- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.101
ne bu sevinç kız
Bugün rahat kalktım ondan galibaaa
Ay şaka makaa 3 haftamm kaldıı yaaa sankim ufaktann heycanlanıyorummmmmmm
heyecanlan tabi kızbelli oldu mu sei tatil kaç gn
Yok cnm henüz belli değill dur ben bugün birr sorıymmmm:82:
işleri toparlayabildin mi bari kız
İşleri toparladım dünn, son güne bırakıp sıkışmıyım diyeee bugünn rahatımm bişeyy çııkmazsaaa
Eki Görüntüle 246856
kızlar bunu çookk begendim bi süredirde bakıyorum sitesinden sürekli kararsızım.
alsam mı.
bunu alırsam daha yatak örtüsü almicam sadece opika takımı alcam.bi bunu bi pikeyi kullanırım.
(merak edenler için:mondi rosanna yatak örtsü 119 tl )
Günaydınlarrr,
kıslaarr bu güzel haberi sizle paylaşım hemen çeyrek altın 180 den 166 ya düşmüş dedi nişanlımcım..
inşllah daha da düşecek gibi, dua edinnn..
Günaydınlarrr,
kıslaarr bu güzel haberi sizle paylaşım hemen çeyrek altın 180 den 166 ya düşmüş dedi nişanlımcım..
Eki Görüntüle 246856
kızlar bunu çookk begendim bi süredirde bakıyorum sitesinden sürekli kararsızım.
alsam mı.
bunu alırsam daha yatak örtüsü almicam sadece opika takımı alcam.bi bunu bi pikeyi kullanırım.
(merak edenler için:mondi rosanna yatak örtsü 119 tl )
Günaydınlarrr,
selam kizlar :)
okuyorum yazdiklarinizi ama yazacak bi sey bulamiyorum, cunku hicbi hazirligim yok, siz her seyinizi erkenden hazirliyosunuz ne guzel :)
1 ekim`de nisan var, sadece yuzukler ve benim elbisemi aldik, baska da bi numaramiz yokben sevmiyorum, istemedim bohca falan, o yuzden geriye alacak bi sey kalmadi :) bi tek sevgilime bi saat almak istiyorum nisanda takmak icin, o da saat almami istemiyo, oyle kaldim :)
benim ailem ankarada, istanbulda yasiyorum ben 8 senedir. son 2 senedir de yalniz kaliyorum, evim, esyalarim her seyim var, o yuzden bu telassizligim sanirim :) evlendikten sonra ev alana kadar yeni esya almayim diyorum, benimkiler gayet yeni ve kullanisli; sonra ev aldiktan sonra yavas yavas alirim. ama sizi gordukce bi telas sardi beni, ya ben mi cok rahat ve yavasim diye tedirgin oldum :26:
Canım bencee güzelll, bende böylee sade bişi istiyorum fiyatıda çok iyiymiş ama ölçülerinee vee alcanızz yatk ölçülerine göre dikkat ettt.
Bazıları yatağa örtü seriyoo kıçı başı bi yandaaa derli toplu bişi olsunn
Evettt bugün amma herkess bunu söyledii bütün evlencek arkadaşlarım aynı şeyi istiyor... Benimde sözlüm takiptee 120 yee kadar düşsee offff ne süperr oluuuuu
ay inşallah yaaaaaa
ayyy inşalllaahh.............
Canım bencee güzelll, bende böylee sade bişi istiyorum fiyatıda çok iyiymiş ama ölçülerinee vee alcanızz yatk ölçülerine göre dikkat ettt.
Bazıları yatağa örtü seriyoo kıçı başı bi yandaaa derli toplu bişi olsunn
Evettt bugün amma herkess bunu söyledii bütün evlencek arkadaşlarım aynı şeyi istiyor... Benimde sözlüm takiptee 120 yee kadar düşsee offff ne süperr oluuuuu
selam kizlar :)
okuyorum yazdiklarinizi ama yazacak bi sey bulamiyorum, cunku hicbi hazirligim yok, siz her seyinizi erkenden hazirliyosunuz ne guzel :)
1 ekim`de nisan var, sadece yuzukler ve benim elbisemi aldik, baska da bi numaramiz yokben sevmiyorum, istemedim bohca falan, o yuzden geriye alacak bi sey kalmadi :) bi tek sevgilime bi saat almak istiyorum nisanda takmak icin, o da saat almami istemiyo, oyle kaldim :)
benim ailem ankarada, istanbulda yasiyorum ben 8 senedir. son 2 senedir de yalniz kaliyorum, evim, esyalarim her seyim var, o yuzden bu telassizligim sanirim :) evlendikten sonra ev alana kadar yeni esya almayim diyorum, benimkiler gayet yeni ve kullanisli; sonra ev aldiktan sonra yavas yavas alirim. ama sizi gordukce bi telas sardi beni, ya ben mi cok rahat ve yavasim diye tedirgin oldum :26:
Yaa kızlarr ben arada 2011 gelinler topiğinee giriyorumm okuyorumm yazışmalarıı ayy ne güzel çoğuu evlendii artık konularıı bu akşam ne yemek yapsam, akşama kocamla şuraya gitsek şunu yapsak felann çokk özendim seneye bu zamanlarr bizde bunlarıı yazışırızz inş..
aynı şeyi bugün bende düşündüm biliyo musun.yemek tarifleri gezmeye gitmelerini falan yazıyolar bizde seneye böyle yzışcaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?