tarafının bilmesi gerekiyor, biz bilsek bile söyleyemeyiz ki söylesek bile onlar kendileri bilip yapmayınca zor gelir. Bi garip işler bunlar

bizimkilerden bişi gelmez avcunu yala merve

al benden de o kadar, nişanlın burda olsaydı ona bişiler aldırırdın en azından öyle avunurdun kıss. Kendi kendimize bunu yapabiliyoruz ancak, onların düşünmesi lazım Bi hediye bişey verse kaynanam o kadar sevincem ki hiç mi hiiçç beklemiyorum çünkü..

Elbisee bende tamam da takı olayından bende emin değilimm :82:

Ya bidee bunun kurbanııı varrr gelinee koç gelirrr boynuzzlarındaaa bileziklerrrleeeee offffffff offff bu şerefee nail olurmuyuzz acep

Rüyamızda görürüz belkiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…