2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aaaaa sinir oldum, msn de tartıştık şimdi
bu bayram öyle böyle uzaklıkla geçicek te kurbanı tartışmaya başladık şimdiden..
Kurbanda annem babam gelecek, sizinkilerin gelmesi lazım dedim
oda annem seni bekler o gelince bida senin gelmenin ne anlamı kalıyo diyo..
ayağıma mı gelecekmiş annesi, ne alakası var gelin kızını görmeye gelecek dedim..
ben hep kendimi düşünüyomuşum,erkek tarafına adet yokmuş mu...
Sanki bi başımayım ben ve adetleri kendim yazıyorum..

Erkek tarafının adetii olmaskii, hep adetlerrr gelinlerrden çıkarr dimiii !!!
Canım neden geriliyosunuzki şimiden ilk gün sen gidersin elini öpersin sonraki 3- 4 . günde onlar gelir.
Üstüne gitme cnm böyle bi konu içinn üzmeyin birbirinizzii

offf hepsi aynı cnm..ama çocuga kızma yani annesi bilmıo mu sanki..onun soylemesi lazım gitcez dıye..ama nerdeeeee dimii :)

Kızlarr yaa bu terliklerr hoşuma gitti pembesii markofonidee satıştaa
nasıl sizcee bi fikirr veri verinnnnn

bende baktm şmdi cnm kzulu olanı begendm bıde papatya gbi warya o çok guzel :) alsammıki acaba dıorm

Yaaa yapmaa bunuuu bak şimdi ben sana soruyorum sen banaaa bakıymm şuu kuzuluyaaa şimdii bugün sonn indirim kuponumda vardı ondan niyetlendim bayılıyomm böylee pofuduk terliklereeee:78:

yok çizgisiz olan kzuzuyu dedm cnm bide papatya dedgm sonlarda boyle kfasında dıkdörtgen dıkdörtgen bişeyler çıkıo bigudi gbi

İkisinidee tutturamadımm yanii, terlik konusundaa zevklerimizz zıtt o zamannn
ay neyse ben çıktımm gecee girersemalırım giremezsemm de bi dahaki kampanyaa artık nap,mmm

uyuz yahu, oda naz yapacak
anlaştık galiba ilk o tek gelicek beni almaya hemde bayramlaşacak, sonra onlara ikimiz gidecez el öpmeye
sonra da ailesi annemlere hoşgeldine gelecekler.. huhh

offf hepsi aynı cnm..ama çocuga kızma yani annesi bilmıo mu sanki..onun soylemesi lazım gitcez dıye..ama nerdeeeee dimii :)

aynennn :) bakalım görecezz..

terlikler çok güzelmiş bu arada, ama bu ayda battım ben bida çıkar inşllh hiç ev terliği yok çeyizimde..
neyse iyi akşamlar kızlar, görüşüzz iyi bakın kendinizee :79:

uyuz yahu, oda naz yapacak
anlaştık galiba ilk o tek gelicek beni almaya hemde bayramlaşacak, sonra onlara ikimiz gidecez el öpmeye
sonra da ailesi annemlere hoşgeldine gelecekler.. huhh

Aynen böylesi daha iyi olmuş esramm, bizimdee böylee olcakk büyükk ihtimalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…