- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.861
Günaydın şekerlerimmmmmmçok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi
Eki Görüntüle 441570 Eki Görüntüle 441571
günaydınlar canlarımmmmm nasılsınız bakalım
şu taşınma olayıçok canımı sıktı yine
evet canım yine eski yerimize taşındık
canımmmm benimmmmmmm tekrardan tebrik ederimmmmmmm
hoşgeldin canım tatil nasıl geçti
canım güle güle kullan aldıkarını, nasılsın bakalım görüşmeyeli?
günaydın good_heartım nasılsın canım
gene taşınmışız eski yere yaaa
canım güle güle kullan aldıkarını, nasılsın bakalım görüşmeyeli?
günaydın good_heartım nasılsın canım
gene taşınmışız eski yere yaaa
bublardagecer geldi masa takvimide gelmiş dün sanırım ama şimdi yok gelsin oda topik şöle bi canlansaaaa
isyanım bunlardageçerim masatakvimim kalplerarası canlarım benim siz olmasanız bu topiğe hiç girmem heleki şu yine taşınma olayı olduktan sonra hiç girmezdim ama sizleri bırakamıyorummmm
güzel dostluk
Aynen kuzum...o gün kazen beye yazdım ama cvp gelmedi...tutarsız olan kendiler...kafalarına göre iş yapıyorlar işte
günaydın kızlar nasılsınız?
dün çeyizlerim gitti evime
gecmısı okuyordumm
karnıma agrı gırdı cok fena usuttum sanırımm
okudum yazamıyorumm kızlar :S
ne güzelll....darısı başımızaaagünaydın kızlar nasılsınız?
bızım topic neden buraya tasındı?
evet tatlım yaa çok canım sıkıldı
ne güzel orda iyiydik:26::26:
kuzummmm, balımmmm evli hatunum hoşgeldinnnnçok özledik seni tekrar hayırlı olsun bidenem şükür ben iyiyim sen nasılsın bakalım
konu tasınmısmı nolduuu ?
kızlar markafonide cok guzel gelın ayakkabıları var 170 lıra fılan pahalımı dersınız???
gecmısı okuyordumm
karnıma agrı gırdı cok fena usuttum sanırımm
okudum yazamıyorumm kızlar :S
bublardagecer geldi masa takvimide gelmiş dün sanırım ama şimdi yok gelsin oda topik şöle bi canlansaaaa
isyanım bunlardageçerim masatakvimim kalplerarası canlarım benim siz olmasanız bu topiğe hiç girmem heleki şu yine taşınma olayı olduktan sonra hiç girmezdim ama sizleri bırakamıyorummmm
güzel dostluk
günaydın kızlar nasılsınız?
ne güzelll....darısı başımızaaa
mastakvimim yokkkkk...neredesinnnn
Günaydın şekerlerimmmmmmçok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi
Eki Görüntüle 441570 Eki Görüntüle 441571
güzel dostluk
Aynen kuzum...o gün kazen beye yazdım ama cvp gelmedi...tutarsız olan kendiler...kafalarına göre iş yapıyorlar işte
ayyyy unutttummmm kızlar yatak örtümü aldımmmmmmnişanlımla beraber beğendik...ben sade şeyleri, nişanlım ise daha abartlılı şeyler beğendi...sonunda orta bir yol bulduk
Eki Görüntüle 441575
bunlardageçer
ayyyy unutttummmm kızlar yatak örtümü aldımmmmmmnişanlımla beraber beğendik...ben sade şeyleri, nişanlım ise daha abartlılı şeyler beğendi...sonunda orta bir yol bulduk
Eki Görüntüle 441575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?