- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.081
bende hiç beklemiyorum valla.düşünmezler.aslında biliyolar herşeyi adetleri ama işlerine gelmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa sinir oldum, msn de tartıştık şimdi
bu bayram öyle böyle uzaklıkla geçicek te kurbanı tartışmaya başladık şimdiden..
Kurbanda annem babam gelecek, sizinkilerin gelmesi lazım dedim
oda annem seni bekler o gelince bida senin gelmenin ne anlamı kalıyo diyo..
ayağıma mı gelecekmiş annesi, ne alakası var gelin kızını görmeye gelecek dedim..
ben hep kendimi düşünüyomuşum,erkek tarafına adet yokmuş mu...
Sanki bi başımayım ben ve adetleri kendim yazıyorum..![]()
aaaaa sinir oldum, msn de tartıştık şimdi
bu bayram öyle böyle uzaklıkla geçicek te kurbanı tartışmaya başladık şimdiden..
Kurbanda annem babam gelecek, sizinkilerin gelmesi lazım dedim
oda annem seni bekler o gelince bida senin gelmenin ne anlamı kalıyo diyo..
ayağıma mı gelecekmiş annesi, ne alakası var gelin kızını görmeye gelecek dedim..
ben hep kendimi düşünüyomuşum,erkek tarafına adet yokmuş mu...
Sanki bi başımayım ben ve adetleri kendim yazıyorum..![]()
Kızlarr yaa bu terliklerr hoşuma gitti pembesii markofonidee satıştaa
nasıl sizcee bi fikirr veri verinnnnn
Eki Görüntüle 246530
Eki Görüntüle 246535
daha guzellerıde war cnm ama bunlarda çok şeker![]()
Hmmm öylemi diyosunn aslında geçen seferkilerde vardıı almadım o zaman yinee olurr herhalde kampanya beklesemmmikiii![]()
bende baktm şmdi cnm kzulu olanı begendm bıde papatya gbi warya o çok guzel :) alsammıki acaba dıorm
Yaaa yapmaa bunuuu bak şimdi ben sana soruyorum sen banaaa bakıymm şuu kuzuluyaaa şimdiibugün sonn indirim kuponumda vardı ondan niyetlendim bayılıyomm böylee pofuduk terliklereeee:78:
hihihial cnm bence ....
Turuncuu çizgilii kuzuluyu diyosann o güzelll papatyalılardanda pembee leoparlıı o çok hoşşşmuş
yok çizgisiz olan kzuzuyu dedm cnm bide papatya dedgm sonlarda boyle kfasında dıkdörtgen dıkdörtgen bişeyler çıkıo bigudi gbi![]()
İkisinidee tutturamadımm yanii,terlik konusundaa zevklerimizz zıtt o zamannn
ay neyse ben çıktımm gecee girersemalırım giremezsemm de bi dahaki kampanyaa artık nap,mmm![]()
Erkek tarafının adetii olmaskii, hep adetlerrr gelinlerrden çıkarr dimiii !!!
Canım neden geriliyosunuzki şimiden ilk gün sen gidersin elini öpersin sonraki 3- 4 . günde onlar gelir.
Üstüne gitme cnm böyle bi konu içinn üzmeyin birbirinizzii![]()
offf hepsi aynı cnm..ama çocuga kızma yani annesi bilmıo mu sanki..onun soylemesi lazım gitcez dıye..ama nerdeeeee dimii :)
uyuz yahu, oda naz yapacak![]()
anlaştık galiba ilk o tek gelicek beni almaya hemde bayramlaşacak, sonra onlara ikimiz gidecez el öpmeye
sonra da ailesi annemlere hoşgeldine gelecekler.. huhh