- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.041
selincik şaka bi yanada peki gelin yatagı için düz beyaz nevresim almamız gerekiyo mu yoksa sardırılan dantelli takımlar mı serilcek
Canım yanii illa açık açık söyletcennbulaşmazz onaa balım annenlerr bilirr, sen nasıll bilmiyonn kısss :)
Gelin çeyizi gider gelin odası yapılırken yatağı bezenir işte ortaa kısmaa kalın yine beyazz patiskaa kumaşş seriyolarr ayrıyetenn, yani çarşamların temiz kalıyoo, çıkması gereken o kumaşa çıkıyoo hatta eskiden adet varmış o kumaşş işteilgili kişilere gösterilirr vs.
hmm beyaz mı serilir.aman kanun mu canım değiştirilemez mi yanitabi çeyiz serilirken beyaz serilir gerçide ben değiştiririm onu ama bellide olmaz yaa sonraki geceler saklarım olnmazsa:78:
Baktınızmıı yolladığım topiktekii çeyizlereee ??
Yaa bende evimi döşemek istiyorumm, eşyalarımı almakistiyorum çeyizimi sermek istiyorummmmmmmmm
ben baktım canım kız çok özenli hazırlamış herşeyini ya masallah
Baktınızmıı yolladığım topiktekii çeyizlereee ??
Yaa bende evimi döşemek istiyorumm, eşyalarımı almakistiyorum çeyizimi sermek istiyorummmmmmmmm
darısı başına inşşşallhh
Sαnα Niyet Ettim Sevgili Üç Kere Ağzımα Alıyorum Adını Üç Kere Burnumα Çekiyorum Kokunu Genzime Kαdαr Üç Kere Yüzüme Çαlıyorum Yüzünü Üç Kere Mest Ediyorum Seni Kαlbime Sürüyorum Ve "Aşk"ın El Pençe Divαn Kαrşısındα,Seni Seviyorum... ♥Allαh Kαbul Etsin♥
kocişlere gönderin kızlar ben çok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?