- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.021
burda pek bi günün yarım günün lafını yapcak insan yok selincim sorun olmaz.zaten yemekci ablada aynen 9 gün gidecek.bende yarın öbür gün söylerim kaç gün izin olcak diye.memlekete gidicez derim bişi demezler diye tahmin ediyorum.resimleri eklicem canım dün çok işim vardıda
Günaydın canımm..
Biz gerçekten memlekete gitcez cuma akşam çıkıyoruz yola, Samsun a doğup büyüğüm topraklar aahaah özledim :97: ama dün akşam nişanlımla vedalaştık 15 gün görüşemicez onu daha çok özlicem galibaa..
Bayramdan sonraki p.tesi de işe gelmemem lazım bitanemle, görüşmem lazım tam gün acısını çıkarmam lazım kaynvalideye de uğrayıp elini öpmem lazım, benim patronuma da böyle söylesem anlarmı acabaa?? :)
Uyku benide çok zorluyo Selin ama az kaldı, haftaya bugün bayramyinede çabuk geçti be, hem kolay geçti çok sıcak olmadı çok şükür Allahıma..
Dün akşam bayramlıklarımızıda aldık kızlarçok keyifliydi, zevklerimiz çok benziyo ben kabinde habire giyip çıkarıyorum oda bana model bulup bulup getiriyo kapının üstüne yığıyo.. Bi ara çıktım baktım gömleklerin arasında kaybolmuş canım dayanamadım şap diye öptüm valla çok tatlıydı O güzel bu güzel bi sürü şey aldı, biraz garipsiyorum ona kendime bişey aldırmayı çekiniyorum, sizde öylemisiniz rahat mı olmam lazım :26:
Eki Görüntüle 245816
bu nevresim takımım diğerinin resmini bulamadım o da pamuk saten di eve gidince bakcam kızlar ona
Eki Görüntüle 245828
kızlar bu da kocişle kendim için aldıgım merinos battaniyem.
eş battaniyeymiş bu terside düzüde kullanılıyo.iki tarafıda aynı yani.
misafirler için dinarsu battaniye aldım 2 tane onların resmini bulamadım evde kendim çekerim
Bakın ben bu tarz bi tane istiyorum, ucuz gören olursa bana haber etsin olur mu şekerlerr..
Eki Görüntüle 245844 Eki Görüntüle 245845
Oyyy cnmm çok güzellerrr harikaa güleegülee kullan inş. cnmm, tencerelerini set halinde almakla iyi yapmışsın benimde çelik tencere tk yok almam lasımm :26:
Nevresimde harikaaa benimde geneldehep koyu renk nevresimlerimm akma felan demişsin inş. bişi olmas yaaa
Battaniye benimde 2 dene vaaa biri taçın diğeri minkinn leoparr desenliii diğerii nevrsimle aynı modell çok seviyorummmm yaa çeyizz işiniiii:87:
Desen güzelmişş markası ne bunalrın cnm, bidee yaa pamuk saten dediğiniz nasıll oluyoo kullanışlımı acabaa, içindee kaymayalımmmm
sağol canımmmmmmm çok teşekkür ederim
ben nevresim 1 tane daha alcam düz kıpkırmızı pamuk saten:78:
ama çok begendiğim bişi görürsem arada alırım ben anneme çaktırmadan
pika takımımı kahve istiyorum üstnde turunculu sarılı bişiler olsun.annem bana sarı bi yatak odası danteli yaptı turuncuya dönük danteli sevmem ama onu çok seviyorum ve kullancam kesinlikle.onuda pike takımı örttüğüm zaman kullanırım inşallh.
canım kremli olan özdilekde bu model storway diye bi markanın.
ben ilk defa duydum ama karaca bayisinden aldım onunda bayisiymiş.
özdilek ve taş kıvamında dedi.
ve fiyatıda onlarda eş değer zaten
pamuk satenler çok güzel yumuşacık oluor bn pişmanm keşke hepsini pamuk saten alsaydmsadece bi tane aldm..
selincim sadece saten olanlar evet kayıyolarmış.ama pamuklu saten olmasına dikkat et çok güzel yumuş yumuşmuş araştırmalarımdan bunu öğrendim.benm 2 pamuk satenim oldu 1 tane daha alcam 3 yeter.3 de normal olur çok bilem
Vayyy düzz kırmızıı hee yakışırrrrr, sabahlarr olmasınn
Benim geneldee nevresimlerr pembelii, beyazlı, siyahlıı ama illakii bi pembee varrrr,
Bidee geçenn bir programda denk geldimm işte adam yatak odasını dekore ederken renklere dikkat edin diyo iştee pembee renkk erkeklerin gözündee çocuksuu bi hava veriyomuşş, kırmızıda ağır bir hava veriyomuş pavyon havası bir an önce kaçmak isterlermişşş , siyahı zaten demiyorumm, beyazz ağırlılı olsun dedi ama bide boğmayacak biçimdee eflatun renklerini kullanın demişti. Yanii ne çok açık hastane havasında ne çok koyuu boğucu olsun. Kıyafetlerde de öyleymiş misal, pembee renkk giyinien bi kızz erkeklere hiç kadınsı gelmezmişşş:89:
Benim hiç pamuk satenim yokk ama taçtan aldığım nevresimlerrr böylee satenimsi gibii perlacee serisii, onlarrda iyidirr herhalde dimiii, ya da bide pamuk saten satılanlarr çok pahalı yaaa
benim bi nevresimin var 5-6 sene öncesinden alınmataçın.bembeyaz,üzerinden kırmızı güller var.bi tane pembe var.
bi tane özdileğinki oldu kremli,bide storwayın kahvelisi var kırmızıda alcam.bide morlu beyazlı bişide alırım sanırım tamamdır.
ben düz kırmızıyı özel gnlerde sercemilk gece mesela
evet pamuk satenler pahalı ama gel sen beni dinle al bi kırmızı pamuk saten.
canım marka olanların hepsi parlak zaten saten gibi.ama olsun kırmızı al ya al :)))
benim bi nevresimin var 5-6 sene öncesinden alınmataçın.bembeyaz,üzerinden kırmızı güller var.bi tane pembe var.
bi tane özdileğinki oldu kremli,bide storwayın kahvelisi var kırmızıda alcam.bide morlu beyazlı bişide alırım sanırım tamamdır.
ben düz kırmızıyı özel gnlerde sercemilk gece mesela
evet pamuk satenler pahalı ama gel sen beni dinle al bi kırmızı pamuk saten.
canım marka olanların hepsi parlak zaten saten gibi.ama olsun kırmızı al ya al :)))
bnm bildgn gelin yatagına beyaz çarşaf serılıor ama ? :44:
bnm bildgn gelin yatagına beyaz çarşaf serılıor ama ? :44:
hmm beyaz mı serilir.aman kanun mu canım değiştirilemez mi yanitabi çeyiz serilirken beyaz serilir gerçide ben değiştiririm onu ama bellide olmaz yaa sonraki geceler saklarım olnmazsa:78:
Bence beyaz serrr, gelin odası neticedee kırmızıyı 2. gece serersinnn
biraz konu sapcak belki ama beyaz mahvolur o gece ya
Mahfolurr derkennn :26:
Yani kırmızıda olsaa gene aynı şey olmazmıı
en azından belli olmaz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?