• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
selincik şaka bi yanada peki gelin yatagı için düz beyaz nevresim almamız gerekiyo mu yoksa sardırılan dantelli takımlar mı serilcek

Canım genelde annelerimizin sardırdıkları varya onlar oluyoo düz beyaz, krem, yada nebiliym hafif böyle renkli sardıranlarda oluyo ama yoksaa öyle bişeyy her markanın varr galibaa gelin nevresimleri var düz beyaz krem kendinden desenli felan oluyoo saten oluyo pamuklu oluyoo oluyoo yanii :30:

Canım yanii illa açık açık söyletcenn :1: bulaşmazz onaa balım annenlerr bilirr, sen nasıll bilmiyonn kısss :)
Gelin çeyizi gider gelin odası yapılırken yatağı bezenir işte ortaa kısmaa kalın yine beyazz patiskaa kumaşş seriyolarr ayrıyetenn, yani çarşamların temiz kalıyoo, çıkması gereken o kumaşa çıkıyoo hatta eskiden adet varmış o kumaşş işteilgili kişilere gösterilirr vs.

Canım yanii illa açık açık söyletcenn :1: bulaşmazz onaa balım annenlerr bilirr, sen nasıll bilmiyonn kısss :)
Gelin çeyizi gider gelin odası yapılırken yatağı bezenir işte ortaa kısmaa kalın yine beyazz patiskaa kumaşş seriyolarr ayrıyetenn, yani çarşamların temiz kalıyoo, çıkması gereken o kumaşa çıkıyoo hatta eskiden adet varmış o kumaşş işteilgili kişilere gösterilirr vs.

heee dogruyaa :34: tmm canım sağol :70:ben kimsye bi,şi göstermicem :52:

Baktınızmıı yolladığım topiktekii çeyizlereee ??
Yaa bende evimi döşemek istiyorumm, eşyalarımı almakistiyorum çeyizimi sermek istiyorummmmmmmmm:52:

Sαnα Niyet Ettim Sevgili Üç Kere Ağzımα Alıyorum Adını Üç Kere Burnumα Çekiyorum Kokunu Genzime Kαdαr Üç Kere Yüzüme Çαlıyorum Yüzünü Üç Kere Mest Ediyorum Seni Kαlbime Sürüyorum Ve "Aşk"ın El Pençe Divαn Kαrşısındα,Seni Seviyorum... ♥Allαh Kαbul Etsin♥

kocişlere gönderin kızlar ben çok begendim :69:

Kızlar bende bunları beğendim :69:

Ama annem pikeleri sardırmaya verdiği için alamıyorum

Bunu da çeyiz topiklerinden birinde görüm çok beğendim bende istiyorum yaaa

Eklentiler

• $golden%20daisy.jpg
    $golden%20daisy.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 17
esmam seni altta gördüm ama neysem çıkma vaktim geldi ben kaçıyorum eve varınca okurum yavrum seviyore seni öptüm kocaman iyi aksamlar gelincikler

Sαnα Niyet Ettim Sevgili Üç Kere Ağzımα Alıyorum Adını Üç Kere Burnumα Çekiyorum Kokunu Genzime Kαdαr Üç Kere Yüzüme Çαlıyorum Yüzünü Üç Kere Mest Ediyorum Seni Kαlbime Sürüyorum Ve "Aşk"ın El Pençe Divαn Kαrşısındα,Seni Seviyorum... ♥Allαh Kαbul Etsin♥

kocişlere gönderin kızlar ben çok begendim :69:

Ayyy bu süpermişşş, kaydedim hemen iftar varkti yollarım :69: çok güzell..
iyi akşamlar kızlarrr..

Back