2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kızlar bunu çookk begendim bi süredirde bakıyorum sitesinden sürekli kararsızım.
alsam mı.
bunu alırsam daha yatak örtüsü almicam sadece opika takımı alcam.bi bunu bi pikeyi kullanırım.

(merak edenler için:mondi rosanna yatak örtsü 119 tl )

Günaydınlarrr,
kıslaarr bu güzel haberi sizle paylaşım hemen çeyrek altın 180 den 166 ya düşmüş dedi nişanlımcım..
inşllah daha da düşecek gibi, dua edinnn..

yakından daha güzel sanki taş desenli gibi, mobilyaları kahve düşünüyosun sen sanırım yakışır..
Beğendiysen al işte merve, onun da üstünü fosforla.. :))

selam kizlar :)

okuyorum yazdiklarinizi ama yazacak bi sey bulamiyorum, cunku hicbi hazirligim yok, siz her seyinizi erkenden hazirliyosunuz ne guzel :)

1 ekim`de nisan var, sadece yuzukler ve benim elbisemi aldik, baska da bi numaramiz yok ben sevmiyorum, istemedim bohca falan, o yuzden geriye alacak bi sey kalmadi :) bi tek sevgilime bi saat almak istiyorum nisanda takmak icin, o da saat almami istemiyo, oyle kaldim :)

benim ailem ankarada, istanbulda yasiyorum ben 8 senedir. son 2 senedir de yalniz kaliyorum, evim, esyalarim her seyim var, o yuzden bu telassizligim sanirim :) evlendikten sonra ev alana kadar yeni esya almayim diyorum, benimkiler gayet yeni ve kullanisli; sonra ev aldiktan sonra yavas yavas alirim. ama sizi gordukce bi telas sardi beni, ya ben mi cok rahat ve yavasim diye tedirgin oldum :26:

Canım bencee güzelll, bende böylee sade bişi istiyorum fiyatıda çok iyiymiş ama ölçülerinee vee alcanızz yatk ölçülerine göre dikkat ettt.
Bazıları yatağa örtü seriyoo kıçı başı bi yandaaa derli toplu bişi olsunn

Günaydınlarrr,
kıslaarr bu güzel haberi sizle paylaşım hemen çeyrek altın 180 den 166 ya düşmüş dedi nişanlımcım..
inşllah daha da düşecek gibi, dua edinnn..

Evettt bugün amma herkess bunu söyledii bütün evlencek arkadaşlarım aynı şeyi istiyor... Benimde sözlüm takiptee 120 yee kadar düşsee offff ne süperr oluuuuu

Hayırlı olsun cnmm

En güzelini düşünmüşsün eşyan felan varsa neden alasın, dediğin gibi evin olunca alırsın en güzelini şimdi alsan belki gittiğin eve uymıycakk felann.

Nişan hazırlığında bişi yok zatenn elbise ayakkabıı, fotocuyu ayarla davetiyee hepsi buuu
Bohça işi sıkıntııı o çk yoruyoo insannııı

evet canım dogru söylüyosun.ama baza olacagı için kaldırır her türlü diye düünüyorum bakalım artıkın.
örtüyü böle i,stiyorumki yere kilim de atsam uyumlu olur.
yatak odasına tıklım tıkış yolluk sermeyi sevmiyorum zaten.2 metrelik küçük bii oldumu yeter ki ben yolluklarda hariç alırım bi tane daha kilim yada paspas gibi bişi

ay inşallah yaaaaaa

ayyy inşalllaahh.............

Amin amin aminnnnnn....

Aleyküm selamm, Allah tamamına erdirsin Varsa ne diye telaş etceksin ki en güzelini yapıyosun, kendi evine göre güzel güzel döşersin ilerde.. Bende kiracı olucam diye fazla kalabalık eşya istemiyorum ama eve girince boşboş kalırsa diye de korkuyorum, bakalım nasıl bi evimiz olucak.. :97:

Yaa kızlarr ben arada 2011 gelinler topiğinee giriyorumm okuyorumm yazışmalarıı ayy ne güzel çoğuu evlendii artık konularıı bu akşam ne yemek yapsam, akşama kocamla şuraya gitsek şunu yapsak felann çokk özendim seneye bu zamanlarr bizde bunlarıı yazışırızz inş..

aynı şeyi bugün bende düşündüm biliyo musun.yemek tarifleri gezmeye gitmelerini falan yazıyolar bizde seneye böyle yzışcaz allahın izniyle

aynı şeyi bugün bende düşündüm biliyo musun.yemek tarifleri gezmeye gitmelerini falan yazıyolar bizde seneye böyle yzışcaz allahın izniyle

Evett bendee istiyorumm merveee, şuan bütün telaşlarımız zaten evlenmek sonuç içinn ama gerçeğii zaten evlendikten sonraa oluyooo o anları yaşamak nasıl olcakk felann...
Güzel yemek yaparım ama her gün hergünn bıkarmıyım acepp
Misafirr ağırlamakk
arkadaşların bize gelmesiii onlarlaa evimizde vakitt geçirmekkk oyyy yaaaaaa:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…